Ανακοίνωση Αγορά - Επεξήγηση κανονισμών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Mετα απο συζητησεις που εγιναν για το θεμα της Αγορας, υπηρξαν καποιες διαφοροποιησεις οσο αφορα τις αγοροπωλησιες. Ετσι, παρακατω δινονται ολες οι απαραιτητες επεξηγησεις.

- Οι συνεννοημενες αγοροπωλησεις πλεον επιτρεπονται και θα δινεται σημασια μονο στην τιμη με την οποια θα γινονται. Δεν θα υπαρχει πλεον ο ορος "συνεννοημενη" αγοροπωλησια.

- Τα αντικειμενα που πωλουνται στα καταστηματα δεν θα μπορουν να πωλουνται περισσοτερο απο την μεγαλυτερη τιμη στην οποια πωλουνται ηδη.
Για παραδειγμα αν το Καφε Δερματινο Παντελονι πωλειται αυτη τη στιγμη στην αγορα για 17.000$ (ως ανωτερη τιμη) δεν θα επιτρεπεται καποιος παιχτης να το βαλει σε τιμη μεγαλυτερη απο αυτη.
Εαν δεν υπαρχει προς πωληση τοτε η τιμη δεν θα μπορει να ειναι υπερβολικα μεγαλυτερη απο την τιμη αγορας Η μικροτερη τιμη θα επιτρεπεται να ειναι η τιμη πωλησης, αλλωστε δεν γινεται να ειναι πιο μικρη.

- Τα αντικειμενα δεν πρεπει να πωλουνται με σκοπο να αποκτησει ενας απο τους δυο παιχτες υπερβολικα μεγαλο ποσο χρηματων (pushing).

- Τα σπανια αντικειμενα μπορουν να πωληθουν σε οποιαδηποτε τιμη αρκει να μην ξεπερνα την μεγαλυτερη τιμη ιδιου σπανιου αντικειμενου που τυχον θα υπαρχει ηδη στην Αγορα και να μην ειναι μικροτερη απο την τιμη αγορας του. Εαν δεν υπαρχει στην αγορα ιδιο σπανιο αντικειμενο προς πωληση, τοτε ο παιχτης μπορει να ορισει οποια τιμη θελει αρκει η κατωτατη τιμη του να μην ειναι μικροτερη απο την τιμη αγορας του αντικειμενου.
Εξαιρεσεις ισχυουν σε σπανια αντικειμενα με πολυ μικρη τιμη αγορας (πχ Ενα παραξενο κομματι λασπης) τα οποια δεν επιτρεπεται να πωλουνται με 1$ η σε πολυ μικρες τιμες, γιατι θα θεωρειται οτι γινεται ανταλλαγη αντικειμενων!

- Σε περιπτωση παραβασης ποινες λαμβανουν και ο πωλητης και ο αγοραστης.

(Σημειωση: Oι τιμες αφορουν $ παιχνιδιου και οχι αληθινα χρηματα)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή