Συζήτηση/Feedback Άνοιγμα Μεταφορών κόσμου Jacksonville

• Δημιουργός θέματος Δημιουργός θέματος Anthraxos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Θέλετε να ανοίξουν οι μεταφορές από τον κόσμο Jacksonville;

• ΝΑΙ - YES

Ψήφοι: 66 81,5%
  • ΟΧΙ - NO

Ψήφοι: 15 18,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    81
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Γεια σε όλους!

Με αφορμή κάποιες πρόσφατες συζητήσεις, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα για με το ενδεχόμενο ανοίγματος των μεταφορών από τον κόσμο Jacksonville.
Αφήστε μας την άποψη σας στα σχόλια για το συγκεκριμένο ζήτημα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι σκέφτονται οι περισσότεροι παίκτες αυτού του κόσμου!
Ταυτόχρονα βάλαμε και μια δημοσκόπιση ώστε να βλέπουμε και ποσοτικά τους παίκτες που θέλουν να ανοίξουν οι μεταφορές!

Να σημειώσουμε ότι με το άνοιγμα των μεταφορών του Jacksonville προς άλλους κόσμους δεν συνεπάγεται ότι θα διαγραφεί και ο κόσμος. Απλά θα ανοίξουν οι μεταφορές προς άλλους κόσμους!

Με εκτίμηση η ομάδα διαχείρισης
The-West

Παίζω πάνω από 16 χρόνια. Έχω δει αρκετούς κόσμους να κλείνουν και χαρακτήρες να μετακινούνται. Έχω μετακινήσει χαρακτήρα μου σε τρεις διαφορετικούς κόσμους (από Κ2 σε Κ3 και από εκεί σε Αριζόνα) που παρά τις μετακινήσεις κανένας τους δεν μπόρεσε να επιβιώσει. Αντιθέτως έχω δει τον Κ1, τον πιο ακμαίο κόσμο από όλους να βλάπτεται ανεπανόρθωτα εξ αιτίας μετακίνησης παικτών σ' αυτόν από τον Κ2 κι αυτό γιατί με τις μετακινήσεις παικτών αλλαξαν οι ισορροπίες των υπαρχουσών συμμαχιών και οι μάχες στα οχυρά έγιναν τελείως ανισόρροπες οπότε έχασαν και το ενδιαφέρον τους. Από τότε και ο Κ1 φυτοζωεί. Το εάν θα κλείσει ο Τζάκσον και επιτραπεί η μεταφορά παικτων σε άλλους υπάρχοντες κόσμους με βρίσκει παγερά αδιάφορο. Εγώ έτσι κι αλλιώς τον χαρακτήρα μου και να κλείσει ο κόσμος δεν πρόκειται να τον μεταφέρω.
Κάτι που θα μπορούσα να προτείνω θα ήταν εφόσον κάποιοι κόσμοι δεν πάνε καλά, να επιτραπεί η μεταφορά όσων χαρακτήρων το επιθυμούν αλλά όχι σε ήδη λειτουργούντες κόσμους αλλά σε κάποιον καινούργιο που θα δημιουργηθεί γι' αυτόν τον σκοπό.

να επιτραπεί η μεταφορά όσων χαρακτήρων το επιθυμούν αλλά όχι σε ήδη λειτουργούντες κόσμους αλλά σε κάποιον καινούργιο που θα δημιουργηθεί γι' αυτόν τον σκοπό.
Ο σκοπός της μετακίνησης είναι να φύγεις απο εναν ηδη νεκρό κόσμο και να πας σε κόσμο που υπάρχει ζωη , υπάρχουν μάχες, μονομαχίες, αγορά και πολλά άλλα , το να στέλνεις εναν ήδη νεκρό κόσμο σε εναν "καινούργιο κόσμο " είναι σαν να τους λες θα κάνετε το ίδιο που κάνατε στον νεκρό σας κόσμο αλλα σε ποιο καινούργιο κόσμο.

Πέραν τις πλάκες. Έχει πολλά χρόνια τώρα που δεν υπάρχει κίνηση ο κόσμος , έχει παίκτες που ήρθαν και απο Ιντιάνα που υποτίθεται θα ερχόντουσαν και θα έπαιζαν παιχνίδι λόγο του οτι ο κόσμος τους ήταν νεκρός. Οι εγωισμόι και οι κλικες έκαναν τον Τζάκσον χειρότερο απο ότι ήταν πριν ανοίξουν μεταφορές απο Ιντιάνα επειδή έξυπνοι σαν τον Ακη πήγαιναν με την συμμαχία που ηδη είχε τα παραπάνω άτομα και είχε χαλάσει εντελώς η ισορροπία και είχε φθάσει στο σημείο που μάχες δεν μπορούσες να παίξεις χωρίς να είσαι εναντίον +20 άτομα. Μετά έχεις παίκτες οπως τον Ακη που κλαίγονται οτι οι μάχες είναι ανισόρροπες.

Πέραν όλα αυτά. Όσοι ενεργοί παίκτες του Τζάκσον είναι απο την αρχή στον κόσμο και ξέρουν πολύ καλά το πως άρχισε και πως τελείωσε ο κόσμος και το πως πάει ο κόσμος τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια είμαι σίγουρος θα ψηφίσουν ναι.

Τα λέμε σύντομα.

Θα πρέπει να γίνει ενας διάλογος εδώ αλλά ανοικτός και με υπευθυνότητα. Δεν θα αντιπαρατεθώ με κανέναν αλλά θα ζητήσω να υπάρχει μια σοβαρή αντιμετώπιση στους παίκτες. Οχι μονον σε αυτούς που θα ποστάρουν εδω, αλλά σε όλους. Εξηγώ το εξής: Εαν θέλει η εταιρεία να μεινει μόνον ένας κόσμος ας σχεδιαστεί αλλιώς η πρωτοβουλία σας να κλείνετε τον έναν κόσμο πίσω απο τον άλλον.

εξαρχής να ξέρουμε που συμμετέχουμε και με ποιον παίκτη. Εαν γίνει μεταφορά απο τζάκσον, εγω θα χάσω το εξής: θα ακυρώσω εναν παίκτη και τον πολύτιμο χρόνο που έχω σπαταλήσει γιατί παίζω σε όλους και βοηθάω σε όλους έτσι ώστε να υπάρχουν μάχες κτλ. Ξέροντας πως σε λίγο καιρό, θα χρειαστεί πάλι να ακυρώσω άλλον έναν παίκτη, για να γινει το ίδιο με τον επόμενο σέρβερ.

Οπότε θα σας παρακαλούσα είτε να αφήσετε τις ψηφοφορίες κατά μέρος και να μας αφήνετε να παίζουμε έτσι όπως είναι τα πράγματα, είτε να πάρετε τη γενναία απόφαση να φτιάξετε έναν κόσμο και να μην ανοίγετε άλλους. Αυτό θα ήταν το πιο τίμιο απο την πλευρά της εταιρείας.

Διαφωνώ με τον φίλο μου τον τάκεφ, στο εξής: Δηλαδή τι άλλο γίνεται στο Λας Βέγκας στο Χιούστον ή στο Κολοράντο?

Εχουμε αφιερώσει χρονο σε ολους τους σέρβερ κι εχουμε φτιάξει παίκτες κάποιου επιπέδου. Εγω προσωπικά έχω κουραστεί να ανταγωνίζομαι παίκτες που μπανάρονται συνέχεια (δηλαδή μετράω ΕΝΑΝ συγκεκριμένα που πρέπει να έχει φάει πάνω απο 10 μπαν και λίγα λέω μόνον σε έναν σερβερ), έχουν μποτς και δήθεν παίζουμε μάχες.

Αν δεν θέλετε να εγκαταλείψουμε το παιχνιδι οριστικά, κάντε το να είναι αξιόπιστο: Ή φτιάξτε ΕΝΑΝ και μονον σέρβερ, να τελειώνουμε ή αφήστε το όπως είναι. Και μην ανοίγετε νέους (ο Μοντάνα δηλαδή τι ειναι?)

