ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
με αφορμη σημερινο περιστατικο σχετικα με αγορα αντικειμενων θελω να σας πω 1-2 πραγματα.
καλο ειναι οταν θελουμε να πουλησουμε κατι στην αγορα για ιδιαιτερο λογο (οπως οταν προκειται για αλλον) καλο θα ειναι να μπαινει μια σημειωση οπως γινεται συνηθως, σχετικα με την ιδιαιτεροτητα ωστε να το διαβαζουμε και να τηρουμε το "φερ πλει" αγορας. σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να τιμωρειται ο "παραβατης" αν κι εφοσον δεν συμμορφωνεται.
προσωπικα δεν θυμαμαι να μου εχει τυχει να παρει αλλος κατι που εχω πουλησει με σημειωση καποιας ιδιαιτερης πωλησης και εκτιμω και ευχαριστω για αυτο. αντιθετα εγω εχει τυχει σε διαφορους κοσμους να εχω αγορασει αντικειμενα που προοριζονται για αλλους αλλα σε ολες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει καποια σημειωση, απλα ειναι χαμηλη η τιμη. οταν υπαρχει σημειωση παντα το σεβομαι και δεν προβαινω σε αγορα. στις περιπτωσεις που εχω παρει αντικειμενα με ιδιαιτερη πωληση, οποτε μου το αναφερουν παντα το επιστρεφω στην αγορα η στον πωλητη η σε αυτον που προοριζεται στην τιμη που το αγορασα.
θελω να σας πω οτι οταν αγοραζω κατι απο την αγορα, σπανια ελεγχω ποιος πουλαει και απο που. παντα ομως ελεγχω τις σημειωσεις και σεβοαμαι τις "ιδιαιετερες" πωλησεις. θελω επισης να τονισω οτι τετοιες αγορες απο πλευρας μου ειναι χωρις σκοπο και αθελα μου και θελω να ζητησω συγνωμη απο οσους δημιουργησα τετοια αναστατωση και για οποια καθυστερηση εφερα.
 
Κορυφή