Ανακοίνωση The-West όπως παλιά !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
west_classic.png

Φέτος στην InnoGames ειχαμε τα 10α μας γεννεθλια! Για να γιορτασουμε την επετειο αυτη έχουμε μια πολυ ειδικη ελδηλωση:
Απο 3 Ιουλιου ως 31 Ιουλιου τα τρια επικα παιχνιδια μας, Φυλετικες Μαχες, The-West και Grepolis θα προσφερουν εναν διεθνη κλασσικο κοσμο στον οποιο για καθε παιχνιδι οι παιχτες θα εχουν την ευκαιρια να ξαναζησουν την πρωτη εκδοση του αγαπημενου τους παιχνιδιου, συμπεριλαμβανομενων των αρχικων γραφικων, χαρακτηριστικων και κανονων της εποχης εκεινης. Η νοσταγλια ειναι σιγουρο πως θα ξεχειλισει σε ολους μας!

Για περισσοτερα δειτε και την επισημη ανακοινωση τυπου.

p1.png
p2.png
p3.png

Ετοιμαστειτε λοιπον, σελωστε αλογα, γεμιστε τα οπλα σας με πυτρομαχικα, κρατατε και ενα μαντηλι καλου κακου γιατι ειναι πιθανο να σας πιασει η συγκινηση μετα απο τοσο χρονια... και βγειτε στα απεραντα λιβαδια μαζι με τους παιχτες απο ολες τις χωρες! Ταξιδεψτε πισω στο 2008, στην αρχη του The-West - και ζηστε με τον δικο σας τροπο τις δυσκολιες των πρωτοπορων εκεινης της εποχης. Θυμηθειτε παιχτες που μας αφησαν τις καλυτερες αναμηνσεις και δεν υπαρχουν πια, ειναι πολλα αυτα που μπορει να σκεφτει και να αναπολησει κανεις παιζοντας την 1η εκδοση του παιχνιδιου. Καθε δολαριο μετραει, αλλά η κοντινοτερη τραπεζα ειναι πολυ μακρια και οι ληστες παραμονευουν σε καθε βημα σας. Καθε δουλεια πρεπει να ξεκλειδωθει με ικανοτητες, δεν υπαρχει εμπορος για αγορες και κανεις δεν θα σας βοηθησει σε αυτο ακομη και στη πολη σας μια και δεν υπηρχε η Αγορα τοτε. Ολοκληρωστε δυσκολες και κλασσικες αποστολες, βρειτε και χτιστε μαι πολη, μονομαχηστε με αλλους παιχτες και επωφεληθειτε απο τα πριμιουμ πλεονεκτηματα για ολους. Συμμετεχετε και επιλεξτε τον τροπο παιχνιδιου σας στον διεθνη κλασσικο κοσμο!

Και θυμηθειτε: Ενας γαιδαρος συμβολιζει πλουτη.​
donkey.png


Οι πρωτοι 3 παιχτες (στη καταταξη εμπειριας) του κοσμου αυτου θα ανταμοιφθουν με σβολους στον κοσμο της χωρας που παιζουν κανονικα:
  • 3000 Σβολοι για τον 1ο παιχτη
  • 2000 Σβολοι για τον 2ο παιχτη
  • 1000 Σβολοι για τον 3ο παιχτη
Περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα συμμετεχετε στον διεθνη κλασσικο κοσμο θα ακολουθησουν στις 3 Ιουλιου.
Ελπιζουμε να σας αρεσει ο κοσμος αυτος και ανυπομονουμε για τα σχολια σας.

Περισσοτερες πληροφοριες και
εδω

Η Ελληνικη Ομαδα Διαχειρισης του The West
_______________________________________________________
Παρακαλουμε σημειωστε πως ο κοσμος αυτος εχει περιορισμενη υποστηριξη και δεν ανηκει στο συστημα εξυπηρετησης πελατων και στο συστημα πληρωμων. Αγορες πριμιουμ δεν ειναι δυνατες. Δυλειτουργιες και αλλα τεχνικα θεματα ενδεχεται να προκυψουν. Παιζετε με δικη σας ευθυνη!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή