Έμπορος και Μίνι-Εκδήλωση Δημιουργίας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

knightmaregr

Active Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γεια χαρά καουμπόηδες και καουμπόισσες!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε δύο νέες εκπλήξεις σύμφωνα με την ανατροφοδότηση σας. Ας ξεκινήσουμε με τον νέο έμπορο.

Ο Άνγκους ΜακΓκάφιν είναι ο μικρότερος αδερφός του Φίλιπ ΜακΓκάφιν, ζει σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα. Ο Άνγκους ΜακΓκάφιν είναι ένας τρελός επιστήμονας που μελετά τη βλάστηση των φυτών. Αγοράζει αντικείμενα που οι άλλοι βρίσκουν άχρηστα και τα χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την ανάπτυξη των φυτών, την αντοχή στις καιρικές συνθήκες και να αυξήσει την ποσότητα των φρούτων. Ο Άνγκους ισχυρίζεται ότι οι εφευρέσεις του θα παράγουν περισσότερα τρόφιμα με λιγότερη ενέργεια.
Ο Άνγκους θα ήθελε να είχε περισσότερες οδηγίες εργασίας, μερικές ενισχύσεις, φίλτρα εμπειρίας ή κόκκινα φίλτρα. Μπορείτε να τον επισκεφτείτε απ' την Τετάρτη.

Πολλοί από εσάς ρωτήσατε για την ευκαιρία να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε αντικείμενα που δε χρησιμοποιείτε. Για καθέναν από εσάς σημαίνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα οι οδηγίες εργασίας δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε παίκτες με μεγάλο επίπεδο ή με πολλές ικανότητες, ενώ οι παίκτες με χαμηλότερο επίπεδο τις χρειάζονται. Κάποιοι από εσάς σχολιάσατε για τα φίλτρα εμπειρίας, ζητώντας μας να τα αφαιρέσουμε απ' τους παλιούς κόσμους και απ όλες τις εκδηλώσεις, όπου άλλοι τα χρησιμοποιούν όταν βρίσκονται ψηλά στη κατάταξη. Εάν στη προσφορά του Άνγκους ΜακΓκάφιν λείπει ένα προϊόν όπου θα θέλατε να ανταλλάξετε και δε μπορείτε να πουλήσετε στον έμπορο, αφήστε μας σχόλιο.

Όταν ανταλλάσσετε προϊόντα, λάβετε υπόψη ότι το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τη μία μέρα και να υπάρχουν νέες αποστολές και καθήκοντα ή νέες φόρμουλες όπου μπορεί να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα.

***​

Πριν μερικές εβδομάδες λάβαμε κάποια αιτήματα για τη δημιουργία μιας μικρής εκδήλωσης που βασίζεται στη δημιουργία. Και έτσι έχουμε, την Μίνι-Εκδήλωση Δημιουργίας. Εάν σας αρέσει θα την επαναλάβουμε και του χρόνου.

Ας δούμε πως δουλεύει:
Ο Χένρι είχε μια μια ιδέα στη δημιουργία ψησίματος. Όλοι μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό. Ο Χένρι ως αμερόληπτος κριτής δεν μπορεί να σας βοηθήσει με αυτήν την αποστολή, ωστόσο θα σας πει σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείτε για βοήθεια. Με τη βοήθεια του Άνγκους ΜακΓκάφιν, το επάγγελμα σου και τους φίλους σου, θα είστε σε θέση να μάθετε μια νέα συνταγή και να προετοιμάσετε τη καλύτερη τούρτα της Άγριας Δύσης. Όταν η κύρια ιστορία της αποστολής ολοκληρωθεί, θα έχετε μερικούς πελάτες να δοκιμάσουν τις τούρτες σας. Για να πουλήσετε και τις 4 τούρτες και να κερδίσετε τα 20 ομόλογα την ημέρα θα πρέπει να συνεργαστείτε και με τα υπόλοιπα επαγγέλματα.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αποστολές δημιουργώντας τούρτες κάθε 5 ώρες, αλλά μπορείτε να πουλάτε μία φορά τη μέρα.

Η μίνι εκδήλωση δημιουργίας θα διαρκέσει από 20 Μαϊου στις 10:00 έως και τις 8 Ιουνίου στις 23:59.

Ανάλογα με το επάγγελμά σας μπορείτε να μάθετε μία απ' τις παρακάτω συνταγές:

 • Οδηγίες: Βούτυρο

 • Οδηγίες: Εκχύλισμα εσπεριδοειδών

 • Οδηγίες: Καλούπι ψησίματος

 • Οδηγίες: Ξύλινο σύρμα
Για να φτιάξετε μία απ' αυτές τις υπέροχες τούρτες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω.
 • Τούρτα πορτοκάλι-καφέ (Μάγειρας)

 • Τούρτα τριαντάφυλλου-μούρου (Κομπογιαννίτης)

 • Τούρτα βατόμουρου-λεμονιού (Οπλοποιός)

 • Τούρτα σοκολάτας-μούρου (Σταβλίτης)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να λάβετε 2 κατορθώματα:

 • "Κερδίστε σε έναν διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής"
  Ψήστε τη δική σας τούρτα ολοκληρώνοντας τη σειρά αποστολών: Εκδήλωση ψησίματος τούρτας

 • "Φτιάξτε όσες περισσότερες τούρτες μπορείτε"
  Μαζέψτε και τις 4 τούρτες απ' την εκδήλωση.


Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά στη νέα εκδήλωση και με τον νέο έμπορο..

Καλή διασκέδαση!
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.