Ανακοίνωση Απάτη με West Hack Tool

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3124
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3124

Guest
Καλησπέρα συμπαίχτες!

Βρηκαμε αυτό το υποτιθέμενο εργαλείο, το οποίο ισχυρίζεται ότι μπορεί να προσθέσει σβώλους και χρήματα σε κάποιον λογαριασμό west.

http://hacks-land.com/the-west-hack/

Πήρα την απόφαση να το αναλύσω για να δω πού ακριβώς έγκειται η απάτη, αφού αυτό που ισχυρίζεται ότι κάνει είναι πρακτικά αδύνατον χωρίς να προκληθεί ρήξη στην ασφάλεια του ίδιου του server που φιλοξενεί το παιχνίδι, το οποίο είναι αδύνατο να γίνει από ένα πρόγραμμα που μοιάζει με αυτό...

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Δείχνει ακίνδυνο από μόνο του. Δεν περιέχει ιούς και δεν γράφει τίποτα στο δίσκο. Η απάτη βρίσκεται αλλού:

Με το που πάει ο χρήστης να προσθέσει χρήματα ή σβώλους (δεν μπαίνει καν στον κόπο να ρωτήσει ποιος είναι ο λογαριασμός, ο κόσμος ή ο server!!!) εμφανίζεται ένα progress bar που είναι ψεύτικο, μόνο για το θεαθήναι, αφού ούτε CPU χρησιμοποιεί, ούτε δίσκο αλλά ούτε και το δίκτυο. Δήθεν, χρειάζεται να κάνει update - προφανώς δεν είναι συμβατό με τον κόσμο και την έκδοση του παιχνιδιού, τα οποία δεν τα ρώτησε καν!

Στη συνέχεια αποτυγχάνει το update και ζητά από το χρήστη να το κατεβάσει μόνος του. Ανοίγει τον browser σε μια σελίδα που ζητά από το χρήστη να συμπληρώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του. Προφανώς, είτε θέλουν να πουλήσουν τον αριθμό στους αγαπημένους τηλεμαρκετίστες που πουλάνε τηλεφωνικά βρακιά και μπάλες πλυντηρίου στις 7 το πρωί, είτε να στέλνουν SMS τα οποία θα τα χρεώνουν στον παραλήπτη.

Προσοχή, λοιπόν, μην πέσει κανείς θύμα γιατι προκειται για phishing.

Σημαντικό : Μην επιχειρήσετε να το εκτελέσετε ή να το αναλύσετε ! Μπορεί να προκαλέσετε απώλεια δεδομένων! Το αναλύσαμε εμείς για να μη χρειαστεί να το κάνετε και εσείς!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5285

Guest
Εμενα παντως μου δουλεψε μια χαρα. Οσο για τις μπαλες πλυντηριου, επειδη τις εχω δοκιμασει συμφωνω, οτι το κοινο απορρυπαντικο ειναι πιο αποτελεσματικο
 

DeletedUser3124

Guest
Εμενα παντως μου δουλεψε μια χαρα.
Πραγματικά με εντυπωσιάζει αυτό που λες, επειδή και οι 2 ξέρουμε ότι δε συνέβη. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα κίνητρά σου. Θέλεις να κάνεις πλάκα, να παρωτρύνεις παίκτες να δώσουν το τηλέφωνό τους ή και τα 2;

Μην απαντήσεις με το κλισέ "οι admins θέλουν να μη χάσουν λεφτά από premium", γιατί θα απαντήσω "γιατί το χρησιμοποιέις σαν πρόσχημα για να θέσεις τους παίκτες σε κίνδυνο;".

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως επιθυμεί. Η ομάδα διαχείρισης έκανε το χρέος της να ενημερώσει τους παίκτες.

Οσο για τις μπαλες πλυντηριου, επειδη τις εχω δοκιμασει συμφωνω, οτι το κοινο απορρυπαντικο ειναι πιο αποτελεσματικο
Δεν κρίνω το προιόν αλλά τη μέθοδο προώθησης, που είναι τηλεφωνική σε ακατάλληλες ώρες.