ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΠΛΟ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser5930
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser5930

Guest
στην αποστολη η επιδρομη που σου δεινει το 2ο κλειδι για να πας λεει στην αποστολη η εμφανηση id 232 πρεπει λεει να μην εχεις ολοκλειρωσει την αποστολη αναφορα id 240 εγω την ειχα ολοκληρωσει και τωρα δεν μου εμφανιζει την 232 τι γινετε τωρα πως βρισκω το δευτερο κλειδι για το χρυσο οιπλο παρακαλω βοειθηστε
 

dimitrisCh

Μέλος
Εάν έχεις αποδεχθεί και ολοκληρώσει την 2η επιλογή στον σερίφη (Αναφορά id 240) στην αποστολή Η επιδρομή, δεν μπορείς πλέον να πάρεις το 2ο κλειδί από την αποστολή.
Εναλλακτικά μπορείς, είτε να αγοράσεις το 2ο κλειδί, εφόσον το βάλει προς πώληση κάποιος στην αγορά, είτε να βρεις το 2ο κλειδί από Premium θήκη (τουλάχιστον έτσι αναφέρει η θήκη).

Τώρα, όσον αφορά το χρυσό όπλο είναι πλέον άχρηστο, αφού υπάρχουν καλύτερα όπλα.
Το οξύμωρο με το χρυσό όπλο είναι, ότι για να μπορείς να το φορέσεις θα πρέπει να είσαι επίπεδο 75, αλλά για να το πάρεις, θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον επίπεδο 87, για να ανοίξει η αποστολή Ο θησαυρός. Αυτό ισχύει μετά την έκδοση 2.0 του TW. Προ έκδοσης 2.0, εάν δεν απατώμαι, ήταν 67 επίπεδο για την αποστολή Η επιδρομή, έπαιρνες το 1ο κλειδί με αποστολή που άνοιγε στο επίπεδο 75, και μπορούσες να φορέσεις το χρυσό όπλο στο επίπεδο 75.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή