Ανακοίνωση Αισθανόμαστε την ανάγκη... την ανάγκη για ταχύτητα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Το είδατε στον σχεδιασμό μας, και τώρα είναι σχεδόν εδώ!
Κατά τους προσεχείς μήνες, θα χρησιμοποιούμε τα υπάρχοντα εργαλεία μας σε μια σειρά από ιδέες για τους πολυαναμενόμενους κόσμους ταχύτητας στους κόσμους beta.
Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα έμοιαζε το The West αν ανταλλάζατε τα άλογα για χελώνες-πύραυλους, καουμπόηδες για ρομπότ, αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε μια γεύση.

Ο εναρκτήριος διακομιστής ταχύτητας, Maralinga, θα ανοίξει τις πόρτες του περίπου στις 14:30 την Τετάρτη 9η Ιουλίου και θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες.
Όσον αφορά τα εργαλεία μας, επιτρέπουν τα πάντα να ενισχυθούν κατά 10 φορές.
Ο στόχος μας για τον πρώτο κόσμο είναι κάτι που μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, να συγκεντρώσετε όσο περισσότερους βαθμούς επίτευγμάτων μπορείτε!
Σε περίπτωση που η χαρά του να ανεβαίνετε επίπεδα πιο γρήγορα από ότι ποτέ πριν δεν είναι αρκετή, υπάρχουν επίσης μερικά ωραία δώρα που προσφέρονται για τους νικητές:

1. Πρώτο έπαθλο -- ο αποκλειστικός τίτλος 'Speedy Gonzarlis' συν οποιοδήποτε 'πολύ σπάνιο' σετ αλόγου/σέλας ή όπλων της επιλογής σας!
2. Δεύτερο έπαθλο -- ο αποκλειστικός τίτλος 'Speedy Gonzarlis' συν οποιοδήποτε 'σπάνιο' σακάκι και παντελονι της επιλογής σας!
3. Τρίτο έπαθλο -- ο αποκλειστικός τίτλος 'Speedy Gonzarlis' συν οποιοδήποτε 'σπάνια' ζώνη και παπούτσια της επιλογής σας!
4. Τέταρτο έπαθλο -- Ένα Μεγάλο Σακίδιο Χριστουγέννων!
5. Πέμπτο έπαθλο -- Μια Μοναδική εξεζητημένη θήκη!

Θυμηθείτε, αυτός ο διακομιστής συνδέεται με τον δημόσιο beta, και ο διαγωνισμός ταχύτητά μας ξεκινά σύντομα.
Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό δημόσιου beta, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να σελώσετε το άλογο σας και να ξεκινήσετε αμέσως μόλις αρχίσει ο αγώνας.
Επίσης, βεβαιωθείτε να ελέγχετε το φόρουμ του δημόσιου beta για νέα και τις συχνές ενημερώσεις για το top 50.
Αν και αυτό είναι απλά μια δοκιμή, θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τα σχόλιά σας για να τα ενσωματώσουμε στα σχέδιά μας!

http://public.beta.the-west.net/

Καλή επιτυχία !!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή