Έτσι είναι όπως τα λέει ο Ακης. Απλά ξενερώσαμε με ολα αυτά.
Αν το επιθυμεί ο φίλος Ντούζος, που απο Ιντιάνα ήρθε Τζάκσον, με τελικό προορισμό Κολοράντο, επειδή εκεί δεν έχει παίκτη, εγώ θα πω πως δεν ειμαστε στην ίδια μοίρα, δεν μοιραζόμαστε τα ίδια οφέλη, δεν εχουμε κάνει την ιδια προσπάθεια και δεν έχουμε σπαταλήσει τις ίδιες ώρες στο παιχνίδι. Έχεις 2 παίκτες συνολικά, έχω 4. Όταν έχεις την επιλογή να πας Κολοράντο και δεν πας, και τώρα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος κάτι δεν πάει καλά με τις επιλογές και οχι με τον Κόσμο. Κανείς δεν απαγόρεψε σε κανέναν να παιζει ενεργά και να παίζει μάχες. Εαν ο χρόνος σου μειώθηκε το καταλαβαίνω, αλλά εδω μέσα ας δοθεί προτεραιότητα στους ενεργούς και οχι στους λιγότερο ενεργούς. Δεν σου απαγόρεψε κανείς φίλε Ντούζο να παιζεις μάχες. Αλλά ενεργό σε είδαμε πολύ λιγες φορές. Οπως κι άλλοι που έχουν ποστάρει. Μερικούς κι όλας τους ψάχνουμε στην κατάταξη των μαχών και δεν τους βρίσκουμε. Δεν εχω θέμα με κάποιον, χαίρομαι που ξεσπάς στο παιχνιδι, εγώ δεν ξεσπάω εδώ, δεν το έχω ανάγκη. ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΕΛΩ. Οταν βάζω λεφτά και χρόνο απαιτώ να έχω άποψη.
Αν θέλετε να διώχνετε παίκτες απο το παιχνίδι, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο, τότε θα το καταφέρετε με τέτοιες κινήσεις. Κάτσαμε, τα είπαμε, τα συζητήσαμε, μια μικρή ομάδα παικτών 4-5 άτομα, και ας βάλουμε μια ψηφοφορία... Μην μας υποτιμάτε, τουλάχιστον οχι έτσι.
Έκλεισε ο Ιντιάνα έφυγαν οι παίκτες, και παρατηρήθηκε το φαινόμενο, μόλις έφυγαν και έπαιξαν αλλού να κάνουν delete, σας λέει κάτι αυτό; Χαοτικό είναι αυτό που πάει να γίνει. Ανθραξ ξέρουμε πολύ καλά τι παίζει γενικώς, θα το διάβασες είμαι σίγουρος το ποστάρισμα ολόκληρο. Δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν εχω την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον που κάθε τρεις μήνες είναι μπαν, βρίσκει τετραπλάσια ρούχα απ ότι εγώ αν και παίζουμε το ίδιο, κτλ κτλ κτλ.
Πρακτικά θα είναι λάθος μια τέτοια απόφαση, και όχι μονον για το Τζάκσον. Ούτε ποστάρω εδώ για να μην κλείσει ο Κόσμος εκεί. Δημιουργείται η εντύπωση πως αύριο το ίδιο θα γινει και στο Λας Βέγκας, μεθαύριο στο Χιούστον. Γιατί να παιζουμε άδικα εκει αφου μια μέρα θα οδηγηθούμε σε όποιον κόσμο επιλέξουν μερικοί και μάλιστα με ψηφοφορία, και μάλιστα ενώ ήδη έχουμε παίκτη στον κόσμο που θα πάμε.
Τους παίκτες στους άλλους κόσμους τους έχετε ρωτήσει; Αλήθεια θα ήθελαν να γίνει τέτοια μετακίνηση;
Κλείνω με αυτό:
"Στην τελική εσάς θέλουμε να βοηθήσουμε, να αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον το παιχνίδι για εσάς αλλά και ο χαρακτήρας που έχετε επενδύσει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κάτι καχύποπτο πίσω από οποιαδήποτε κίνηση μας. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το ζήτημα γιατί πάλι θα ξεφύγουμε".
Οχι Ανθραξ, δεν μας βοηθάτε με το να μας ακυρώνετε τους παίκτες που έχουμε χτίσει τόσο καιρό κι έχουμε επενδύσει για να αποκτήσει το προνόμιο ένας, δυο, τρείς έτσι ώστε να παίξουν Κολοράντο. Απορώ γιατι το λες. Λίγοι, που ενδιαφερόμαστε για το παιχνιδι αληθινα, προσπαθούμε να βοηθήσουμε εσάς, να στήσετε ένα σωστό παιχνίδι και να έχει νόημα και η δική σας προσπάθεια. Η καχυποψία ξεκινάει απο τέτοιες κινήσεις, οταν συγκεκριμένοι παίκτες, με τα ίδια επιχειρήματα, προσπαθούν να κλείσουν έναν ακόμη κόσμο. Δεν θα ξαναγράψω, άδικος κόπος, μου το πρότειναν κάποιοι να μην το κάνω αλλά δεν τους άκουσα. Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που δεν παρουσιάζουν τόσο ξενέρωμα.
Πρέπει να με πιστέψετε πως μίλησα καλοπροαίρετα. Εχω γράψει το λιγότερο απ όλους στο φόρουμ. Σας έγραψα προτάσεις, είμαι εδώ για να συζητήσω μια καλή οργάνωση για όλα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οποια προσπάθεια έγινε στο παρελθόν πήγε χειρότερα, δεν το βλέπετε;. Ο Τζάκσον μπορεί να γινει ο σερβερ των οχυρομαχιών. Γι αυτό έγραψα την πρόταση να μπορούν όλοι να φύγουν και να πάνε παντού. Το πως θα γίνει είναι άλλο θέμα. Πριν βάλετε ψηφοφορίες, τουλάχιστον μιλήστε με όλους που είναι ενεργοί, που δεν το κάνατε. Τουλάχιστον βάλτε 2-3 θέματα προς ψήφιση και όχι ένα. Ειδικά αυτό που 2 τουλάχιστον παικτες το ειχαν ψιλοαναφέρει πριν αρκετούς μήνες σαν δήθεν κουτσομπολιό. Αυτό για να απαντήσω στα περι καχυποψίας.
"Παρόλα αυτά, κάτι που μπορεί να γίνει είναι, να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο νήμα στο φόρουμ και να συζητήσουμε όλοι για την βέλτιση λύση. Σίγουρα εδώ, δεν είναι αυτός ο χώρος"
Αυτό έπρεπε να γίνει εξ αρχής. Οταν το παιχνίδι παει άσχημα, κάνε αυτό. Οταν δεν κάνεις αυτό, κάπου υπάρχει λάθος.