Όνομα Νέου Κόσμου - GR16

Όνομα κόσμου


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    28
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες,

σε μερικές εβδομάδες θα ανοίξει νέος κόσμος και σας δίνεται το δικαίωμα να αποφασίσετε ποιο θα είναι το όνομα αυτού του κόσμου. Σας δίνουμε 5 πιθανές ονομασίες που ήδη υπάρχουν σε άλλες κοινότητες, ωστόσο εάν δεν σας αρέσει κάποια έχετε το δικαίωμα να προτείνετε κάποια άλλη με προϋπόθεση να ξεκινά απ' το γράμμα J και να έχει και κάποια σχέση με την Άγρια Δύση, δεν είναι ανάγκη να είναι κάποια πόλη, μπορεί να είναι π.χ. κάποια διάλεκτος Ινδιάνων αλλά όχι αντικείμενα που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι, θα προτείναμε να γράψετε και λίγα λόγια γι αυτό το όνομα.

Έχετε 1 επιλογή ψήφου για τις 5 προτεινόμενες ονομασίες των πόλεων, ωστόσο εάν προταθούν κι άλλες ονομασίες και από άλλους παίκτες μπορείτε να ψηφίσετε όσες σας αρέσουν.
Η ονομασία με τις περισσότερες ψήφους είτε απ' τις προτεινόμενες είτε απ' τις προτάσεις των παικτών θα είναι και το όνομα του καινούργιου κόσμου.

Η ψηφοφορία ισχύει με το άνοιγμα αυτής και λήγει αυτόματα σε 12 ημέρες ακριβώς, δηλαδή στις 30/09/2020
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Καλησπέρα και από εμένα :)

Έχω ήδη ψηφίσει μία από τις προτεινόμενες επιλογές που μας έδωσε ο CoMa αλλά θα ήθελα να προσθέσω και εγώ μία ονομασία για τον νέο κόσμο:
Johns Creek

Στη δεκαετία του 1820, η ανακάλυψη χρυσού στους πρόποδες της βορειοανατολικής Georgia εντός του Cherokee Nation - περίπου 45 μίλια (72 χλμ.) Βόρεια του σημερινού Johns Creek - οδήγησε στο πρώτο Gold Rush της Αμερικής, την τελική κατάληψη του Cherokee Nation από την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1830 και την επακόλουθη αναγκαστική εξορία (το «Trail of Tears») των Cherokee Ινδιάνων στην Oklahoma και σε άλλες περιοχές της Αμερικανικής Δύσης.


Αν σας αρέσει και εσάς η ονομασία ή οποιαδήποτε άλλη εδώ στα σχόλια, απλά πατήστε "Like" (Μου αρέσει). Όπως είπε και ο CoMa πιο πάνω η επιλογή με τις περισσότερες ψήφους ή Likes, θα είναι και το όνομα του καινούργιου κόσμου.
 
Κατα τη γνώμη μου η δημιουργία ενός νέου κόσμου είναι εντελώς ανούσια. Γνωρίζω την πολιτική της εταιρείας ν ανοίγει νέους κόσμους αλλά για τον ελληνικό σερβερ οφειλει να τν αλλάξει. Σε όλους τους κοσμους παίζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τι περιμένουν να αλλάξει??? Το μόνο που θα συμβεί είναι να κλείσουν και άλλοι κόσμοι (ήδη φέτος έκλεισαν 3 μέχρι στιγμής)... Με το άνοιγμα του νέου κόσμου θα αρχίσει η ρωσική ρουλέτα για τους παλιούς... Ας δούμε ποιος/ποιοι θα επιβιωσουν... Σύντομα μας βλέπω να αρχίζουμε μεταξύ τα στοιχήματα για τον κόσμο που θα πάει για διαγραφή... Επίσης, θεωρώ πως όπως θα ανοίξει έτσι και θα κλείσει ο συγκεκριμένος κόσμος γιατί οι περισσότεροι επενδυσαν πολλά στους 2 νεότερους κόσμους.
 

dani26Samurai

Νέο Μέλος
Εγω θα πω κατι ασχετο με το θεμα αλλα σχετικο με τους κοσμους του παιχνιδιου...Οταν ενας παικτης εχει λογαριασμο σε ολους τους κοσμους και αναγκαστικα χανει τον παικτη του καλο θα ηταν τα αποθεματα του να στελνοντε στον κοσμο που υπαρχει ανοικτη μετακινηση.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και το νέο όνομα του κόσμου θα είναι Jacksonville
 

Mythodeia

Νέο Μέλος
10 και πλεον χρόνια και ακομα ανοιγουν νέοι κοσμοι σε ένα παιχνίδι που πέθανε πριν απο 8 χρόνια.Εύγε στην ΙΝΝΟ που ακομα βρίσκει κοροιδα να ξεζουμίζει!
 
Κορυφή