Αξιολατρευτοι κατα τα αλλα... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3398
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3398

Guest
Μπηκα σημερα στο φορουμ ψαχνωντας καποια πληροφορια και διαπιστωσα οτι εκτος απο το παιχνιδι που πλεον εχετε καταστρεψει διωχνοντας τοσο κοσμο με την αυταρχικη συμπεριφορα σας καταφερατε και καταστρεψατε και το φορουμ με ολα αυτα που κανετε τοσο καιρο...
Και εξηγω τα αυτονοητα που δυστηχως εσεις ποτε δεν θα καταλαβε απο οτι φαινετε...
Συνεχως και επι μακρον διαστημα συστηματικα σβηνατε θεματα και οσες απαντησεις δεν σας αρεσαν, κλεινατε αμεσως τα θεματα γιατι βαριοσασταν να διαβαζετε για τους δικους σας ακατανοιτους λογους, θελατε να εχετε τον απολυτο ελενχο σε ολα χωρις ποτε αφηνετε εναν ανθρωπο να πει μια γνωμη και να ανοιξη μια κουβεντα που εσας δεν σας αρεσε...
Αποτελεσμα η φθορα που επιφερατε να ειναι τεραστια...
Οταν τα παιχνιδια στο ιντερνετ ανθιζουν και ιδιαιτερα στην Ελλαδα υπαρχουν τοσοι παικτες εσεις καταφερατε και σβησατε το παιχνιδι με την αλαζονεια και τον ξερολισμο σας

Με τις υγειες σας

nanto
 

DeletedUser4530

Guest
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο εξης: το παιχνιδι το κατεστρεψε η ιδια η ιννο στο βωμο του χρηματος με τον εναν η τον αλλον τροπο.
οσο για το φορουμε δεν μπορω να εκφερω ανοιχτα γνωμη διοτι ισως θεωρηθει επιθεση κατα της ΟΔ οποτε και απειλουμε με μονιμο μπαν απο το φορουμ! (εκει φτασαμε!).
 

DeletedUser

Guest
καλημέρα,

ωραία όλα αυτά που αναφέρεις nanto, όμως αυτό που βλέπω εγώ από το θέμα που άνοιξες είναι μόνο το παράπονο σου προς τους κακούς διαχειριστές. Αυτό που δεν βλέπω είναι τι απορία είχες και τι πληροφορία ήθελες να μάθεις. Μήπως την επόμενη φορά θα ήταν καλύτερα εκτός από την γνώμη σου για εμάς να πεις και πραγματικά αυτό που θέλεις?
 

DeletedUser3157

Guest
Οι διαχειριστές έχοντας να κάνουν με τόσο κόσμο και με τόσες διαφορετικές απόψεις είναι δύσκολο εως ακατόρθωτο να μην έχει κανείς παράπονα. Υπό τις περιστάσεις κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους.

Θα συμφωνήσω με τον χρυμα, ότι η ίδια η εταιρία κατάστρεψε το παιχνίδι και όχι οι διαχειριστές. Οι Έλληνες διαχειριστές είναι απλά δέκτες των δικαίων παραπόνων για το παιχνίδι. Η θέση τους είναι πολύ δύσκολη γιατί λογικά ούτε οι ίδιοι συμφωνούν με όλες τις αλλαγές αλλά η δουλεία τους επιβάλει να τις υπερασπιστούν. Για πολλά προβλήματα δεν έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις αλλά έχουν καθήκον να μεταφέρουν τις απόψεις μας, πράγμα που όπως φαίνεται το κάνουν.
 
Κορυφή