Εκδήλωση Αναμέτρηση Άνοιξης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Αναμέτρηση Άνοιξης​


Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μυρωδιά του μπαρουτιού και της πυρίτιδας ένα ωραίο Ανοιξιάτικο πρωινό. Γιορταζουμε την Ανοιξη λοιπόν με την πολυαναμενόμενη Αναμέτρηση της Άνοιξης! Σε αντίθεση με την τόμπολα τα Χριστούγεννα, θα έχετε μια ευκαιρία (ή οκτώ) να δοκιμάσετε την τύχη σας κάθε έξι ώρες. Η παγίδα που είναι όμως? Δεν θα είναι τόσο εύκολη η διαδρομή, δεδομένου ότι υπάρχουν τέσσερις μονομάχοι που στέκονται στο δρόμο σας. Παρά το γεγονός ότι οι ικανότητές τους είναι το λιγότερο υπό αμφισβήτηση, μια δωροδοκία μπορεί να είναι αναγκαία για την ανάκτηση της ανταμοιβής σας αν έχετε αποτύχει να νικήσετε τον αντίπαλό σας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα τελειώσει στις 15 Απριλίου. Υπάρχουν τέσσερις ληστές διαθέσιμοι για μονομαχία, μια δωρεάν και οι άλλες με κόστος 25, 150 και 800 σβόλους αντίστοιχα. Ο καθένας μπορεί να μονομαχηθεί μία φορά κάθε έξι ώρες, αλλά έχετε την επιλογή μηδενισμού όλων των χρονόμετρων χρησιμοποιώντας 25 σβόλους ή ομόλογα. Πόντοι υγείας δεν αφαιρούνται στο τέλος κάθε μονομαχίας.

Οι ικανότητες/ιδιότητες μονομαχίας των ληστών είναι αρκετά αδύναμες. Αυτό έχει γίνει σκόπιμα ώστε οι παίχτες πολύ σπάνια (αν όχι ποτέ) να χάσουν. Αν χάσετε, τότε μπορείτε να προκαλέσετε τον ληστή και πάλι δωρεάν, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε πρώτα έξι ώρες πριν να το κάνετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να δωροδοκήσετε τον ληστή και να λάβετε την ανταμοιβή σας αμέσως (βλ. παρακάτω).

Τα αντικείμενα θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες, που αντιστοιχούν σε κάθε μονομάχο: κοινά, ασυνήθιστα, σπάνια και πολύ σπάνια. Είναι δυνατόν να βρείτε σπάνια αντικείμενα όταν μονομαχείτε ένα φθηνότερο ληστή. Για παράδειγμα, αν προκαλέσετε το δεύτερο ληστή με κόστος 25 σβόλων, μπορείτε να βρείτε ασυνήθιστα, σπάνια και πολύ σπάνια αντικείμενα, αλλά όχι κοινά αντικείμενα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο παίκτης με το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί ενάντια τους ληστές θα κερδίσει όλα τα νέα σετ που δημιουργήθηκαν για την Αναμέτρηση της Άνοιξης. Αν χάσετε μια μονομαχία είναι δυνατό να σώσετε το νικηφόρο σερί σας με δωροδοκία του ληστή, διαφορετικά το τρέχον σερί θα επανέλθει στο μηδέν.

[SPOIL]
Σετ του Freeman


Σετ του Doc


Σετ του Cartwright

[/SPOIL]
 

cord

Ex-The West Team
Οι 4 κατηγοριες θα ειναι οπως και στην Χριστουγεννιατικη τομπολα περιπου.
[SPOIL]


Tα μπλε φιλτρα ειναι διαφορες κατηγοριες Φιλτρων Σοφίας και δινουν εμπειρια.


Τα τσεκ ειναι Επιταγες επιστροφης φορου και δινουν δολαρια.

edit > Οι Επιταγες επιστροφης φορου αποσυρθηκαν γιατι κριθηκε οτι δεν εδιναν αρκετα δολαρια παιχνιδιου και δεν θα
ηταν σωστο να δινει καποιος σβολους/ομολογα για να παρει χρηματα παιχνιδιου που δεν εχουν αναλογη αξια.

[/SPOIL]


Συζητηση για το θεμα εδω
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Τελευταία επεξεργασία:

cord

Ex-The West Team
Επειδη αρκετοι παιχτες ρωτουν πως λειτουργουν τα
φιλτρα Σοφιας, θα αναφερουμε εδω ενα απλο παραδειγμα:

Παιχτης στο επιπεδο 78 με φιλτρο που δινει 25% θα λαβει 4.689 xp που ειναι το
25% των συνολικων ποντων xp που χρειαζονται για το επιπεδο 79, δηλαδη 18.753

Ο πινακας για το απαιτουμενο xp καθε επιπεδου μπορει να βρεθει εδω.​
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο ερωτησεις αρκετων παιχτων θα πρεπει να σημειωσουμε πως η ληξη της
Αναμετρησης της Ανοιξης θα ειναι στις 14 Απριλιου, ωρα 23:59'
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.