Συζήτηση/Feedback Άνοιγμα Μεταφορών κόσμου Jacksonville

Θέλετε να ανοίξουν οι μεταφορές από τον κόσμο Jacksonville;

• ΝΑΙ - YES

Ψήφοι: 66 81,5%
  • ΟΧΙ - NO

Ψήφοι: 15 18,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    81
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

akisdeus

Νέο Μέλος
Ας μη μιλήσω καλύτερα.
Απλά αν κάποιος που μπήκε στο game για πρώτη φορά το 2020 θεωρείται παλαίμαχος, τότε κάποιοι που έχουν ξεκινήσει πριν το 2010 να τους αποκαλούμε ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.

Mastermind

Μέλος
Τόσα χρόνια ανοιγοκλείνουν κόσμοι χαχαχα... Βλέπω υπάρχουν και αυτοί οι πονηροί που σαμποτάρουν κόσμους για κλείσιμο ώστε να τα κονομισουν με μεταφορά... Από την μια συμφωνώ με προφεσορα τα λέει πολύ καλά μαρεσει και η άλλη εκδοχή για έναν πολεμικό κόσμο με παραπάνω από δυο συμμαχίες... Από την άλλη ο Τζάκσον έχει αρκετό κόσμο και ανταγωνισμό το ότι δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους στις μαχες είναι άλλο θέμα τι έγινε ξαφνικά... Έχει καταντήσει το παιχνίδι Γκραντ τουρισμο με τόσους περιπλανητες κόσμων... Θα φτάσουμε στον ίδιο κόσμο να υπάρχουν τα ίδια όπλα νικητή πέντε φορές και βάλε... Πάλι καλά που δεν είναι και αναβαθμισιμα δλδ... Εμένα προσωπικά δεν με αφορά όλο αυτό απλά βλέπω ένα μοτίβο κλείσε κλείσε άνοιξε άνοιξε μα προκοπή δεν βλέπω...

Indig0

Νέο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους,

Συζητάτε συζητάτε και δεν λέτε τίποτα ουσιαστικό.
Να κάτσει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο να δει τι πάει λάθος σε αυτό το παιχνίδι, να αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να προσπαθήσει να κοιτάξει πέρα απο το κουτάκι που του επιβάλλει η συγκεκριμένη εταιρεία, ο εγωισμός του και ο νούς του.
Κάθε 1-3 χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία περί νεκρών κόσμων και τίθεται το ερώτημα αν θα ανοίξουν οι μεταφορές η όχι.

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα δικών μας πρωτοβουλιών(βάζω και τον εαυτό μου μέσα,διότι το είχα κάνει και εγώ) που κάθε φορά επιλέγουμε να κάνουμε εγγραφή στον κάθε καινούργιο κόσμο που ανοίγει.
Σάμπως δεν ξέρουμε ότι κάθε φορά έχει ημερομηνία λήξης και πως πρόκειται για ενα φαύλο κύκλο.
Εφόσον όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την τακτική της εταιρείας, την αδιαφορία και την στασιμότητα της έιναι καθαρά φταίξιμο του καθένα προσωπικά που συντηρεί την πολιτική και τις αποφάσεις την ΙΝΝΟ.
Γιατί αν δεν κάνατε εγγραφή σε κάθε καινούργιο κόσμο που άνοιγε και κοιτάγατε να μαζευτεί η πλοιοψηφία των παλαιών και ενεργών παιχτών που γουστάρουν και ασχολούνται με το παιχνίδι σε 2 κύριους κόσμους τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Κατ'εμέ θα έπρεπε να υπάρχει μεταφορά απο κόσμο σε κόσμο μόνιμα ή έστω απο τους νέους κόσμους προς τους παλιότερους.
(έστω και με σβόλια τόσο δύσκολο είναι?!)
Έρχεται νέος κόσμος στο παιχνίδι και εν αγνοία του εγκλωβίζεται σε νέους και κατ'επέκταση ανενεργούς κόσμους επειδή η εταιρεία εθελοτυφλεί σε βασικά πράγματα.
Η εταιρέια αδυνατέι να το καταλλάβει ότι με 2 κύριους κόσμους το παιχνίδι θα είναι πιο ενεργό σε όλους τους τομείς οπότε περισσότερος ανταγωνισμός και αυτομάτως περισσότερα έσοδα για αυτήν (Μεγαλύτερο community,περισσότερες αγορές σβόλων κλπ)

Όλο αυτό γίνεται χρόνια...
Επομένως είναι καθαρά στο χέρι μας να το αλλάξουμε εμείς αυτό και όσο πιο νωρίς το πάρετε χαμπάρι τόσο το καλύτερο.
Αλλιώς συνεχίστε να τσακώνεστε επ αορίστου μέχρι τον κόσμο Mississippi, Oregon η όπως σαν τον ονομάσουν. :)

Προσωπικά έχω ζήσει συγχώνευση - μεταφορά το 2014 από τον Arizona.
Ναι μεν δεν είναι ωραίο να παίζεις σε ανενεργό κόσμο αλλά κάθε μεταφορά εγκυμονεί διάφορους κινδύνους και κυρίως ανισσοροπίας ειδικά από παλιότερο κόσμο σε νεότερο.

Πάμε επί του θέματος τώρα.
Όπως προαναφερθηκε υπάρχουν 3 πιθανοί κόσμοι πέρα του Κ1 προφανώς.
Οι πιο ενεργοί (ο κάθε κόσμος με τα χαρακτηριστικά του) είναι Houston, Colorado και Las Vegas που θεωρείται καινούργιος ακόμα.

Το πιο υγειές και σωστό έιναι να υπάρξουν 2 κόσμοι όπως πολύ σωστά προτάθηκε απο τον Professor.
Το πως θα γίνει αυτό δεν το έχω πολυαναλύσει διότι ξέρω πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Αλλά αν συνέβαινε με κάποιον τρόπο να υπάρξει ομαλή συγχώνευση (χωρίς να γίνει άδικο για τους νέους παίχτους του Vegas) π.χ Huston-Jackson-Las Vegas ή να μοιραστεί ο Jackson σε Colorado & Vegas θα ήταν το ιδανικό σενάριο που θα έδινε πνοή,ώθηση και νέο ανταγωνισμό ειδικά στους παίχτες του Las Vegas που έιμαστε ακόμα χαμηλά στα LvL.
Tώρα αν δεν μπορεί να υπάρξει αυτό το σενάριο τότε είμαι ξεκάθαρα κατά του να έρθει κόσμος μόνο απο Jackson για πολλούς και ευνόητους λόγους.

O Jacksonville έχει 45 παίχτες απο LvL 197 εώς και 166 και είναι σε λειτουργία απο το 20.
O Las Vegas έχει μονάχα 4 παίχτες άνω των 160 και τρέχει απο το 22.
Είναι χαοτική διαφορά 2 χρόνων στα επίπεδα και στον εξοπλισμό που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις υπάρχουσες συμμαχίες λόγω ανισσοροπιών,παρεάκια κλπ.
Συνεπως έιμαι κάθετος και καλό θα ήταν να μας αφήσετε στην ησυχία μας και εκτός συζήτησης για μεταφορά.
O Vegas μετά απο επίμονες προσπάθειες και απο τις 2 πλευρές έχει κρατήσει έναν άλφα χαρακτήρα και δεν έχουμε ανάγκη από κλίκες,δράματα και μπόταρχους που παίζουν με 2-3 παράθυρα ανοιχτά στις μάχες.
Και για κανένα λόγο δεν θέλουμε εισροή παιχτών που επειδή είναι ελαφρόμυαλοι και έρμαια του εγωισμού τους να καταστρέψουν τον Vegas όπως έκαναν με τον Jacksonville.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίζουμε μάχες με 40-50 άτομα.

Όσους σας έχει πιάσει ομίχλη και κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος αφήστε την χρόνια μουρμούρα που σας έχει τυφλώσει μα δεν βοηθάει κανέναν.
Ας προσέχατε να μην ξεκινάτε χαρακτήρα σε κάθε νέο κόσμο που σας φτιάχνει η ΙΝΝΟ.
Όσοι πάλι θιχτείτε πάτε στην σπηλιά σας.

Φιλικά

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Από ότι έχω διαβάσει σε κάποια φόρουμ παλιότερα η ιννο μπορεί να ανοίξει μεταφορές ακόμα και σε ενεργώ κόσμο με την προϋπόθεση να συμφωνήσει το 90% των παιχτών και σας ρωτάω λοιπόν όλους είμαστε σε θέση να βρούμε 200-250 άτομα να ψηφίσουν να ανοίξουν μεταφορές από κόσμο χουστον προς Κολοράντο.

Εγώ είμαι σε θέση να κάνω την τρίτη ενεργή συμμαχία στο Κολοράντο

Αυτόματος έχουμε κάνει μια συνχονευση μόνοι μας αυτόματος το ελληνικό west θα έχει ένα κόσμο με πολύ περισσότερο ανταγωνισμό και παιχνίδι

Και πιστεύω αυτό που προτείνω καλύπτει τούς περισσότερους

Indig0

Νέο Μέλος
Πρώτη φορά έκανα εγγραφή στο West πριν απο 14 χρόνια περίπου.
Το παχινίδι πραγματικά έχει μείνει στάσιμο έκτοτε.
Η μόνη σοβαρή αλλαγή ήταν όταν μπήκαν τα Sets ρούχων.Έκτοτε πέρα απο μικροαλλαγές-ρυθμίσεις δεν έχει υπάρξει ουσιαστική πρόοδος.
Είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι που έχει μείνει ανεξίτηλο στο πέρας των χρόνών και πολλοί το αγαπήσαμε άσχετα τι έχει αλλάξει η όχι κατά την διάρκεια των χρόνων.
Κυλλάει ο χρόνος και παίζουμε το ίδιο κερδοσκοπικό παιχνιδι και τσακωνόμαστε μεταξύ μας όσο μετράνε τα κέρδη (που με τόσα κέρδη τα τελευταία χρόνια αν επένδυαν και ενδιαφερόντουσαν το West θα μπορούσε να είναι το καλύτερο broswer παιχνίδι και με διαφορά.)
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες προτείνοντας πράγματα και ιδέες προς υλοποίηση απο τους Devs κλπ αλλά ξέρω πως είναι τζάμπα κόπος.
Εφόσον το παιχνίδι παραμένει ίδιο και δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο την εταιρεία παρα μόνο πόσο έγραψε ο τζίρος μετά απο κάθε εκδήλωση πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Πραγματικά αν εξαιρέσουμε κάποια πράγματα και κοιτάξετε να δυναμώσετε 2 μόνο κόσμους το θέμα λύθηκε και ας βγάζει η εταιρεία 1 και 2 καινούργιους κόσμους το χρόνο αν το επιθυμεί.(Αμφιβάλλω αν θα συνεχίσει).
Προφανώς προυποθέτει να μείνουν στην απέξω οι προσωπικές έχθρες ( έστω προσωρινά :D ), να πάρετε χαμπάρι ότι ίσως χρειαστεί να χάσετε έναν παίχτη που έχετε αφιερώσει χρόνο και χρήματα για το κοινό καλό.
Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν τους νοιάζουν οι μάχες και οι μονομαχίες, παίζουν για πάρτη τους χτίζοντας εκκλησία και μαζέυοντας βαμβάκια και ταμπάκο στους αγρούς βρέξει χιονίσει.
Προφανώς αυτοί μένουν στην απέξω και έχουν μηδαμινή βαρύτητα στο τι πιστεύουν και δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν θέση στο εν λόγο φόρουμ διότι παίζουμε ένα multiplayer παιχνίδι με PvP aspects πέρα των υπολοίπων features που προσφέρει.
Υπάρχει και το Farmville που μπορείτε να παίζετε μόνοι σας φυτεύοντας λάχανα και καρότα.
Ξέρουμε πολύ καλά οι περισσότεροι ότι ο μοναδικός λόγος που δεν έχει πεθάνει πλήρως το παιχνιδι έιναι αυτή η PvP αλληλεπίδραση μεταξύ των παιχτών(Μάχες,μονομαχίες σε 2η φάση).

Είμαι της άποψης οτι πρέπει μια μέρα τα "μεγάλα κεφάλια" δηλαδή όσοι τόσα χρόνια εκπροσωπούν τις συμμαχίες του κάθε κόσμου και αποφασίζουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα να μπείτε μια κλήση να λύσετε αυτό το τόσο εύκολο μα συνάμα περίπλοκο θέμα σε μια κλήση.
Να κάτσετε 50 100 200 άτομα η όσα ακόμα θελήσουν να το κάνουν πράξη και να τα βάλουν κάτω με μαθηματική ακρίβεια.
O Huston έχει αυτούς τους παίχτες,αυτά τα LvL,τον Νίκο, τον Γιάννη κλπ κλπ, Ο Vegas αυτούς, o Colorado αυτούς...Άρα τι κάνουμε,πως μοιραζόμαστε?Και σιγά σιγά να χωριστούν από τους 4 υπάρχοντες κόσμους σε 2.
Οι περισσότεροι εδώ έχετε σίγουρα λογαριασμό σχεδόν σε κάθε κόσμο.
Τί είναι να θυσιάσετε έναν παίχτη σας πέρα απο προσωπικό χρόνο και ίσως μερικά κατοστάρικα(γιατί δεν νομίζω να σκάτε το ίδιο χρήμα σε όλους τους κοσμους) μπροστά στο να αναγεννηθεί το παιχνίδι?
Να μοιραστούν όσο το δυνατόν πιο ισάριθμα σε μονάχα 2 κόσμους.(Ο ένας να είναι προφανώς ο Vegas αφού έχει πολλούς νέους παίχτες που δεν παίζουν αλλού και ο δεύτερος έτσι όπως το βλέπω εγώ να είναι ο Colorado)
Δηλαδή να ανοίξουν μεταφορές όπως ζητάτε απο Jacksonville προς Vegas,Colorado,Huston και απο Huston προς Vegas,Colorado αλλά όχι χύμα.
Να γίνει σωστά και αριθμημένα όσο γίνεται υπό συντονισμό και επίβλεψη.
Και σίγούρα δεν γίνεται να μονοιάσουν ξαφνικά παίχτες που έχουν προιστορία χρόνων οπότε μπορεί να υπάρξει το σενάριο ένας κόσμος να έχει 3 συμμαχίες.Δεν θα είναι 1η φορα στα χρονικά που συμβαίνει αυτό!

Συντηρούμε την απαρχαιωμένη και οπισθοδρομική πολιτική της εταιρείας χωρίς λόγο.
Είναι πραγματικά στα χέρια μας, σε προσωπικό επίπεδο καθένα απο εσάς που παίζει τούτο το παιχνίδι.
Δεν εξαρτιόμαστε εμείς απο την ΙΝΝΟ αλλά αυτή απο εμάς.

Σίγουρα όλο αυτό φαντάζει ουτοπικό και "δύσκολο" σενάριο αλλά το σκέφτομαι πολύ καιρό και λόγω του προηγούμενου μηνύματος που έγραψα ειχα έμπενυση και είπα να το μοιραστώ.
Δεν βλέπω να βγάζει κάπου αλλά είναι τροφή για σκέψη :)

Φιλικά

selakano

Μέλος
Ωπα ωαπα ωπαααα καπου εχω μπερδευτει... 60 ατομα εχουν ψηφησει ναι. Αρα υπαρχουν 60 διαφορετικοι ανθρωποι , που δεν εχουν παικτη σε χιουστον ή κολοραντο, παιζουν στον τζακσον, και θελουν να πανε σε ενα απο τους 2 (χιουστον-κολοραντο).

με 60 ατομα, μια χαρα μαχες παιζετε παιδια! ασε που οι 60 αν πατε σε μαχη 2-3 φορες, μετα ειναι ζητημα χρονου να γεμισετε.

εκτος αν δε σας φτανουν οι 3-4 χαρακτηρες που σας εχουν δωσει σε αλλους κοσμους, και θελετε να φερετε αλλους 5-6 απο τον τζακσον εκει....

7 POWER RANGERS ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΟΧΙ!

MrBean

Μέλος
Και γιατί να μοιραστεί ο κόσμος σε 2 συμμαχίες και να μην δημιουργηθούν 3 και 4 συμμαχίες και να έχεις ένα φουλ war κόσμο χωρίς συμφωνίες και χωρίς τα γούστα κανενός το λεο σαν αλλη εκδοχή
Ο Ντουζος λέει δεν υπάρχει χρόνος να τρέξει κάποιος τον Χιούστον και πιστεύεις ότι θα μπορούν να τρέξουν 3-4 συμμαχίες ξαφνικά;

MrBean

Μέλος
Η επιλογή με το μικρότερο ρίσκο ειναι να ανοίξουν μεταφορές στον Χιούστον, αφού δεν υπάρχουν κόντρες όπως λέτε και αφού ο προφεσορ αναλαμβάνει μια συμμαχία ας το κάνει πράξη και να αρχίσουν οι μάχες ξανά εκεί χωρις ψευτοτουρνουα κλπ. Μαζευτείτε όσοι είστε να χωρίστε τον κόσμο ανάλογα βρείτε έναν άνθρωπο να τρέξει την 2η συμμαχία (κάποιος από Τζάκσον ισωσ) και αφήστε τον Κολοράντο στην ησυχία του, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι εχετε ηδη παίχτη εκεί. Είδαμε τι έγινε κ1 με τις περιβόητες μεταφορές από κ2345, χιλιοπαιγμενο το έργο.

Αν ερχόντουσαν πραγματικά 10 παίχτες που θέλουν τα παιδιά να παίξουν μάχες πολυ ευχαρίστως δεν θα το συζητάγαμε καν αλλα επειδή το ελληνικό Γουέστ το ξέρουμε να έρθουν στον Κολοράντο αλλα 40 μποτ να πλαισιώσουν τους αφέντες τους, οχι ευχαριστούμε.

*Daredevil Begins*

Νέο Μέλος
Καλησπερα στην παρεα,

Παιδια λιγο καταλαβετε οτι κατι τετοια κινησεις γινονται για να μπορουν καποια παιδια που σπατηλησαν χρονο σε ενα κοσμο και εκει πλεον δεν υπαρχουν μαχες να ευχαριστηθουν και παλι το παιχνιδι πριν το αφησουν εντελως σταματηστε να βλεπετε παντου αρνητικα..

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Η επιλογή με το μικρότερο ρίσκο ειναι να ανοίξουν μεταφορές στον Χιούστον, αφού δεν υπάρχουν κόντρες όπως λέτε και αφού ο προφεσορ αναλαμβάνει μια συμμαχία ας το κάνει πράξη και να αρχίσουν οι μάχες ξανά εκεί χωρις ψευτοτουρνουα κλπ. Μαζευτείτε όσοι είστε να χωρίστε τον κόσμο ανάλογα βρείτε έναν άνθρωπο να τρέξει την 2η συμμαχία (κάποιος από Τζάκσον ισωσ) και αφήστε τον Κολοράντο στην ησυχία του, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι εχετε ηδη παίχτη εκεί. Είδαμε τι έγινε κ1 με τις περιβόητες μεταφορές από κ2345, χιλιοπαιγμενο το έργο.

Αν ερχόντουσαν πραγματικά 10 παίχτες που θέλουν τα παιδιά να παίξουν μάχες πολυ ευχαρίστως δεν θα το συζητάγαμε καν αλλα επειδή το ελληνικό Γουέστ το ξέρουμε να έρθουν στον Κολοράντο αλλα 40 μποτ να πλαισιώσουν τους αφέντες τους, οχι ευχαριστούμε.
μπορώ να σου αναφέρω πάνω από 40 άτομα που παίζουν houston και όχι colorado σίγουρα θα υπάρχουν και οι αλλαγές λογαριασμοί του τύπου έφερα καλύτερο παίχτη διαγράφω τον μικρτοτερο αλλα ξέρεις κάτι θα έχεις +40 άτομα να παίζουν που δεν παίζανε .

επίσης δεν έχω ρίξει μια πρόταση σε αυτήν την συζήτηση έχω μιλήσει και έχω πει για 3-4 που στο κάτω κάτω μονο οι inno μπορεί να μας τις απάντηση

το τι μπορεί να γίνει στο houston το ξέρω καλύτερα από εσένα γιατί μάχομαι για αυτόν τον κόσμο τα τελευταία 7 χρονια αν δεν βγαίνει να παίξω εκεί έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω να παίξω όπου υπάρχει παιχνίδι 8000 ευρώ acc έχω να το αφήσω έτσι επειδή δεν συμφέρει τον έναν και τον άλλον επειδή θα χαλάσει η ζαχαρένια του

DoUzOs

Παλαίμαχος
Θα μπορούσαμε να μάθουμε μέχρι πότε θα γίνεται η ψηφοφορία; Και τι θα ακολουθήσει όταν αυτή ολοκληρωθεί; Απευθύνομαι στη διαχείριση, φυσικά. Νομίζω πως όλοι εδώ θέλουμε να ξέρουμε μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητες των παικτών και, εν συνεχεία, οι δυνατότητες της διαχείρισης. Επίσης, αν γίνεται, θα θέλαμε και την προσωπική άποψη της διαχείρισης πάνω στο θέμα. Αν δε γίνεται γιατί πάει κόντρα στις ευθύνες σας προς την εταιρεία, δεκτό. Απλά, να ξέρουμε πού τελειώνει όλο αυτό και πού μπορεί να ξεκινήσει το επόμενο βήμα. Ευχαριστώ.

KLaiD

Μέλος
Δεν θα γράψω αλλά, απλά ήθελα να βάλω αυτή την τοποθέτηση επειδή πιστεύω χρειάζεται, θέλω παραπάνω άτομα να γράψουν για το τι πιστεύουν για την μετακίνηση που ούτως ή άλλως θα γίνει.
για την μετακινηση που ουτως ή αλλως θα γινει

Αυτο μου 8υμιζει λιγο το δημοψηφισμα του 2015
οχι οχι ναι
οποτε μας λετε καταμουτρα πως η ψηφοφορια ειναι μαιμου.
Επισης 59 ναι μεχρι στιγμης, ποιο το προβλημα του κοσμου αμα εχει τοσους ενεργους παιχτες, εκτος και οι 59 ειναι 9....
γι αυτο και ειναι κλειστη η ψηφοφορια

ΕΡΩΤΑΣ

Μέλος
Από όσα διαβάζω μέχρι τώρα, το συμπέρασμα είναι ότι η Inno είναι ο ασθενής και μάλιστα σε βαριά κατάσταση.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
για την μετακινηση που ουτως ή αλλως θα γινει

Αυτο μου 8υμιζει λιγο το δημοψηφισμα του 2015
οχι οχι ναι
οποτε μας λετε καταμουτρα πως η ψηφοφορια ειναι μαιμου.
Επισης 59 ναι μεχρι στιγμης, ποιο το προβλημα του κοσμου αμα εχει τοσους ενεργους παιχτες, εκτος και οι 59 ειναι 9....
γι αυτο και ειναι κλειστη η ψηφοφορια
Μου αρέσει το πώς παίρνετε ενα κομμάτι που γράφει κάποιος και το κάνετε ολόκληρο θέμα.

Φυσικά και θα γίνει σε κάποιο διάστημα η μετακίνηση, δεν είναι επειδή το θέλω εγώ η ο οποιοσδήποτε άλλος, η εταιρεία αποφασίζει , η εταιρεία ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει νεκρός κόσμος δεν θα τα πούμε εμείς.

Μου αρέσει που απαντάνε και ψηφίζουν άτομα που δεν παίζουν καν Τζακσον και δεν έχουν ιδέα το τι πέρασε απο τον Τζακσον και τι έχει γίνει στον Τζακσον καο έρχονται εδώ για να μας πουν την "άποψη τούς" που στην πραγματικότητα δεν είναι άποψη αλλά ενα βιολί που πήρατε όλοι σας και το παίζετε μαζί.

Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο ξεσηκωμό για μετακίνηση κόσμου στο να κρατάει η μειοψηφία την πλειοψηφία φυλακισμένο σε ενα κόσμο που δεν αναπαράγεται απολύτως τίποτα. Δεν το βρίσκω όμως καθόλου περίεργο και καθόλου τυχαίο ολο αυτό που γίνετε τώρα. Σας έχουν ταισει με τα πιο ασχήμα λόγια και εσείς κάθεστε και τα πιστεύετε όλα ενω όταν έρχεται ένας η 2 η και 60 που δείχνει και η ψηφοφορια και σου λένε οτι θέλουν να παίξουν παιχνίδι λέτε ότι είναι μποτ ψήφους και ότι οι 59 είναι 9.

Φιλικά κλαιντ η όπως και να σε λένε, δεν σε γνωρίζω, σε ξέρω απο παλιούς κόσμους αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι γίνετε και τι έχει γίνει στον Τζάκσον και το γιατί ήμαστε εδώ που ήμαστε και αν κάποιος σου είπε το γιατί ήμαστε εδώ μπορώ να σου πω έτσι στα ίσα ότι ούτε τα μισά δεν θα είναι αλήθεια.

Πραγματικά βλέπω μερικές απαντήσεις και σκέφτομαι, τώρα όντως αυτοί είναι παλιοί παίκτες? Αν ήταν παλιοί παίκτες θα γνώριζαν απο πρώτο χέρι τι πάει να πει πεθαμένος κόσμος και τι πάει να πει ανενεργκοτηκοτητα. Όπως φαίνεται όμως η το κάνετε οτι δεν ξέρετε η απλά ξέρετε πολύ μα πολύ καλά αλλά για τον δικό σας εγωισμό λέτε την μια μπούρδα μετά την άλλη.

Εγώ ενα θα πω , είναι η μόνη φορά που βγαίνουν τόσοι να πουν αρνητικά λόγια για μετακίνηση και να στερήσουν 100 άτομα να παίξουν καλές μάχες με γεμάτα οχυρά, όπως το έχετε δικαίωμα εσείς το έχουμε και εμείς.

Για μερικούς που λένε ότι παίζουμε απο το 2020 και αποκαλουμαστε βετεράνοι, δεν είναι απο το 2020 αλλά απο το 2009 , το 2020 είναι ο χρόνος που αφιέρωσα χρόνο και χρήμα σε αυτό υο παιχνίδι , και εκείνο τον καιρό είχε ανοίξει ο Τζάκσον και γράφτηκα εκεί, είχα ξεχάσει κιόλας ότι έχω λογαριασμό στον Φαργκο που είχε κλείσει 150 κιόλας λεβελ που μπορούσα άνετα να το παίξω εκείνο. Μην ζαλίζω όμως, δεν είμαι βετεράνος του παιχνιδιού είμαι ΔΕΙΝΟΣΑΎΡΟΣ.

Καταλαβαίνω ότι μερικοί μπορεί να σκέφτεστε ότι αν έρθουν 50 άτομα στον κόσμο μου θα χαλάσουν όλα. Εμείς στον Τζακσον τι να πούμε δηλαδή? Έφεραν τους παίκτες του Ιντιάνα με 20 και 30 επίπεδα παραπάνω απο εμάς, τι καταλάβαμε? Όλοι οι μεγάλοι παίκτες πήγαν με την συμμαχία με τους παραπάνω παίκτες ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΣ.

Βρε αντε απο εδω και έχετε γίνει ΟΛΟΙ κουραστικοί με τον άπειρο εγωισμό σας.

MrBean

Μέλος
μπορώ να σου αναφέρω πάνω από 40 άτομα που παίζουν houston και όχι colorado σίγουρα θα υπάρχουν και οι αλλαγές λογαριασμοί του τύπου έφερα καλύτερο παίχτη διαγράφω τον μικρτοτερο αλλα ξέρεις κάτι θα έχεις +40 άτομα να παίζουν που δεν παίζανε .

επίσης δεν έχω ρίξει μια πρόταση σε αυτήν την συζήτηση έχω μιλήσει και έχω πει για 3-4 που στο κάτω κάτω μονο οι inno μπορεί να μας τις απάντηση

το τι μπορεί να γίνει στο houston το ξέρω καλύτερα από εσένα γιατί μάχομαι για αυτόν τον κόσμο τα τελευταία 7 χρονια αν δεν βγαίνει να παίξω εκεί έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω να παίξω όπου υπάρχει παιχνίδι 8000 ευρώ acc έχω να το αφήσω έτσι επειδή δεν συμφέρει τον έναν και τον άλλον επειδή θα χαλάσει η ζαχαρένια του

Εννοείται μπορείς και δικαιωμα σου να θες το καλύτερο για εσένα αλλα δικαιωμα μου να μην θέλω να χαλάσει ένας κόσμος που παιζω επειδή εσυ δεν θες να ασχοληθείς να φτιάξεις τον δικό σου και ψάχνεις την εύκολη λύση με τις ευλογίες όπως φαίνεται της διαχείρισης, αν ηθελες το καλο του κόσμου σου θα έβλεπες οτι με αυτά τα 60(?) άτομα που λένε ναι, τα 20 να ερχόντουσαν Χιούστον θα μπορούσες να έχεις μάχες σούπερ. Γιατι να μην το θες αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μπορεί να μην παίζουμε Τζάκσον αλλα παίζουμε στον Κολοράντο και έχουμε δικαίωμα να έχουμε επιφυλάξεις για αυτό το εγχείρημα. Εχει χτιστεί ένα περιβάλλον εκεί όπου εγω δεν θέλω να να χαλάσει από μια ενδεχόμενη τόσο μεγάλη εισροή παιχτών η ισσοροπια των μαχων. Μην αστειευομαστε μεταξύ μας το 85% των παιχτων ηδη ξέρουμε σε ποια συμμαχία θα πάει.

Μάνταρα πραγματικά δεν έχει κανεις θέμα με το να ανοίξουν οι μεταφορές από Τζάκσον, είναι κάτι που πρέπει να γίνει αλλα σωστά οχι αντε ανοίξαμε μεταφορές μπατε σκύλοι αλέστε όπως πιθανόν εγινε στον Τζάκσον στο παρελθον με τα αποτελέσματα που μας περιγράφεις. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να μην γίνει ειναι με το να σωθεί ενασ κόσμος να χαλάσει κάποιος άλλος...την δικη μου άποψη εκφράζω δεν εκπροσωπώ κανέναν στο κάτω κάτω αν αλλαξουν τα πράγματα στον Κολοράντο και δεν μου αρέσει η κατάσταση τότε θα το ρίξω και εγω στο χτίσιμο.

• Like
Αντιδράσεις: ALONIA

MyTurn21

Μέλος
Ανοίξτε τες αλλά δώστε κάτι σε όσους έχουν ήδη χαρακτήρα στους κόσμους που ανοίγουν οι μεταφορές. Προσωπικά έχει χρειαστεί 2 φορές να διαγράψω/χάσω τελείως χαρακτήρες που ήταν τερματισμένοι τότε σε Buffalo/EL Paso επειδή είχα ήδη χαρακτήρες στο ίδιο επίπεδο στους άλλους κόσμους.

Όταν ρώτησα τι έχω να κερδίσω εγώ απο αυτό -τίποτα προφανώς- μου είπαν οτι θα μου μεταφέρουν 3 ολόκληρα αντικείμενα σε κόσμο τις επιλογής μου. Ναι, 3 ολόκληρα αντικείμενα απο τα ατελείωτα σετ/χρήματα παιχνιδιού και πάνω απο όλα τον χρόνο που είχα αφιερώσει για να τους φτάσω όλους σε αυτό το επίπεδο που ήταν στην κυριολεξία χρόνια. Το έκανα την πρώτη φορά και ήταν τόσο ηλίθιο που την δεύτερη φορά δεν το ζήτησα καν και απλά πάτησα διαγραφή πριν κλείσει ο κόσμος

Πέρα απο αυτό που για εμένα είναι το πιο σημαντικό η εταιρία πρέπει να μετριάσει το άνοιγμα νέων κόσμων που κρατάνε ένα χρόνο με το ζόρι, πλέον ούτε τόσο κρατάνε και να κοιτάξει να μπαλώσει αυτά που έχει. Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν 10 "καινούριοι" παίχτες που κάνουν εγγραφή πλέον σε κάποιον νέο κόσμο, οι ίδιοι είναι με τους παλιούς. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε οτι κόσμος που ανοίγει με 100 εγγραφές είναι νεκρός πριν καν ξεκινήσει. Εκτός αν σας αρέσει να κάνετε αγώνα για το ποιός θα γίνει ο καλύτερος χτίστης πάλι κανένα πρόβλημα κάντε το παιχνίδι σας και ελάτε σε ένα χρόνο εδώ πάλι να λέτε τα ίδια

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Εννοείται μπορείς και δικαιωμα σου να θες το καλύτερο για εσένα αλλα δικαιωμα μου να μην θέλω να χαλάσει ένας κόσμος που παιζω επειδή εσυ δεν θες να ασχοληθείς να φτιάξεις τον δικό σου και ψάχνεις την εύκολη λύση με τις ευλογίες όπως φαίνεται της διαχείρισης, αν ηθελες το καλο του κόσμου σου θα έβλεπες οτι με αυτά τα 60(?) άτομα που λένε ναι, τα 20 να ερχόντουσαν Χιούστον θα μπορούσες να έχεις μάχες σούπερ. Γιατι να μην το θες αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μπορεί να μην παίζουμε Τζάκσον αλλα παίζουμε στον Κολοράντο και έχουμε δικαίωμα να έχουμε επιφυλάξεις για αυτό το εγχείρημα. Εχει χτιστεί ένα περιβάλλον εκεί όπου εγω δεν θέλω να να χαλάσει από μια ενδεχόμενη τόσο μεγάλη εισροή παιχτών η ισσοροπια των μαχων. Μην αστειευομαστε μεταξύ μας το 85% των παιχτων ηδη ξέρουμε σε ποια συμμαχία θα πάει.

Μάνταρα πραγματικά δεν έχει κανεις θέμα με το να ανοίξουν οι μεταφορές από Τζάκσον, είναι κάτι που πρέπει να γίνει αλλα σωστά οχι αντε ανοίξαμε μεταφορές μπατε σκύλοι αλέστε όπως πιθανόν εγινε στον Τζάκσον στο παρελθον με τα αποτελέσματα που μας περιγράφεις. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να μην γίνει ειναι με το να σωθεί ενασ κόσμος να χαλάσει κάποιος άλλος...την δικη μου άποψη εκφράζω δεν εκπροσωπώ κανέναν στο κάτω κάτω αν αλλαξουν τα πράγματα στον Κολοράντο και δεν μου αρέσει η κατάσταση τότε θα το ρίξω και εγω στο χτίσιμο.
Δεν θα χαλάσει κανένας κόσμος και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.μαχες χουστον δύσκολο να γίνει και τούς λόγους τους ξέρεις εσύ προσωπικά πολύ καλά.

Εγώ βγήκα και είπα 1-2 πράγματα που σκέφτηκα αλλά κανένας δεν χαλάει την ζαχαρένια τού ο ενας μην ανοίγετε το Τζάκσον ο άλλος μήν ανακατεύετε τον Βέγκας ο άλλος μήν ανακατεύετε τον Κολοράντο καλός μην τα ανακατεύουμε αλλά εδώ ρίξτε προτάσεις για βελτίωση του παιχνιδιού.

Θα μιλήσω σε γενικές γραμμές.
Ο χουστον σας κράτησε με μάχες όταν στους κόσμους σας μαζεύατε υλικά για μήνες ή και χρόνια είναι ο κόσμος που σας κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια με μάχες οχυρού σας έδωσε πάλι την χαρά να ξανά παίξετε μεσαία οχυρά κάποια στιγμή τελείωσε παίξαμε ωραία τώρα αυτοί η παίχτες πρέπει να παίξουν και εσάς το μόνο σας πρόβλημα είναι να μην χάσετε μια μονομαχία η μήπως χάσετε 1-2 οχυρά
Αυτό είναι το ευχαριστώ λοιπόν
Στους ανθρώπους που σάς τα κάνανε όλα έτοιμα και εύκολα για να έχετε ένα παιχνίδι

Ακόμα και αν δεν ανοίξουν μεταφορές να ξέρεις ότι στην θέση να ζητάτε μεταφορά θα είστε εσείς γιατί το παιχνίδι κάθε χρόνο χάνει παίχτες και δεν κερδίζει αλλά σκέφτεστε εγωιστικά

Να μην παίξει ο προφεσορ να μην παίξει ο μαντάρα ο Ντούζος ο τακεφ και οι άλλοι παίχτες να δω στο τέλος με ποιους θα παίζεται

takef

Νέο Μέλος
Προσωπική μου άποψη.
Το 60+% όσων ασχολουμαστε με το WEST θεωρώ οτι είμαστε οι ίδιοι κ ίδιοι, και εχουμε παικτη σε όλους σχεδον τους κόσμους (για διάφορους λόγους ο καθένας).
Το δυναμικό των ενεργων παικτων στην Ελλάδα δεν μπορει να στηρίξει (πάντα κατα την γνωμη μου) περισσότερους από 2-3 κόσμους.

Οσον αφορά τη μετακίνηση θα ειναι η τρίτη που θα κανω κ θα αναγκαστω να διαγράψω παίκτη. Δεν με χαροποιει αυτό γιατί εχω αφιερωσει χρόνο στο να παω τον καθε παίκτη σε ενα σχετικα καλό επίπεδο, αλλά επειδη παιζω μόνο για οχυρα και στον συγκεκριμενο κόσμο Τζακσον εχει σταματησει αυτό εδω και πολυ καιρό, θα προτιμουσα να μαζευτουμε όλοι οι ενεργοι σε 2-3 κόσμους, εκτός του Λας Βεγκας. (μην χαλάσουμε την ισσοροπία εκει).

Με λίγη καλή διάθεση κ πολυ προσπάθεια απ ολους μας θεωρω οτι θα καταφερουμε να εχουμε ζωντανους αυτους τους 2-3 κοσμους, (ειναι υπέραρκετοι για την Ελλάδα) ωστε ΟΛΟΙ να ευχαριστιόμαστε και να διασκεδαζουμε.

MrBean

Μέλος
Δεν θα χαλάσει κανένας κόσμος και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.μαχες χουστον δύσκολο να γίνει και τούς λόγους τους ξέρεις εσύ προσωπικά πολύ καλά.

Εγώ βγήκα και είπα 1-2 πράγματα που σκέφτηκα αλλά κανένας δεν χαλάει την ζαχαρένια τού ο ενας μην ανοίγετε το Τζάκσον ο άλλος μήν ανακατεύετε τον Βέγκας ο άλλος μήν ανακατεύετε τον Κολοράντο καλός μην τα ανακατεύουμε αλλά εδώ ρίξτε προτάσεις για βελτίωση του παιχνιδιού.

Θα μιλήσω σε γενικές γραμμές.
Ο χουστον σας κράτησε με μάχες όταν στους κόσμους σας μαζεύατε υλικά για μήνες ή και χρόνια είναι ο κόσμος που σας κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια με μάχες οχυρού σας έδωσε πάλι την χαρά να ξανά παίξετε μεσαία οχυρά κάποια στιγμή τελείωσε παίξαμε ωραία τώρα αυτοί η παίχτες πρέπει να παίξουν και εσάς το μόνο σας πρόβλημα είναι να μην χάσετε μια μονομαχία η μήπως χάσετε 1-2 οχυρά
Αυτό είναι το ευχαριστώ λοιπόν
Στους ανθρώπους που σάς τα κάνανε όλα έτοιμα και εύκολα για να έχετε ένα παιχνίδι

Ακόμα και αν δεν ανοίξουν μεταφορές να ξέρεις ότι στην θέση να ζητάτε μεταφορά θα είστε εσείς γιατί το παιχνίδι κάθε χρόνο χάνει παίχτες και δεν κερδίζει αλλά σκέφτεστε εγωιστικά

Να μην παίξει ο προφεσορ να μην παίξει ο μαντάρα ο Ντούζος ο τακεφ και οι άλλοι παίχτες να δω στο τέλος με ποιους θα παίζεται

Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά να χάσω οχυρο, ίσα ίσα θα κάνω και καμία επίθεση, με ενδιαφέρει όμως να είναι όσο γίνεται ισοδύναμες οι 2 πλευρές. Αν υπαρξει μια εγγύηση ότι δεν θα γίνει ότι έχει γίνει σε όλους τους άλλους κόσμους και ότι θα παραμείνουν οι μαχες σε καλό επίπεδο τότε μάλιστα κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν βλέπω να παρουσιάζεις τρόπους πως όταν μπει όλος αυτός ο κόσμος στον κ8 θα συνεχίσει να παίζεται ομαλά το παιχνίδι. Παίξε στα ίσια και πάρτα όλα άμα θες και μπορείς, να ξέρω όμως ότι χάνω επειδή είσαι καλύτερος όχι επειδή είστε 130 και είμαστε 60.

Κανείς σας δεν βγήκε να απαντήσει περί πιθανής ανισορροπίας μετά τις μεταφορές παρά μόνο κουνάτε το δάχτυλο, να πει κόσμε του Κολοραντο είμαστε αυτοί οι 30-40-50-60 και θελουμε να έρθουμε να παίξουμε μαζί σας γιατί εδώ δεν μαζευόμαστε πλέον. Πως μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει;

Παρά τι κάνατε; Σε μια prive κλήση στο Χιουστον το συζητήσατε, το αποφασίσατε το πήγατε στη διαχείρηση (αμφιβάλλω ότι δεν ήταν παρών στην κουβέντα εξαρχής) και τώρα μας το παρουσιάζετε. Και μάλιστα ειπώθηκε ότι τάχα μου δήθεν οι συμμαχίες είναι έτοιμες, έχουν βγάλει πλάνο κλπ Αυτό η δικια μου συμμαχία πρώτη φορά το ακούει.

Μονομαχίες απλά γελάω. Όπως γελάω με αυτά τα βρήκες όλα έτοιμα και αυτό είναι το ευχαριστώ και όλες αυτές οι μπούρδες, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να απαντήσω. Οκ πες τα να τα δουν και να σου κάνουν κανένα λαικ το καταλαβαίνω.

Δεν έχω κανένα θέμα να παιξω με τον οποιονδήποτε, είτε λέγεται Ντούζος, είτε Μαντάρα, ειτε Προφεσορ, είτε δεν ξέρω γω. Αλλά αν θέλετε να γίνουν οι μεταφορές κάντε το με τον σωστό τρόπο. Αυτός με ανώνυμες ψηφοφορίες και συζητήσεις prive πάντως δεν είναι ο σωστός.

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Ένα μικρό οχυρό χωράει τα ίδια άτομα πώς εσένα θα σου χαλάσουν η ισορροπίες στις μάχες και 60 vs 200 να είστε που δεν μιλάμε για τέτοιους αριθμούς ένα οχυρό χωράει συγκεκριμένα άτομα δεν χωράνε παραπάνω και να το θες.

Αναφέρεις συνέχεια για εγγυήσεις και συμφωνίες τι συμφωνία ρε σι σε ένα παιχνίδι που είναι είδη 18 χρόνο και αμφιβάλλω αν θα υπάρχει west σε 2-3 χρόνια. Τέλος πάντων γιατί δεν βγάζει πουθενά αυτό ότι και να λέμε άλλος αποφασίζει . Απλά είστε κομπλεξικοι και εγωιστές φοβάστε να χάσετε απλά.

Κορυφή