Αποστολή "Ντετέκτιβ σε δράση"

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αποστολή Κομμάτι Χ αρτί (Ντετέκτιβ σε δράση) για 2 συστατικά που ζητάει για να προσχωρήσει... 1ον : χρειάζομαι -Χαρτί- τεμάχια 5. το φτιάχνει ένας κομπογιαννίτης ( αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?)
2ον : επίσης χρειάζομαι " Ασήμαντες οδηγίες δουλειάς με λεπτομέρειες "
very_low_detail_work_manual.png
που βρίσκω τέτοιο αντικείμενο? ποιά δουλειά πρέπει να κάνω για να μου το δώσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ή όποια ασχοληθεί για να με ενημερώσει ή/και για να μου πουλήσει το χαρτί !!!
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
1) Σου προτεινω να ρωτησεις μεσα στο παιχνιδι στο "Σαλλουν" αν μπορει καποιος να σου φτιαξει.Εδω περα δυσκολα θα το δουν :)

2) Οι
index.php
δεν πεφτουν απο καποια εργασια , ουτε τις φτιαχνει καποιος αλλα και δεν μπαινουν και αγορα οπως θα δεις αν πας το ποντικι πανω στο αντικειμενο στα αποθεματα σου. Ο μονο τροπος για να βρεις τετοιες ενισχυσεις ειναι απο το "Λούνα Παρκ" η απο κάποιο Event της InnoGames που βαζει αναδιαστηματα.
Αν χρειαζεσαι τοσο πολυ ποντους εργασιας θα μπορουσες να μαζεψεις υλικα να σου φτιαξουν "δειπνο για gentleman" .Δινει 50 ποντους εργασιας και +2 Δυναμη-Χαρισματικοτητα-Επιδεξιοτητα-Κινητικοτητα για 5 χρησεις.
 

DeletedUser6958

Guest
Τις Ασήμαντες οδηγίες δουλειάς με λεπτομέρειες , τις αγοραζεις απο το καταστημα union pacific και κανουν 39 ομολογα .
 

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
Στην συνέχεια αυτών των αποστολών ζητάει (ανάμεσα σε άλλα ) να συλλάβεις και 5 καταζητούμενους...δεν λέει όμως πως και που τους βρίσκεις? Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ !!!
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Ανοιξε τον σεριφη της πολης σου..και ολοκληρωσε 5 επικυρηξεις..ειτε θανατου ειτε απλα νικης
 
Κορυφή