Συζήτηση/Feedback Άνοιγμα Μεταφορών κόσμου Jacksonville

Θέλετε να ανοίξουν οι μεταφορές από τον κόσμο Jacksonville;

• ΝΑΙ - YES

Ψήφοι: 66 81,5%
  • ΟΧΙ - NO

Ψήφοι: 15 18,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    81
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

MrBean

Μέλος
Μανταρα αν περιμένεις από εμένα την απάντηση απλά θα σου δώσω τροφή για σκέψη στην απάντηση που έδωσε ο Ντούζος στον Σπιτσιλο και με έπεισε ότι δεν είναι όσο αθώο φαίνεται αυτο που ξαφνικά πάει να γίνει.

" Ο Χιούστον, και να πάρει όλα αυτά τα άτομα, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τα υποστηρίξει. Η ιδέα ήταν να πάμε όσοι περισσότεροι γίνεται στον Κολοράντο, όπου υπάρχει μία οργάνωση και τα παιδιά έχουν βρει ένα σχέδιο κι εμείς ως νεοφερμένοι θα μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε. Στον Χιούστον η οργάνωση από τις 2 μεριές έχει κουραστεί και δυσκολεύεται να βρει χρόνο να ηγηθεί. Τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά το λέω, της Plata. Και ναι, ο Χιούστον είναι πιθανότατα ο επόμενος κόσμος που θα κλείσει, από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα για την ψηφοφορία σχετικά με τον Τζάκσονβιλ."

Μιλάνε για ιδέες; Από ποιον, πως, ποτέ έγιναν αυτές οι ιδέες,; Γιατί την δίκη μας συμμαχία ούτε την ρώτησαν ούτε τίποτα.

Μιλαει για οργάνωση και ότι στον κολοραντο έχουν σχέδια που μάλιστα εσεις οι νεοφερμένοι θα μας βοηθήσετε κιόλας. Και μετα δένει το γλυκό με το πλάνο τους να είναι να φέρουν και τον Χιουστον του χρόνου στον Κολοραντο; Δικαίωμα τους να το θέλουν οποίοι είχαν αυτή την ιδέα και έστρωσαν το πλάνο, δικαίωμα μας να έχουμε αντίθετη άποψη. Μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Αυτό το θέμα δεν έχει ανοίξει για εσάς τους εναπομείναντες στον Τζακσον, απλά εσένα που ασχολείσαι εκεί σε πήρε η μπάλα. Δεν ξυπνήσαμε μια μέρα να πούμε ότι ο Μαντάρα να σαπίσει μόνος του σε έναν κόσμο ούτε έχουμε (εγώ τουλάχιστον) θέμα μαζί σου , πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε συνυπάρξει σε κανέναν.

astepop2

Νέο Μέλος
ωραια...αφου ειπαμε οσα ειχαμε να πουμε ο ενας για τον αλλον....
ας πουμε κατι και για την ταμπακερα!!!
διαβαζω στο φορουμ (απο τον ντουζο) οτι η ψηφοφορια ξεκινησε οταν ειπωθηκε στο χιουστον
μπλα μπλα μπλα......και καταληγει οτι ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ να γινει η ψηφοφορια για τον τζακσον!!!
σοβαρα τωρα.. μαζευτηκαν καποια ατομα μεταξυ τυριου και αχλαδιου και αποφασισαν να ξεκινησει μια ψηφοφορια για την μεταφορα απο τζακσον?
και ρωταω πρωτα απο ολα τον Ανθραξ..σοβαρα τωρα εγινε μια τετοια συζητηση???
επειδη μπορω να φανταστω οτιδηποτε μεχρι και να το διακωμωδησω και να γραψω εναν διαλογο να πεσουμε κατω απο τα γελια αλλα ας μεινω στα σοβαρα...
σε αυτην την συζητηση ανθραξ....ποσα ατομα ηταν απο αυτους που δεν ηθελαν και ποσα ατομα ηταν που ηθελαν? εκτος και αν δεν ησουν παρων σε αυτην την συζητηση και απλως στην μετεφεραν...
ΥΓ αναφερομαι στον ανθραξ γιατι αυτον ξερω και ειδα να γραφει και στο κυκλικο στον τζακσον (για να μην νομισει οτι εχω κατι εναντιον του)

ALONIA

Νέο Μέλος
ωραια...αφου ειπαμε οσα ειχαμε να πουμε ο ενας για τον αλλον....
ας πουμε κατι και για την ταμπακερα!!!
διαβαζω στο φορουμ (απο τον ντουζο) οτι η ψηφοφορια ξεκινησε οταν ειπωθηκε στο χιουστον
μπλα μπλα μπλα......και καταληγει οτι ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ να γινει η ψηφοφορια για τον τζακσον!!!
σοβαρα τωρα.. μαζευτηκαν καποια ατομα μεταξυ τυριου και αχλαδιου και αποφασισαν να ξεκινησει μια ψηφοφορια για την μεταφορα απο τζακσον?
και ρωταω πρωτα απο ολα τον Ανθραξ..σοβαρα τωρα εγινε μια τετοια συζητηση???
επειδη μπορω να φανταστω οτιδηποτε μεχρι και να το διακωμωδησω και να γραψω εναν διαλογο να πεσουμε κατω απο τα γελια αλλα ας μεινω στα σοβαρα...
σε αυτην την συζητηση ανθραξ....ποσα ατομα ηταν απο αυτους που δεν ηθελαν και ποσα ατομα ηταν που ηθελαν? εκτος και αν δεν ησουν παρων σε αυτην την συζητηση και απλως στην μετεφεραν...
ΥΓ αναφερομαι στον ανθραξ γιατι αυτον ξερω και ειδα να γραφει και στο κυκλικο στον τζακσον (για να μην νομισει οτι εχω κατι εναντιον του)
Και το πιο σημαντικό, η συζήτηση ήταν συγκεκριμένη, αφορούσε το Κολοράντο, οχι οτι ναναι δηλαδή, οχι απλά να ανοίξουμε τις μεταφορές, αλλά να ανοίξουμε τις μεταφορες στο Κολοράντο. Που είμασταν εμείς να προτείνουμε και να συζητήσουμε να ανοίξουν οι μεταφορές μόνο για Χιούστον-Λας Βέγκας; Βγάλτε εξω λοιπόν το Κολοράντο, μια χαρά μάχες έχει εκει.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Και το πιο σημαντικό, η συζήτηση ήταν συγκεκριμένη, αφορούσε το Κολοράντο, οχι οτι ναναι δηλαδή, οχι απλά να ανοίξουμε τις μεταφορές, αλλά να ανοίξουμε τις μεταφορες στο Κολοράντο. Που είμασταν εμείς να προτείνουμε και να συζητήσουμε να ανοίξουν οι μεταφορές μόνο για Χιούστον-Λας Βέγκας; Βγάλτε εξω λοιπόν το Κολοράντο, μια χαρά μάχες έχει εκει.
Η συζήτηση ανοίχτηκε υποτίθεται για το άνοιγμα μεταφορών και επειδή είπα εγώ να παω Κ8 ήρθαν οι παίκτες υου Κ8 να πουν οτι δεν θέλουν παίκτες.

Βγάλε τον Βέγκας απο την συζήτηση και μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

Κορυφή