Ανανεωμένα και εξελληνισμένα scripts

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7528
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser7528

Guest
Γεια χαρά σε όλες και όλους.
Καθώς μου αρέσει το light programming και το micro-hacking (Linuxάς γαρ) αποφάσισα να ασχοληθώ με ορισμένα από τα υπάρχοντα scripts τα οποία είναι διαθέσιμα για το παιχνίδι. Σε αυτό συνέβαλε βέβαια και το γεγονός πως σε αρκετά παιδιά από την clan μου (Revolution, κόσμος fargo) είναι ιδιαίτερα ενεργοί/-ες και με ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Σε πρώτη φάση δεν έκανα κάτι σπουδαίο, πέρα από τα να καθαρίσω ορισμένα κομμάτια κώδικα και να εξελληνίσω πλήρως ορισμένα από τα υπάρχοντα. Σαν αποτέλεσμα πλέον αυτά τα scripts τρέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι όλα στα ελληνικά.
Σε επόμενη φάση, θα ξαναγράφουν από την αρχή με πολύ πιο καθαρό κώδικα και πιο εύκολα διαχειρίσμα από άλλους μελλοντικά, ενώ συγχρόνως θα υπάρξουν χρηστικές και αισθητικές (στο gui) αλλαγές.
Ίσως γίνει και ένα συγκεντρωτικό που με μια εγκατάσταση, θα περιλαμβάνει τα πάντα, ίδωμεν...
Έτσι, όποιες ιδέες και προτάσεις έχετε είναι δεκτές, είμαι όλος Αυτιάς.

Όλα αυτά είναι φυσικά διαθέσιμα για όλες και όλους, με ανοιχτό κώδικα και έτσι μπορούν να δοκιμαστούν και να ελεγχθούν για κακόβουλο κώδικα. Αυτό το τονίζω, καθώς τα user-scripts επηρεάζουν τους browsers σας ενώ μπορούν να τρυπώσουν εύκολα και στο λειτουργικό σας σύστημα (Windows).

- Αυτά τα οποία έχουν γίνει ως τώρα, είναι τα εξής:

1. TW Μεγαλύτερη Αποθήκη

59d5578f4601a_Peek2017-10-0500-11.thumb.gif.cde7edeef0de972a3935c40cb917ff02.gif

Αυτό το script, απλά κάνει τον αποθηκευτικό χώρο (inventory) μεγαλύτερο.

2. TheWest-Menu


dxSrMLx.gif

Σας δίνει τη δυνατότητα να αναδιατάξετε το μενού του The West.

3. TW Gold Jobs Finder

gold_jobs.thumb.gif.f1dc3282fffb1f3228cfad165bf409b4.gif

Εμφανίζει την λίστα με τις χρυσές και ασημένιες δουλειές.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θα τα βρείτε φυσικά στο Greasy Fork, απ' όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε όποια θέλετε: greasyfork.org/el/scripts/set/19628.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, στο αντίστοιχο νήμα του φόρουμ της clan μας: revtw2.gr/tw/tools.

Αυτά βέβαια είναι τα πρώτα, καθώς θα ακολουθήσουν και μερικά ακόμα, ώστε τελικά να υπάρχει ένα πλήρως λειτουργικό και εξελληνισμένο «μπουκέτο» με αυτά τα scripts.

Αν κάποιοι ασχολείστε και έχετε δημιουργήσει κάποιο script, αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου, είτε με μήνυμα εδώ στο forum είτε in-game, ώστε να συνεργαστούμε για κάτι καλύτερο που θα μείνει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Πολυ καλη δουλεια, αλλά το no.3 να εχεις υποψη οπως και ολοι οι παιχτες οτι δεν επιτρεπεται και σε ενδεχομενο ελεγχο υποκειται σε ποινες καθοτι η εταιρεια δεν επιτρεπει τη διευκολυνση σε αυτο το χαρακτηριστικο του παιχνιδιου (χρυσες/ασημενιες δουλειες)!
Επισης, ολοι οι παιχτες πρεπει να εχουν υποψη πως οποιοδηποτε εξωτερικο script που προσθετετε στο παιχνιδι ειναι πολυ πιθανο οσο και να εχει δοκιμαστει απο τους δημιουργους του να επηρεασει το παιχνιδι σε διαφορους τομεις πχ στις αποστολες, στο το ισχυει και τι εμφανιζεται, σε μαχες οχυρων κτλ, οποτε τα χρησιμοποιειτε με δικη σας ευθυνη καθως το κεντρο υποστηριξης δεν παρεχει βοηθεια σε τετοιου ειδους περιπτωσεις.
Τελος καλο ειναι να εχετε στο συστημα σας εγκατεστημενο λογισμικο antivirus και anti-malware ωστε να προστατευεστε απο πιθανους κινδυνους οταν εγκαταστειτε το greasyfork.
 

DeletedUser7528

Guest
Αυτό, για το 3ο script, δεν το ήξερα και καλά κάνεις που το τονίζεις, ώστε να υπάρχει προσωπική ευθύνη.

Δυστυχώς, έχουν υπάρξει κάμποσα τέτοια scripts, ακόμα και για το TW, τα οποία αποδείχτηκαν επικίνδυνα.
Πρακτικά και τεχνικά, δεν είναι τόσο θέμα malware, όσο spyware. Στοχεύουν δηλαδή κινήσεις για πληρωμές που γίνονται από τον browser σας.
Ορισμένα δε, καταφέρνουν και ξεγελάνε και τα λογισμικά προστασίας μεταμφιεζόμενα (είναι πολύπλοκο για να το εξηγήσω απλά και σύντομα). Ανακάλυψα ένα τέτοιο και στο GreasyForks, μα ευτυχώς ήταν πλέον παρωχημένο, μα παρόλα αυτά υπήρχαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις του στο παρελθόν.
Επίσης, αυτά έχουν στόχο και τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εύκολα τα διαβάζουν, καθώς η Microsoft εχει κενό σε αυτό το θέμα (στα Windows 10, ΟΛΕΣ οι κινήσεις και όλα τα αρχεία σας αποστέλλονται στην MS).

Το καλό με την InnoGames, είναι πως παρατηρεί αυτά τα βοηθήματα και όσο είδα σε νέες εκδόσεις του παιχνιδιού, ενσωματώνει δυνατότητες και χαρακτηριστικά τα οποία πιο πριν ήθελαν έξτρα scripts, το θυμάμαι και από τις ΦΜ αυτό.

Από τα πιο πάνω, έχω αφαιρέσει κάμποσο κώδικα (σε ένα μάλιστα ήταν χωμένος σε μια εικόνα) και τις έξτρα εικόνες, τις έχω ανεβάσει εξεπιτούτου στην Google προκειμένου να σκανάρονται.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

*El Profesor*

Παλαίμαχος
μπράβο kigka πολλή καλή δουλειά φίλε χαίρομαι που νέα άτομα ασχολείστε για το παιχνίδι για την διευκόλυνση μας και πάλi μπράβο
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή