Νέα Ιδέα Αλλαγή και αναβάθμιση χαρακτήρα

MeliodaS

Παλαίμαχος
Δεδομένου ότι το west έχει αρχίσει το 2007 και έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε με την προσθήκη των οχυρών, των περιπετειών κ.ά. και πλέον βρισκόμαστε στο 2021 σχεδόν, θα ήθελα να ανοίξω τη συζήτηση για 2 θέματα:

1) δυνατότητα αλλαγής του χαρακτήρα

2) αναβάθμιση των bonus των χαρακτήρων


που θεωρώ ότι κρίνονται απαραίτητες κάποιες τροποποιήσεις.



Το 1ο είναι κάτι που πιστεύω μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα με ένα φίλτρο (όπως υπάρχουν φίλτρα για την αναδιανομή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων).

Θα κοστίζει 1000 ομόλογα/σβόλια και θα μπορεί να αγορασθεί/χρησιμοποιηθεί 1 φορά το χρόνο σε κάθε κόσμο.

Μόλις το χρησιμοποιεί ο παίκτης το παιχνίδι δίνει την δυνατότητα επιλογής χαρακτήρα (αν πάει να επιλέξει τον ίδιο χαρακτήρα με πριν του βγάζει μια προειδοποίηση με το κατάλληλο μήνυμα ή ακόμα καλύτερα δεν τον αφήνει καν να επιλέξει τον ίδιο χαρακτήρα) και μόλις επιλέξει το νέο χαρακτήρα του εμφανίζεται έναν μήνυμα επιβεβαίωσης για το αν είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Σχετικά με το ‘πρόβλημα για την αποστολή του χαρακτήρα’ που προκύπτει, η αποστολή του προηγούμενου χαρακτήρα αν έχει πραγματοποιηθεί παραμένει κανονικά (αν δεν έχει πραγματοποιηθεί δεν είναι διαθέσιμη πλέον) και αρχίζει η αποστολή για το νέο χαρακτήρα ώστε ο παίκτης να μπορεί να την ολοκληρώσει και να λάβει έξτρα ικανότητες και δεξιότητες (+ τον τίτλο του αντίστοιχου χαρακτήρα που διάλεξε).

Νομίζω δεν προκύπτει κάποιο άλλο ‘πρόβλημα’ σχετικά με αυτό το ζήτημα.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Όσον αφορά το 2ο , η παρουσίαση των παρακάτω αλλαγών/αναβαθμίσεων στηρίζεται στην προσωπική μου άποψη να γίνουν όλοι οι χαρακτήρες όσο το δυνατόν πιο ισοδύναμοι γίνεται.

Αναλυτικά:

Τυχοδιώκτης

Το 10% bonus της εύρεσης γίνεται 25%

Το 10% bonus της τύχης γίνεται 25%

Το bonus της χρήσης του ξενοδοχείου καταργείται

Το 10% bonus του κινδύνου παραμένει ίδιο ή γίνεται 15%

Το 25% bonus της αποφυγής στα οχυρά παραμένει ίδιο ή γίνεται 30%

*Νέο! Μπόνους επαναφοράς, 25% μπόνους επαναφοράς



Μονομάχος

To 10% bonus της ταχύτητας καταργείται

Το 40% bonus του κινήτρου μονομαχίας παραμένει ίδιο

Το 10% bonus χρημάτων σε μονομαχία παραμένει ίδιο ή γίνεται 15%

Το 10% bonus critical στα οχυρά παραμένει ίδιο

Το bonus των 15 λεπτών σχετικά με το εύρος παραμένει ίδιο ή γίνεται 10 λεπτά

Το bonus της αντίληψης παραμένει ίδιο

*Νέο! Μπόνους εμφάνισης, σε μονομαχίες παίρνεις 15% bonus στην ικανότητα εμφάνισης



Εργάτης

Το 5% bonus εμπειρίας παραμένει ίδιο ή γίνεται 7,5%

Το 2% bonus στους φόρους στην τράπεζα παραμένει ίδιο

Το 5% bonus στις κατασκευές κτιρίων παραμένει ίδιο ή γίνεται 10%

Το 10% bonus κινήτρου παραμένει ίδιο ή γίνεται 15%

Το 20% bonus στόχευσης+αποφυγής στα οχυρά παραμένει ίδιο

*Νέο! Μπόνους δημιουργίας, +25% bonus για εξαιρετικά αποτελέσματα



Στρατιώτης

Το bonus πόντων υγείας παραμένει ίδιο

Το bonus απαίτησης επιπέδου καταργείται

Το 25% bonus των τακτικών στις μονομαχίες παραμένει ίδιο

Το 25% bonus ηγεσίας στα οχυρά παραμένει ίδιο

*Νέο! Μπόνους επικηρύξεων, +25% bonus χρημάτων από σύλληψη επικηρυγμένων



Προτείνεται η κατάργηση των 3 παραπάνω bonus καθώς αυτά είναι επί το πλείστον άχρηστα το 2020 αφού δεν αποτελούν κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα.

Υ.Γ Δεν έχω αναλύσει τη σκέψη μου γιατί το post είναι ήδη μεγάλο, ωστόσο αν χρειάζεται κάποιος κάποια τεκμηρίωση μπορώ να αναλύσω περαιτέρω τη γνώμη μου
 

Hombre

Μέλος
1) δυνατότητα αλλαγής του χαρακτήρα

- έπρεπε να έχει γίνει ήδη αυτό.

2) αναβάθμιση των bonus των χαρακτήρων

- νομίζω πως γιά νέα και αλλαγές στα μπόνους, θα μπορούσε η εταιρεία με ένα pop up, (όπως έκανε γιά το εβέντ ''ήμερα των νεκρών'')
να μας δώσει μία λίστα με ερωτήσεις τι θα θέλαμε να αλλάξει απ τά μπόνους του κάθε χαρακτήρα και να μας δώσει κάποιες δικές της ιδέες
για το τι σκέφτεται να αλλάξει και αν συμφωνούμε.





Σχετικά με το ‘πρόβλημα για την αποστολή του χαρακτήρα’ που προκύπτει, η αποστολή του προηγούμενου χαρακτήρα αν έχει πραγματοποιηθεί παραμένει κανονικά (αν δεν έχει πραγματοποιηθεί δεν είναι διαθέσιμη πλέον) και αρχίζει η αποστολή για το νέο χαρακτήρα ώστε ο παίκτης να μπορεί να την ολοκληρώσει και να λάβει έξτρα ικανότητες και δεξιότητες (+ τον τίτλο του αντίστοιχου χαρακτήρα που διάλεξε).

- εδώ η εταιρεία θα μπορούσε να προσθέσει και νέα επιτεύγματα
 
Πολυ καλή ιδέα γιατί κάποια από τα μπόνους των χαρακτήρων μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθουν απο τα σημερινά σετ. Επίσης το 2007το west ήταν πολύ διαφορετικό από ότι σήμερα καθώς έχουν προστεθεί νέες δηνατοτητες στο παιχνίδι πχ δημιουργίες, κατάστημα up, κλπ
Θα μπορούσε ενδεχομένως να προστεθεί στα μπονους του τυχοδιωκτη μια μεγαλύτερη πιθανότητα 10-15% να βρίσκει ομόλογο σε δουλειές.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Για το πρώτο σκέλος, αν κατάλαβα κάτι λάθος διορθώστε με, εννοείτε αλλαγή χαρακτήρα από στρατιώτη σε μονομάχο κτλ. Αυτό να σας ενημερώσω από τώρα δεν είναι εφικτό, έχει προταθεί και από άλλες κοινότητες και η απάντηση που είχε δοθεί και ισχύει είναι στο θέμα των αποστολών. Διότι άλλες αποστολές έχει ένας τυχοδιώκτης κι άλλες ένας εργάτης. Υπάρχουν οι γενικές αποστολές που είναι για όλους αλλά υπάρχουν και των χαρακτήρων.
Για το δεύτερο σκέλος, έχει ήδη προωθηθεί στην εταιρεία. Υπάρχει γενικότερα μια σκέψη για τις αλλαγές στα πλεονεκτήματα των χαρακτήρων αλλά περισσότερα θα ξέρουμε με τη νέα χρονιά.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Πολύ σωστά καταλάβατε, αλλα γιατι δεν ειναι εφικτο δεν το καταλαβαινω πραγματικα

Μονο 1 αποστολη οπως επισημανεται κ εσεις ορθως εξαρταται απο το χαρακτηρα κ γι΄αυτην ανεφερα αναλυτικα τι μπορει να γινει για να αποφευχθει τυχον προβλημα
 
Κορυφή