ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΟΣΜΟΙ.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
το εχω ξαναπει και σε αλλο ποστ οπου δεν το βρησκω μεσα στον χαμο των ποστ που υπαρχουν ωστε να το συνεχισω.

κατι πρεπει να γινει με τις αποστολες που ζητανε κατασκευες επαγγελματων σε νεκρους κοσμους.
αλλη μια αποστολη (η τελευταια "ντετεκτιβ σε δραση") ζηταει μια κατασκευη που φτιαχνει μονο ο κομπο και ειναι 5(!!!) χαρτι. σε νεκρους κοσμους που δεν υπαρχουν πολλοι ενεργοι παικτες πως θα βρουμε το συγκεκριμενο αντικειμενο χ5;! εδω δεν υπαρχουν καλα καλα αντικειμενα στην αγορα ποσο μαλλον να βρεθει χαρτι!
εχω κανει προταση στο παρελθον (ισως παραπανω απο μια) ωστε να βρεθει μια λυση σχετικα με τετοιου ειδους θεματα. πχ να μπαινουν στο σοπ η στον εμπορο κατω απο ορισμενες προυποθεσεις πχ κατω απο 500 εγγεγραμμενους παικτες ενος κοσμου. η ας δωθει αλλη λυση αλλα καπως πρεπει να βρεθει αυτη η λυση. εχω αποστολες ανεκπληρωτες που δεν μπορω να τελειωσω εξαιτιας τετοιων καταστασεων. το να μπαινουν αποστολες και να μενουν ανεκπληρωτες σε 6 απο τους 9 κοσμους αυτη τη στιγμη που ειναι νεκροι τοτε ποιο το νοημα να μπαινουν;
θα παρακαλουσα την διαχειρηση να μεριμνησει για το θεμα αυτο.
 

DeletedUser

Guest
Τι σημασία έχει αν είναι 1 το χαρτί ή 100. Ένα άτομο χρειάζεσαι έτσι και αλλιώς. 3 άτομα για τα 3 άλλα επαγγέλματα που δεν είσαι. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν 3 ενεργοί και ειδικά σε τέτοιους παλιούς κόσμους όπου όλοι είναι μεγάλα level όλοι έχουν υψηλό και το craft level τους. Οπότε απλά δεν ψάχνεις καλά. Όσο για την διαθεσιμότητα των υλικών, το παιχνίδι θεωρεί πως εσύ πρέπει να τα μαζεύεις και όχι οι 9 στους 10 να τα παίρνουν από τους άλλους μόνο και μόνο επειδή βαριούνται να κάνουν ώρες δουλειάς.
 

DeletedUser4530

Guest
η δεν καταλαβες η δεν ημουν σαφης.
υλικα εχω να δωσω αλλα οταν υπαρχουν εγγεγραμμενοι κατω απο 100 θα πρεπει να εχω πολυ τυχη ωστε την ωρα που θα μπω εγω να μπει και καποιος κομπο, που να διαβασει το μηνυμα στο τσατ εκεινη τη στιγμη και να θελει να βοηθησει. εκτος απο κομπο θελει και μαγειρα για να φτιαξει κανατες με νερο. οποτε μιλαμε για δυο διαφορετικα επαγγελματα που επειδη δεν εχω τις κανατες θα πρεπει με σειρα να βρω πρωτα τον μαγειρα και μετα τον κομπο. και μιλαμε για 6 κοσμους που ειναι νεκροι.
δεν ειπα οτι δεν εχω τα υλικα αλλα οτι δεν εχω τις κατασκευες.
επισης αλλο το να απαιτειται ενα κι αλλο εκατο οπως αναφερεις. ισως στο ενα σταθεις τυχερος στους νεκρους κοσμους... στα πολλα τι πιθανοτητες εχεις;! (αληθεια στους ενεργους κοσμους ποσα χαρτια εχεις βρει να πουλιουνται;!)
ελπιζω να ημουν σαφεστερος τωρα!... και πιστεψε με... δεν βαριεμαι να ψαχνω για υλικα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σαφώς θες καλό ψάξιμο. Όσο για το πόσα χαρτιά πωλούνται ακόμα και στους ενεργούς κόσμους, η απάντηση είναι 0. Πολύ λογικό. Δεν θα φτιάξει κάποιος μια τόσο ιδιαίτερη συνταγή για να την πουλήσει. Όποιος θέλει φτιάχνει σε συγκεκριμένη ποσότητα για τις ανάγκες του.
 

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
γεια σου f1 button, το θέμα είναι ότι οι αποστολές αυτές ζητάνε κατασκευές-πρϊόντα από επαγγέλματα διαγορετικά από αυτά που ο κάθε παίκτης έχει επιλέξει να κάνει. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορούμε να φτάξουμε αυτά τα προϊόντα που ζητάει η κάθε αποστολή. Συμπέρασμα? είνα αδύνατον να ολοκληρωθούν αυτές οι αποστολές...άρα είναι χαζομάρα να ασχοληθεί κανείς με αυτές...νομίζω ότι αυτό κατάλβα εγώ από το ποστ του xryma !!! εγώ π.χ. ψάχνω να βρώ "πυρίτιδα" κανείς δεν πουλάει κανείς δεν φτιάχνει...
 
Κορυφή