Αυτός ο κόσμος δεν θα ησυχάσει ποτέ!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser4428

Guest
Διαχειρηστης

Μονο μια ερωτηση θα ηθελα να κανω στο κυριο cord o serra ο διαχειρηστης γιατι εφυγε απο το παιχνιδι?
 

DeletedUser

Guest
Εκ των Κανονισμώντου φόρουμ

9.a
Δημιουργία θεμάτων που έχουν ως σκοπό την διαμάχη με την Ομάδα Διαχείρισης τόσο του Παιχνιδιού όσο και του Forum θα τιμωρείται και θα οδηγεί σε απομάκρυνση του
 

DeletedUser

Guest
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΕ

Βεβαια εχω απτες αποδειξεις SOU1980 εκτος κ αν διαγραψατε τις απαντησεις στα αιτηματα...οταν ρωτας κατι κ σου απαντανε στον ενικο κ στην προστακτικη τοτε ή εισαστε κολληταρια με καποιον ή δουλευει στην λαχαναγορα οχι ομως σε ομαδα διαχειρησης που απανταει σε πελατη κ αναφερομαι στον OSTROGOTH που μου απαντησε σε ερωτηση μου.Επισης μαλλον μπορει να ξεχασες ή να μην ησουν καν στον Αριζονα οταν ο παικτης Lakoras ειχε συγγενικο του προσωπο στην ομαδα διαχειρησης κ δεν τον τιμωρουσαν για τα μπινελικια που εριχνε.Οσο για τα ονειρα αλλοι ειναι αυτοι που κοιμουνται ορθιοι κ πληρωνουν κ ξενοδοχειο...
κ υπαρχουν κ αλλα γεγονοτα που δεν υπαρχει λογος να αναφερθω τωρα.Οσο αφορα αυτα περι εμπαθειας φαινετε ξεκαθαρα οταν η παικτης Tigraki ρωτησε κατι κ αμεσως θυμηθηκαν (κ κρυφτηκαν) πισω απο κανονες κ διαταξεις να απαντησουν κ να απειλησουν αμεσα...
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση απλη κ ελπιζω να μην τιμωρηθω κ εγω...Πως γινετε σε καθε μαχη ενω πληρωνω το μπονους του χαρακτηρα μου κ ειναι ενεργοποιημενο να πιανει μονο οταν εχει κριθει η εκβαση της μαχης κ οχι οταν το χρειαζομαι..σε αντιθεση με την αλλη συμμαχια που εκει πιανει σχεδον σε καθε γυρα????? τυχαιο????? δεν νομιζω............(κ δεν θελω να αναφερθω σε θεματα ευστοχιας κ αποφυγων των συμπαικτων μου κ των αντιπαλων..) :w:w:w
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Συνέβη κάποτε στον Αριζόνα

Για να χαλαρώσουμε λιγάκι, θα σας διηγηθώ ένα παραμύθι. Τα παραμύθια από την εποχή του Αισώπου (6ος π.Χ. αιώνας) είναι πολύ διδακτικά.

Κάποτε στον Αριζόνα υπήρχαν δύο ομάδες που κυριαρχούσαν. Οι «Καλοί» και οι «Κακοί».

Οι «Καλοί» είχαν ως στόχο να κυριαρχήσουν έναντι των υπόλοιπων ομάδων και να μαζέψουν όλα τα οχυρά του Αριζόνα στην κατοχή τους. Για να το πετύχουν αυτό, φρόντισαν να γίνουν όλοι τους εξ αρχής καλοί οχυρομάχοι.
Οι «Κακοί» δεν έδιναν πολύ μεγάλη σημασία στα οχυρά, δεν τους πολύ ενδιέφεραν. Κυρίως ενδιαφέρονταν για spamming, χαβαλέ και trolling, και τα οχυρά, τα θεωρούσαν δευτερεύουσα υπόθεση. Στις μάχες πήγαιναν για να σπαμμάρουν, να εκνευρίζουν τους «Καλούς» και να γκρινιάζουν κυρίως. Ακόμη κι όταν σπάνια κέρδιζαν κάποια μάχη, μετά το πέρας της μάχης, άρχιζαν να μαλώνουν μεταξύ τους, γιατί ... έτσι έπρεπε.

Κάποτε όμως οι «Κακοί», βαρέθηκαν να είναι ουραγοί και περίγελος των «Καλών», και άρχισαν να ενδιαφέρονται περισσότερο και για τα οχυρά. Όχι όλοι, αλλά ένας σημαντικός αριθμός από τους «Κακούς», άρχισαν να στήνουν τους χαρακτήρες τους ως οχυρομάχους και να παροτρύνουν και τους υπόλοιπους να τους ακολουθήσουν. Έτσι δημιουργήθηκε από τους «Κακούς» ένας βασικός πυρήνας παικτών οχυρομάχων και στον οποίο προσθετόταν και άλλοι «Κακοί»
Τότε οι «Καλοί» άρχισαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τους «Κακούς», γιατί οι άλλοι άρχισαν να παίρνουν κάποια οχυρά από τους «Καλούς». Συν τοις άλλοις, πολλοί από τους «Καλούς» είχαν βαρεθεί και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους, εγκατέλειπαν τον Αριζόνα. Τότε μια ομάδα από τους «Καλούς» σκέφτηκε και με ένα καλό σχέδιο, άρχισε να μαζεύει στην κατοχή της τους παίκτες που εγκατέλειπαν τον Αριζόνα. Έτσι κατάφεραν να μαζέψουν πολλούς παίκτες ο καθένας τους. Ο Σερίφης και οι Δικαστές αδιαφορούσαν γι' αυτό, αφού κι έτσι οι «Καλοί» πλήρωναν μια χαρά τους φόρους και για τους υπόλοιπους παίκτες. Αφού συγκέντρωσαν ένα πολύ σημαντικό αριθμό παικτών, από 3-4 παίκτες ο καθένας τους, τους έφτιαξαν τέλειους οχυρομάχους και τους έστελναν στις μάχες, και τους τοποθετούσαν σε καίριες θέσεις στα οχυρά ( http://forum.the-west.gr/showpost.php?p=118917&postcount=5 ). Έτσι με αυτό τον τρόπο άρχισαν να παίρνουν και τα τελευταία οχυρά που είχαν απομείνει στην κατοχή των «Κακών».

Τότε οι «Κακοί» άρχισαν να διαμαρτύρονται και να ζητούν από τον Σερίφη να επιβάλει την τάξη στον Αριζόνα, διαφορετικά θα μετακόμιζαν σε άλλη πολιτεία, όπου οι νόμοι εφαρμόζονταν. Ο Σερίφης βλέποντας ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ανέλαβε δράση και άρχισε τις ανακρίσεις. Και έτσι μέσα σε λίγες μέρες το μεγαλύτερο ποσοστό από τους «Καλούς» οι οποίοι πήγαιναν στις μάχες, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα. Οι κάτοικοι ολόκληρων πόλεων που είχαν οικοδομηθεί με αυτό τον τρόπο ( http://forum.the-west.gr/showpost.php?p=108861&postcount=94 ), βρέθηκαν στην φυλακή. Οι «Καλοί» που είχαν απομείνει δεν μπορούσαν πλέον να αντιμετωπίσουν τους «Κακούς» και έχαναν κάθε μέρα οχυρά. Από 630000 ζωή οχυρομάχων που κατέβαιναν στις μάχες, ξαφνικά βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να κατεβάζουν μετά βίας 370000 ζωή οχυρομάχων.*

Το παραμύθι συνεχίζει έτσι:

Οι «Καλοί» άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι ο Σερίφης δεν είναι δίκαιος και μεροληπτεί υπέρ των «Κακών». Και άρχισαν ομαδικά, μετά από κάποιο τηλεγράφημα που στάλθηκε από την ηγεσία των «Καλών» στα μέλη της ομάδας με μια λίστα προγραμμένων «Κακών», να κάνουν ομαδικά αναφορές στον Σερίφη. Ο Σερίφης άρχισε πάλι τις ανακρίσεις και διαπίστωσε ότι πράγματι και μερικοί από τους «Κακούς» είχαν στην κατοχή τους κι αυτοί από ένα περισσότερο παίκτη (όμως μόνο σε 2-3 περιπτώσεις αυτοί χρησιμοποιούνταν στις μάχες οχυρών, αλλά αυτό δεν τους αθωώνει) και τους φυλάκισε κι αυτούς.

Οι νόμοι ήταν σαφείς: Όποιος έχει περισσότερους παίκτες θα πρέπει να κρατήσει μόνο έναν στην κατοχή του. Τους υπόλοιπους θα πρέπει να τους διαγράψει.

Οι «Κακοί» με πίεση αυτών που έκαναν κουμάντο στην ομάδα και ύστερα από αυστηρές συστάσεις σε αυτούς που παρανόμησαν, να μην τολμήσουν να φέρνουν ο καθένας περισσότερους παίκτες πλην ενός, διέγραψαν αυτούς τους ελάχιστους παίκτες και ήταν πλέον νόμιμοι όλοι.
Οι «Καλοί» όμως, αντί να εφαρμόσουν τους κανόνες και τις συστάσεις του Σερίφη ( http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=7356 ), αντί να διαγράψουν τους παίκτες, αδιαφορώντας, απλώς φρόντιζαν να τους βάζουν σε μια κατάσταση διακοπών. Και εκτός αυτού συνέχιζαν να διαμαρτύρονται και να λένε ότι κακώς τους τιμωρεί ο Σερίφης, αφού τους φόρους που αναλογούσαν τους πλήρωναν. Και ότι ο Σερίφης υποστηρίζει τους «Κακούς» γιατί πήγε σε μερικές μάχες με το μέρος των «Κακών», αλλά οι «Κακοί» δεν τον έβαζαν στις μάχες γι αυτό ακριβώς το λόγο (κακώς κατά την γνώμη μου γιατί κι ο Σερίφης είχε δικαίωμα να διασκεδάσει παίζοντας μια μάχη): για να μην λένε οι «Καλοί» ότι παίρνει το μέρος των «Κακών».

Μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα, οι έλεγχοι του Σερίφη χαλάρωσαν και κάποιοι από αυτούς τους παίκτες που είχαν αποφυλακιστεί και είχαν μπει σε κατάσταση διακοπών αντί να διαγραφούν, άρχισαν να επιστρέφουν.
Οι «Καλοί» είχαν βρει ένα άλλο τρόπο για να τους επαναφέρουν. Φρόντιζαν να δίνουν αυτούς τους παίκτες επιπέδου 120 αποκλειστικά οχυρομάχους, σε παίκτες μικρότερων επιπέδων, οι οποίοι διέγραφαν τον κανονικό παίκτη μικρότερου επιπέδου, και έπαιρναν κάποιον από αυτούς τους έτοιμους οχυρομάχους επιπέδου 120. Έτσι θα νομιμοποιούνταν αυτοί οι παίκτες από το παράθυρο. Αλλά και αυτό όμως σύμφωνα με τους νόμους ήταν παράνομο και ο Σερίφης αναγκάστηκε να αναλάβει εκ νέου δράση. Και επέβαλε πάλι ποινές, και σε μερικές περιπτώσεις «ισόβια δεσμά». Έτσι κάποιοι από τους «Καλούς» βρέθηκαν να χάνουν και τον κανονικό παίκτη μικρότερου επιπέδου τον οποίο διέγραψαν και τον παίκτη επιπέδου 120 πλήρη οχυρομάχο που πήραν από αυτούς: "30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες". Πάλι άρχισαν οι «Καλοί» να διαμαρτύρονται και να λένε ότι ο Σερίφης είναι κακός, επειδή δεν τους επιτρέπει να παίξουν και να παρανομήσουν όπως θέλουν αυτοί. Οι «Κακοί» πάλι (και ένας εξ' αυτών ο γράφων αυτό το παραμύθι) συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο Σερίφης, κακώς δεν φυλάκισε όλους τους «Καλούς» που παρανόμησαν «ισόβια».

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, οι «Κακοί» πλέον είχαν πάρει το πάνω χέρι στον Αριζόνα και κέρδιζαν πλέον όλες τις μάχες και οι «Καλοί» εξακολουθούσαν να παρανομούν ακόμη.

Το δίδαγμα αυτού του παραμυθιού:
  • Οι «Κακοί» πάντα κερδίζουν στο τέλος.
  • Ορισμένοι από τους «Καλούς» δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται, γιατί αν ο Σερίφης εφάρμοζε πιο αυστηρά τους νόμους, οι περισσότεροι από αυτούς θα έπρεπε να είχαν εξοριστεί δια παντός απ΄τον Αριζόνα.

Τέλος παραμυθιού.

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και γνωστές καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική!


*
Το "30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες" δεν το διαπιστωσαμε πουθενα.
Κάπως έτσι προκύπτει cord, ότι "30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες". Άλλωστε αυτό δεν είναι δικό μου. Οι ίδιοι τα έλεγαν αυτά στα τσατ της συμμαχίας τους. Μπορείς όμως να μας δώσεις τα πλήρη στατιστικά των παικτών που αποκλείστηκαν ανά συμμαχία, αφού όλα καταγράφονται, για να δούμε αν και κατά πόσο ισχύει αυτό.

Οταν λεω αυτο, εννοω οτι μετα απο ποινη 7 ημερων συνηθως δεν βαζουμε μονιμο αποκλεισμο αλλα ξανα ποινη 7 ημερων, ωστε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στον παιχτη να συμμορφωθει γιατι οπως ειπαμε ηδη οι ποινες εχουν ρολο συμμορφωσης και οχι αποτροπης, πιθανον δεν ηταν σωστη η διατυπωση που εκανα.
Κι εγώ πιστεύω ότι στον καθένα πρέπει να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά στην περίπτωση του Κ6 σε ορισμένους δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, και συνέχισαν να κάνουν τα γνωστά. Ας μην αναφερθώ σε κωμικοτραγικές περιπτώσεις καλύτερα.
Ελεγχοι γινονται καθημερινα απο την ομαδα διαχειρισης σε ολους τους κοσμους και οπου διαπιστωνεται παραβαση κανονισμων επιβαλονται ποινες οποιος και αν ειναι ο παιχτης σε οποια συμμαχια και αν ανηκει και χωρις να λαμβανεται υποψη το αν χρησιμοποιοει σβολους και ποσους.
Αν όντως γινόταν οι έλεγχοι καθημερινά ως όφειλε να γίνονται, τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι, ενώ αυτά συνέβαιναν επί 2-3 μήνες καθημερινά, δεν μπήκε τάξη, αλλά μόνο όταν όλα είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, και σε μερικές ημέρες βρέθηκαν όλοι οι πολλαπλοί. Αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Και ελπίζω να συνεχίσει αυτό το έργο της «κάθαρσης» του ταλαιπωρημένου από την μάστιγα των πολλαπλών Κ6.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Παραμυθακια της Χαλιμας

Ενα μεγαλο μπραβο στον Παραμυθοποιο μας απλα ηθελα εντελως αθωα να ρωτησω κ να μαθω απο που του ερχεται ολη αυτη η εμπνευση....μηπως μεσα απο κατι βραδυες κ ξενυχτια σε μπαρ κ σε ταβερνες παρεα με τον σεριφη,τους δικαστες κ τους λοιπους νομοταγεις 'κακους'????
Εχουμε πηξει απο τους αυλικους...λευτερια στον βασιλια....
:w:w:w
κ για να μην παρεξηγηθω...
1ο για εμενα το θεμα ειναι εξ αρχης να μην μπορουσες να δημιουργησεις διπλους κ τριπλους ή να μην μπορουσες να αλληλεπιδρασεις τον εναν με τον αλλο χαρακτηρα.Δηλαδη μην τρελαθουμε κ ολας,αμα εχεις στην δουλεια σου (οσοι εχουν ακομα δουλεια)εναν χαρακτηρα κ στο σπιτι σου αλλον εναν πως μπορουν να σε βρουν?????
2ο αν ηθελαν να μην μπορεις να εχεις διπλους δεν θα αφηναν τετοιο παραθυρο με ασαφειες στον κανονισμο περι πολλαπλων κ να τον χρισημοποιουν κατα το δοκουν κ οποτε τους συμφερει για να τιμωρουν
3ο που ξανακουστηκε να μπορεις να δινεις τον χαρακτηρα σου (αμα το λες στον δασκαλο-δικαστη-συντονιστη δεν θα σε τιμωρησει)..
4ο δηλαδη η μια συμμαχια ειχε 90 παραβατες!!!!!( "30 άτομα έπαιζαν 80-90 παίκτες") κ η αλλη μονο 6(2-3 ατομα)!!!!(και αυτοι σιγουρα οχι αυλικοι)..... Εδω ξεκαρδιζομαστε στα γελια....
5ο το οτι υπαρχει ενας ανταγωνισμος μεταξυ των παικτων-συμμαχιων ειναι καλος ομως το να υπαρχει διαχυτη εντυπωση οτι εχουν τους διαχειρηστες με το μεροσ του ή απεναντι τους αυτο βλαπτει το παιχνιδι γενικοτερα.(παραδειγμα με τον game-master που σε μερικες πολεις (τυχαιες????χαχαχχαχα)εδινε ολα τα καλουδια κ τα σπανια κ σε αλλες οτι χαζομαρα κ αχρηστο μπορει να δωσει)..Σαν μια ομαδα να εχει τους διαιτητες να σφυριζουν συνεχως υπερ της. κ οπως λενε..δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια..
6ο οι ομιτζηδες τοσο αχρηστοι ειναι ωστε να μην μπορουν να γινει ενας απο αυτους διαχειριστης?????τυχαιο ειναι οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι διαχειριστες ειναι απο την απενατι μερια????? Η γυναικα του καισαρα πρεπει να φενεται κ τιμια εκτος απο το να ειναι...
7ο αν εξαιρεσεις αυτους που παρατησαν το παιχνιδι για προσωπικους ή οικονομικους λογους οι υπολοιποι ειδαν την σαπιλα κ την βρομια κ το παρατησαν κ επειδη εχω κρατησει επαφες με αρκετους απο αυτους το λεω.Πισω εχουμε μεινει λιγοι ισως καποιοι πιο ρομαντικοι ή καποιοι που λυπονται τα λεφτα που εχουν δωσει κ περιμενουν κατι να αλλαξει προς το καλυτερο.. ειναι δυνατον απο τους 21000 κ πανω παικτες να μεινουν 1500???(κ μπορει να λεω κ πολλους)ολοι που εφυγαν ηταν διπλοι χαρακτηρες ομιτζηδων που τους εκαναν μονιμο αποκλεισμο???:lf
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3124

Guest
Δεν είχα πρόθεση να απαντήσω, αλλά μιας και αναφέρθηκε το όνομα μου θα το κάνω.

Βεβαια εχω απτες αποδειξεις SOU1980 εκτος κ αν διαγραψατε τις απαντησεις στα αιτηματα...

Δεν ξέρω πώς μια συνομιλία με τους διαχειριστές αποτελεί απτή απόδειξη ότι οι "αντίπαλοί" σας έχουν πολλαπλούς. Δηλαδή, τι ακριβώς σας είπαν; "Ο τάδε, ο τάδε και ο τάδε ειναι πολλαπλός!".

οταν ρωτας κατι κ σου απαντανε στον ενικο κ στην προστακτικη τοτε ή εισαστε κολληταρια με καποιον ή δουλευει στην λαχαναγορα

Επειδή είχε συζητηθεί με τον εν λόγω διαχειριστή το θέμα, η προσφώνηση "Γεια σου ΧΧΧ" είναι τυποποιημένη στο σύστημα υποστήριξης και είναι η ίδια για όλους τους παίκτες. Συνεπώς, το επιχείρημα των διακρίσεων δε στέκει. Μπορείτε να αιτηθείτε να αλλάξει η προσφώνηση αν τη θεωρείτε προσβλητική.

Σαν γενικό σχόλιο, με έκπληξη διαπιστώνω ότι η ομάδα διαχείρισης κατηγορείται για μεροληψία σε 1 κόσμο, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο στους υπόλοιπους 7. Γιατί να θίξει την αξιοπιστία της μόνο σε αυτόν τον κόσμο; Τι το τόσο διαφορετικό έχει αυτός που δεν έχουν οι υπόλοιποι;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Οι μικρες παρθενες μεγαλωσαν

Γεια σου Malllek,

Όταν κάνεις login/είσοδο στο παιχνίδι μπορείς να διαβάσεις και τον λόγο του αποκλεισμού σου.

λες να ειναι τυποποιημενη κ η απαντηση?????? αν δεν ειναι αυτο νταβατζιλιστικη απαντηση τοτε εγω θα πρεπει να παω στο κατηχυτικο να παρακολουθησω κανενα μαθημα......:cns:cns:cns
οσο αφορα τους αλλουσ κοσμους δεν ξερω γιατι δεν παιζω εκει.εγω ξερω οτι 3 χρονια παιζω αριζονα κ αυτα τα χαλια δεν εχουν ξαναγινει σε κανενα ονλινε παιχνιδι....
 

DeletedUser

Guest
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση απλη κ ελπιζω να μην τιμωρηθω κ εγω...Πως γινετε σε καθε μαχη ενω πληρωνω το μπονους του χαρακτηρα μου κ ειναι ενεργοποιημενο να πιανει μονο οταν εχει κριθει η εκβαση της μαχης κ οχι οταν το χρειαζομαι..σε αντιθεση με την αλλη συμμαχια που εκει πιανει σχεδον σε καθε γυρα????? τυχαιο????? δεν νομιζω............(κ δεν θελω να αναφερθω σε θεματα ευστοχιας κ αποφυγων των συμπαικτων μου κ των αντιπαλων..) :w:w:w

Διαμαρτύρομαι!
Τα μπόνους τα δικά μου δε πιάνουν ποτέ...
Απαιτώ ίση μεταχείριση! Άλλωστε κι εγώ αδιάφθορος είμαι!
 

DeletedUser4530

Guest
ειπα να μην ξαναγραψω αλλα θα κανω μια εξαιρεση!

Σαν γενικό σχόλιο, με έκπληξη διαπιστώνω ότι η ομάδα διαχείρισης κατηγορείται για μεροληψία σε 1 κόσμο, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο στους υπόλοιπους 7. Γιατί να θίξει την αξιοπιστία της μόνο σε αυτόν τον κόσμο; Τι το τόσο διαφορετικό έχει αυτός που δεν έχουν οι υπόλοιποι;

για παρομοιο λογο που (κατηγορειται) ενας παικτης θα παιξει πολλαπλο σ εναν κοσμο και δεν θα το κανει σε αλλους κοσμους.
αυτο σαν δικαιολογια δεν στεκει. αν θελει καποιος να παιξει πολλαπλο θα παιξει. αν θελει καποιος να μεροληπτισει καπου, θα το κανει!
τωρα... το αν θιγεται η αξιοπρεπεια της διαχειρησης φαινεται κι απο αλλα σημεια κι οχι μονο σ αυτο (αυτο ειναι ενημερωτικο κι οχι κατηγορηματικο).

ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα...
εις το επανειδην παλι!
 

DeletedUser4456

Guest
Περι ορεξεως... "Αριζονοπιτα"...

Χαιρετω παλιους καλους "φιλους και οχτρους", ενθυμομενος τους μυθους "του Αισωπου" που μας δειχνουν την αξια της ιστοριας που εχει δημιουργησει ο Κ6. Μεσες ακρες, ο μυθος αυτος δεν ειναι μυθος, αλλα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα και χαιρομαι που βλεπω καποια αντικειμενικοτητα, ακομα και αν αυτη περικλυεται απο προσωπικες αποψεις και πινελιες.

Αυτο που με συγχιζει ειναι οτι πεφτει πολυς τσακωμος για θεματα τα οποια ΕΠΟΝΤΑΙ πολλων κακων κανονισμων στο παιχνιδι και αρα, παντα αυτοι οι τσακωμοι θα υπαρχουνε οσο υπαρχουνε τετοια τεραστια αχανη κενα σε σχετικα "αδικους" κανονισμους. Ποιος ξερει, ισως να επιδιωκονται κι ολας οι τσακωμοι ωστε να εχουμε θεμα στο παιχνιδι, αφου απο μονο του τεινει να χαλαει τον εαυτο του με τον καιρο. (Κατι οι αναγκες της ζωης RL, κατι ολα αυτα τα εκτροπα σε κανουν να βγαινεις απο την πολη να αραζεις για παρτυ σου λοιπον)... Συμφωνοντας σε πολλα με τον Μαλεκ πιο πανω, αν και ο τροπος που τα λεει ειναι λιγακι εντονος λογω αγανακτησης, παραθετω τα εξης:

1α. Μπορει, λεει ο κανονας, να παιζουν απο την ιδια συνδεση 2+ account, αρκει να μην τους χειριζεται το ιδιο προσωπο. (Καλα μ αρεσει που το ακουμε αυτο χρονια τωρα και δεν κλαιμε απο τα γελια, αλλα καθομαστε να μαλωνουμε κιολας). Αντε να δειξει κανεις με τετοιο γελοιο κανονα, και Ο,ΤΙ τεχνολογια θες, οτι πισω απο το PC δεν ειναι η γιαγια μου και της λεω εγω τι να κανει και πως να παιξει, αντι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ :lf (Συνεπως ειναι στην κριση των admin και αυτο...)

1β. Πως μπορει κανεις λοιπον, εχοντας ενα 2ο pc με συνδεση τηλεφωνιας κινητης, να φανει σαν μποτακι, ή απο ενα νετ καφε στην γειτονια? Αυτο επιτρεπεται συνεπως. Αρα μηπως πρεπει να προσεχουμε τι φαντασματα κυνηγαμε? Μηπως τελικα θα επρεπε κανεις να μαθει να παιζει και με σπιουνους αφου αυτοι παντα υπηρχαν και θα υπαρχουνε? Και αν οχι, με τι οπλα θα τους τιμωρησει αυτους λοιπον ο "σεριφης"?

2. Δεν βλεπω λογο γιατι, ανεκαθεν, (και εχω παρατησει κοσμο γιαυτο τον λογο, αφου εστειλα αποδειξεις παρατυπιων διαχειριστη-παιχτη που παρενεβαινε κανονες και φυσικα δεν εγινε και τιποτα), θα πρεπει να παιζουν οι διαχειριστες ενεργα στους κοσμους σαν κανονικοι παιχτες, με τσαμπα ενα Χ ποσο σβολων, γτ ασχετα αν μεροληπτουν ή οχι, αυτο ειναι προκλητικο και σιγουρα θα δημιουργησει ιντριγκες τελικα. Και οι διαχειριστες σαν παιχτες ειναι ανθρωποι και αυτοι με αδυναμιες και ανθρωπινες τασεις - κατανοητο και απολυτως σεβαστο. ΟΜΩΣ θα μου πεις και ποιος να τους πληρωνει ΚΑΙ ΠΩΣ?... NO COMMENT - νοτ μαι προμπλεμ...

3. Γιατι να μην συζητα κανεις για κανονες οπως αυτον που λεει πως οτι ωρα θελει η εταιρεια γειωνει κανονικα τον κοπο σου και μπορει να κανει οτι αλλαγη θελει? Ετσι εγινε και τελικα τα οχυρα ενω ειχε γινει κοπος να ολοκληρωθουν, ξαναμοιραστηκαν απο την αρχη, χωρις ομως να τερματιστει ο κοσμος. (Σιγα μην τον τερματιζαν, οχι 1500 παιχτες δεν θα ειχανε, ουτε 15 μετα...). Αφου πεθανανε κιολας οι παιχτες να τα κτισουνε παλι, μειωσανε αποτι εμαθα και το ποσο των υλικων που χρειαζονται... ( xexe XD xoxo)...

4. Γιατι τελικα μαλωνετε ποιος ειχε τους περισσοτερους "σπιουνους" αντι να συζητατε γιατι να ΥΠΑΡΧΕΙ αυτη η δυνατοτητα να εχεις Χ παιχτες ΕΜΜΕΣΑ (1 η μαμα σου, εναν ο αδερφος σου και ενα η γιαγια σου εννοω)? Και πως "μπαναρει" η ομαδα διαχειρησης μετα εναν παιχτη, ισχυριζομενη λογους "τεχνολογιας" (πφφφ), ενω απτες+νομιμες αποδειξεις δεν μπορουν να υπαρξουνε? (Π.χ. εβαλα την γιαγια μου -γιαγια bot- να παιζει account σε οχυρα κλπ :D
- ε οκ, λεω μουσια, αλλα τρεχα αποδειξε το)... ΝΑ μην ειμαστε λιγουλακι σοβαροι λοιπον, οταν βγαζουμε κανονες (για την κυρα ΙΝΟ το λεω, ναι) σε ενα παιχνιδι που εχουμε σπαταλησει χρονια τωρα?
- E ok, ας μην ειμαστε, αλλα να εχουμε μετα απαιτησεις να κραταμε κοσμο στο παιχνιδι? :cns

- Ε οκ, αποδεχτηκαμε τους κανονες/καθεστωτα για να παιξουμε...

- Ε οκ, συνεχιζουμε αν και δεν θα επρεπε με τετοιους κανονες, αλλα ας γινει προσπαθεια να βελτιωθουνε επιτελους. :cns
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4530

Guest
(νο μερσυ... αχ τι με κανεις! αχ τι με κανεις!)

Αντε να δειξει κανεις με τετοιο γελοιο κανονα, και Ο,ΤΙ τεχνολογια θες, οτι πισω απο το PC δεν ειναι η γιαγια μου και της λεω εγω τι να κανει και πως να παιξει,

να ειστε σιγουροι οτι υπαρχει τεχνολογια για να "παρακολουθησουνε" τα πραγματα. δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι νομιμο! εχω την εντυπωση οτι αυτα τα "ψιλα" γραμματα που αποδεχομαστε ως ορους μπαινοντας στο παιχνιδι θελουν πολυυυ μεγαλη προσοχη τελικα για το τι "αποδεχομαστε". ενας ειναι ο τροπος για να μπορουν να ειναι 100% σιγουροι για παρανομια και δεν ειναι και τοσο νομιμος. αρα... "μεταξυ κατεργαραιων, ειληκρινια" λεει ο λαος (αυτο το γνωριζουν οι γερμανοι αραγε;!).

τελικα τι θεωρειται πολλαπλος λογαρισμος; διαβασα οτι μπαναριστηκανε παικτες που πηρανε μεγαλυτερους λογαριασμους, σβησανε τους δικους τους και παιζανε αυτους. ποσο παρανομο ειναι κατι τετοιο ωστε να μπαναριστουνε θελοντας να βοηθησουνε την συμμαχια τους;!

και μιας και μιλαμε για μπαναρισματα, το να δωσεις λεφτα σε καποιον να βοηθηθει οτι ποσο και να ειναι αυτο (μεγαλο κατα την διαχειρηση) ειναι παρανομο. το να δωθουνε αντικειμενα για να παρθουνε επιτευξεις και το σετ του συλλεκτη (για να μην κρυβομαστε απ το δακτυλο μας) δεν ειναι παρανομο;! δεν θα επρεπε να μπαναριστουνε τοτε ολοι οσοι παιζουν για τον λογο αυτον;!

αληθεια! γιατι υπαρχει ο περιορισμος στις μονομαχιες απ την ιδια ip και δεν υπαρχει και για τα οχυρα;!!! κι αφου βλεπετε οτι ειχαν-εχουν ξεφυγει τα πραγματα, τι πιο απλο να μπει στην πορεια;! ετσι δεν θα κοπει ο "βηχας" οσων θελουν πολλαπλο;! υπαρχει και γενικοτερο πλανο! να μην επιρεαζει ενας χαρακτηρας εναν αλλον πουθενα κι οριστικα οταν εχουν κοινη ip! τι ποιο απλο;!

κι ενα τελευταιο (για την ωρα). η διαχειρηση θιγεται και προσβαλεται με τα λογια και ριχνει προηδοποιησεις και μπαν. οι παικτες με τις συμπεριφορες εταιρειας και διαχειρησης πιστευετε οτι δεν θιγονται η προσβαλονται; πως πρεπει να αντιδρασουν;! μηπως η αποχη ειναι το μονο "οπλο" (μιας κι εχουν δωθει σε σεριφηδες και δικαστες) που εχουν κι αυτοι οι καψεροι καουμποιδες;! δεν σας λενε τιποτα οι τοσες αποχωρησεις-αποχες;!

λυσεις υπαρχουνε και φανταζομαι δεν ειναι δυσκολες (οταν θελουμε) να βρεθουνε!
(εντελως φιλικα) με το να δινετε προηδοποιησεις η να μπαναρετε απο παιχνιδι και φορουμ δεν λυνει το προβλημα (ποναει κεφαλι, κοβει κεφαλι)! θα πρεπει να ελθετε πιο κοντα στους παικτες(-πελατες οπως καποιος αποκαλεσε). μηπως θα επρεπε και να δειτε σε βαθος (εστω κι αργα) τα γεγονοτα και να δειτε τι συμβαινει;!

προσωπικα θελω να φτιαξουν τα πραγματα κι οχι να... ερημωσουν! στο χερι μας/σας ειναι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
διαβασα οτι μπαναριστηκανε παικτες που πηρανε μεγαλυτερους λογαριασμους, σβησανε τους δικους τους και παιζανε αυτους. ποσο παρανομο ειναι κατι τετοιο ωστε να μπαναριστουνε θελοντας να βοηθησουνε την συμμαχια τους;!

Χμ! Αν εσύ θεωρείς σωστό, να έρχεται ένας παίκτης επιπέδου 80 και να παίρνει έναν έτοιμο παίκτη φουλ οχυρομάχο επιπέδου 120, τότε μάλλον έχουμε διαφορετική θεώρηση, για το τι είναι παράνομο ή νόμιμο, σωστό ή λάθος. Και αν ήταν σωστό αυτό, τότε οι υπόλοιποι που έκαναν 2-3 φορές σάμανο, πιθανόν να ξόδεψαν και αρκετά σβόλια για να φθάσουν επίπεδο 120 και να στήσουν τον χαρακτήρα τους οχυρομάχο, τότε αυτοί τί είναι; Και μαζί με αυτούς οι υπόλοιποι που δεν είναι 120 επίπεδο και δεν παίρνουν έναν έτοιμο οχυρομάχο ή μονομάχο παίκτη 120 επιπέδου τι ακριβώς είναι; Υπάρχουν στην συμμαχία μου αρκετοί παίκτες που διέγραψαν 2-3 φορές τους λογαριασμούς τους, και έφτιαξαν νέους από την αρχή. Ήταν χαζοί αυτοί και δεν πήραν έναν έτοιμο παίκτη από αυτούς που παρατάνε το παιχνίδι;

Βλέπω ότι παίζεις ως τυχοδιώκτης στον Κ5. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις κοπιάσει αρκετά, ώστε να είσαι στην 6 θέση της κατάταξης. Πιθανόν να ξόδεψες και αρκετούς σβόλους. Έχω κι εγώ ένα παίκτη σε αυτόν τον κόσμο επιπέδου 82, τον οποίο έφτιαξα για να κάνω κάποιες δοκιμές μετά την έκδοση 2.04. Το θεωρείς λοιπόν σωστό να διαγράψω τον χαρακτήρα μου και να πάρω έναν έτοιμο παίκτη επιπέδου 120 έτοιμο οχυρομάχο ή έτοιμο μονομάχο και να έρχομαι να σε κοπανάω στις μάχες ή στις μονομαχίες; Εγώ που δεν ξόδεψα ούτε ένα σβόλι; (Αχ ρε Serra, γιατί διέγραψες τον λογαριασμό σου στον Κ6 και δεν μου τον έδινες, να ήμουν και στην κορυφή της κατάταξης; ;) ) Και μετά σε κάποια ενδεχόμενη μελλοντική μεταφορά να τον μεταφέρω μάλιστα σε κάποιον άλλο κόσμο;

Αυτού του είδους οι μεταβιβάσεις παικτών είναι χειρότερο από το να έχει κάποιος έναν πολλαπλό λογαριασμό. Σκέψου 2 παίκτες ο ένας 80 επίπεδο κι ο άλλος 90 επίπεδο. Αυτός με επίπεδο 80 παίρνει έναν παίκτη έτοιμο οχυρομάχο επιπέδου 120 και πηγαίνουν στην μάχη. Ο 120αρης θα στρατολογηθεί σίγουρα ενώ αυτός με επίπεδο 90 δύσκολα αν οι θέσεις είναι περιορισμένες. Έτσι θα του πάρει και τα ομόλογα και το XP με αποτέλεσμα ο άλλος να μην μπορεί να αναπτύξει εύκολα τον χαρακτήρα του.

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση του παραμυθιού, αυτό που επιχειρήθηκε βάσει σχεδίου, ήταν να περάσουν με αυτό τον τρόπο τους έτοιμους πολλαπλούς 120αρηδες οχυρομάχους σε επίπεδα μικρότερα που διέγραφαν τους χαρακτήρες τους και έτσι να νομιμοποιηθούν οι πολλαπλοί λογαριασμοί.
 

DeletedUser

Guest
Είναι εύκολο τελικά να ανοίγεις ενα θέμα και να κατηγορείς κάποιους χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να παραδώσεις αποδείξεις. Αρκεί να προκαλέσεις εντύπωση και να πεις ότι θέλεις, ότι σου έχουν μεταφέρει τρίτοι και ότι νομίζεις πως έχεις ανακαλύψει μόνος σου.

Από την άλλη όμως είναι πολύ δύσκολο να έχεις τις αποδείξεις και να δεσμεύεσαι νομικά για την όποια δημοσίευση τους. Εμείς λοιπόν η ΟΔ μπορούμε να αποδείξουμε όσα ισχυριζόμαστε όμως δεσμευόμαστε λόγω των προσωπικών δεδομένων.

Για αυτό το λόγο και δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός περί αποκλεισμών και γενικότερα περί των αιτήσεων υποστήριξης. Για αυτό το λόγο και επειδή ορισμένοι δεν σέβεστε τους κανόνες και κυρίως δεν σέβεστε τους συμπαίχτες σας που προσπαθούν να συζητήσουν, το θέμα αυτό θα κλειδώσει. Το ίδιο θα συμβεί και σε οποιοδήποτε αντίστοιχο θέμα ανοιχτεί και η απομάκρυνση απο το forum θα είναι ταχεία. Τέλος σας υπευθυμίζω τον εξής κανόνα που μπορεί μέχρι στιγμής να μην τον έχουμε εφαρμόσει αλλά είναι σε ισχύ και θα εφαρμοστεί άμεσα σε οποιοδήποτε παίχτη προσπαθεί επανειλημμένως και εσκεμμένα να δημιουργήσει αναστάτωση.

:: Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει αποκλεισμός και μέσα στο παιχνίδι για κάτι που έγραψε χρηστης στο forum.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή