Όροι και προϋποθέσεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
text_contes_gr.png
1. Ο Διοργανωτής του "Διαγωνισμού Ινδιάνικης Αποστολής" αναφέρεται ως Διαγωνισμός, είναι η InnoGames με έδρα την Friesenstraße 13, 20097 Hamburg, Germany.

2. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η δημιουργία «Ινδιάνικης Σειράς Αποστολών". Η νικητήρια σειρά θα αναπτυχθεί στο παιχνίδι.

3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους εγγεγραμμένους παίκτες του The West αναφερόμενοι ως Συμμετέχοντες εκτός από τους υπαλλήλους της InnoGames, ομάδας υποστήριξης και οι στενοί συγγενείς τους και όποιον άλλο που συνδέεται με την εταιρεία, και την οργάνωση ή την κρίση του Διαγωνισμού.

4. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό ο Συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει και να αποδέχεται αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Η επιβεβαίωση της αποδοχής θα γίνει από τον Συμμετέχωντα δημοσιεύοντας μια δήλωση μαζί με το Διαγωνισμό Αποστολής στη σελίδα του φόρουμ ειδικά για το Διαγωνισμό.
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις του "Διαγωνισμού Ινδιάνικης Αποστολής".

5. Άκυρη καταχώρηση της δήλωσης που αναφέρεται στη παράγραφο 4 θα αποκλειστεί θα απομακρυνθεί από την σελίδα forum του Διαγωνισμού.

6. Με τη δήλωση συμφωνίας στους Όρους και Προϋποθέσεις, ο συμμετέχων εκχωρεί τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στον Διοργανωτή και συμφωνεί με τη δημοσίευση του έργου στο παιχνίδι, στο φόρουμ του The West και στα Social Media.

7. Ο Συμμετέχων φέρει την πλήρη ευθύνη για το περιεχόμενο της δημοσίευσης και όλες οι δαπάνες που σχετίζονται με την προετοιμασία του Συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό πρέπει να βαρύνουν τον συμμετέχοντα.

8. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής, δεν είναι απαραίτητη κάποια αγορά ούτε και υπογραφή στη λίστα για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

9. Μόνο μία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή κατ 'άτομο. Πολλαπλές συμμετοχές από τον ίδιο Συμμετέχοντα θα αποκλειστούν.

10. Καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για τις καταχωρήσεις που δεν ελήφθησαν για οποιονδήποτε λόγο.

11. Καταληκτική ημερομηνία για την είσοδο θα είναι η 3 Ιουλίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή, καμία περαιτέρω συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν θα επιτρέπεται.

12. Οι κανόνες του διαγωνισμού και Ανταμοιβές :
Α) Απαιτήσεις Σειράς Αποστολων:
  • Μόνο “Ινδιάνικο” στυλ αποστολών μπορούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό.
  • Χρησιμοποίηση των βασικών δοτών αποστολών στο σαλούν.
  • Χρησιμοποίηση των ήδη υπαρχόντων σημείων στον χάρτη. Μην προσθέτετε νέα σημεία ή χαρακτήρες.
  • Το κείμενο κάθε αποστολής πρέπει να περιέχει το μέγιστο 100 λέξεις.
  • Το κείμενο ολοκλήρωσης κάθε αποστολής πρέπει να περιέχει το μέγιστο 50 λέξεις.
  • "Απαίτηση και Ανταμοιβή" (δείτε παράδειγμα παρακάτω) πρέπει να συμπληρωθούν με τουλάχιστον μια υπόδειξη και για τα δύο.
  • Η Σειρά αποστολών πρέπει να σχεδιαστεί για παίχτες επιπέδου 50 ή μεγαλύτερο.
  • Η Σειρά αποστολών πρέπει να περιέχει το μέγιστο 15 αποστολές.
  • Ο Συμμετέχων μπορεί να προσθέσει μόνο ένα νέο αντικείμενο. Κατά προτίμηση ως τελική ανταμοιβή της σειράς αποστολών. Ο Διοργανωτής δεν εγγυάται ότι το αντικείμενο θα συμπεριληφθεί με τον υποδεδειγμένο τρόπο από τον Συμμετέχοντα για λόγους εξισορρόπησης του παιχνιδιού και σχεδιασμού.
  • Οι Συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να βάζουν χρονικούς περιορισμόυς στις μεμονωμένες αποστολές ή σε ολόκληρη τη σειρά απαστολών.
  • Δεν θα γίνει αποδεκτή καμία αποστολή εκδήλωσης (να έχει σχεδιαστεί ως μέρος κάποιας εκδήλωσης, π.χ. Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου).
  • Καμία αποστολή που να θέλει συγκεκριμένη κατηγορία χαρακτήρα δεν θα γίνει αποδεκτή.
Παράδειγμα Σειράς Αποστολής:

Πληροφορίες Αποστολής: (μια σύντομη περιγραφή της αποστολής)

Ονομασία Σειράς Αποστολής: (ονομασία ολόκληρης της σειράς αποστολής)

Επίπεδο παίχτη: (το κατώτατο επίπεδο παίχτη για πρόσβαση στη σειρά αποστολής)


Απαιτούνται τα παρακατω για κάθε αποστολή εντός της σειράς αποστολών:
Αρίθμηση και Ονομασία: (αρίθμηση και ονομασία της αποστολής)
Δότης: (όνομα δότη από το σαλούν)
Κείμενο αποστολής: (το κείμενο κάθε αποστολής να είναι το μέγιστο 100 λέξεις)
Προϋποθέσεις: δουλειές, αντικείμενα, αποδοχή αποστολής κ.τ.λ.
Ανταμοιβή: ($, XP, κ.τ.λ.)
Τελικό κείμενο: κείμενο ολοκλήρωσης, έως 50 λέξεις

Β) Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, ο Συμμετέχων πρέπει να μεταβεί στο φόρουμ του The West με τη χρήση του συνδέσμου και να αναρτήσει την σειρά αποστολής στο φόρουμ μαζί με τη δήλωση που αναφέρεται στην παράγραφο 4.


Γ) Οι Συμμετέχοντες θα περάσουν διάφορα στάδια διαδικασιών επιλογής από την κοινότητα και τον Διοργανωτή με τη χρήση του φόρουμ του The West και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα στάδια επιλογής θα είναι τα ακόλουθα:
  • Στάδιο 1: Ψηφοφορία κοινότητας στο φόρουμ του The West Forum (04.07.2015-08.07.2015). Θα υπάρχει ένας νικητής ανά χώρα.
  • Στάδιο 2: Επιλογή Διοργανωτή (έως 15.07.2015). Οι τρεις καλύτερες αποστολές θα περάσουν στο τελικό στάδιο.
  • Στάδιο 3: Ψηφοφορία κοινότητας στη διεθνή σελίδα του The West στο Facebook (48 ώρες, ξεκινώντας από 17.07.2015, 15:00 ώρα Γερμανίας).

Δ) Οι ανταμοιβές είναι οι ακόλουθες:
  • 1η θέση: τη σειρά αποστολής στο παιχνίδι, το όνομα του Συμμετέχοντα αναφερόμενο στην αποστολή, ένα ειδικά σχεδιασμένο άβαταρ Ινδιάνικου τύπου, μοναδικό αντικείμενο: “Χρυσό Βιβλίο”, 1500 σβόλους και ο τίτλος “Αφηγητής” στο παιχνίδι.
  • 2η θέση: μοναδικό αντικείμενο: “Αργυρό Βιβλίο”, 1200 σβόλους και ο τίτλος “Αφηγητής” στο παιχνίδι.
  • 3η θέση: μοναδικό αντικείμενο: “Χάλκινο Βιβλίο”, 1000 σβόλους και ο τίτλος “Αφηγητής” στο παιχνίδι.
  • Νικητής Χώρας: ο τίτλος “Αφηγητής” στο παιχνίδι και 1000 σβόλους.
  • Όλοι οι Συμμετέχοντες: μικρή ανταμοιβή έκπληξη.

13. Οι Ανταμοιβές είναι όπως αναφέρονται και δεν προσφέρονται σε μετρητά ή άλλες εναλλακτικές λύσεις. Οι Ανταμοιβές δεν είναι μεταβιβάσιμες σε άλλο πρόσωπο από το Νικητή. Οι Ανταμοιβές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και διατηρούμε το δικαίωμα να υποκαταστήσουμε οποιαδήπποτε ανταμοιβή με άλλη ίσης αξίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

14. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακριβείς πληροφορίες ανταμοιβών που προσκομίζονται σε κάθε Συμμετέχοντα από οποιονδήποτε τρίτο.

15. Οι Συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν ότι όλες οι νικητήριες αποστολές από κάθε χώρα/αγορά δημοσιευμένες σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός της Αγγλικής θα μεταφραστούν. Ο Διοργανωτής δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τον χαρακτήρα ή την αλλαγή διάθεσης της σειράς αποστολών που πραγματοποιούνται μέσω της μετάφρασης.

16. Ο Νικητής θα ειδοποιηθεί μέσα σε 5 ημέρες μετά από την τελική ψηφοφορία. Αν ο Νικητής δεν μπορεί να ειδοποιηθεί ή δεν διεκδικήσει το βραβείο εντός 14 ημερών από την κοινοποίηση, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την ανταμοιβή από τον Νικητή και να επιλέξουμε έναν αντικαταστάτη Νικητή .

17. Ο Διοργανωτής θα ειδοποιήσει τον Νικητή, για το πότε και πώς η ανταμοιβή θα παραδοθεί.

18. Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων ο Νικητής συμφωνεί με τη χρήση του ονόματος του/της για αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό, καθώς και της συμμετοχής του. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν στο Νικητή ή οποιοδήποτε άλλο Συμμετέχοντα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με την ισχύουσα Γερμανική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του Συμμετέχοντα.

19. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει το διαγωνισμό και αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση καταστροφής, πολέμου, πολιτικές ή στρατιωτικές αναταραχές, ή οποιαδήποτε άλλης πραγματικής ή αναμενόμενης παραβίασης οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας ή κανονισμού ή οποιουδήποτε άλλου γεγονότος έξω από την ελέγχου του Διοργανωτή. Σε άλλες περιπτώσεις, οποιεσδήποτε αλλαγές στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κοινοποιούνται στους Συμμετέχοντες από τον Διοργανωτή το συντομότερο δυνατόν.

20. Ο Διαγωνισμός και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται από το Γερμανικό δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων στη Γερμανία.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή