Νέα Έκδοση Αναβάθμιση στην έκδοση 2.25

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Changelog_2_25.png

Την Τεταρτη 3 Ιουνιου, θα γινει η αναβαθμιση στην εκδοση 2.25.

char_veltioseis.png
  • Καταμετρηση Αντικειμενων
    Γνωριζουμε πως μερικα επιτευγματα απαιτουν καταμετρηση αντικειμενων κατα χιλιαδες και λογω των πολυ μεγαλων αριθμων υπηρχε ενα προβλημα με την εμφανιση καταμετρησης μεταξυ 1k και 99k, τώρα θα παρουσιαζεται με καλυτερο τροπο.

  • Περιστρεφομενο εικονιδιο πωλησεων στο καταστημα της Union Pacific
    Κατα το περασμα του ποντικιου πανω απο το banner αυτο, θα εμφανιζει τωρα τον υπολοιπομενο χρονο της πωλησης. Ετσι, τωρα θα γνωριζετε ποσος χρονος απομενει για να αγορασετε αγαθα.

  • Συρροή μπαρας αναζητησης
    Οταν προσθεσαμε μια νεα κατηγορια πωλησης στο καταστημα της Union Pacific, η μπαρα αναζητησης εβγαινε εμπρός από τα premium bonus και δεν φαινοταν καλά. Τωρα ειναι σταθερη και εμφανιζεται πολυ καλυτερα.

  • “Θεραπεια ΟΛΩΝ”
    Αποφασισαμε πως το εικονιδιο του επιτευγματος αυτου πρεπει να ειναι περισσοτερο σε στυλ αγριας δυσης οποτε το αντικαταστησαμε με ενα ολοκαινουριο. Πρεπει ομως να το ανακαλυψετε και να το δειτε μονοι σας.

  • Ανενεργα εικονιδια καρτελων καταστηματος Union Pacific
    Προηγουμενως, οι κατηγοριες του καταστηματος της Union Pacific οταν δεν επιλεγονταν, ηταν καπως σκοτεινες, τωρα θα εμφανιζονται με εναν καλυτερο τροπο.[SPOIL]
    shop_big_VV.png
    [/SPOIL]

diorthoseis.png
  • Μπονους Ποντων Ζωης
    Πριν τη διορθωση το μπονους ποντων ζωης ηταν πολυ μεγαλο στο επιπεδο αναβαθμισης 1 και δεν υπηρχε μπονους για τα επομενα επιπεδα αναβαθμισης. Διορθωσαμε τους υπολογισμους αναβαθμισης και τωρα υπαρχει ενα καταλληλο μπονους για καθε επιπεδο αναβαθμισης με το αρχικο μπονους χαμηλωμενο σε συγκριση με πριν.[SPOIL]
    set300_500.png
    [/SPOIL]
  • Αλογο Quarter
    Το Αλογο Quarter θα μπορει να αναβαθμιστει απο δω και στο εξης.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή