Αναβάθμιση και εορταστικές εκδηλώσεις

  • Δημιουργός θέματος tainias
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα,

Ο κ1 αποχαιρέτησε τον παλιό κόσμο με μια γιορτούλα όπου δόθηκαν δωράκια, ο κ4 από ότι έμαθα θα έχει επίσης ένα happening...

Εμείς εδώ στον arizona τίποτα??
 

DeletedUser5116

Guest
Καλησπερα

Καλησπερα και απο μενα!

Μπραβο στην διαχείριση για την ωραια ιδεα που ειχαν για την επικη μαχη στον κ1, οπου δωσανε και δωρα!
Αποψη μου θα ηταν ποιο σωστο να γινονται τετοιες εκδηλωσεις σε ΟΛΟΥΣ τους κοσμους (κ2-κ3-κ4-κ5-arizona-buffalo)
Οσο αναφορα τον Arizona που ειναι ο κοσμος που παιζω, θεωρω πως θα πρεπει να γινει και εκει μια εκδήλωση εορταστικη! Ειναι ο πρωτος κοσμος full premium και εχει αναπτυχθει σαν κοσμος με απιστευτη ταχυτητα! Εχουν γινει παρα πολλες καλες μαχες και ειναι ενας πολυ ενεργος κοσμος!

Θεωρω πως θα ειναι μεγαλο λαθος της ομαδας διαχειρισεις να αμελησει τον arizona, ειδικα τωρα που θα μπει η καινουργια αναβαθμιση.
Οπως θα γνωριζετε ΟΛΟΙ τα οχυρα που εχουμε και που τα χτίσαμε μονοι μας με υλικα δικα μας (ο καθε ενας το οχυρο του) θα χαθουν ΟΛΑ.
Αρα εμεις σαν παιχτες ΔΕΝ κερδιζουμε κατι, αντιθετως αυτος που κερδιζει ειναι η INNO GAME

Γνωμη μου καντε και στον αριζονα μια εκδηλωση για να μην φυγουν οι παιχτες
 

DeletedUser3978

Guest
Θεωρώ πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έγιναν μάχες στον κ1 και κ4. Δεν ειναι τυχαίο. Η ομάδα διαχείρισης και η INNO ξέρουν. Αν σου αρέσει το παιχνίδι μένεις. Είναι παιχνίδι, όχι αγώνας δρόμου οπως το βλεπετε μερικοι. Δεν θα σε κρατήσει η εκδήλωση που θα γίνει 5 μέρες πριν την νεα έκδοση. Εσύ τα εχεις ολα στον arizona τι να τα κανεις τα δώρα.
 

DeletedUser6199

Guest
Εφ οσων εγινε κατι σε καποιον (οποιονδηποτε) κοσμο το σωστο και δικαιο θα ηταν να γινει σε ολους κατι αναλογο
 

melenmaria

Μέλος
Στον Κ6 απ' οτι γνωριζω υπαρχει ενας game master ο οποιος πηγαινει σε πολεις και δινει δωρα, πραγμα το οποιο δε συμβαινει σε αλλους κοσμους.
Ο καθε κοσμος εχει τις ιδιαιτεροτητες του.
Καλο ειναι να μη βλεπουμε μονοπλευρα.
 

DeletedUser6199

Guest
Ο game master υπαρχει κ πηγαινει παντου και στον Κ7 (ισως και στους αλλους,αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια) και το να ζηταω την ιδια αντιμετωπιση σε ΟΛΟΥΣ τους κοσμους νομιζω οτι ειναι δικαιο κ οχι μονοπλευρο
 

DeletedUser4356

Guest
Επιλέξατε να παίζετε σε full premium κόσμους και βλέπουμε τα χαΐρια τους....οπότε προς τι η ζήλια της τελευταίας στιγμής;
Μήπως για να πάρετε κάτι που δεν υπάρχει στους Αριζούφαλους και το έχει ο κ1;;
Μην τρελαινόμαστε...εξάλλου εκεί ότι θέλετε το έχετε με σβόλιασμα ....ακόμα και το xp σας!!
Όπως είπε και κάποιος εδώ μέσα όπως έφυγαν οι βαλίτσες από Αριζόνα και πήγαν μπουφαλο τώρα θα φύγουν από κει να πάνε στον Κολοράντο...ε ρε γέλια!!!
 

melenmaria

Μέλος
Ο game master υπαρχει κ πηγαινει παντου και στον Κ7 (ισως και στους αλλους,αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια) και το να ζηταω την ιδια αντιμετωπιση σε ΟΛΟΥΣ τους κοσμους νομιζω οτι ειναι δικαιο κ οχι μονοπλευρο

Ο gm πηγαινει σε πολεις στον κ6 και οπως λες και κ7,
στον κ1 και κ4 εγινε αυτο με τις εορταστικες μαχες,
στον Κ3 ειχαν το Wild Bunch project,
o κ2 και κ5 θα επρεπε να ειναι παραπονεμενοι.
Ο καθε κοσμος εχει διαφορετικες "αναγκες" και απαιτησεις.
Και εγω θα ηθελα κ1 να ερθει στην πολη μου και να μου μοιρασει δωρα οπως και ο καθε παιχτης σε οποιον κοσμο παιζει πιο ενεργα οπως και εσυ τωρα με τη σειρα σου θες εορταστικη μαχη.
 

DeletedUser4530

Guest
Θεωρώ πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έγιναν μάχες στον κ1 και κ4. Δεν ειναι τυχαίο. Η ομάδα διαχείρισης και η INNO ξέρουν. Αν σου αρέσει το παιχνίδι μένεις. Είναι παιχνίδι, όχι αγώνας δρόμου οπως το βλεπετε μερικοι. Δεν θα σε κρατήσει η εκδήλωση που θα γίνει 5 μέρες πριν την νεα έκδοση. Εσύ τα εχεις ολα στον arizona τι να τα κανεις τα δώρα.

θα διαφωνησω μαζι σου αλλα και με αφορμη το μηνυμα σου εχω να πω τα εξης:
οτι και να ειναι "κατι" οταν επενδυεις σ αυτο το "κατι", τοτε γινεται μερος σου (οχι ομως οτι σου ανηκει). οταν λοιπον αφιερωνεις χρονο απο το ελευθερο σου (η και οχι μονο μερικες φορες), τοτε εκτος απ το οτι εχεις καποια δικαιωματα, ειναι και "χαρακτηριστηκο" οταν σε δουλευουνε η σε κλεβουνε η οτιδηποτε καταπατα αυτα τα δικαιωματα που απεκτησες, τοτε εχεις τον "λογο". οταν μαλιστα εκτος απο τον χρονο σου επενδυεις συναισθηματα, αλλα και χρημα, τοτε εχεις πολυ περισσοτερα απο δικαιωματα.
και για να το κανω πιο λιανα. οταν καλως η κακως παιζεις ενα παιχνιδι κατ επιλογη σου βεβαια που αφιερωνεις χρονο, συναισθηματα και χρημα και πολλες φορες δινεις κι ιδεες πανω σ αυτο που σου προσφερουν για να γινει καλυτερο που καποιοι αλλοι δεν ειχαν σκεφτει η προβλεψει (αρα εχεις και πνευματικα δικαιωματα), τοτε δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι. οταν μαλιστα επενδυεις στο χαρακτηρα σου ωστε να πετυχεις καποια πραγματα μεσα απ το παιχνιδι (καλες βαθμολογιες, στοχους κτλ), τοτε ειναι κι αυτο ενας αγωνας δρομου που θα σου δωσει ηθικη ικανοποιηση εκτος απο τις ευχαριστες (η δυσαρεστες) στιγμες. καλως η κακως καποιοι περνανε απλα τον χρονο τους για διασκεδαση. καλω η κακως ομως για καποιους αλλους γινεται εμονη ιδεα. αποροφουνται πολυ απο αυτο που παιζουν ωστε "κλεβουν" τον χρονο απο αλλα συμμαντικοτερα πραγματα στην καθημερινη τους ζωη. και μαλιστα πολλες φορες για να πετυχουν τους στοχους τους χρησιμοποιουνται αθεμητα μεσα η (και) κινησεις εναντια σε κανονες. καποια απο αυτα τα αθεμητα μεσα εγιναν θεμητα απ την εταιρεια μεσω πρεμιουμ (αυτο ομως ειναι αλλο κεφαλαιο). ολοι λιγο πολυ σε διαφορα παιχνιδια του ειδους καρφωθηκαμε μπραστα απ την οθωνη διοτι επρεπε να κανουμε μια μαχη οχυρου, μια μονομαχια, η εναν πολεμο, η κατι μαζικο η να κανουμε μερικα "κλικ" προκειμενου να αποφυγουμε τα "μοιραια", ενω θα μπορουσαμε εκεινη την ωρα να ειμασταν καπου αλλου, να καναμε κατι αλλο που θελαμε η που επρεπε να γινει! αρα ξεπερνα το οτι "ειναι απλα ενα παιχνιδι" :)
το δια ταυτα λοιπον ολοι οι παικτες ανα κοσμο αλλα και μεταξυ των κοσμων εχουν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. γιατι λοιπον θα πρεπει να γινονται διαφορα γεγοντοτα μονο στον εναν η τον αλλον κοσμο; θα πρεπει η εταιρεια να ΜΠΟΡΕΙ να υποστηρηξει το ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ σ ολους τους κοσμους ανεξαρτητου αριθμο παικτων. αλλιως ας τους κλεισει. επενδυση κανει καποιος παικτης στον 1, επενδυση θα κανει καποιος παικτης στον 2-3-4-5, επενδυση θα κανει καποιος στον 6-7 (και στον 8 η αλλον στο μελλον). γιατι θα πρεπει να παραμελουνται οι αλλοι μικροι κοσμοι; εκει δεν πεφτουν πολλα χρηματα εεε! ομως υπαρχουν παικτες κι εκει που επενδυουν καθε μερα οπως και στους αλλους. οποτε με τον τροπο αυτο βλεπουμε την ανιση αντιμετωπιση της εταιρειας προς τους παικτες. ισως αν δινονταν περισσοτερη προσοχη κι ενδιαφερον απ την εταιρεια να υπηρχαν και λιγοτερα αθεμητα μεσα που ειπαμε παραπανω. ισως αν εδειχναν περισσοτερο ενδιαφερον να μην γινονταν οι κοσμοι "μικροι". αναρωτηθηκαμε/νε γιατι οι κοσμοι γινανε μικροι η δεν μας/τους νιαζει;!
αυτο λοιπον που λεω ειναι μην λεμε λογια οταν ειμαστε εξω απ τον χορο η εκ του ασφαλους.
και μην ξεχνατε οτι οπου υπαρχει κερδος υπαρχει και συμφερον που αργα η γρηγορα μπορει να στραφει εναντιων οποιουδηποτε με τον εναν η τον αλλον τροπο. αυτο να το θυμαστε!
 

DeletedUser6533

Guest
ρε παιδια οτι ειναι να γινει θα γινει οι σε ολους τους κοσμους η σε κανεναν.
 

DeletedUser6199

Guest
....Και εγω θα ηθελα κ1 να ερθει στην πολη μου και να μου μοιρασει δωρα οπως και ο καθε παιχτης σε οποιον κοσμο παιζει πιο ενεργα οπως και εσυ τωρα με τη σειρα σου θες εορταστικη μαχη.

Αυτο ακριβως εννοω με τη ΔΙΚΑΙΗ αντιμετωπιση Σ ΟΛΟΥΣ τους κοσμους.Βλεπουμε οτι καποια πραγματα γινονται μονο σε ορισμενους κοσμους ειτε στον Κ1 ειτε στον Αριζονα.Αυτο δε θεωρω δικαιο .

...Επιλέξατε να παίζετε σε full premium κόσμους και βλέπουμε τα χαΐρια τους....οπότε προς τι η ζήλια της τελευταίας στιγμής;
Μήπως για να πάρετε κάτι που δεν υπάρχει στους Αριζούφαλους και το έχει ο κ1;;

Το τελευταιο που μ απασχολει ειναι αν θα παρουμε κατι η οχι, μιας κ οπως επισημενεις ,ολα μπορουμε να τα παρουμε με σβολους:)).Πιστευω ομως οτι μια "αποχαιρετηστηρια γιορτη" θα επρεπε να μπει παντου,γιατι κ μεις ...παιδια ειμαστε και μας αρεσουν τα χαπενινγκς:))
 

DeletedUser4509

Guest
:cnsΛογοκριμενο:cns

edit by joahna
εγινε επεξεργασία
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή