meta apo polu kairo ksana ergatis! HELP

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7465
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser7465

Guest
Καλησπέρα σας, έψαξα κάποια λεπτά αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω με ακρίβεια. Μετά από χρόνια πήρα την απόφαση να ξανασχοληθώ με το εν λόγο παιχνίδι. Όπως και τότε και τώρα έγινα χτίστης αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά που να βάλω τους πόντους οικανότητας κτλ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η με παραπέμψει σε ανάλογο post ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser735

Guest
Ιδιότητες στην δύναμη, ικανότητες στην κατασκευή. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεις τους μέγιστους δυνατούς πόντους εργασίας.

Έχε στο νου σου οτι όσο μεγαλώνεις σε επίπεδα καλά θα ήταν να εξοπλιστείς και με ρούχα-σετ που σου δίνουν πάρα πολλούς πόντους στην κατασκευή.
 

DeletedUser7465

Guest
Μήπως έχει σχέση και με το τι επάγγελμα θα επιλέξω? Βασικά δεν ξέρω τι είναι πιο αναγκαίο ας το πω ? Τι προτείνεται ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser7465

Guest
...
 

Συνημμένα

  • Screenshot_81.jpg
    Screenshot_81.jpg
    64,1 KB · Προβολές: 108

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Πανω απο 70 επιπεδο δεν σε κοβω...αρα πρεπει να βρεις μια μικρη εκκλησια για να κανεις την κατασκεη που θες..

Οσο για το επαγγελμα..θα σου πω λιγα λογια για το καθε ενα και διαλεξε οποιο θες εσυ...
Σταυλιτης: -Δινει την καλυτερη ενισχυση(μεχρι τωρα) για τις μαχες οχυρων(αλλα να βρεθει η συνταγη ειναι πολυ δυσκολο)
-Αυτα που φτιαχνει κυριως ειναι ενισχυσεις που μειωνουν τον χρονο οταν πηγαινεις απο μια περιοχη σε αλλη αλλα δινει και μερικες ενισχυσεις ενεργειας+αναπληρωση κινητρου ενεργειας

Κομπογιαννιτης: Αυτος εδω φτιαχνει πραγματα κυριως που σου δινουν αναπληρωση ενεργειας+αναπληρωση κινητρου δουλειας+και αλλα πραγματα που αμα τα καταναλωσεις σου δινουν εξτρα ποντους σε μερικες ικανοτητες (αρκετα χρησιμος στο παιχνιδι)

Μαγειρας: Αυτος εδω φτιαχνει μερικες ενισχυσεις ενεργειας αλλα και ενισχυσεις που σου αυξανουν τις ικανοτητες-ιδιοτητες στο παιχνιδι

Οπλοποιος: Ο οπλοποιος φτιαχνει κυριως ενισχυσεις για τα οχυρα και μονομαχιες

Αν θες να δεις πιο εκτενης πληροφοριες για τα επαγγελματα πηγαινε εδω https://wiki.the-west.gr/wiki/Επαγγέλματα
Πανω πανω σου εχει επιλογη να δεις οποιο επαγγελμα θελεις.
 

DeletedUser7465

Guest
Όλα καλά αυτά που μου λες αλλά αυτό με την εκκλησία δεν το κατάλαβα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Επειδη εισαι μικρο επιπεδο και προφανως χωρις τα καταλληλα ρουχα για να κανεις καλη κατασκευη χρειαζεσαι να βρεις μια μικρη εκκλησια σε επιπεδο...Η εκκλησια σαν κτηριο ξεκιναει απο το 1 επιπεδο και φτανει ως το απειρο...αλλα σε καθε επιπεδο που ανεβαινει ζηταει και περισσοτερους ποντους κατασκευης..Εκτως και εννοεις εσυ κατι αλλο με την εννοια "κτιστης" ..
 

DeletedUser7465

Guest
Διάλεξα την κατηγορία εργάτης, τώρα είμαι 20 επίπεδο αλλά ακόμα δεν έχω διαλέξει το επάγγελμα μου. Σκέφτομαι να γίνω μάγειρας η κομπογιαννήτης αλλά δεν μπορώ να επιλέξω και από την άλλη έχω κάποιους πόντους ικανότητες και δεν μπορώ να αποφασίσω που είναι καλύτερα να τα βάλω. Στην αρχή το είχα ξεκινήσει αλλά το είχα παρατήσει . Αλλά μετά από αυτά τα χρόνια αρκετά τα έχω ξεχάσει όσο για την εκκλησία αναβίωσα μια πόλη φάντασμα και είναι κάπως αναπτυγμένη μπορώ να πω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Ε τοτε δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα...Η εννοια του κτιστη τα τελευταια χρονια εχει παρει αλλη τροπη..τωρα οταν καποιος γινεται κτιστης το κανει για το εξπ που δινει η εκκλησια οταν την χτιζεις...Εσυ θες να γινεις κτιστης για να κτιστεις την εκκλησια σου και μετα τι ? :p Καλυτερα ριξε τους ποντους σου εκει που χρειαζονται για να κανεις με ευκολια τις εργασιες..Οταν παρεις αρκετα επιπεδα τοτε θα μπορεις να κτισεις...Αυτην την στιγμη εχεις 0 ρουχα..και 0 ικανοτητες-ιδιοτητες αρα πρακτικα δεν μπορεις να κτισεις ουτε την πολη σου αξιοπρεπως...Οπως ειπα..ανεβα επιπεδα κανε αποστολες και βαλε τις ικανοτητες-ιδιοτητες στις εργασιες που εχεις χαμηλους ποντους εργασιας για να τις κανεις πιο ευκολα...
 

DeletedUser7465

Guest
Δλδ με λίγα λόγια μου λες να κρατήσω τους πόντους ικανότητας και ιδιότητας και να τα βάζω με τον καιρό εκεί που τα χρειάζωμαι για να κάνω τις αποστολές και τα χτισήματα μου ? και όσο για τα επαγγέλματα στα 20 lvl πια είναι η γνώμη σου?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Ναι αυτο ακριβως σου λεω...κτισηματα στο επιπεδο σου και χωρις ρουχα δεν μπορεις να κανεις...θα σου δωσω ενα παραδειγμα...Θα βαλεις εσυ τους ποντους στην κατασκευη σου..ολους..και καποια στιγμη οπως θα χτιζεις και θα ανεβενει επιπεδα το κτηριο σου δεν θα μπορεις να την κτισεις..γιατι?...γιατι δεν θα εχεις καλο εξοπλισμο...δεν θα σου φτανουν οι ικανοτητες για να φτασεις τους επιθυμητους ποντους....Καλυτερα να ανεβεις επιπεδα πρωτα κανοντας αποστολες..

Για τα επαγγελματα σου εξηγησα πανω κατω τι κανει το καθε ενα...Αν εισαι αναμεσα σε μαγειρα και κομπογιαννιτη...ο κομπογιαννιτης για μενα ειναι λιγο πιο χρησιμος..Αλλα πανω κατω ειναι το ιδιο με τον μαγειρα ειναι και αυτος..
 

DeletedUser7465

Guest
ωραία. σε ευχαριστώ πολύ. μάλλον προς κομπογιαννίτη κλίνω!!!
 

DeletedUser4530

Guest
εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα τωρα που ειναι νωρις και αν δεις οτι δεν σου κανει ο εργατης διεγραψε και κανε απο την αρχη αλλον.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
επιπεδο 20 εισαι...δεν εχεις χασει ουτε εχεις κερδισει τιποτα..20 επιπεδο φτανεις σε 1-2 μερες παλι
 
Κορυφή