Ανακοίνωση Αποτελέσματα έρευνας για την Εκδήλωση Συγκομιδής 2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα σχόλια αλλά και για τη συμμετοχή σας στην έρευνα που αφορούσε την Εκδήλωση Συγκομιδής αλλά και τι Μίνι-Εκδήλωσης Μονομαχίας!
Στόχος μας ήταν να προετοιμάσουμε μια καλή και συναρπαστική εκδήλωση. Για να μπορέσουμε να μάθουμε από αυτό και να ποσοτικοποιήσουμε λίγο τα σχόλια, πραγματοποιήθηκε μια έρευνα με 9 ερωτήσεις. Απάντησε το 74% των παικτών που ήταν ενεργοί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατά την οποία η έρευνα ήταν διαθέσιμη στο παιχνίδι.
Μετά την αρχική ανάλυση των ληφθέντων σχολίων και των αποτελεσμάτων της έρευνας, γνωρίζουμε τώρα ότι μια μίνι εκδήλωση μονομαχίας με διαφορετικές απαιτήσεις αναζήτησης θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει αποδεκτή με κάποια μεγαλύτερη εκτίμηση. Όσο το 50% των παικτών θα ήταν δεκτικοί στο να δουν δυσκολότερα καθήκοντα στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι η ανταμοιβή θα είναι ένα premium προϊόν. Ενώ οι απαιτήσεις των αποστολών δεν ήταν ιδιαίτερα αποδεκτές, η ίδια η ιστορία ήταν πολύ αποδεκτή. Δοκιμάσαμε επίσης έναν νέο τρόπο τόνωσης της δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οποίος εισήγαγε μια πολύ μικρή πιθανότητα να ρίξει τυχαία ένα νέο μοναδικό αντικείμενο: το Διαμαντένιο Περίστροφο. Σας ρωτήσαμε και για αυτό και μάθαμε ότι ενώ το 36% από εσάς δεν συμμετείχε, το 46% βρήκε την ιδέα εντάξει, ενώ το 22% τους άρεσε πολύ.

Τα ευρήματα και τα διδάγματα από την εκδήλωση και την έρευνα θα χρησιμοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, καθώς θα προετοιμάζουμε μια μίνι-εκδήλωση με Μάχες Οχυρών. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή