Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.165

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.165 στο τρέχον νήμα!
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Καποιο νεοτερο - καποια εξελιξη με τις αναβαθμισεις, τυχον πωλησεις με σβολια, εβεντς κατι ?

ειπαμε διακοπες Χριστουγεννων...κατανοητο, αλλα νομιζω περασαν κατα πολλες μερες
 

Hombre

Μέλος
επόμενη νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για beta την ερχόμενη εβδομάδα, (εκτός αν κάνουν την έκπληξη αύριο)
άρα εδώ θα μπεί την παραπάνω εβδομάδα, πωλήσεις με σβόλια, ίσως το 1ο δεκαήμερο του Φλεβάρη μπεί κάτι στο shop,
(χειμωνιάτικη πώληση δηλαδή) και φυσικά πώληση Αγ. Βαλεντίνου, όλα αύτα θα τα ξέρουμε τις επόμενες 3 εβδομάδες ελπίζω.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Για οποιαδήποτε νεώτερα αυτά ανακοινώνονται στην αντίστοιχη ενότητα. Ουδέποτε δημοσιεύσαμε πιθανές ανακοινώσεις ή πιθανές εικασίες. Όταν δε βγάζουμε ανακοίνωση σημαίνει ότι δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι. Ο Beta υπάρχει για ένα συγκεκριμένο σκοπό, για δοκιμή, εάν στη δοκιμή αυτή περαστούν 50 αλλαγές αλλά οι 50 αλλαγές δημιουργήσουν πρόβλημα τότε δε θα γίνει σε καμία κοινότητα ενημέρωση ή θα γίνουν οι 2 απ' αυτές.
 

Obstlostarier

Μέλος
τώρα στην beta ανακοινώνεται μια ενημέρωση για τις 24 Ιανουαρίου. οπότε πιθανότατα θα λάβουμε αυτήν την ενημέρωση 1 εβδομάδα αργότερα. αλλά τίποτα σπουδαίο, μόνο βελτιώσεις για τα παντελόνια. και στο 99% των περιπτώσεων η ενημέρωση από την beta είναι ίδια όπως στον κόσμο μας ;)
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Για τους παίκτες που ανυπομονούν για κάποια ενημέρωση , στον μπετα βγήκε η καινούργια ενημέρωση και είναι η συνέχειά στην αναβάθμιση παντελονιών ( σχεδόν τελείωσε ) Ο κομα του μπετα ενημέρωσε επίσης οτι σύντομα θα μπει και η χειμερινή εκδήλωση όπως κάθε χρόνο και επίσης είπε οτι έχουν πολλά σχεδιασμένα πλάνα για αυτόν τον χρόνο που θα μας ενημερώσουν με την πάροδο του χρόνου.

Μήν βιάζεστε όμως στο οτι δεν υπάρχει κάτι εδώ δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται τίποτα, μια ενημέρωση πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί στον μπετα και ΟΤΑΝ είναι όλα καλά να μπει και στους κανονικούς κόσμους. Το οτι πχ η επόμενη ενημέρωση είναι στις 24 του μήνα στον μπετα δεν σημαίνει ότι μετά απο μία βδομάδα θα μπει εδώ , μπορεί να πάρει και 2 βδομάδες όλα παίζουν ρόλο με τις δοκιμές..
 
Κορυφή