Υ.Γ: Υπάρχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι που επιμένουν να κλείσουν κόσμοι για να ενισχύσουμε τον έναν κόσμο που τους ενδιαφέρει. Εγώ λοιπόν σας προτείνω να ανοίξουν οι μεταφορές απ όλους τους κόσμους προς όλους τους κόσμους. Κι αν γινει αυτό, έχω νέα πρόταση για να φτιάξετε κάτι διαφορετικό. Που θα μπορεί να είναι και πιο ενδιαφέρον απο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή τι άλλο γίνεται στο Λας Βέγκας στο Χιούστον ή στο Κολοράντο?
Υπάρχουν μάχες, υπάρχει αγορά, έχει ανταγωνισμό και πάνω απο όλα υπαρχουν 2 συμμαχίες που δουλεύουν ΜΑΖΊ.

Ρώτα τον εαυτό σου , τι γίνεται στον Τζάκσον καλύτερα.

Μάχες δεν υπάρχουν εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και οχι , μάχες με 10-15 άτομα δεν ονομάζονται μάχες αλλά φιλικές συνάντησες μεταξύ μιας συμμαχίας. Στην αγορά με το ζόρι μπαίνουν ρούχα αντικείμενα για πώληση, μονομαχίες οι μισοί είναι εκτός πόλης και οι άλλοι μισοί χτίζουν ασταμάτητα οπόταν ούτε με αυτό μπορείς να πεις οτι Υπάρχουν μονομαχίες με το να βαράς χτιστες και παίκτες που είναι 30 επίπεδα χαμηλότερα απο εσένα.

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν άλλους χαρακτήρες σε άλλους κόσμους και θα ήθελαν να παίξουν σε πιο ενεργό κόσμο, υπαρχουν παίκτες που όπως και εσύ αφιέρωσαν πολύ χρόνο και χρήμα για να είναι εκεί που είναι, δηλαδή αυτοί δεν έχουν κάποια επιλογή? Θα πεθάνουν μαζί με εναν νεκρό κόσμο? Δικαίωμα σου να μείνεις στον κόσμο και να μην κάνεις μεταφορά, έτσι και αλλιώς το γράφει στο νημα οτι με το άνοιγμα μεταφορών δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα διαγραφεί και ο κόσμος, αν θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις με 5-10 φίλους μόνοι σας δικαιωμα σας αλλα δεν μπορείτε να κρατήσετε φυλακισμένους άλλους 80 παίκτες που θέλουν να παίζουν μάχες σε γεμάτα οχυρά.

Επειδή ο παίκτης Madara Uchida ή Felix ή δεν ξέρω ποια άλλα ονόματα έχει χρησιμοποιήσει αναφέρθηκε ονομαστικά σε μένα να ξέρει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ας μας πει για ποιούς λόγους τρώει κάθε λίγο και λιγάκι ΜΠΑΝ από την εταιρεία και μετά θα έχει το δικαίωμα να ομιλεί. Και το ότι στη δική του συμμαχία δεν μπορούσαν να βρουν άτομα για να την μεγαλώσουν ώστε να ανταγωνιστεί τη δική μας, αυτό δεν αφορά εμάς, είναι δικό τους πρόβλημα. Και φυσικά η λύση του συγκεκριμένου προβλήματος δεν είναι το να φτιάχνουμε ΜΠΟΤ.

Παιδιά το νόημα τις ψηφοφορίας δεν είναι για να τσακώνεστε εδώ μέσα και ούτε έχει να κανένα νόημα το ποιος φταίει.
απλά αν έχει κάποια άτομα που ασχολούνται ακόμα να πάρει μια μετακίνηση και να συνεχίσουν το παιχνίδι τους ήδη είναι 3 χρονια σε υπό λειτουργία σαν κόσμος

Θα μπορούσε να μας πει η εταιρεία, αν επικρατήσει το ΝΑΙ - YES, προς ποιον κόσμο προορίζει να γίνουν οι μετακινήσεις ??

Καλησπέρα και από μένα , αν η μεταφορά σήμαινε και το κλείσιμο του κόσμου θα ήμουν κατά αλλά εφόσον δεν θα κλείσει ο κόσμος και απλά ανοίγουν για παίχτες που θέλουν να απεγκλωβιστούν είμαι υπέρ . Ο καθένας θα πάει ή θα μείνει εκεί που θέλει .

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια να παραμείνουν σχετικά με το θέμα του νήματος το οποιό είναι το άνοιγμα των μεταφορών από τον κόσμο Jacksonville προς άλλους κόσμους και πως θα φαίνοταν μια τέτοια κίνηση.
Εαν υπάρχουν προσωπικές κόντρες, είναι θέμα συζήτησης για άλλο μέρος που ευχάριστα θα μπορούσε να γίνει μια τοποθέτηση από τους εμπλεκόμενους παίκτες. Ίσως στην τελική τα βρείτε και πάμε όλοι μαζί παρακάτω.

Όσο αφορά τώρα τα σχόλια που έγιναν για αυτή την κίνηση στον Jacksonville και τα ερωτήματα που θέσατε εσείς:

α) Εαν τελικά ανοίξουν οι μεταφορές, θα ζητήσουμε όλες τις πιθανές διαδρομές για να έχουν αντίστοιχα και πολλές επιλογές οι παίκτες να πάνε κάπου.
β) Το γεγονός ότι κλείνουν κόσμοι και κάποιοι δεν μπορούν να μεταφέρουν τον χαρακτήρα τους λόγω των πολλαπλων κόσμων που έχουν ενεργούς είναι κάτι που σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν. Να ξοδεύεις τόσο χρόνο (χρόνια για κάποιους) και να βλέπουν ότι πηγαίνουν στον αερά είναι άσχημο συναίσθημα. Για αυτό τον λόγο προσπαθούμε και εμείς να βοηθάμε αυτους τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω σε νεκρούς κόσμους με το να ανοίξουμε μεταφορές σε κάποιο πιο ζωντανό κόσμο.
Για αυτό το ζήτημα εκφράσατε κάποιες ιδέες που ίσως να μπορούσαν να υπολοποιηθούν και θα τις μεταφέρουμε στην εταιρεία.

Αισιόδοξο το μήνυμα του Ανθραξ, μένει ωστόσο να διευκρινίσουμε και κάτι ακόμα: σε ολες τις μεταφορές, ήταν απόφαση της εταιρείας. Δεν εγινε ποτέ ψηφοφορία εαν δεν κάνω λάθος. Τώρα τι άλλαξε; Ποιοί ήταν αυτοί που το ζήτησαν και γιατί τους κάνατε το κέφι; Επίσης, γιατί η ψηφοφορία γίνετε κλειστή; Γιατι δεν μπορούμε να δούμε ποιοί ψήφισαν; Εχει την δική του σημασία αυτό. Αν ψήφισαν και μποτάκια δηλαδή πάω πάσο. Στην εταιρεία μπορούμε να απευθυνθούμε και ολοι όσοι εχουμε λεβελ απο 160 και πάνω σε 3 σερβερ κι έναν 144 λέβελ. Λετε να παθαίνουμε την ίδια ζημιά με κάποιον που έχει έναν μονο παικτη ή το πολύ δύο, εκτιμώ όχι πάνω απο 130 λέβελ, και σας ζήτησε να θέσετε την ψηφοφορία; Η δικιά μου πρόταση γιατι δεν μπαίνει σε ψηφοφορία; Να ανοίξουν οι μεταφορές απ όλους τους κόσμους για όλους τους κόσμους και ο καθένας να πάει οπου θέλει, όπως λέει και ο φίλος μου ο El Amazing:

Πρώτο και σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι οι μεταφορές θα ανοίξουν χωρίς να κλείσει ο κόσμος, όπως έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται μέχρι και σήμερα. Σίγουρα, είμαστε πολλοί που θέλουμε να φύγουμε από τον Τζάκσονβιλ. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άτομα που, για διάφορους λόγους, θέλουν να μείνουν εκεί ή απλά δεν θέλουν να ξαναμπαίνουν στη διαδικασία της μετακίνησης. Φυσικά, με την φυγή των αρκετών, ο κόσμος θα νεκρώσει ακόμα περισσότερο και, ως αποτέλεσμα, ο Τζάκσονβιλ σύντομα θα πάει για μόνιμο κλείσιμο. Δεν γίνεται, όμως, να μείνουμε εγκλωβισμένοι στον Τζάκσονβιλ επειδή μερικοί δεν θέλουν να φύγουν.

Όσον αφορά τους τσακωμούς και τις σπόντες κτλ, όλοι ξέρουμε πως αποτέλεσμα δεν θα βγει απ' αυτή την διαδικασία. Το παιχνίδι το βλέπουμε ως "διάλειμμα" από την καθημερινότητα, οπότε αρκετοί (και βάζω κι εμένα μέσα) ξεσπάμε εδώ τα νεύρα μας και την κούραση της πραγματικής ζωής. Είμαι σίγουρος, όπως έχω δει κι από πρώτο χέρι με φίλους από τον Χιούστον που παλιότερα βριζόμασταν μέρα-νύχτα και τώρα είμαστε καλά, πως με τον καιρό όλα αυτά θα περάσουν και θα δούμε όλοι πως, στην τελική, ένα παιχνίδι είναι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Η ιδέα να ανοίξουν όλοι οι κόσμοι και να μπορούν ΟΛΟΙ να πάνε ΠΑΝΤΟΥ είναι λίγο χαοτικό. Χρειάζεται πολλή οργάνωση και πολύ μιλητό για να γίνει. Ίσως να ήταν η καλύτερη επιλογή, μιας και είμαστε καμιά 300αρια παίκτες διάσπαρτοι σε τόσους κόσμους και αν μαζεύαμε τους δυνατότερους λογαριασμούς μας σε έναν κόσμο, να γινόταν τρελό κέφι. Αλλά αυτό δεν θα το δεχθεί ποτέ η Ίννο, η οποία αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι θέλει μόνο τα φράγκα και πολλοί κόσμοι ισούνται με πολλά λεφτά.
Αισιόδοξο το μήνυμα του Ανθραξ, μένει ωστόσο να διευκρινίσουμε και κάτι ακόμα: σε ολες τις μεταφορές, ήταν απόφαση της εταιρείας. Δεν εγινε ποτέ ψηφοφορία εαν δεν κάνω λάθος. Τώρα τι άλλαξε; Ποιοί ήταν αυτοί που το ζήτησαν και γιατί τους κάνατε το κέφι;
Η ψηφοφορία ξεκίνησε όταν ειπώθηκε στον Χιούστον, έναν μεγαλύτερο και παλαιότερο κόσμο, να κλείσει και να πάμε στον Κολοράντο, για να παίξουμε μάχες της προκοπής. Πολύ δύσκολα, απ' όσο έχω δει, κλείνει ένας κόσμος με πρωτοβουλία της εταιρείας και όχι από προτροπή των παικτών. Επειδή, όμως, είναι πιο λογικό να βρεθεί μία λύση με τους Κιόβα και Τζάκσονβιλ πριν δούμε τι θα γίνει με τον Χιούστον, συμφωνήθηκε να γίνει η ψηφοφορία για τον Τζάκσονβιλ. Δεν βλάπτει να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος γι' αυτή την κατάσταση, μία ψηφοφορία είναι. Το γιατί είναι κλειστή και ποιοι ψηφίζουν δεν έχω κάτι να πω, απόφαση της διαχείρισης αυτή.

Να συμπληρώσω το εξής γιατί ίσως δεν το εξήγησα σωστά.
α) Εαν τελικά ανοίξουν οι μεταφορές, θα ζητήσουμε όλες τις πιθανές διαδρομές για να έχουν αντίστοιχα και πολλές επιλογές οι παίκτες να πάνε κάπου.
Εννοώ όσες επιλογές μας επιτρέψει στην τελική η εταιρεία. Εμείς θα ζητήσουμε το μέγιστο δυνατό, αλλά δεν έχουμε τον τελευταίο λόγο όπως γνωρίζετε. Για παράδειγμα ό Κόσμος 1 μιας και είναι κόσμος μη premium δεν θα μπορεί να δεχτεί τέτοια μετακίνηση. Θα το ζητήσουμε, αλλά δεν νομίζω να λάβουμε θετική απάντηση.
Το ίδιο ισχύει για παράδειγμα και για τον Montana, που είναι νέος κόσμος οπότε δεν θα μας επιτραπεί (ίσως) να ζητήσουμε μεταφορές και για εκεί. (με τα τωρινά δεδομένα)

@ALONIA Πάντα η τελική απόφαση ανήκει στην εταιρεία, αυτό δεν αλλάζει ούτε εδώ. Είτε η δικιά μας στάση είναι αρνητική είτε θετική. Επίσης να επισημάνουμε ότι για τον κόσμο Jacksonville έχουμε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό για να ανοίξουν οι μεταφορές μιας και το επίπεδο ενεργητικότητας πλησιάζει το επίπεδο του kiowa. Άρα δεν τίθεται θέμα "σε ποιον κάναμε το κέφι σήμερα", αλλά βάση δεδομένων που τα βλέπετε και εσείς εδώ και πολλούς μήνες. Και ναι, έχει γίνει ξανά στο παρελθόν τέτοια δημοσκόπιση για κόσμους σε ανάλογη κατάσταση. Το αποτέλεσμα της δημοσκόπισης δεν εγγυάται ότι θα έρθει και το αποτέλεσμα που ψηφίστηκε. Είναι απλά ένα δείγμα για να δούμε τι ζητάει ο κόσμος.
Στην τελική εσάς θέλουμε να βοηθήσουμε, να αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον το παιχνίδι για εσάς αλλά και ο χαρακτήρας που έχετε επενδύσει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κάτι καχύποπτο πίσω από οποιαδήποτε κίνηση μας. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το ζήτημα γιατί πάλι θα ξεφύγουμε.

Να ανοίξουν οι μεταφορές απ όλους τους κόσμους για όλους τους κόσμους και ο καθένας να πάει οπου θέλει, όπως λέει και ο φίλος μου ο El Amazing:
Μπορούμε να το προωθήσουμε στην εταιρεία σαν αίτημα. Αλλά αυτό για την ώρα είναι αντίθετο στην τρέχουσα πολιτική που εφαρμόζει. Παρόλα αυτά, κάτι που μπορεί να γίνει είναι, να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο νήμα στο φόρουμ και να συζητήσουμε όλοι για την βέλτιση λύση. Σίγουρα εδώ, δεν είναι αυτός ο χώρος.

Είναι σαν να μας λέτε ότι η ψηφοφορία γίνεται για τα μάτια του κόσμου, αφού όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά της η απόφαση θα παρθεί άνωθεν.

Έτσι είναι όπως τα λέει ο Ακης. Απλά ξενερώσαμε με ολα αυτά.

Αν το επιθυμεί ο φίλος Ντούζος, που απο Ιντιάνα ήρθε Τζάκσον, με τελικό προορισμό Κολοράντο, επειδή εκεί δεν έχει παίκτη, εγώ θα πω πως δεν ειμαστε στην ίδια μοίρα, δεν μοιραζόμαστε τα ίδια οφέλη, δεν εχουμε κάνει την ιδια προσπάθεια και δεν έχουμε σπαταλήσει τις ίδιες ώρες στο παιχνίδι. Έχεις 2 παίκτες συνολικά, έχω 4. Όταν έχεις την επιλογή να πας Κολοράντο και δεν πας, και τώρα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος κάτι δεν πάει καλά με τις επιλογές και οχι με τον Κόσμο. Κανείς δεν απαγόρεψε σε κανέναν να παιζει ενεργά και να παίζει μάχες. Εαν ο χρόνος σου μειώθηκε το καταλαβαίνω, αλλά εδω μέσα ας δοθεί προτεραιότητα στους ενεργούς και οχι στους λιγότερο ενεργούς. Δεν σου απαγόρεψε κανείς φίλε Ντούζο να παιζεις μάχες. Αλλά ενεργό σε είδαμε πολύ λιγες φορές. Οπως κι άλλοι που έχουν ποστάρει. Μερικούς κι όλας τους ψάχνουμε στην κατάταξη των μαχών και δεν τους βρίσκουμε. Δεν εχω θέμα με κάποιον, χαίρομαι που ξεσπάς στο παιχνιδι, εγώ δεν ξεσπάω εδώ, δεν το έχω ανάγκη. ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΕΛΩ. Οταν βάζω λεφτά και χρόνο απαιτώ να έχω άποψη.

Αν θέλετε να διώχνετε παίκτες απο το παιχνίδι, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο, τότε θα το καταφέρετε με τέτοιες κινήσεις. Κάτσαμε, τα είπαμε, τα συζητήσαμε, μια μικρή ομάδα παικτών 4-5 άτομα, και ας βάλουμε μια ψηφοφορία... Μην μας υποτιμάτε, τουλάχιστον οχι έτσι.

Έκλεισε ο Ιντιάνα έφυγαν οι παίκτες, και παρατηρήθηκε το φαινόμενο, μόλις έφυγαν και έπαιξαν αλλού να κάνουν delete, σας λέει κάτι αυτό; Χαοτικό είναι αυτό που πάει να γίνει. Ανθραξ ξέρουμε πολύ καλά τι παίζει γενικώς, θα το διάβασες είμαι σίγουρος το ποστάρισμα ολόκληρο. Δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν εχω την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον που κάθε τρεις μήνες είναι μπαν, βρίσκει τετραπλάσια ρούχα απ ότι εγώ αν και παίζουμε το ίδιο, κτλ κτλ κτλ.

Πρακτικά θα είναι λάθος μια τέτοια απόφαση, και όχι μονον για το Τζάκσον. Ούτε ποστάρω εδώ για να μην κλείσει ο Κόσμος εκεί. Δημιουργείται η εντύπωση πως αύριο το ίδιο θα γινει και στο Λας Βέγκας, μεθαύριο στο Χιούστον. Γιατί να παιζουμε άδικα εκει αφου μια μέρα θα οδηγηθούμε σε όποιον κόσμο επιλέξουν μερικοί και μάλιστα με ψηφοφορία, και μάλιστα ενώ ήδη έχουμε παίκτη στον κόσμο που θα πάμε.

Τους παίκτες στους άλλους κόσμους τους έχετε ρωτήσει; Αλήθεια θα ήθελαν να γίνει τέτοια μετακίνηση;

Κλείνω με αυτό:

"Στην τελική εσάς θέλουμε να βοηθήσουμε, να αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον το παιχνίδι για εσάς αλλά και ο χαρακτήρας που έχετε επενδύσει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κάτι καχύποπτο πίσω από οποιαδήποτε κίνηση μας. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το ζήτημα γιατί πάλι θα ξεφύγουμε".

Οχι Ανθραξ, δεν μας βοηθάτε με το να μας ακυρώνετε τους παίκτες που έχουμε χτίσει τόσο καιρό κι έχουμε επενδύσει για να αποκτήσει το προνόμιο ένας, δυο, τρείς έτσι ώστε να παίξουν Κολοράντο. Απορώ γιατι το λες. Λίγοι, που ενδιαφερόμαστε για το παιχνιδι αληθινα, προσπαθούμε να βοηθήσουμε εσάς, να στήσετε ένα σωστό παιχνίδι και να έχει νόημα και η δική σας προσπάθεια. Η καχυποψία ξεκινάει απο τέτοιες κινήσεις, οταν συγκεκριμένοι παίκτες, με τα ίδια επιχειρήματα, προσπαθούν να κλείσουν έναν ακόμη κόσμο. Δεν θα ξαναγράψω, άδικος κόπος, μου το πρότειναν κάποιοι να μην το κάνω αλλά δεν τους άκουσα. Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που δεν παρουσιάζουν τόσο ξενέρωμα.

Πρέπει να με πιστέψετε πως μίλησα καλοπροαίρετα. Εχω γράψει το λιγότερο απ όλους στο φόρουμ. Σας έγραψα προτάσεις, είμαι εδώ για να συζητήσω μια καλή οργάνωση για όλα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οποια προσπάθεια έγινε στο παρελθόν πήγε χειρότερα, δεν το βλέπετε;. Ο Τζάκσον μπορεί να γινει ο σερβερ των οχυρομαχιών. Γι αυτό έγραψα την πρόταση να μπορούν όλοι να φύγουν και να πάνε παντού. Το πως θα γίνει είναι άλλο θέμα. Πριν βάλετε ψηφοφορίες, τουλάχιστον μιλήστε με όλους που είναι ενεργοί, που δεν το κάνατε. Τουλάχιστον βάλτε 2-3 θέματα προς ψήφιση και όχι ένα. Ειδικά αυτό που 2 τουλάχιστον παικτες το ειχαν ψιλοαναφέρει πριν αρκετούς μήνες σαν δήθεν κουτσομπολιό. Αυτό για να απαντήσω στα περι καχυποψίας.

"Παρόλα αυτά, κάτι που μπορεί να γίνει είναι, να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο νήμα στο φόρουμ και να συζητήσουμε όλοι για την βέλτιση λύση. Σίγουρα εδώ, δεν είναι αυτός ο χώρος"

Αυτό έπρεπε να γίνει εξ αρχής. Οταν το παιχνίδι παει άσχημα, κάνε αυτό. Οταν δεν κάνεις αυτό, κάπου υπάρχει λάθος.

Παιδιά μην τρελενεστε σε κάποιους δεν αρέσει να ανοίξει καμία μεταφορά αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν ζητήσει κατά καιρούς ότι δεν ανοίγουν τις μεταφορές ότι δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν και ξέρω αρκετούς στο κάτω κάτω από την στιγμή που κάποιος δεν θέλει να κάνει μεταφορά τον παίχτη του έχει την επιλογή να μήν το κάνει αν κάποιος θέλει να μείνει και να το παλέψει μπορεί να το κάνει δεν βγήκε η διαχείριση να σας κάνει μεταφορά με το έτσι θέλω κάποια άτομα ζητάνε μεταφορά και κάποια άλλα όχι ψηφίσετε και κάντε ότι θέλουν οι πολλοί

Τώρα ποιος τρελαίνεται είναι ένα σοβαρό θέμα φίλε μου "El". Aυτούς λοιπόν που ξέρεις ότι ζητούν μετακίνηση επειδή θέλουν να παίξουν, τι τους εμποδίζει να παίξουν στον κόσμο που βρίσκονται ?? Γιατί αν έπαιζαν ο κόσμος δεν θα πέθαινε. Κανένας κόσμος δεν πεθαίνει από μόνος του. Οι παίκτες που τον απαρτίζουν τον οδηγούν στον θάνατο.

Με 61 παικτες να εχουν ψηφισει στο Forum χωρις καν αναρτηση στο game μονο για νεκρος κοσμος δε κανει(Ευτυχως ειναι κρυφη και δε γελαμε).Επισης ειναι πολυ αστειο οτι αναφερουν στο φορουμ και σε τηλεγραφεια οτι θα ανοιξουν μεταφορες αλλα δε θα κλεισει ο κοσμος απο τη στιγμη που ο κοσμος θα χασει ενεργο κοσμο και χρηματα .Η ιννο games εχει αναφερει οτι αν ανοιγουν μεταφορες ο κοσμος θα εχει ενα περιθωριο 2 χρονων max μεχρι να κλεισει εντελως.Την εταιρεια την νοιαζουν τα νουμερα οπως παντα την ενοιαζαν σιγουρα δε μιλαω για την ψηφοφορια,σιγουρα ο κοσμος θελει μεταφορα αλλα αυτο θα το δειξουν τα νουμερα του.

Πίσω
Κορυφή