Καλησπέρα σε όλους,
Συζητάτε συζητάτε και δεν λέτε τίποτα ουσιαστικό.
Να κάτσει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο να δει τι πάει λάθος σε αυτό το παιχνίδι, να αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να προσπαθήσει να κοιτάξει πέρα απο το κουτάκι που του επιβάλλει η συγκεκριμένη εταιρεία, ο εγωισμός του και ο νούς του.
Κάθε 1-3 χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία περί νεκρών κόσμων και τίθεται το ερώτημα αν θα ανοίξουν οι μεταφορές η όχι.
Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα δικών μας πρωτοβουλιών(βάζω και τον εαυτό μου μέσα,διότι το είχα κάνει και εγώ) που κάθε φορά επιλέγουμε να κάνουμε εγγραφή στον κάθε καινούργιο κόσμο που ανοίγει.
Σάμπως δεν ξέρουμε ότι κάθε φορά έχει ημερομηνία λήξης και πως πρόκειται για ενα φαύλο κύκλο.
Εφόσον όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την τακτική της εταιρείας, την αδιαφορία και την στασιμότητα της έιναι καθαρά φταίξιμο του καθένα προσωπικά που συντηρεί την πολιτική και τις αποφάσεις την ΙΝΝΟ.
Γιατί αν δεν κάνατε εγγραφή σε κάθε καινούργιο κόσμο που άνοιγε και κοιτάγατε να μαζευτεί η πλοιοψηφία των παλαιών και ενεργών παιχτών που γουστάρουν και ασχολούνται με το παιχνίδι σε 2 κύριους κόσμους τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Κατ'εμέ θα έπρεπε να υπάρχει μεταφορά απο κόσμο σε κόσμο μόνιμα ή έστω απο τους νέους κόσμους προς τους παλιότερους.
(έστω και με σβόλια τόσο δύσκολο είναι?!)
Έρχεται νέος κόσμος στο παιχνίδι και εν αγνοία του εγκλωβίζεται σε νέους και κατ'επέκταση ανενεργούς κόσμους επειδή η εταιρεία εθελοτυφλεί σε βασικά πράγματα.
Η εταιρέια αδυνατέι να το καταλλάβει ότι με 2 κύριους κόσμους το παιχνίδι θα είναι πιο ενεργό σε όλους τους τομείς οπότε περισσότερος ανταγωνισμός και αυτομάτως περισσότερα έσοδα για αυτήν (Μεγαλύτερο community,περισσότερες αγορές σβόλων κλπ)
Όλο αυτό γίνεται χρόνια...
Επομένως είναι καθαρά στο χέρι μας να το αλλάξουμε εμείς αυτό και όσο πιο νωρίς το πάρετε χαμπάρι τόσο το καλύτερο.
Αλλιώς συνεχίστε να τσακώνεστε επ αορίστου μέχρι τον κόσμο Mississippi, Oregon η όπως σαν τον ονομάσουν.
Προσωπικά έχω ζήσει συγχώνευση - μεταφορά το 2014 από τον Arizona.
Ναι μεν δεν είναι ωραίο να παίζεις σε ανενεργό κόσμο αλλά κάθε μεταφορά εγκυμονεί διάφορους κινδύνους και κυρίως ανισσοροπίας ειδικά από παλιότερο κόσμο σε νεότερο.
Πάμε επί του θέματος τώρα.
Όπως προαναφερθηκε υπάρχουν 3 πιθανοί κόσμοι πέρα του Κ1 προφανώς.
Οι πιο ενεργοί (ο κάθε κόσμος με τα χαρακτηριστικά του) είναι Houston, Colorado και Las Vegas που θεωρείται καινούργιος ακόμα.
Το πιο υγειές και σωστό έιναι να υπάρξουν 2 κόσμοι όπως πολύ σωστά προτάθηκε απο τον Professor.
Το πως θα γίνει αυτό δεν το έχω πολυαναλύσει διότι ξέρω πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Αλλά αν συνέβαινε με κάποιον τρόπο να υπάρξει ομαλή συγχώνευση (χωρίς να γίνει άδικο για τους νέους παίχτους του Vegas) π.χ Huston-Jackson-Las Vegas ή να μοιραστεί ο Jackson σε Colorado & Vegas θα ήταν το ιδανικό σενάριο που θα έδινε πνοή,ώθηση και νέο ανταγωνισμό ειδικά στους παίχτες του Las Vegas που έιμαστε ακόμα χαμηλά στα LvL.
Tώρα αν δεν μπορεί να υπάρξει αυτό το σενάριο τότε είμαι ξεκάθαρα κατά του να έρθει κόσμος μόνο απο Jackson για πολλούς και ευνόητους λόγους.
O Jacksonville έχει 45 παίχτες απο LvL 197 εώς και 166 και είναι σε λειτουργία απο το 20.
O Las Vegas έχει μονάχα 4 παίχτες άνω των 160 και τρέχει απο το 22.
Είναι χαοτική διαφορά 2 χρόνων στα επίπεδα και στον εξοπλισμό που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις υπάρχουσες συμμαχίες λόγω ανισσοροπιών,παρεάκια κλπ.
Συνεπως έιμαι κάθετος και καλό θα ήταν να μας αφήσετε στην ησυχία μας και εκτός συζήτησης για μεταφορά.
O Vegas μετά απο επίμονες προσπάθειες και απο τις 2 πλευρές έχει κρατήσει έναν άλφα χαρακτήρα και δεν έχουμε ανάγκη από κλίκες,δράματα και μπόταρχους που παίζουν με 2-3 παράθυρα ανοιχτά στις μάχες.
Και για κανένα λόγο δεν θέλουμε εισροή παιχτών που επειδή είναι ελαφρόμυαλοι και έρμαια του εγωισμού τους να καταστρέψουν τον Vegas όπως έκαναν με τον Jacksonville.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίζουμε μάχες με 40-50 άτομα.
Όσους σας έχει πιάσει ομίχλη και κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος αφήστε την χρόνια μουρμούρα που σας έχει τυφλώσει μα δεν βοηθάει κανέναν.
Ας προσέχατε να μην ξεκινάτε χαρακτήρα σε κάθε νέο κόσμο που σας φτιάχνει η ΙΝΝΟ.
Όσοι πάλι θιχτείτε πάτε στην σπηλιά σας.
Φιλικά