Αναζήτηση επαγγελμάτων και επαγγελματιών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
Γειά σας,
ψαχνω εδω και 2 μερες να βρω εναν μαγειρα να μου κατασκευάσει 5 ΚΑΝΑΤΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ που ζηταει η αποστολη "επειγουσα κλήση (δυτικό σημείο)" και δεν μπορω να βρω.... εχω διαλεξει το επαγγελμα του οπλοποιου και εδω νομιζω εχω κανει λαθος :sad , επρεπε να γινω μαγειρας ή κομπογιανιτης μιας και οι περισσοτερες αποστολες ζητανε αντικειμενα απο αυτα τα επαγγελματα. Ερωτηση 1η προς οποιον ξερει: γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε επαγγελμα? :blk και 2η γιατι οι αποστολες ζητανε αντικειμενα που φτιαχνουν αλλα επαγγελματα και οχι αυτο που ο καθενας εχει διαλεξει?... (ρητορικη η 2η ερώτηση δλδ δεν περιμενω απαντηση)...
ή εστω να υπαρχουν κοινα αντικειμενα για ολα τα επαγγελματα...πχ εγω εχω και κανατες και ποτηρια νερο και δεν μπορω να φτιαξω ΚΑΝΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ αφου ειμαι οπλοποιος.... ΑΙΤΗΜΑ μηπως οι υπεθυνοι του παιχνιδιου μεσα σε επομενες αναβαθμισεις να απελευθερωσουν τα επαγγελματα? (εδω γινεται τοσος αγωνας απο τους θεσμους για να γινει πραγματικοτητα η απελευθερωση in RL) ή εστω τα αντικειμενα των αποστολων να φτιαχνονται απο ολα τα επαγγελματα....αυτα κυριοι και ελπιζω να μην σας κουρασα :nw Ευχαριστω για ολα και για την απεριοριστη υπομονη σας !!!! :))
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Δεν νομιζω οτι θελεις απαντησεις για ολα αυτα...τις ξερεις απο μονος σου :p
 

DeletedUser4356

Guest
Λογικά θα παίζεις σε κόσμο σχεδόν ανενεργό αλλά ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι.

Πχ, έχεις όντως ψάξει στο κοινό τσατ για κάποιον μάγειρα ή απλά ζητάς τα αντικείμενα που θες με μια απλή πρόταση του στυλ "ψάχνω κανάτες με νερό στείλτε μου μήνυμα" ή "Μάγειρας κανείς;!;!" :lf Γιατί έτσι πολύ απλά, κανείς δεν δίνει σημασία. Επίσης να τονίσω ότι θα χρειαστείς από όλα τα επαγγέλματα υλικά...με τον σταυλίτη ειδικά, θα χρειαστείς κυάλια για να τον βρεις.
Αν δεν στείλεις ψίθυρο-μήνυμα εσύ που ενδιαφέρεσαι, δεν θα ενδιαφερθεί κανείς.

Αν πάλι όντως δεν υπάρχει ούτε δείγμα μάγειρα στον κόσμο που παίζεις, τότε πρέπει όντως η Διαχείριση να βοηθήσει (δεν είναι κάτι δύσκολο) πχ βάζοντας τα υλικά που θέλετε στο shop έναντι μικρής αμοιβής ομολόγων ή κάποια άλλη λύση που σίγουρα θα έχει στα συρτάρια της.

Είναι άδικο για αυτούς που παίζουν σε κόσμους φαντάσματα να μην μπορούν να εξελιχθούν/τελειώσουν τις αποστολές τους.

Στην τελική μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι γιατί αυτές οι νέες αποστολές δεν προσδίδουν κάτι σημαντικό..είναι εκεί απλά για να υπάρχουν και για να παιδευόμαστε....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4530

Guest
το εχω αναφερει κι εγω αλλα δεν υπαρχει ενδιαφερον η λυση στο θεμα μεχρι τωρα. στους νεκρους κοσμους δεν μπορεις να πετυχεις και πολλα μιας και καποιοι δεν ανταποκρινονται καν σε μηνυματα η σε τσατ. μια λυση ισως θα ηταν η ιδια η διαχειρηση να βαζει μεσω τον χαρακτηρων που παιζουν (game masters, διαχειρηστες) κατασκευες στην αγορα σε χαμηλες τιμες ωστε να μπορουν να προμηθευτουν ολοι.
παντως αντικειμενα που ειναι δυσκολο να βρεθουν σε νεκρους κοσμους και με περιορισμο χρονου ειναι οτι χειροτερο για τους παικτες που παιζουν εκει. ισως και μια παραταση χ2 του χρονου της αποστολης θα ηταν επισης μια ευκαιρια για ολοκληρωσης τους.

καποιος που ΔΕΝ παιζει σε νεκρο κοσμο ισως θεωρει οτι ειναι σχετικα ευκολο να βρεθουν κατασκευες. στην πραξη ομως απεχει πολυ η ευρεση οχι μονο των κατασκευων αλλα και γενικα αντικειμενων μιας και δεν υπαρχει εμποριο. αυτοι που παιζουν εκει ξερουν!
 

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές ή τις διαπιστώσεις σας...δυστυχώς αν και βρήκα τελικά τα προϊόντα που ζήταγε η αποστολή την έχασα, γιατί απλά τελείωσε ο χρόνος της... κρίμα :sad
αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στο THE WEST είναι γιατί το παιχνίδι δεν δίνει τη δυνατότητα κατασκευής των προϊόντων που ζητάνε οι αποστολές από όλα τα επαγγέλματα... και πρέπει να ψάχνει κανείς να βρεί άλλους να του τα φτιάξουν...δεν ειναι λογικό :dr
τέλος πάντων και πάλι ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας !!!!
καλή συνέχεια !!!! :))
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Γιατι φιλε μου ετσι ειναι η φιλοσοφια του παιχνιδιου..Δεν θελει απλα να υπαρχεις στο παιχνιδι..ας υπαρχει και μια επικοινωνια με τους αλλους συμπαικτες σου :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή