Αυτός ο κόσμος δεν θα ησυχάσει ποτέ!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kotsios666

Νέο Μέλος
Πλέον αυτός ο κόσμος χάνει την ουσία του!


Πρίν κανα δύο χρονάκια που παίζαμε τόσα πολλά άτομα στον αριζόνα στον κόσμο μας γίνονταν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡΣ. Καταφέραμε και φέραμε το επίπεδο του αριζόνα τοσο ψηλά όσο κανείς αλλος κόσμος δεν το έχει κάνει! Και είχαμε το πρόβλημα με κάποια παιδιά όπου το σταμάτησαν το παιχνίδι και εγινε ενας μικρός σαλος αυτό πλεον όμως με τις πολλαπλές δεν παίζει ρόλο!

Τώρα...το παιχνίδι, άρχισε και χαλάει! Ακολούθησαν διαγραφές και Bans σε βάρος πολλούς παίκτες στην συμμαχία OMG και HI to UNI με αποτέλεσμα ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολοι παίκτες που έφεραν το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο να σταματήσουν το παιχνίδι γιαυτο το λογο οτι χάσανε πολλούς φίλους!! Βλέπω τώρα ενα παιδί που επεστρεψε και ψάχνει τα παιδιά που έκανε παρέα και τι του λέμε? "ο αλφ απου είναι? -σταμάτησε , ο βήτα που είναι?- σταματησα κλπ κλπ..."

Που θέλω να καταλήξω? Παράξενο είναι που απο την αρχή του αριζόνα οι διαχειριστές είναι με το μέρος των Αδιάφθορων ? Παράξενο που στους αδιαφθορους δεν εγιναν διαγραφές δεν το εψαξαν το θεμα δεν εγινα κιρρώσεις ?Εχει καταντήση αηδία να έχουμε μάχη οχυρού και ενα μποτάκι απο τους αντιπαλους να προδώσει την θέση μας ποσο ΡΟΥΦΙΑΝΙΟ ΠΟΣΟ? μεχρι που θα καταντήσουμε? να πουλάμε τους δικούς μας?
 

DeletedUser5084

Guest
Που είναι ο Αλφ? οεο

Όλα καλά αυτά που λες!
Μια ερωτηση μόνο... Ο Αλφ ποιος ειναι?
 

DeletedUser4456

Guest
- Τι μου θυμισε τωρα>?... :D:D:D

- Mη νευριαζεις με τους ρουφιανους, ειναι μερος του συστηματος... (και οι 2 πλευρες ειχανε παντοτε).

- Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα μπαν, αλλα θεμα κοπωσης και διαλυσης παρεων, κυριως λογο της εκαστοτε αναβαθμισης οπου τα οχυρα ξαναμοιραστηκαν (αναδιανομη) ενω ειχε γινει τοσο κοπος να τα χτισουμε και να τα κρατησουμε. Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα ολα αρχισανε μετα την μεγαλη αναβαθμιση στην εκδοση 2.
Εν ολιγοις νομιζω η σειρα η σωστη ειναι:

Αναβαθμιση ---> αναδιανομη οχυρων (επειδη η εταιρεια δεν ειχε αλλους στοχους να δωσει στους παιχτες = κενα μυαλα) ---> ξενερωμα (σιγα μη χαλαω χρονο και χρημα ΠΑΛΙ σε κατι που μου το χαλανε ανα πασα στιγμη χωρις να δινει κανεις λογο) ---> τσακωμοι λογο υποστρωματικης αγανακτησης ---> και συνεπως μπαν ---> διαλυση παρεων ---> διαλυση game (οχυρα) !*

- Αρα οι κατηγοριες σου δειχνουν οτι μεροληπτικα επικεντρωνεσαι στο δεντρο Κοτσιος και χανεις το δασος.

- Ευτυχως ειναι ο μονος κοσμος που παιζω ακομα λιγακι, εστω και ετσι... - και αυτα τα λεει ενας απο τους ΑΛΦ (ο εξωγηινος), ΒΗΤΑ, ΓΑΜΑ κλπ ... ΩΜΕΓΑ...

-----------------------
* Μη μου πειτε οσοι τρεχατε με σβολους ειτε να ολοκληρωσετε ενα οχυρο με υλικα πριν την μαχη, ή να προλαβετε μια μαχη, δεν νιωθετε το κριμα... Δεν θυμαμαι, δωσανε ποτε αποζημιωεις που ελεγαν για αυτη την αναμπουμπουλα, αναλογες της επερχομενης ζημιας? :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3436

Guest
Το west εχει γινει πολυ noob friendly,αν κρινω απο updates και παιχτες που παιζουν.Μαθε να παιζεις με προδοτες.Σε ολη την ιστορια υπαρχουν προδοτες.Στο west θα λειπανε?Και αν μετα απο ενα προσωρινο μπαν τα παρατας σημαινει οτι επαιξες για την πλακα και ποτε δεν σου αρεσε.

Y.Γ. Επειδη ξερω και αλλους που το παρατησαν λογο "αδικων μπαναρισματων λογο διπλων" Αν εχεις διπλο θα φας μπαν.Αν δεν μπορεις να παιξεις χωρις διπλο στα τσακιδια.Απλο και λιτο
 

DeletedUser

Guest

Που θέλω να καταλήξω? Παράξενο είναι που απο την αρχή του αριζόνα οι διαχειριστές είναι με το μέρος των Αδιάφθορων ? Παράξενο που στους αδιαφθορους δεν εγιναν διαγραφές δεν το εψαξαν το θεμα δεν εγινα κιρρώσεις ?Εχει καταντήση αηδία να έχουμε μάχη οχυρού και ενα μποτάκι απο τους αντιπαλους να προδώσει την θέση μας ποσο ΡΟΥΦΙΑΝΙΟ ΠΟΣΟ? μεχρι που θα καταντήσουμε? να πουλάμε τους δικούς μας?


Καιρό είχαμε να το ακούσουμε! Για όλα φταίνε οι διαχειριστές που παίζουν!Βέβαια μετά φταίνε πάλι οι διαχειριστές που σταμάτησαν να παίζουν.

Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Όχι φίλε μου δεν φταίνε οι διαχειριστές, ούτε επειδή παίζουν σε κάποια συμμαχία, ούτε επειδή ορισμένοι δεν έχουν κατανοήσει πως το παιχνίδι έχει κανόνες!

Όταν παραβιάζεις τους κανόνες τιμωρείσαι. Αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε θεωρείτε πως θίγεστε επειδή σας τιμωρησαν για παρανομίες που έχετε κάνει τότε λυπάμαι αλλά σε αυτό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τέλος αν πιστεύεις πως υπάρχουν παίχτες που έχουν παρανομήσει και δεν έχουν λάβει την ποινή που πρέπει σε παρακαλώ να κάνεις αίτηση στην υποστήριξη. Ας μην γυρίσουμε πάλι στα παλιά

Ευχαριστώ
 

DeletedUser2571

Guest
σε καθε online παιχνιδι, αυτοι που κουραζονται πρωτοι και το παρατανε ειναι αυτοι που φτιαχνουν μποτακια και παιζουν με τρεις η τεσσερις λογαριασμους.
ειναι φυσικο να σε κουρασει, οσο και να σου αρεσει το παιχνιδι η να παθιαστεις με αυτο.
Εσεις οι ομιτζηδες ειδικα, την ειχατε δει απ' την αρχη μεγαλοι στρατηλατες, χωνατε χρημα και θελατε οχι μονο να κερδιζετε αλλα να θετετε και τους κανονες του παιχνιδιου.
Δεν παιζατε για να διασκεδασετε, παιζατε για να κερδισετε με οποιονδηποτε τροπο.
ε, αυτο ηταν φυσικο να κουρασει καποιους συμμαχους σας που δεν ειχαν το ιδιο παθος με εσας για το the west και να τα παρατησουν.
δεν σας φταινε ουτε οι διαχειριστες, ουτε οι αεροψεκασμοι.
παιξτε πρωτα εσεις τιμια, και μετα κατηγορηστε τους αντιπαλλους σας.
 

DeletedUser

Guest
Βασιλιαδες στην Ουγκαντα

Καλο ειναι καποιες "παρθενες" να μην το παιζουν και θιγμενες και για να ξεκαθαρισω κατι...
Μποτακια υπηρχαν κ θα υπαρχουν κ απο τις 2 πλευρες το θεμα ειναι οτι αν οι διαχειριστες ηταν τοσο αντικειμενικοι κ αμεροληπτοι θα τιμωρουσαν εκατερωθεν..ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ απο την αλλη συμμαχια μονο οσοι δεν εχουν αδερφο,ξαδερφο,μπατζανακι,γκομενο,κολητο ή φιλο διαχειρηστη αυτο ΔΕΝ ειναι ουτε δικαιο ουτε σωστο.
Και μην λετε τις χαζομαρες οτι αν πιστευεις οτι καποιοι δεν εχουν τιμωριθει να κάνεις αναφορα... μπλα μπλα μπλα .... γιατι κ αναφορες εχουν γινει κ τιμωρια δεν επεβληθηκε..
Δεν ειναι τυχαιο που σε μαχες οταν βλεπουν τα ζορια ξαφνικα 'ξυπνανε' καποιοι παικτες απο εκει που ειναι οφφ σε ολη την διαρκεια της μαχης μεχρι τοτε κ αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα υπαρχουν κ αλλα..Βεβαια εδω καποιοι το παιζουν δικαστες κ κυβερνητες χωρις καν να ξερουν να μιλησουν κ να απαντησουν κ να εχουν ενα επιπεδο κ επικεντρωνονται μονο στην ειρωνια για μια παραλειψη γραμματος σε μια λεξη 'ΑΛΦ' αντι για "ΑΛΦΑ" που ηθελε να πει ο κωτσιος κ εξαλου φαινετε το επιπεδο τους απο τις απαντησεις τους οταν στελνεις αιτημα υποστηρηξης..
Ετσι οπως καταντησαν τον Αριζονα σε λιγο θα απομεινουν μονοι τους οπως οι βασιλιαδες της Ευρωπης που τους εχει μεινει μονο ο τιτλος κ ενα πρωτοκολο να τηρουν....
Οσο για τον μπαρμαν δεν νομιζω καποιος Ομιτζης να του ζητησε λεφτα κ του προτεινω να δει το προφιλ του Ζανπολ που ισως τον βοηθησει να αναθεωρησει καποιες αποψεις του..
:!:!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3124

Guest
Mallek, αναρρωτιέμαι πού στηρίζεις τα λεγόμενά σου. Έχεις απτά στοιχεία ή το θέμα πηγαίνει σε μεταφυσικό επίπεδο, π.χ. το είδα στον ύπνο μου;

Και μιας και μιλάμε για επίπεδο και άφησες υποννοούμενα για το δικό μου, με τον Αλφ έκανα μια πλάκα. Δε σχολιάζω τα υπόλοιπα.
 

DeletedUser4428

Guest
Aγαμη σουπιά

τελικα αυτη η σουπια εμεινε αγαμη αραγε τι να σημαινει αυτο του αη γιαννη? οεοε
Τι να λεμε και να ξαναλεμε παντα θα υπαρχουν οι μπατζανικηδες και οι μπατζαρακηδες και οι αμολυντοι και ασπιλοι παιχτες μα περισσοτερο διαχειρηστες που θιγονται αμεσως απο καποιοες γνωμες παιχτων και τους θυμιζουν τα λαθη τους.. ααα ρΕ ΑΘΑΝ ΑΘΑΝΑΤΕΕΕΕ
 

DeletedUser3436

Guest
πριν εναμιση χρονο που σταματησα εκλαιγες.
επεστρεψα ακομα κλαις.

Σταματα πια κυρα μου!Πνιγηκαμε

Και επειδη εχω δει τα πραγματα απο μεσα,ξερω οτι ολοι οσοι βαζουν λεφτα αβερτα εχουν διπλους επειδη πιστευουν θα την γλιτωσουν και μετα κλαινε απτα μπαν

Αυτην ηταν η γνωμη μου
 

black.thunder

Μέλος
Ότι δεν είχε σχέση με το θέμα διαγράφηκε. Θα παρακαλούσα να μην ξεφύγετε από το θέμα αν συνεχιστεί το σπαμ το θέμα θα κλειδώσει και θα δοθούν ποινές.
 

DeletedUser4428

Guest
Aγαμη σουπιά

Η γνωμη μερικων δεν θα αλλαξει ποτε διοτι εχουν φοβο σ αυτους που διαθετουν χρημα και σ αυτους που διαθετουν εξυπναδα και χαβαλε.
Διοτι δεν τα εχουν αυτοι ..κατανοητο να λενε οτι λενε ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη .Παντα θα μ αρεσει να τους διαβαζω να ψαχνονται πλεον τους μαθαμε και τα μαθαμε ,οταν τα μαθουν και οι νεοι παιχτες θα τα βαλουν και αυτοι με την Αγαμη σουπία!
Και για τους διπλους και τους προδοτες ρωτηστε τους διαχειρηστες οχι τους παιχτες αυτοι ξερουν καλυτερα και σιγουρα θα σας απαντησουν σωστα.
 

kotsios666

Νέο Μέλος
δημοκρατία

Ο πιο δικτατορικός τρόπος να κλείσεις το στόμα κάποιου σε αυτη την περίπτωση ειναι απλα να του τον αφαιρέσεις!! Μπράβο και εις ανώτερα!!!


Ετσι θα παμε μπροστά! Σα δε ντρέπεστε λίγο


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΈΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ Κ6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΈΣ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΩΣ ΕΔΩ!
Αμα δεν τον κλείσατε τοτε τωρα δε θα κλείσει ποτε!

να τον χαίρεστε ετσι που πον κανατε
 

DeletedUser5084

Guest
Ορισμένοι δεν ξέρετε να χάνετε...

Μολις χάσετε όλα σας τα οχυρά θα γινει αυτόματο shut down στον server :p

ως τότε αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το! παιχνιδι ειναι :wk
 

cord

Ex-The West Team
Καλο ειναι να ηρεμησετε καποιοι.
Δυο ειναι οι λογοι που καποιοι παιχτες αποχωρουν απο το παιχνιδι. Ειτε εχουν κουραστει, ειτε δεν μπορουν να παιζουν χωρις να τηρουν τους κανονισμους και αποχωρουν γιατι δεν βρισκουν κανενα ενδιαφερον στο να παιζουν π.χ. μονο με εναν χαρακτηρα ανα κοσμο οπως προβλεπουν οι κανονισμοι.
Το πρωτο ειναι ενα θεμα που πραγματι το παρακολουθουμε και το αναλυουμε με τα στελεχη της εταιρειας, και το δευτερο ειναι απλα θεμα και ευθυνη των παιχτων.

Το οτι ποινες παιρνουν μονο οι παιχτες απο μια συμμαχια ειναι τουλαχιστον αβασιμο και δεν το συζητουμε καν. Αλλωστε ολες οι ποινες καταγραφονται (οπως ολα αλλωστε) και απο αυτο δεν προκυπτει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση.

Εχουμε ολη την καλη θεληση ακομη και να αφαιρεσουμε ποινες απο παιχτες που κατ' εξακολουθηση και αποδεδειγμενα παρατυπουν αλλα μονο εαν δουμε οτι καποιος χρηστης πρωτον εχει καταλαβει το λαθος του και δευτερον ειναι διατεθιμενος να συμμορφωθει με τους κανονισμους. Αλλά, οταν καποιος προσπαθει συστηματικα να μας "κοροϊδεψει" τοτε δεν υπαρχει καμια συζητηση. Ο σκοπος των ποινων ειναι να συμμορφωθουν οι παιχτες με τους κανονισμους και οχι να σταματησουν να παιζουν. Αλλα οταν γινονται κατ΄εξακολουθηση παρατυπιες και διαπιστωνουμε οτι καποιος παιχτης δεν εχει σκοπο να συμμορφωθει τοτε ειμαστε υποχρεωμενοι να επιβαλουμε μεχρι και μονιμους αποκλεισμους γιατι πρεπει και οφειλουμε να διαφυλαξουμε ολους τους υπολοιπους παιχτες που παιζουν συμφωνα με τους κανονες του παιχνιδιου. Δινουμε πολλες ευκαιριες σε ολους τους παιχτες να συμμορφωθουν με τους κανονισμους γιατι εμεις την ποινη την βλεπουμε ως συμμορφωση και οχι ως αποτροπη.
Παραδειγματα υπαρχουν παρα πολλα, αλλα λογω της προστασιας των προσωπικων δεδομενων που αφειλουμε να τηρουμε για ολους τους παιχτες δεν μας επιτρεπεται να αναφερουμε ονοματα και περιπτωσεις που ενω παραβιαζουν τους κανονισμους περα απο καθε αμφιβολια, διαμαρτυρονται προς δημιουργια εντυπωσεων. Δεν βλαπτει να παραδεχομαστε τα λαθη μας και να τα διορθωνουμε, κατι που η ομαδα διαχειρισης το εχει κανει πολλες φορες.

Τα περι "δικτατορικών τρόπων" σας τα επιστρεφουμε αυτουσια και αν συνεχισετε κατα αυτο τον τροπο δεν θα εχετε πια λογο σε αυτο το forum. Η ανοχη δεν ειναι αδυναμια αλλα ευκαιρια, γι' αυτο καλο ειναι να την χρησιμοποιησετε σωστα καθοτι κανεις δεν γνωριζει καλυτερα απο εμας τι ποινη λαμβανει καποιος παιχτης και κυριως για ποιον λογο. Το να διαμαρτυρεται καποιος σε φιλους και γνωστους το καταλαβαινουμε γιατι πολλες φορες ειναι δυκολο να παραδεχτουμε οτι παραβιασαμε τους κανονισμους και ειναι πιο ευκολο να κατηγορησουμε την διαχειριση που κανει αυτο που πρεπει. Αυτο που δεν καταλαβαινουμε και κατα συνεπεια δεν το δεχομαστε σε καμια περιπτωση ειναι αυτα να λεγονται δημοσια. Υπαρχουν κανονες που ολοι εχουμε αποδεχτει κατα την εισοδο μας στο forum και στο παιχνιδι και πρεπει να τους τηρουμε. Αν καποιος εχει διαφωνια για την ποινη που πιθανον εχει λαβει, μπορει να στειλει αιτηση υποστηριξης και εκει θα βρεθει λυση εαν υπαρχει καλη θεληση και κατανοηση και απο τις δυο πλευρες. Αλλά, οι γενικοτητες οπου καποιοι μιλουν για ολους και για ολα χωρις να γνωριζουν δεν ειναι αποδεκτες.

Επισης, το οτι η αγορα σβολων παιζει καποιο ρολο στις ποινες (οπως αφηνεται να εννοηθει πιο πανω) ειναι τουλαχιστον προσβλητικο και καλο ειναι να προσεχετε τι λετε, τετοιους υπαινιγμους δεν τους δεχομαστε και αν συνεχισετε κατ' αυτο τον τροπο το θεμα θα κλειδωθει και θα επιβληθουν οι προβλεπομενες ποινες. Αν θελετε να συζητησουμε θεματα ποινων μπορουμε να το κανουμε αλλα οχι σε τετοια βαση, καθοτι ολα καταγραφονται και ελεγχονται και επισης δεν δεχομαστε προσβολες απο κανεναν.

Αυτα τα ολιγα. Ελπιζουμε να γινουν κατανοητα και να πιασουν τοπο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitrisCh

Μέλος
Εχουμε ολη την καλη θεληση ακομη και να αφαιρεσουμε ποινες απο παιχτες που κατ' εξακολουθηση και αποδεδειγμενα παρατυπουν αλλα μονο εαν δουμε οτι καποιος χρηστης πρωτον εχει καταλαβει το λαθος του και δευτερον ειναι διατεθιμενος να συμμορφωθει με τους κανονισμους. Αλλά, οταν καποιος προσπαθει συστηματικα να μας "κοροϊδεψει" τοτε δεν υπαρχει καμια συζητηση. Ο σκοπος των ποινων ειναι να συμμορφωθουν οι παιχτες με τους κανονισμους και οχι να σταματησουν να παιζουν. Αλλα οταν γινονται κατ΄εξακολουθηση παρατυπιες και διαπιστωνουμε οτι καποιος παιχτης δεν εχει σκοπο να συμμορφωθει τοτε ειμαστε υποχρεωμενοι να επιβαλουμε μεχρι και μονιμους αποκλεισμους γιατι πρεπει και οφειλουμε να διαφυλαξουμε ολους τους υπολοιπους παιχτες που παιζουν συμφωνα με τους κανονες του παιχνιδιου.

Γιατί να αφαιρεθούν ή να αρθούν ποινές από παίκτες που καθ' υποτροπή παραβίαζαν κανονισμούς είτε είχαν περισσότερους του ενός παίκτες; Αυτό δεν το καταλαβαίνω και πιστεύω δεν το καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι παίκτες οι οποίοι δεν έπαιξαν με αυτό τον τρόπο. Αν συμβεί αυτό και αφαιρεθούν ποινές ή μόνιμοι αποκλεισμοί, αδικούνται οι υπόλοιποι παίκτες που δεν παρανόμησαν και στο τέλος αυτοί θα είναι και οι χαμένοι της όλης υπόθεσης, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη έκφραση. Και κερατάδες και δαρμένοι δλδ.
Οι πολλαπλοί αυτοί λογαριασμοί του Κ6 χειραγώγησαν κατά πρωτοφανή τρόπο το παιχνίδι σε αυτόν τον κόσμο και δημιούργησαν μια άνευ προηγουμένου ανισορροπία στο παιχνίδι, είτε για να συγκεντρώσουν ορισμένοι τα σετ, είτε, κυρίως, για να χρησιμοποιηθούν στις μάχες οχυρών. Και δεν αναφέρομαι σε μια συμμαχία. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, όσοι παίζουν στον Κ6 γνωρίζουν.

Κατά την προσωπική μου άποψη, η ομάδα διαχείρισης, ναι, έχει τεράστια ευθύνη για αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο που παρουσιάστηκε στον Κ6, γιατί δεν ενήργησε νωρίτερα, ώστε να παταχθεί το φαινόμενο εν τη γενέσει του και να μην λάβει αυτού του βαθμού την έκταση. Όλοι γνωρίζαμε, ότι στις μάχες οχυρών 30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες, κάθε παίκτης από 2-3 πολλαπλούς καλά στημένους οχυρομάχους, Αναδιανομές πολλαπλών λογαριασμών και ξαναμοίρασμα σε παίκτες μικρότερων επιπέδων καλά στημένων παικτών οχυρομάχων. Αλλά δεν γινόταν καμιά κίνηση από την διαχείριση να ελεγχθεί αυτό το φαινόμενο. Μέχρι που όλα ξέφυγαν από τον έλεγχο. Γι αυτό διαμαρτύρονται τώρα αρκετοί, γιατί μέχρι πρόσφατα έπαιζαν με περισσότερους παίκτες, έβαζαν και σβόλους στους πολλαπλούς τους, και είχαν την εντύπωση ότι επειδή πληρώνουν, είχαν και το δικαίωμα να παίζουν με όσους παίκτες θέλουν και να χειραγωγούν το παιχνίδι όπως αυτοί γουστάρουν. Μέχρι που μπήκε ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση και τώρα ορισμένοι εξ αυτών διαμαρτύρονται. Έπρεπε όμως η ομάδα διαχείρισης να λάβει πολύ νωρίτερα αυτά τα μέτρα για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο των πολλαπλών πολύ νωρίτερα.
 

kotsios666

Νέο Μέλος
παράδειγμα?

και να δώσω και ενα παραδειγματακι οταν ένας παίκτης απο τον Κ1 εβαλε του κοσμου τα λεφτα μεσα και τον μπαναρανε...οριστικα αναποδογύρισε γη και ουρανο με δικηγόρους και μη για να παρει πίσω τον παίκτη και όταν μπήκανε και δικηγόροι μεσα στο θεμα η αποφαση του μπαν πάρθηκε πισω και πίσω τον παίκτη του... δεν θα πω περισσότερα για αυτο το συμβαν την γνώμη του cord θέλω τι συνέβηκε και αρθηκε το μπαν σε αυτη την περίπτωση?
 

DeletedUser4530

Guest
να κανω μια παρατηρηση:
αν παμε με το γραμμα του νομου και συμφωνα με τους κανονισμους τοτε οι περισσοτεροι παικτες που παιζουν θα επρεπε να εχουν φαει απο τουλαχιστον ενα μπαν μονο και μονο απ τους κανονισμους της αγορας! τι θελω να πω... ολοι εχουμε δει στην αγορα τι και ποσο πουλιουνται καθημερινα. καθε μερα βλεπω τιμες πωλησης υπερογκες που αν δεν κανω λαθος αυτο απογορευεται και δεν μιλαω για σπανια αντικειμενα αλλα για προιοντα, εξοπλισμο και κατασκευες. ειδικα στα προιοντα και κατασκευες το πραγμα εχει ξεφυγει.
οποτε στην περιπτωση αυτη θα πρεπει συμφωνα με τον κανονισμο να πεφτουν τα μπαν βροχη!

Τα αντικειμενα που πωλουνται στα καταστηματα δεν θα μπορουν να πωλουνται περισσοτερο απο την μεγαλυτερη τιμη στην οποια πωλουνται ηδη.
Για παραδειγμα αν το Καφε Δερματινο Παντελονι πωλειται αυτη τη στιγμη στην αγορα για 17.000$ (ως ανωτερη τιμη) δεν θα επιτρεπεται καποιος παιχτης να το βαλει σε τιμη μεγαλυτερη απο αυτη.
Εαν δεν υπαρχει προς πωληση τοτε η τιμη δεν θα μπορει να ειναι υπερβολικα μεγαλυτερη απο την τιμη αγορας Η μικροτερη τιμη θα επιτρεπεται να ειναι η τιμη πωλησης, αλλωστε δεν γινεται να ειναι πιο μικρη.

το παραπανω δεν το ειπα ουτε για να θιξω ουτε για να ριξω λαδι στην φωτια. απλα ως παρατηρηση που μπορει να τοποθετηθει απο πολλες πλευρες!
θα ηθελα να επεκταθω περισσοτερο αλλα... εχω υποσχεθει να μην γκρινιαζω! :)
και μην μου πειτε οτι επειδη παιζω μονο στον 5, οτι οι αλλοι κοσμοι ειναι σε αλλο ηλιακο συστημα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
dimitrisCh > Οταν λεω αυτο, εννοω οτι μετα απο ποινη 7 ημερων συνηθως δεν βαζουμε μονιμο αποκλεισμο αλλα ξανα ποινη 7 ημερων, ωστε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στον παιχτη να συμμορφωθει γιατι οπως ειπαμε ηδη οι ποινες εχουν ρολο συμμορφωσης και οχι αποτροπης, πιθανον δεν ηταν σωστη η διατυπωση που εκανα. Ελεγχοι γινονται καθημερινα απο την ομαδα διαχειρισης σε ολους τους κοσμους και οπου διαπιστωνεται παραβαση κανονισμων επιβαλονται ποινες οποιος και αν ειναι ο παιχτης σε οποια συμμαχια και αν ανηκει και χωρις να λαμβανεται υποψη το αν χρησιμοποιοει σβολους και ποσους. Το "30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες" δεν το διαπιστωσαμε πουθενα. Σε αιτησεις που δεχτηκαμε και απο τις δυο συμμαχιες για παρομοιο θεμα καναμε τους απαραιτητους ελεγχους και οπου διαπιστωθηκε παραβαση επιβληθηκαν ποινες. Οπου επισης διαπιστωθηκε οτι λογαριασμοι αλλαξαν κατοχη χωρις να εχουμε ενημερωθει εκ των προτερων, και εκει επιβληθηκε αμεσως ποινη και μαλιστα μονιμου αποκλεισμου (κατα περιπτωση). Οφειλω ομως να συμφωνησω μαζι σου στο οτι πολλοι παιχτες λογω του οτι δεν τους ειχαμε ανακαλυψει συνεχιζαν να παιζουν με 3 και 4 λογαριασμους ο καθενας αγνοωντας τους κανονισμους. Σε αυτη την περιπτωση επιβληθηκαν οι προβλεπομενες ποινες και πολλοι, απο οτι φανηκε, βλεποντας οτι το παιχνιδι δυσκολεψε αρκετα ετσι, πιθανον αποχωρησαν. Ολοι οι παιχτες που παραβαινουν τους κανονισμους θα πρεπει να γνωριζουν οτι αργα ή γρηγορα θα ανακαλυφτουν και εδω οι παραβασεις οσο παλιες και αν ειναι, δεν παραγραφονται.

kotsios666 > Αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση γιατι ουδεποτε εχει υπαρξει τετοιο περιστατικο. Πολυ θα θελαμε ομως να μαθουμε και εμεις απο που αντλειτε τετοιου ειδους ακυρες πληροφοριες. Ενημερωτικα, οι παιχτες που χρησιμοποιουν πολλους σβολους συνηθως ειναι αυτοι που τηρουν στο ακαιραιο τους κανονισμους γιατι γνωριζουν οτι δεν θελουν να ρισκαρουν τα χρηματα που εχουν δωσει, για παραβασεις κανονισμων. Παρολα αυτα, αντι να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, καλο θα ειναι να στειλεις μια αιτηση υποστηριξης και να καταγγειλεις οτι εχεις εκει, και οχι εδω δημοσια. Δεν ειναι δυνατον να σου απαντησουμε για παιχτη που δεν κατονομαζεις (και σωστα κανεις, γιατι δεν επιτρεπεται) και κυριως δημοσια για περιπτωση αλλου χρηστη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή