ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
χαιρεται!
μετα απο τοσα χρονια οπως ξερουμε ολοι το παιχνιδι εχει παρα πολλες αποστολες (καλο αυτο!). αρκετες απο αυτες ειναι επαναληπτικες καθε χρονο. επειδη ομως οι θεσεις ηταν λιγες η εταιρεια εκανε μια κινηση και τις αυξησε στις 30 θεσεις (επισης καλο), αν και αρχικα ηταν να γινουν 50. ομως ακομα και με τις 30 θεσεις, με την πληθωρα των αποστολων που υπαρχει σημερα, υπαρχει αρκετη δυσκολια το βιβλιο αποστολων γεμιζει ευκολα με αποτελεσμα να σβηνουμε καποιες για να παρουμε αλλες, να χανονται υποαποστολες μου εχουν μεινει στην μεση, να χανουμε χρονο για καποιες πηγαινοντας να τις ξαναπαρουμε κι αλλα που μας τρωνε χρονο και κοπο. απο οτι ειχε ειπωθει απο διαχειρηστη αν δεν κανω λαθος, ηταν οτι για καποιο προβλημα που δεν θυμαμαι δεν μπορουσε η εταιρεια να αυξησει τις θεσεις στις 50 που ηταν αρχικα για αυτο και βαλανε 30. αυτο που σκεφτομαι και προτεινω λοιπον ειναι οτι αφου δεν μπορουμε να αυξησουμε τις θεσεις, ας μειωσουν καποιες υποαποστολες που στην ουσια εινια αχρηστες κι αυτες ειναι οσες εχουν ενδηξη "επιληση". ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να υπαρχουν τετοιες υποαποστολες και να μενουν μεχρι να ολοκληρωθει καποια-ες υποποστολες ενω δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο καταληψη χωρου. οταν μαλιστα για καποιον λογο κολλησουμε σε καποια υποαποστολη και παρολου που αποφασιζουμε για οικονοιμια χωρου να μην την παρουμε η επιληση παραμενει με αποτελεσμα να πιανει χωρο. τετοιες αποστολες υπαρχουν παρα πολλες με επιλησεις αποστολων που τις θεωρω απλα χασιμο χωρου. ετσι με αυτον τον τροπο με εμεσο τροπο αυξανουμε τον χωρο των αποστολων μας.
 

DeletedUser6152

Guest
Καλησπερα..

Για καποιον που στο επιπεδο 150 ξεκινησει να κανει αποστολες ναι δεν του φτανει ο χωρος.
Αν ξεκινησεις ομως απο την αρχη και ασχοληθεις με τις αποστολες ο χωρος ειναι αφθονος και στο τελος ειναι αδειος.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ομαδικοποησεις τις αποστολες που ζητανε ιδιες πανω κατω εργασιες/ωρες και να τις ολοκληρωνεις..
Με το να παρεις ολες τις αποστολες δεν λυνεις το προβλημα.Πελαγωνεις και τρεχεις χωρις λογο..
Επισης αν αυξηθει ο χωρος στις αποστολες,δεν ξερεις αν θα αυξηθουν και τα κολληματα του παιχνιδιου...
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Με ολο τον σεβασμο xryma.Αυτο που λες δεν βγαζει νοημα.Παρε 10-20 αποστολες..ολοκληρωσε τις αποστολες και μετα το ιδιο μεχρι να τις τελειωσεις ολες.Τι νοημα εχει να αυξηθουν σε 50-100-200 οι αποστολες στο βιβλιο αποστολων?
Αμα δεν εχεις σκοπο να τις τελειωσεις δεν υπαρχει λογος να τις περνεις, ετσι το βλεπω εγω. :)
 

DeletedUser4530

Guest
μαλλον δεν καταλαβατε αυτο που λεω η εγω δεν το διατυπωσα σωστα. στην ουσια δεν ζηταω να αυξηθουν οι θεσεις διοτι οπως προανεφερα ειχε εντοπιστει προβλημα σε αυτο. αυτο που ζηταω ειναι να καταργηθουνε οι υποαποστολες επιλησεων που ειναι παντελως αχρηστες και πιανουν χωρο. τωρα.... οταν απο τις 30 αποστολες οι 4-7 ειναι επιλησεις εμενα προσωπικα μου δεσμευει χωρο στο να περνω αποστολες κανονικες, εποχιακες και ημερησιες. πρεπει να ακυρωνω αποστολες και να τρεχω να τις ξαναπερνω.... οπως προανεφερα χασιμο χρονου. φαινεστε εμπειρα παιδια οποτε να θυμησω το εξης: οταν δεχεσαι μια αποστολη κανοντας μια υποαποστολη αρκετες εχουν πολλαπλες απαιτησεις για να ολοκληρωθει πχ 8 ωρες εργασια απο αυτο, + ενα ταδε αντικειμενο (αλιμονο αν προκειται για κραφτ σε νεκρους κοσμους - συμπεριλαμβανω και αριζονα, μπαφαλο), + λιποθυμια τοσων npc η μονομαχιες η διαφορους αλλους συνδιασμους που καποες φορες κολας να τα ολοκληρωσεις ολα οποτε τι κανεις; σβηνεις την υποαποστολη γιατι τελικα δεν χωρανε στο book διοτι δεν εκπληρωνεις οσα ζηταει και μενει μιση, χανοντας το οτι πχ μονομαχησες και κερδισες σε 5 μονομαχιες η τις 8 ωρες εργασιες και πανε χαμενες.
δεν ξερω για εσας αλλα πριν τα χριστουγεννα, στο διαστημα οκτωμβριου-νοεμβριου αναγκαστηκα να σβησω πολλες υποποστολες για να παρω τις παρα πολλες εποχιακες αποστολες που επρεπε να ολοκληρωθουν σε χρονικο περιθωριο. μπορει να σας φαινεται γελιο αλλα δεν ειναι ολοι μονομαχοι για να κανουν "ευκολα" νικες. δεν το κρυβω οτι για να εχω νικες σε μονομαχιες ψαχνω χαρακτηρες που ειναι εξοπλισμενοι με πιτζαμες για να μπορω να κερδισω. ειναι κατι που δεν μου αρεσει αλλα δεν μου δινεται κι αλλη επιλογη. εχω χρονια αποστολη ξεκρεμαστη που ζηταει να κρατησω σημαια οχυρου. δεν μπορω να ξερω ποτε θα συμμετεχω σε οχυρομαχια ουτε μπορω να τρεχω πριν για να παρω την αποστολη (το ειχα κανει μια φορα και ειχα ξεχασει να περασω να παρω την αποστολη). δεν ειμαι και ολη μερα πανω απο τον η/υ.
ελπιζω τωρα να σας εβαλα λιγο καλυτερα στο κλιμα.
απο την αλλη παλι δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να υπαρχει αρνηση για κατι που απο την μια δεν επιρεαζει καποιους παικτες ενω θα μπορουσε να βοηθησει καποιους αλλους αν κι εφοσον μπορει να γινει.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
xryma το βρισκω αξιοπεριεργο να ακουω απο καποιον δεν μπορει να τελειωσει μια αποστολη που εχει μονο ωρες στις δουλειες.Δεν ξερω πως το καταφερνεται μερικοι και τις 2 μερες που θελει 1 αποστολη να τελειωσει( σε νορμαλ φαση) την κανετε 10 μερες...Αν εξαιρεσεις τις αποστολες που εχουν σχεση με περιπετειες-κραφτ οι υπολοιπες τελειωνουν ευκολα(μιλαω και για ανανεργους κοσμους)..Οι ημερησιες πανω απο 4-5 ωρες το πολυ δεν θελουν για να τελειωσουν..Και το πολυ πολυ αν ειναι το προβλημα οι ημερισιες..τελειωσε τις κανονικες αποστολες σου για να εχεις χωρο να βαζεις και ημερησιες...
Αρα περνεις τις αποστολες σου..τις τελειωνεις για να μπορεις να βαζεις και αλλες..Αν εσυ τωρα συγκκριμενα θες απλά να αποδεχεσαι τις αποστολες και να μην τις τελειωνεις ποτε..δικο σου το προβλημα αν δεν σου φτανει ο χωρος μετα...

Καμμια επιθεση..μια λογικη αντιπαραθεση σκεψεων κανω..
 

DeletedUser4530

Guest
δεν μιλαω μονο για δουλειες αλλα για συνδιασμο απαιτουμενων οπως μονομαχιες η/και εργασιες η/και αντικειμενα, που καποια ειναι σε συγκεκριμενη ωρα η/και ημερα μην σου πω και μια φορα τον χρονο. και μιλαω παντα για τις επιλυσεις που ειναι αχρηστες (προσωπικη μου αποψη) και δεν μιλαω μονο για μενα αλλα για πολλους παικτες που αναλλογως πως εχουν στησει τους χαρακτηρες δεν μπορουν να τα κανουν ολα. πχ εγω ειμαι στημενος για εργασιες και τις κανω ολες χωρις προβλημα. παλιοτερα ομως που ημουν στημενος μονομαχος ετρωγα απιστευτο ξυλο απο τις μεγαλες εργασιες ειδικα αυτες που ειναι στο κεντρο του χαρτη που αυτο σημαινει οτι εγκυμονει κινδυνους με χαμηλη ζωη, λιποθυμιας και συνεπως επιπλεον καθυστερησεων. τωρα οπως προανεφερα δυσκολευομε με τις μονομαχιες. επισης θα πρεπει να ληφθει υποψη οτι δεν ειναι πανω απο ενα η/υ ολοι οι παικτες οποτε αυτο δυσκολευει περισσοτερο τα πραγματα. εκτος αν πουμε οτι ακολουθουμε την τακτικη λιγων λιγων αποστολων κι οτι προλαβουμε αλλιως τα υπολοιπα του χρονου η ξανα απο την αρχη αν ακυρωσουμε πχ αποστολες που εχουμε κανει 8-10 ωρες επειδη δεν μπορουομε να βρουμε αντικειμενα η ολοκληρωσουμε μια μονομαχια ως νικητες η με ενα μονο χτυπημα!!!... κρατησης σημαιας οχυρου, κι αλλα τετοια.
για να μην παρεξηγηθω αλλο η αρνηση που προανεφερα κι αλλο η επιθεση. δεν υπονοω οτι γινεται καποια επιθεση. ισα ισα κανουμε μια κουβεντα που μεσα απο αυτη ισως δωθει μια λυση ειτε απο την διαχειρηση ειτε ακομα και μεταξυ των παικτων, κατανοωντας το πως παιζουν οι αλλοι παικτες και βλεποντας τι λαθη κανουμε ωστε να διορθωσουμε καποια πραγματα. κανενας δεν γεννηθηκε γνωστης κι αυτος που πιστευει οτι τα ξερει ολα πιθανον να ξερει τα λιγοτερα (μενοντας στις αποψεις του και απορριπτοντας ολα τα αλλα).
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Αναφερεις αποστολες που πρεπει να βρεις αντικειμενα...Σε ολες τις αποστολες τα αντικειμενα βρισκοντε.Η 1η και μοναδικη δυσκολη αποστολη που εχει το west ειναι αυτη με τους λωτους και τα 15σεκ..που αν εισαι πολυ τυχερος (σαν εμενα) την τελειωνεις και σε 30λ ,διαφορετικα μπορει να σου παρει και 1.30ωρα.Απο εκει και περα ολες οι υπολοιπες αποστολες ειναι ευκολες απο αποψη αντικειμενων..αρα τελειωσαμε με αυτο.

-Για τις μονομαχιες που αναφερεις μηπως να σκεφτοσουν να ζητησεις βοηθεια απο καποιον μονομαχο να σου πει πως να στηθεις απεναντι στον ταδε NPC ? Αν απο την αλλη γνωριζεις απο μονομαχιες αλλαξε σκιλλς και παιξε για 1-2 μερες να ολοκληρωσεις τις αποστολες σου...παει και αυτο.

-Για τα οχυρα που λες το να αποκτησεις την σημαια οχυρου ειναι αρκετα ευκολο επιτευμα.Μπορεις να μιλησεις με τον αντιπαλο συμμαχο οτι την ταδε μερα θα χτυπησουμε οχυρο και θελω να κανω αποστολη αρα μην με κοψετε κτλ..Μιληστε να σταλθουν 1-2 ατομα στην αμυνα και να πας εσυ με κανα 2 ακομα...Να παρεις την σημαια σου κυριος και σαφεστατα να επιστρεψεις και το οχυρο μετα :p

Συγκεντρωσου να τελειωνεις τις εποχιακες αποστολες οπως λες, και μετα τις υπολοιπες.Συνηθως μπαινει 1 εποχιακη αποστολη την φορα...δηλαδη το να μπουν 2 εποχιακες ειναι λιγακι δυσκολο σε μία συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.Αρα οσο καιρο δεν εχει εποχιακες αποστολες,μπορεις να τελειωνεις τις κανονικες σου αποστολες ετσι ωστε αργοτερα αν ερθει καποια εποχιακη να μην χρειαστει να ακυρωσεις καποια επειδη δεν χωρανε στο βιβλιο αποστολων.Αδυνατω να πιστεψω οτι σε διαστημα 2-3-4 μηνων δεν μπορεις εσυ(η ο οποιοςδηποτε αλλος) να τελειωσει 1 αποστολη,ετσι ωστε να μην χρειαστει να ακυρωσει για να παρει την εποχιακη... :p
 

DeletedUser4530

Guest
αναλογα ποσο καντεμης εισαι... κι απο αυτο εχω μπολικο. πιστεψε με οτι ειδικα με τους λωτους εχω φαει μπαρες γεματες με ενεργεια ωστε να ολοκληρωσω. δεν στεκομαι ομως μονο σε αυτην.

το να κανω συνεχεια ρεσκιλλ δεν ειναι κατι που το θελω. αλιμονο αν καθε φορα που βγαινει μια αποστολη θα πρεπει να κανω ρεσκιλλ την μια για μονομαχιες, την αλλη για οχυρομαχιες και σε αλλη για εργασιες... δεν το χω.

η αληθεια ειναι οτι για τα οχυρα δεν εχω ερθει σε συνεννοηση με καποιον οποτε δεν ξερω αν θα μου επιτρεψουν η οχι κατι τετοιο.

πιστεψε με (οπως προανεφερα) την περιοδο οκτωβριο-δεκεμβριο οι εποχιακες απο μονες του γεμιζουν το book... σχεδον.

σε γενικες γραμμες κανω αυτο που λες. ομως υπαρχουν καποιες καταστασεις που μια μια μονη της δεν ειναι κατι αλλα ολες μαζι φερνουν δυσκολιες που δεν βοηθανε στην ολοκληρωση αποστολων. παιζω καμποσο καιρο και εχω κανει διαφορους συνδυασμους για να τελειωσω καποιες αποστολες. δεν ειναι ομως παντα εφικτο ειδικα οταν παιζεις σε πολλους κοσμους. πιστευω οτι θα ηταν ενα βοηθημα η εξαλειψη των επιλυσεων. απο την αλλη παλι βλεπω οτι μονο εγω εχω το προβλημα μιας και δεν βλεπω καποιον αλλον να περνει θεση οποτε....
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Για οχυρομαχιες δεν χρειαζεται να κανεις ρεσκιλλ :p
Απο την αλλη εφοσον βλεπεις οτι μπαινουν αποστολες που ζητανε συχνα πυκνα μονομαχιες ασε μερικα σκιλλς εκει περα να μπορεις να τις κανεις πιο ευκολα...νταξ και 30% ζημια να εχεις σε εργασια δεν θα παθεις κατι :p αναλωσιμα υπαρχουν για να παρεις την ζωη πισω...

Ανεφερες πιο πανω οτι το βιβλιο αποστολων περνει 30 μαξιμουμ αποστολες..Δηλαδη μου λες οτι την περιοδο αυτη των 2μηνων ειχες 20-25 επαναληψιμες-εποχιακες αποστολες? Πανω απο 10 και ισως λεω και πολλες αποστολες δεν μπηκαν σε αυτο το διαστημα...αρα αφηνεις τις κανουργιες που μπορει να μπηκαν κανεις τις εποχιακες και τις ξαναπιανεις τις καινουργιες να τις τελειωσεις...Αλλα αν πχ απο τον ιανουαριο και μετα εσυ αντι να κανεις αποστολες καθεσαι και μαζευεις μουρα..μεχρι το Πασχα που θα ξαναμπουν εποχιακες..η τελειωνεις 1 αποστολη τον μηνα..τοτε σορρυ φιλε αλλα δεν φταιει το βιβλιο αποστολων αλλα εσυ πρεπει να ανεβασεις λιγο ρυθμους :p .
 
Κορυφή