Πυρετός Χρυσού - Διεθνής Εκδήλωση

cord

Ex-The West Team
goldrush.png

Γρήγορα, γρήγορα - Βιαστείτε!

Η νέα μας εκδήλωση είναι τελικά εδώ, ο διεθνής πυρετός χρυσού! Οι γρήγοροι σε μυαλό και σώμα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σίγουρα!

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που φιλοξενήσαμε το Διεθνές Πρωτάθλημα Μάχης Οχυρών, το δεύτερο κατά σειρά.
Πολλοί από εσάς ίσως έχετε ήδη συμμετάσχει σε ένα διακομιστή ταχύτητας και είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τη βασική μηχανική. Ο διεθνής διακομιστής ταχύτητας θα είναι παρόμοιος με μικρές προσαρμογές για να φιλοξενήσει περισσότερες πτυχές πολλαπλών παικτών και ρόλων.
Όχι μόνο αυτό, στη προηγούμενη εκδήλωση, έγιναν πολλές εργασίες για τους παίκτες, οι οποίες τους περιόριζαν κάπως στον κόσμο αυτόν. Αυτή τη φορά επιτρέπουμε στους παίκτες να εγγραφούν και να δημιουργήσουν το παιχνίδι τους όπως θεωρούν κατάλληλα. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε το γάιδαρο και να τοποθετήσετε το τέταρτο άλογο σας, θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν γρηγορότεροι!
Και φυσικά, υπάρχουν πολλές κατηγορίες και βραβεία για να κερδίσετε!

Για μια περίοδο 30 ημερών, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν κόσμο όπου όλα βρίσκονται σε κατάσταση γρήγορης προώθησης. Τώρα υπάρχει ένα θέμα εδώ, οι χρόνοι που χρειάζονται για μονομαχίες, δουλειές, μάχες οχυρών και απαιτήσεις αποστολών - αυτά παραμένουν ίδια. Το ποσό των μετρητών, των πόντων εμπειρίας, του χρόνου αποστάσεων, θα ενισχυθεί για να επωφεληθείτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανεβαίνετε επίπεδο γρηγορότερα, να αγοράσετε αντικείμενα γρηγορότερα, να βρείτε προϊόντα για να ολοκληρώσετε αναζητήσεις γρηγορότερα κλπ

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από 15 Αυγούστου * μεταξύ 10:00 και 15:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, 23:59 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης)

Διεύθυνση του διακομιστή: https://events.the-west.net/

Όπως είπαμε, έχουμε κάποια υπέροχα βραβεία για εσάς! Το μεγαλύτερο έπαθλο αποτελείται από τους παίκτες που θα κερδίσουν τους περισσότερους πόντους εμπειρίας κατά τη διάρκεια της περιόδου των 30 ημερών. Αυτό θα χωριστεί σε δύο κατηγορίες ως εξής:

Premium παίκτες v Μη Premium παίκτες:

1η θέση: 2000 Nuggets + σετ (ρούχα / όπλα / ζώο + σέλα)
2η θέση: 1500 Nuggets + σετ (ρούχα)
3η θέση: 1000 Nuggets + σετ όπλων

Διαβάζετε σωστά ναι, θα υπάρχουν δύο νικητές πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης. Εκείνοι που ξοδεύουν σβόλους και εκείνοι που δεν ξοδεύουν σβόλους. Προσέξτε όμως, η δαπάνη ενός μπόνους σύνδεσης θα σας φέρει στην κατηγορία premium παίκτη που ξοδεύει σβόλους.

Το δεύτερο μεγαλύτερο μέρος των δώρων απονέμεται σε παίκτες που θα έχουν τους περισσότερους πόντους επιτευγμάτων.

Premium παίκτες v Μη Premium παίκτες:

1η θέση: 2000 σβόλοι + ειδικό καπέλο + φουλάρι
2η θέση: 1200 σβόλοι
3η θέση: 500 σβόλοι

Προσέξτε όμως, η δαπάνη ενός μπόνους σύνδεσης θα σας φέρει στην κατηγορία premium παίκτη που ξοδεύει σβόλους.

Ένα βραβείο των 500 σβόλων θα απονεμηθεί στον παίκτη με τα περισσότερα μετρητά κατατεθειμένα στη τράπεζα στον χαρακτήρα του.

Ένα βραβείο 1000 σβόλων + σετ όπλων θα απονεμηθεί στον παίκτη με τα περισσότερους πόντους Μονομαχίας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Στα έπαθλα συμπεριλαμβάνονται επίσης οι πόλεις με τους περισσότερους πόντους ως εξής:

1η θέση πόλης: 500 ομόλογα + 100 σβόλους σε όλα τα μέλη και ο τίτλος Speedy Gonzales
2η θέση πόλης: 500 ομόλογα σε όλα τα μέλη και ο τίτλος Speedy Gonzales

Έπαθλα θα απονεμηθούν επίσης στην πόλη που θα έχει τα περισσότερα μετρητά στο θησαυροφυλάκιο της - 500 ομόλογα σε κάθε μέλος.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσετε σε μια τέτοια εκδήλωση που να καλύπτει πολλά διαφορετικά στυλ παιξίματος, πολλά από τα βραβεία επικεντρώνονται στο multiplayer και την οργάνωση. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκδήλωση, αυτά θα είναι τα δύο σημαντικά στοιχεία.

Το Μπόνους που θα εφαρμοστεί σε αυτόν τον κόσμο θα είναι το εξής:

Χρήματα από θέσεις δουλειές: 1000%
Πόντοι εμπειρίας από δουλειές: 1000%
Τύχη σε δουλειές: 500%
Δυνατότητα εύρεσης από δουλειές: 1000%
Ταχύτητα: 1500%
Αναπλήρωση ενέργειας: 750%
Αναπλήρωση υγείας: 750%
Κίνητρο δουλειάς: 750%
Κίνητρο μονομαχίας: 750%
Ζημιά μονομαχίας: 200%
Πόντοι δουλειάς: 500%

Το 100% είναι η κανονική ρύθμιση όπως γνωρίζετε στο κανονικό παιχνίδι μας.

Έχετε ερωτήσεις? Μη διστάσετε να ρωτήσετε ή και να μοιραστείτε τη γνώμη σας.
 

cord

Ex-The West Team
Συχνές Ερωτήσεις - Κανόνες και Οδηγίες
  • Όλοι οι τρέχοντες κανόνες παιχνιδιού ισχύουν για το διακομιστή εκδηλώσεων. Αυτό περιλαμβάνει διατάξεις προστασίας δεδομένων και γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Οποιεσδήποτε παραβιάσεις κανόνων, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων της επικοινωνίας, θα αντιμετωπίζονται σαν να παίζατε στον κανονικό διακομιστή σας.
  • Αν αποκλειστείτε μόνιμα λόγω πολύ σοβαρής παραβίασης, δεν έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στην εκδήλωση. Μια παραβίαση κανόνα μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες ζημιές και επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε πίσω στο παιχνίδι θα θεωρηθεί ως «άδικο» προς τους υπόλοιπους παίκτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση. Μπορείτε να κάνετε ένσταση και θα σας δοθούν λεπτομερείς εξηγήσεις.
  • Επικοινωνία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας γλώσσα στα προφίλ των πόλεων, οχυρού, στα δικά σας προφίλ κλπ. Θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε τα Αγγλικά στα chat room καθώς αυτό είναι ένα δημόσιο δωμάτιο και θα θέλαμε όλοι να καταλάβαινουν τι ειπώνεται σε αυτά τα δωμάτια.
  • Η τραπεζική μεταφορά είναι απενεργοποιημένη. Υπάρχουν βραβεία που απονέμονται στην κατηγορία μετρητών και η χρήση της αγοράς με μοναδικό σκοπό τη μεταφορά μετρητών θα θεωρηθεί παραβίαση κανόνα και τα μετρητά σας εντός του παιχνιδιού θα επανέλθουν σε 0 $. Τυχόν μετρητά εντός του παιχνιδιού που τοποθετούνται στο θησαυροφυλάκιο μιας πόλης θα αφαιρεθούν αν τα χρήματα κερδίθηκαν παράνομα.
  • Πόλεις: Όταν μπαίνεις στον κόσμο, μπορείς να συμμετέχεις σε όλες τις δυνατότητες που έχεις στη διάθεσή σου. Αυτό περιλαμβάνει τις πόλεις. Δεν είστε αναγκασμένοι να συμμετάσχετε σε μια πόλη από τον κεντρικό σας διακομιστή (συνιστάται), αλλά είστε ελεύθεροι να συμμετάσχετε ή να βρείτε κάποια πόλη. Θυμηθείτε ότι η ομαδική εργασία είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να κερδίσετε μερικά από τα βραβεία που προσφέρονται. Παίξτε σοφά!
  • Οι συμμαχίες επιτρέπονται, αλλά δεν αποφέρουν βραβεία σε αυτή την εκδήλωση.
  • Αγορά: Όπως ήδη αναφέρθηκε, θα είμαστε πολύ αυστηροί στην Αγορά και το περιεχόμενο που υπάρχει εκεί. Η αγορά πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για εμπορικούς σκοπούς, πράγμα που αποκλείει τη δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων ποσών μετρητών από έναν παίκτη σε άλλο. Όλα τα αντικείμενα που μπορούν να διατεθούν στην αγορά θα περιορίζονται μόνο στο διπλάσιο της αγοραστικής αξίας.
  • Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να κερδίσετε. Μπορεί να κερδίσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες και θα επιβραβευτείτε ανάλογα. Ωστόσο, υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες, Premium και μη Premium για τους νικητές στους Πόντους εμπειρίας και Πόντους επιτευγμάτων. Εάν αφαιρεθεί ένας μόνο σβόλος από το λογαριασμό σας για οποιαδήποτε αγορά εντός του παιχνιδιού, θα πέσετε αυτόματα στην κατηγορία Premium. Αυτό δεν θα αντιστραφεί αν προκύψουν λάθη. Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ.
  • Η κόσμος Πυρετός του Χρυσού θα είναι ένας Full Premium κόσμος.
  • Οι Μάχες Οχυρών επιτρέπονται. Λάβετε υπόψη ότι πολλές μάχες που γίνονται με γρήγορη διαδοχή θα κοστίζουν σημαντικά περισσότερα μετρητά εντός του παιχνιδιού.
  • Το Λούνα Παρκ θα απενεργοποιηθεί.
  • Λόγω ενός προβλήματος με ειδικούς χαρακτήρες στα Ελληνικά, παρακαλουμε να γνωρίζετε πως ο χαρακτήρας σας δεν είναι δυνατόν να έχει όνομα βασισμένο σε κάποιους τέτοιους χαρακτήρες ή να τους περιέχει. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε ένα εναλλακτικό ή παρόμοιο όνομα (πχ. Λαχανοκεφτές > Lahanokeftes ή Λαχανοκεφτες - χωρις τόνο, αν γινεται), αλλά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το e-mail εγγραφής που έχετε στον κανονικό σας τοπικό κόσμο.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Το email μου τελειωνει σε . gr και δεν μου το δεχεται... δεν μπορω να κανω login προσπαθησα με ιδιο name κωδικο κ email αλλα τιποτα

edit by cord > O διακομιστης ανοιγει στις 15 του μηνος. Θα υπαρξει πιθανον ανακοινωση και για την ακριβη ωρα....
Απο την ανακοινωση: Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από 15 Αυγούστου * μεταξύ 10:00 και 15:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, 23:59 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης)
 

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ

Νέο Μέλος
  • Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε ένα εναλλακτικό ή παρόμοιο όνομα (πχ. Λαχανοκεφτές > Lahanokeftes ή Λαχανοκεφτες - χωρις τόνο, αν γινεται), αλλά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το e-mail εγγραφής που έχετε στον κανονικό σας τοπικό κόσμο.
Όταν το nickname σου, ανοίγει νέους ορίζοντες παραδειγματισμού :p
 

Arkus

Νέο Μέλος
Καλησπέρα, αυτή η εκδήλωση αντικαθιστά το 3ο διεθνές πρωτάθλημα οχυρών ή είναι κάτι ξεχωριστό;
 
Κορυφή