Συζήτηση/Feedback Άνοιγμα Μεταφορών κόσμου Jacksonville

Θέλετε να ανοίξουν οι μεταφορές από τον κόσμο Jacksonville;

• ΝΑΙ - YES

Ψήφοι: 66 81,5%
  • ΟΧΙ - NO

Ψήφοι: 15 18,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    81
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

MrBean

Μέλος
Μανταρα αν περιμένεις από εμένα την απάντηση απλά θα σου δώσω τροφή για σκέψη στην απάντηση που έδωσε ο Ντούζος στον Σπιτσιλο και με έπεισε ότι δεν είναι όσο αθώο φαίνεται αυτο που ξαφνικά πάει να γίνει.

" Ο Χιούστον, και να πάρει όλα αυτά τα άτομα, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τα υποστηρίξει. Η ιδέα ήταν να πάμε όσοι περισσότεροι γίνεται στον Κολοράντο, όπου υπάρχει μία οργάνωση και τα παιδιά έχουν βρει ένα σχέδιο κι εμείς ως νεοφερμένοι θα μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε. Στον Χιούστον η οργάνωση από τις 2 μεριές έχει κουραστεί και δυσκολεύεται να βρει χρόνο να ηγηθεί. Τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά το λέω, της Plata. Και ναι, ο Χιούστον είναι πιθανότατα ο επόμενος κόσμος που θα κλείσει, από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα για την ψηφοφορία σχετικά με τον Τζάκσονβιλ."

Μιλάνε για ιδέες; Από ποιον, πως, ποτέ έγιναν αυτές οι ιδέες,; Γιατί την δίκη μας συμμαχία ούτε την ρώτησαν ούτε τίποτα.

Μιλαει για οργάνωση και ότι στον κολοραντο έχουν σχέδια που μάλιστα εσεις οι νεοφερμένοι θα μας βοηθήσετε κιόλας. Και μετα δένει το γλυκό με το πλάνο τους να είναι να φέρουν και τον Χιουστον του χρόνου στον Κολοραντο; Δικαίωμα τους να το θέλουν οποίοι είχαν αυτή την ιδέα και έστρωσαν το πλάνο, δικαίωμα μας να έχουμε αντίθετη άποψη. Μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Αυτό το θέμα δεν έχει ανοίξει για εσάς τους εναπομείναντες στον Τζακσον, απλά εσένα που ασχολείσαι εκεί σε πήρε η μπάλα. Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα να πούμε ότι ο Μαντάρα να σαπίσει μόνος του σε έναν κόσμο ούτε έχουμε (εγώ τουλάχιστον) θέμα μαζί σου , πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε συνυπάρξει σε κανέναν.

astepop2

Νέο Μέλος
ωραια...αφου ειπαμε οσα ειχαμε να πουμε ο ενας για τον αλλον....
ας πουμε κατι και για την ταμπακερα!!!
διαβαζω στο φορουμ (απο τον ντουζο) οτι η ψηφοφορια ξεκινησε οταν ειπωθηκε στο χιουστον
μπλα μπλα μπλα......και καταληγει οτι ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ να γινει η ψηφοφορια για τον τζακσον!!!
σοβαρα τωρα.. μαζευτηκαν καποια ατομα μεταξυ τυριου και αχλαδιου και αποφασισαν να ξεκινησει μια ψηφοφορια για την μεταφορα απο τζακσον?
και ρωταω πρωτα απο ολα τον Ανθραξ..σοβαρα τωρα εγινε μια τετοια συζητηση???
επειδη μπορω να φανταστω οτιδηποτε μεχρι και να το διακωμωδησω και να γραψω εναν διαλογο να πεσουμε κατω απο τα γελια αλλα ας μεινω στα σοβαρα...
σε αυτην την συζητηση ανθραξ....ποσα ατομα ηταν απο αυτους που δεν ηθελαν και ποσα ατομα ηταν που ηθελαν? εκτος και αν δεν ησουν παρων σε αυτην την συζητηση και απλως στην μετεφεραν...
ΥΓ αναφερομαι στον ανθραξ γιατι αυτον ξερω και ειδα να γραφει και στο κυκλικο στον τζακσον (για να μην νομισει οτι εχω κατι εναντιον του)

ALONIA

Νέο Μέλος
ωραια...αφου ειπαμε οσα ειχαμε να πουμε ο ενας για τον αλλον....
ας πουμε κατι και για την ταμπακερα!!!
διαβαζω στο φορουμ (απο τον ντουζο) οτι η ψηφοφορια ξεκινησε οταν ειπωθηκε στο χιουστον
μπλα μπλα μπλα......και καταληγει οτι ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ να γινει η ψηφοφορια για τον τζακσον!!!
σοβαρα τωρα.. μαζευτηκαν καποια ατομα μεταξυ τυριου και αχλαδιου και αποφασισαν να ξεκινησει μια ψηφοφορια για την μεταφορα απο τζακσον?
και ρωταω πρωτα απο ολα τον Ανθραξ..σοβαρα τωρα εγινε μια τετοια συζητηση???
επειδη μπορω να φανταστω οτιδηποτε μεχρι και να το διακωμωδησω και να γραψω εναν διαλογο να πεσουμε κατω απο τα γελια αλλα ας μεινω στα σοβαρα...
σε αυτην την συζητηση ανθραξ....ποσα ατομα ηταν απο αυτους που δεν ηθελαν και ποσα ατομα ηταν που ηθελαν? εκτος και αν δεν ησουν παρων σε αυτην την συζητηση και απλως στην μετεφεραν...
ΥΓ αναφερομαι στον ανθραξ γιατι αυτον ξερω και ειδα να γραφει και στο κυκλικο στον τζακσον (για να μην νομισει οτι εχω κατι εναντιον του)
Και το πιο σημαντικό, η συζήτηση ήταν συγκεκριμένη, αφορούσε το Κολοράντο, οχι οτι ναναι δηλαδή, οχι απλά να ανοίξουμε τις μεταφορές, αλλά να ανοίξουμε τις μεταφορες στο Κολοράντο. Που είμασταν εμείς να προτείνουμε και να συζητήσουμε να ανοίξουν οι μεταφορές μόνο για Χιούστον-Λας Βέγκας; Βγάλτε εξω λοιπόν το Κολοράντο, μια χαρά μάχες έχει εκει.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Και το πιο σημαντικό, η συζήτηση ήταν συγκεκριμένη, αφορούσε το Κολοράντο, οχι οτι ναναι δηλαδή, οχι απλά να ανοίξουμε τις μεταφορές, αλλά να ανοίξουμε τις μεταφορες στο Κολοράντο. Που είμασταν εμείς να προτείνουμε και να συζητήσουμε να ανοίξουν οι μεταφορές μόνο για Χιούστον-Λας Βέγκας; Βγάλτε εξω λοιπόν το Κολοράντο, μια χαρά μάχες έχει εκει.
Η συζήτηση ανοίχτηκε υποτίθεται για το άνοιγμα μεταφορών και επειδή είπα εγώ να παω Κ8 ήρθαν οι παίκτες υου Κ8 να πουν οτι δεν θέλουν παίκτες.

Βγάλε τον Βέγκας απο την συζήτηση και μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Ξανανοίγω το θέμα των μεταφορών μετά από σχεδόν έναν χρόνο, αφού μέχρι σήμερα δεν λάβαμε καμία απάντηση. Όπως φαίνεται, 66 άτομα (81%) ψήφισαν υπέρ του ανοίγματος μεταφορών, ωστόσο, για άγνωστο λόγο, οι μεταφορές παραμένουν κλειστές.

Ο κόσμος σε έναν μήνα κλείνει 5 χρόνια, με τα τελευταία 4 να χαρακτηρίζονται από στασιμότητα και σχεδόν μηδενικές μάχες. Υπάρχει κάποια επίσημη θέση της εταιρείας για το ζήτημα; Πόσο ακόμη πρέπει να περιμένουμε;

Σε άλλους κόσμους οι μεταφορές άνοιξαν μέσα στα πρώτα 3 χρόνια. Θα πρέπει ο Jackson να φτάσει τα 10 χρόνια για να δούμε το ίδιο; Παρακαλούμε να υπάρξει μια ξεκάθαρη και επίσημη απάντηση.

@knightmaregr

knightmaregr

Βετεράνος
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη μεταφορά για τον συγκεκριμένο κόσμο. Υπενθυμίζω ότι το ποσοστό αφορά τη ψηφοφορία που έγινε στο forum και δεν είναι επίσημη. Απλά δημιουργήθηκε απ' την ομάδα διαχείρισης για να δούμε το ενδιαφέρον και να έχουμε ένα μοχλό πίεσης. Βέβαια, να επισημάνω πως οι μέχρι τώρα ενεργοί παίκτες του κόσμου είναι πολύ περισσότεροι απ' αυτούς που έχουν ψηφίσει και πως υπήρξαν και παίκτες που δεν παίζουν στον συγκεκριμένο κόσμο. Αυτά τα αναφέρω απλά ως στοιχεία.
Σε περίπτωση που υπάρξουν νεότερα ή ληφθεί σχετική απόφαση από την εταιρεία, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Mastermind

Μέλος
Αλλα δυστυχως δεν ειναι οπως παλιά που ενδιαφέρονταν και αν δεν υπηρχε μεγαλη συμμετοχη εκλεινε ο κοσμος τωρα κοιτάνε μονο το χρημα για να κλείσουν ενα κοσμο πρεπει τα έξοδα να ειναι μεγαλύτερα απο τα έσοδα κατι δυσκολο δηλαδη

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη μεταφορά για τον συγκεκριμένο κόσμο. Υπενθυμίζω ότι το ποσοστό αφορά τη ψηφοφορία που έγινε στο forum και δεν είναι επίσημη. Απλά δημιουργήθηκε απ' την ομάδα διαχείρισης για να δούμε το ενδιαφέρον και να έχουμε ένα μοχλό πίεσης. Βέβαια, να επισημάνω πως οι μέχρι τώρα ενεργοί παίκτες του κόσμου είναι πολύ περισσότεροι απ' αυτούς που έχουν ψηφίσει και πως υπήρξαν και παίκτες που δεν παίζουν στον συγκεκριμένο κόσμο. Αυτά τα αναφέρω απλά ως στοιχεία.
Σε περίπτωση που υπάρξουν νεότερα ή ληφθεί σχετική απόφαση από την εταιρεία, θα ενημερωθείτε άμεσα.
ποια είναι η άποψη σου για αυτό το θέμα . επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις κάτι που δεν καταλαβαίνω γιατί οι υπεύθυνη έχουνε μια άρνηση εργασίας θα μπορούσαν να κάνουνε πολλά πράγματα αλλα δεν καταλαβαίνω που κολλάνε

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Και τι επιτέλους πρέπει να γίνει για να ανοίξουν οι μεταφορές;
Να σταματήσουμε να μπαίνουμε στον μοναδικό κόσμο που παίζουμε; Να αφήσουμε τα σετάκια που μαζεύουμε και να μείνουμε πίσω από άλλους παίκτες; Τι ακριβώς περιμένετε;

Αν νομίζετε ότι θα σταματήσουν τα έσοδα, γελιέστε, κι εσείς το ξέρετε πολύ καλά. Η “ενεργητικότητα” που μετράτε ποια είναι; Να κάνουν οι παίκτες login μόνο και μόνο για να βάζουν εκκλησία 24/7; Αυτό είναι παιχνίδι;

Έπρεπε να το είχατε προχωρήσει εδώ και καιρό. Έπρεπε να πιέσετε, κυριολεκτικά, γιατί παίκτες σας το ζητάνε πάνω από 4 χρόνια: να παίξουν σε πιο ζωντανό περιβάλλον, να νιώσουν ότι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι με άλλους παίκτες και όχι μόνοι τους.

Έχει καταντήσει αηδία. Μαζεύουμε σετ για μονομαχίες και μάχες, και ποτέ δεν τα χρησιμοποιούμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ανοίξουν οι μεταφορές;

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Και τι επιτέλους πρέπει να γίνει για να ανοίξουν οι μεταφορές;
Να σταματήσουμε να μπαίνουμε στον μοναδικό κόσμο που παίζουμε; Να αφήσουμε τα σετάκια που μαζεύουμε και να μείνουμε πίσω από άλλους παίκτες; Τι ακριβώς περιμένετε;

Αν νομίζετε ότι θα σταματήσουν τα έσοδα, γελιέστε, κι εσείς το ξέρετε πολύ καλά. Η “ενεργητικότητα” που μετράτε ποια είναι; Να κάνουν οι παίκτες login μόνο και μόνο για να βάζουν εκκλησία 24/7; Αυτό είναι παιχνίδι;

Έπρεπε να το είχατε προχωρήσει εδώ και καιρό. Έπρεπε να πιέσετε, κυριολεκτικά, γιατί παίκτες σας το ζητάνε πάνω από 4 χρόνια: να παίξουν σε πιο ζωντανό περιβάλλον, να νιώσουν ότι συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι με άλλους παίκτες και όχι μόνοι τους.

Έχει καταντήσει αηδία. Μαζεύουμε σετ για μονομαχίες και μάχες, και ποτέ δεν τα χρησιμοποιούμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ανοίξουν οι μεταφορές;
Και για τους “έξυπνους” που λένε να φτιάξουμε νέο λογαριασμό σε ενεργό κόσμο:
Όχι, δεν θα φτιάξω καινούργιο λογαριασμό. Από τη στιγμή που έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ στο παιχνίδι, έχω κάθε δικαίωμα να ζητάω να παίξω σε έναν πιο ενεργό κόσμο. Όπως ο κάθε Νίκος και ο κάθε Γιάννης παίζουν μάχες κάθε εβδομάδα, έτσι θέλω κι εγώ να έχω την ίδια δυνατότητα.

Έχει πάνω από 4 χρόνια να παίξω πραγματική μάχη. Και όχι, δεν φταίω εγώ. Φταίει η εταιρεία που ανοίγει νέους κόσμους, οι οποίοι πεθαίνουν μέσα στους πρώτους 6 μήνες.

Αφού είμαστε ήδη η μικρότερη κοινότητα σε παίκτες, γιατί δεν ενώνονται όλοι οι κόσμοι σε έναν, να τελειώνουμε; Πώς θα μπορούσα εγώ, σαν παίκτης που επέστρεψε μετά από χρόνια, να ξέρω ότι ο καινούργιος κόσμος που άνοιξε τότε θα κατέρρεε σε μερικούς μήνες;

MyTurn21

Μέλος
Ας πούμε 5 πράγματα ως έχουν.

Αφού είμαστε ήδη η μικρότερη κοινότητα σε παίκτες, γιατί δεν ενώνονται όλοι οι κόσμοι σε έναν, να τελειώνουμε; Πώς θα μπορούσα εγώ, σαν παίκτης που επέστρεψε μετά από χρόνια, να ξέρω ότι ο καινούργιος κόσμος που άνοιξε τότε θα κατέρρεε σε μερικούς μήνες;
Όλοι οι κόσμοι σε 1 δεν γίνεται να ενωθούν. Για πολλούς λόγους, ένας απο αυτούς είναι αυτός που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα εσύ.
Από τη στιγμή που έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ στο παιχνίδι
Υπάρχουν κάποιοι που μπορει να έχουν ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε πάνω απο ένα κόσμους (χωρίς να είμαι ένας απο αυτούς) . Απο την στιγμή που θα ανοίξουν οι μεταφορές οι κόσμοι μετά απο κανένα χρόνο μαξ θα κλείσουν σωστά; Τα χιλιάδες που ξόδεψαν αυτοί που θα πάνε χαμένα;

Επίσης νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο οτι ο Κ1 δεν μπορεί να ενωθεί με φουλ πρεμ κόσμους οπότε μιλάμε μόνο για τους υπόλοιπους.

Έχω ξανα ρωτήσει στο παρελθόν και δεν έχω πάρει απάντηση. Ας πούμε οτι κλείνουν οι υπόλοιποι και πάμε σε έναν κόσμο. Πόσο μεγαλύτερος θα είναι ο αριθμός των παιχτών στον έναν αυτόν κόσμο σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν ήδη; 10,20 που δεν έχουν λογαριασμό ήδη; Η νομίζουμε οτι ξαφνικά θα έχουμε 200-300 ενεργούς παίχτες σε έναν κόσμο; Τα ίδια άτομα θα είμαστε απλά με τον καλύτερο λογαριασμό μας. Δεν θα κάνουμε ξαφνικά μάχες σε μεσαία, ούτε θα σταματήσουν να φαγώνονται μεταξύ τους, ούτε θα εξαφανιστούν τα προβλήματα που τρώνε το παιχνίδι χρόνια τώρα.

Και αυτό το λέω εγώ που είμαι θετικός στο να ανοίξουν οι μεταφορές και να πάτε τους χαρακτήρες σας όπου θέλετε γιατί βλέπω και καταλαβαίνω και την δική σου οπτική, δεν θα με νοιάξει και πολύ να διαγράψω 2-3 παίχτες ακόμα. Πρέπει όμως εάν γίνει αυτό να γίνει μεταφορά τουλάχιστον κάποιων σετ και χρημάτων παιχνιδιού στον ένα χαρακτήρα που θα μείνει (ολόκληρα και αναβαθμιζμένα)

Τέλος, οι κόσμοι σίγουρα βγάζουν ακόμα χιλιάδες ευρώ οπότε οι εταιρία ότι και να λέμε δεν θα τους έκλεινε. Εδώ με το ζόρι κλείνει αυτούς που έχουν 5 ενεργούς στο σαλούν επειδή κάτι βγάζουν ακόμα

Πώς θα μπορούσα εγώ, σαν παίκτης που επέστρεψε μετά από χρόνια, να ξέρω ότι ο καινούργιος κόσμος που άνοιξε τότε θα κατέρρεε σε μερικούς μήνες;
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα για αυτό και έχω ξανα πεί οτι το άνοιγμα νέων κόσμων πρέπει να κοπεί για αρκετό καιρό ή μεχρι η εταιρία να επενδύσει σε μάρκετινγκ, phone app κλπ κλπ. Θα ήθελα πολύ κάποιος που έχει τα στατιστικά να μας πεί τι ποσοστό καινούρων παιχτών έχουμε γενικά τα τελευταία χρόνια στους κόσμους μας παλιούς και νέους.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
@MyTurn21

Έχεις δίκιο για τους κόσμους premium και τον Κ1. Να πω την αλήθεια, δεν με τρελαίνει η ιδέα να ενωθούν όλοι οι κόσμοι μεταξύ τους, ίσως μόνο οι premium κόσμοι να συνδεθούν μεταξύ τους. Θα είχε ενδιαφέρον, όπως είπες, να μπορείς τουλάχιστον να μεταφέρεις μερικά ρούχα ή αντικείμενα από άλλους χαρακτήρες σου και να τα δώσεις στον πιο δυνατό.

Εμένα προσωπικά με νοιάζει περισσότερο να παίξω σε έναν πιο ενεργό κόσμο. Όταν γύρισα στο παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια, δεν ήξερα την κατάσταση των καινούριων κόσμων. Δεν είχα φίλους να με συμβουλέψουν να μην συνεχίσω στον κόσμο που ξεκίνησα αλλά να γραφτώ σε κάποιον άλλον πιο ζωντανό. Έτσι τώρα απλά κάθομαι, μαζεύω υλικά, ρίχνω μερικά 15άρια για να περάσει η ώρα και κάνω καμιά καινούρια αποστολή πού και πού, όταν βγαίνει. Τίποτα περισσότερο.

Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος σε αυτήν την κατάσταση, και επίσης σίγουρος ότι δεν είναι μόνο ο Τζάκσον. Δεν ξέρω… Είναι σαν να παίζω League of Legends γνωρίζοντας ότι υπάρχει το Multiplayer, αλλά να μένω να παίζω με μποτάκια.

Mastermind

Μέλος
Σε 4 χρόνια που περιμενεις ομως θα μπορούσες να ησουν 180+ επίπεδο σε άλλον κοσμο. το λεω επειδη η εταιρία δεν υποχρεούται να ανοίξει μεταφορές.

μια λυση ισως ειναι να βγει κατι που μπορεις να εχεις στον ιδιο λογαριασμο 3-5 παίχτες στον ιδιο κοσμο αλλα να μην μπορεις να τους βάλεις να κανουν pvp μεταξύ τους η ανταλλαγές.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Σε 4 χρόνια που περιμενεις ομως θα μπορούσες να ησουν 180+ επίπεδο σε άλλον κοσμο. το λεω επειδη η εταιρία δεν υποχρεούται να ανοίξει μεταφορές.

μια λυση ισως ειναι να βγει κατι που μπορεις να εχεις στον ιδιο λογαριασμο 3-5 παίχτες στον ιδιο κοσμο αλλα να μην μπορεις να τους βάλεις να κανουν pvp μεταξύ τους η ανταλλαγές.
Έγραψα τον λόγο που δεν ασχολήθηκα με άλλον λογαριασμό...

Έχω 147 Κολοράντο, 160 Λας Βέγκας, 130 Χιούστον.
Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ (ευτυχώς μόνο στον Τζάκσον) και έχω άπειρα ρούχα. Τα αποθέματά μου ξεπερνούν τα 100Μ σε αξία. Έχω 30 κομμάτια από κάθε σετ να κάθονται χωρίς να χρησιμοποιούνται. Έχω 100Μ+ στην τράπεζα που δεν έχουν καμία αξία, 20k ομόλογα που κι αυτά δεν μετράνε, και κάθομαι πάνω σε 50.000 σβόλους που επίσης είναι άχρηστοι.

Θέλω να παίζω με αυτά που έχω. Δεν είμαι παίκτης που του αρέσει να του δίνουν πράγματα για να παίξει με έναν λογαριασμό χίλιες φορές κατώτερο από το main. Μαζεύω ρούχα για μάχες νομίζοντας πως κάποτε θα τα φορέσω, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

Έχω πάρει Σούσα +3 και δεν το φόρεσα ούτε μία φορά. Έχω πάρει Langdon +3 και πάλι δεν το φόρεσα ούτε μία φορά. Και η λίστα συνεχίζεται...

Κορυφή