Νέα Έκδοση Αναβάθμιση στην έκδοση 2.23

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Changelog_2_23.png

Την Τεταρτη 6 Μαιου, θα γινει η αναβαθμιση στην εκδοση 2.23.


char_veltioseis.png

Ωρα για την αποστολη "Αμειλικτος"
Καλα νεα για τους λατρεις των αποστολων! Μετα απο προβληματα που ειχαμε με τη σειρα αποστολων "Αμειλικτος" και σχετικα με την αποφαση μας να την απενεργοποιησουμε μεχρι να διορθωθουν ολα, μπορουμε τωρα να σας ενημερωσουμε: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, τα προβληματα λυθηκαν. Η σειρα θα ειναι ενεργη, απλα απολαυστε την!

Τι ειναι καλυτερο απο ενα καταστημα? Ενα καλυτερο καταστημα!
Αποφασισαμε να τροποποιήσουμε το κατάστημα της Union Pacific, έτσι ώστε να αναδιατυπωθεί η πρώτη σελίδα καθώς και η εμφάνιση των καρτελών κατηγορίας. Έχουμε αφαιρέσει το μεγάλο banner από την πρώτη σελίδα για να υπάρχει περισσότερος χώρος για την παρουσίαση για τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές. Επισης, τώρα θα βρείτε ειδικές προσφορές σε ένα banner που μπορεί να περιέχει πολλά στοιχεία και να τα περιστρέφει αυτόματα. Κυριλε, ναι? Το banner εμφανίζει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προς πώληση αντικείμενα όπως περιορισμένο χρονικό διάστημα πώλησης, ποσό ή εκπτώσεις.[SPOIL]
Shop.jpg
[/SPOIL]
Η επιθυμία των παικτών, εντολή μας!
  • Ζητήσατε κάποιες αλλαγές στην κατασκευή της πόλης, για εξοικονόμηση ενεργειας. Έτσι, τώρα το κόστος ενέργειας μειώθηκε από 24 σε 12 για 1 ώρα, 12 σε 6 για 30 λεπτά και 6 σε 3 για 15 λεπτά. Αυτό υπήρχε ήδη στις δουλειές και από τώρα και στο εξής και για την κατασκευή της πόλης.
  • Είμαστε σίγουροι πως κάποτε θέλατε να κερδίσετε τους NPC σε μονομαχία αλλά δεν γνωρίζατε το μέγιστο επίπεδό σας. Λοιπόν, τώρα θα γνωρίζετε πάντα το μέγιστο επίπεδο δυσκολίας NPC, καθώς το προσθέσαμε στην λίστα στατιστικών. Ναι, δουλεύει.
  • Μερικές φορές θέλω ένα μπόνους παγωτού που να μου δίνει 300% περισσότερο παγωτό, αλλά ένα μπόνους στο The West που τώρα ονομάζεται "Μεγαλύτερη ταχύτητα" πρέπει να είναι αρκετό. Όλοι μπορούν να το αγοράσουν, ανεξαρτήτως επιπέδου και κατηγορίας χαρακτήρα. Απλά το αγοράζετε και έχετε 200% ταχύτητα, τόσο απλά.


diorthoseis.png

Bugs, bugs, bugs… κανένα αντικουνουπικό κανείς?
Εμείς έχουμε ένα και ορίστε μερικά από τα... αποτελέσματα:​
  • Το πνευμα των Χριστοουγεννων δεν ηταν διαθεσιμο στις 31 Δεκεμβριου. Τωρα θα ειναι.
  • Ο σακος με τις καρδιες απο το 2014 ηταν χρησιμοποιησιμος για τη φετινη εκδηλωση σε καποιες περιπτωσεις. Ζητουμε συγνωμη για αυτο, δεν θα ξανασυμβει του χρονου.
  • Οι ιδρυτες πολεων δεν θα ειναι πλεον σε θεση να "πειραζουν" πορφιλ αλλων πολεων οταν αποχωρουν απο τη δικη τους.
  • Τα στατιστικα του νεκροθαφτη, τωρα πρεπει να απεικονιζονται σωστα.
  • Σε οσους αρεσουν οι αλλαγες, η αλλαγη των εικονιδιων στο forum θα ειναι και παλι δυνατη.
  • Ο υπολογισμος εξοπλισμου θα δουλευει τωρα σωστα με τα αναβαθμισμενα αντικειμενα.
  • Το διαλειμα για υπνο ειναι ενας χρονος για επαναφορα υγειας οποτε, μετα απο αυτον το ποσό της υγειας σας θα εμφανιζεται σωστα τωρα.
  • Δεν θα υπαρχει δυνατοτητα δημιοργιας πολλων 600+ συνταγων χωρις διαλειμα, γνωριζετε οτι μετα τη δουλεια χρειαζεται και ξεκουραση, ναι?
  • Το κουμπι σειρας δημιουργιας δεν θα κολλαει σε αντικειμενα με μεγαλες ονομασιες.
  • Η δημιουργια πολλων αντικειμενων με τη μια θα καταμετρειται τωρα ως πολλες φορες και οχι ως μια στα σχετικα στατιστικα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή