Ποια ειναι τα καλυτερα σετ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3157
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3157

Guest
Καλησπέρα,
Έχουν μπει τόσα πολλά σετ που έχουμε χάσει την μπάλα. Ξοδεύονται σβόλοι και λεφτά για σετ που δεν θα φορέσουμε ποτέ, απλά επειδή τα έχει ο άλλος και πρέπει να τα έχουμε κι εμείς. Σε αυτό το ποστ θα προσπαθήσω να αναλύσω ποια είναι τα καλύτερα σετ σε κάθε περίπτωση.

Έχω χωρίσει τα σετ σε 3 κύριες κατηγορίες, Μάχες Οχυρών, Μονομαχίες και Εργασίες. Μερικά σετ δεν φαίνονται καθόλου γιατί τα θεωρώ υποδεέστερα, πχ σετ παρέλασης του Christopher. Επίσης δεν συμπεριέλαβα τα όπλα σε όλα τα σετ, που είναι μια διαφορετική ανάλυση που ελπίζω να γίνει πιο μετά με την βοήθεια σας. Τέλος, τα πολύ σπάνια πχ Μοναχικός Καβαλάρης, Ατμός και Φωτιά κτλ δεν συμπεριλαμβάνονται, αν τα έχετε φορέστε τα!
Πάμε λοιπόν.Στην παρένθεση τα κυριότερα προτερήματα του κάθε σετ

Κατηγορία 1
Οχυρά
Natty Bumpoo (3 επίθεση, 3 άμυνα)
Will Munny ( 35 ζημιά)
Jeremiah Johnson (35 αντίσταση)
George McJunkin (Υγεια, 25 αντίσταση)
Black Bart (40 ζημιά)
Bob Dalton (75 αντίσταση)
Bass Reeves (1.22 επί υγεία)
EDIT (14/11) Deadwood Dick (1.62 επι υγεια, 35 αντισταση)

Αμυντικό παιχνίδι (τανκς - αποφυγές)
α. Για τυχοδιώκτες το καλύτερο για αντιστάσεις είναι το Bob Dalton. Συνδυάζεται με Άλογο, Σέλα Dalton +25 αντίσταση και όπλα Jeremiah Johnson +25 αντισταση. Συνολο 125 αντισταση.
Μαζί με το σετ προτείνεται να μπουν ικανότητες σε ζωή.
β. Για στρατιώτες το καλύτερο είναι το Deadwood Dick που τους φορτώνει με ζωή και ταυτόχρονα με 35 αντίσταση. Συνδυάζεται επίσης με όπλα Jeremiah Johnson και αλογοσελα Deadwood Dick που δινει επιπλεον 0.22 υγεια)

Επιθετικό παιχνίδι (μένω πίσω και βαράω)
Για ζημιές το καλύτερο είναι το Black Bart. Συνδυάζεται με άλογο, Σέλα Bart +15 ζημιά και όπλα Natty Bumppo +30 ζημιά. Σύνολο 85 ζημιά.

Βέβαια, σε μια μάχη οχυρού είναι καλό να έχουν διαφορετικά σετ στο ίδιο τετράγωνο για να δίνει ο ένας στον άλλο τα θετικά.

Με την είσοδο του Deadwood Dick, το σετ Bass Reeves αχρηστεύτηκε.



Κατηγορία 2
Μονομαχίες
Chingachgook (Στόχευση, Αποφυγή, Ανθεκτικότητα, Αντανακλαστικά. 50% ταχύτητα)
Doc (Στόχευση, Σημάδι 20% ταχύτητα, 20% αναγέννηση)
Freeman (Σθένος, Ανθεκτικότητα, Αντανακλαστικά. 20% ταχύτητα, 20% αναγέννηση)
Frank Eaton (Στόχευση, Αποφυγή, 20% αναγέννηση)
Cullen Baker (Στόχευση, Αποφυγή, Ανθεκτικότητα., Αντανακλαστικά. 25% χρήματα)
EDIT (14/11) Bill Doolin (Στόχευση, Αποφυγή, Εμφάνιση, Τακτικές)


Υπαρχουν 2 επιλογες Cullen ή Doolin. Η Συγκριση των 2 ειναι:
Cullen Vs Doolin
Αποφυγη 1.26 Vs 1.20
Τακτικες 0.98 Vs 1.80
Στοχευση 0.96 Vs 1.28
Εμφανιση 0.88 Vs 1.80
Ανθεκτικοτητα 0.92 Vs 0
Αντανακλαστικα 0.92 Vs 0

Αρα αν παιζεις με αντιστασεις το καλυτερο ειναι το Cullen και αν παίζεις με αποφυγές το καλύτερo ειναι το Doolin



Κατηγορια 3
Εργασιες
Allan Quartermain (50% τυχη)
Cartwright (100 ποντοι εργασιας)
Σαπουνοπερας (100 ποντοι εργασιας)
Elfeco Baca (25% χρηματα)
King Fisher (10% εμπειρια)
Χειμωνιατικο Σετ (15% εμπειρια)
Pat Desmond (20% τυχη, 20% χρηματα)
Πασχαλινο Σετ (20% εμπειρια με τα οπλα και αλογο)
Jesse Chishlom (25% χρηματα)
EDIT (31/7)-> Σετ Αγιου Πατρίκιου (20% τυχη, 20% χρηματα, 20% εμπειρία)
EDIT (14/11) Frank James
EDIT (14/11) σετ Ευγενη (ΝΕΟ)
EDIT (14/11) σετ Αζτεκων (20% τυχη) (ΝΕΟ)

Για τις εργασιες μπορουμε να το χωρισουμε σε υποκατηγορίες
Α. Τυχη - Το σετ Allan Quartermain ειναι το καλυτερο. Συνδιαζεται με οπλα Pat Desmond 10% και σελα, αλογο Cartwright (50%) και φτανεις στο 110% τυχη. Το σετ αργιας θα δινει 100% τυχη αλλα δεν εχουν βγει τα ρουχα ακομη.
EDIT (31/7) -> Για τύχη προτείνεται να φοράς ρουχά με τους ανώτατους ποντους εργασίας για να άνεβει η αξία του ντροπ στην αρχή της εργασίας και να αλλάζεις σε ρουχα που δίνουν περισσότερη πιθανότητα για ντροπ στο τέλος.

Β. Εμπειρια - Το Χειμωνιάτικο σετ ειναι το καλυτερο γιατι μαζι με το αλογο, τα οπλα και την μπαλα δινει ενα επιπλεον 15%. Αρα 30% εμπειρια. Δευτερη επιλογη ειναι το σετ Αγιου Πατρίκιου και το πασχαλινο σετ 20%

Γ. Χρήματα - Το Elfeco Baca ή το Jesse Chishlom που δινουν 25%. Τα οπλα του King Fisher δινουν επιπλεον 20%. Για τα χρηματα ομως απο εργασιες ειναι σημαντικο το αρχικο στησιμο και οι ποντοι εργασιας στις δουλιες με ψηλο μισθο.

EDIT (31/8) -> Σετ Στρατιώτη, Μονομάχου, Τυχοδιώκτη, Εργάτη δεν υπολογίζονται λόγω χαμηλου μπόνους.

Τα σετ Ευγενη και Αζτεκων βοηθανε για τις δυσκολες δουλιες αλλα δεν δινουν καποια εξτρα εμπειρια, χρηματα ή καποιο αξιολογο μπονους τυχης. Δειτε και πειτε μου αν κανω λαθος.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη. Παρακαλω γραψτε τα σχολια σας και να το κοιταξω αν ξεχασα κατι πισω ή δεν υπολογισα κατι σωστα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1797

Guest
εισαι ωραιος τακανολα,

στις μονομαχιες δεν υπαρχει συζητηση για το cullen. δινει και αντιστασεις περαν των αποφυγων-στοχων..οποτε ντοκ και φριμαν που δινουν σθενος-σημαδι ειναι αχρηστα για μεγαλα επιπεδα..για τα μικρα ισως ειναι καλυτερα (κατω απο 90 επιπεδο)...

στα χρηματα νομιζω ειναι καλυτερο το τζεσε, γιατι περαν του 25% χρηματων εχει πολλες περισσοτερες ικανοτητες για τα μεγαλα επιπεδα. αρα ισχυει το ιδιο που ανεφερα και πριν (κατω απο 90 επιπεδο)

εχω την εντυπωση οτι το σετ bass reeves ειναι και για οχυρα, επρεπε να το βαλεις και αυτο..
 

dimitrisCh

Μέλος
Το καλύτερο σετ για οχυρά είναι πλέον το Bass Reeves' set το οποίο δίνει ζωή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν ξεπεραστεί.

Όσο παραμένει η φόρμουλα με την υπάρχουσα μορφή, η μόνες ικανότητες που μετράνε στις μάχες, είναι η ζωή ... και η τύχη. Ούτε αντιστάσεις, ούτε τίποτε άλλο. Ούτε αυτά που δίνουν + επίθεση + άμυνα
Ακόμη και το Natty Bumppo's set θεωρείται ξεπερασμένο για τα οχυρά.
Τα υπόλοιπα σετ είναι μόνον χρήσιμα, αν και όταν δίνουν μπόνους σε τομείς υπό προϋποθέσεις.
 

dimitrisCh

Μέλος
μάλλον είσαι 1 μήνα πίσω
Καλά, δες τι ζωή δίνει το σετ Bass Reeves' στο 150 επίπεδο πρώτα :p
Τα υπόλοιπα σετ με ζωή (natty κλπ), το πολύ μέχρι το επίπεδο 80 καλά είναι, για μεγαλύτερα επίπεδα είναι άχρηστα.
Με φουλ ζωή μόνο σε στρατιώτη ίσως κάτι κάνει με την προϋπόθεση να έχει κάποιο φουλ σετάκι και ίσως κάποιο μπόνους τομέα. Αλλιώς είναι απλά για να τραβάει (όχι να κόβει) βολές
Οι μάχες πλέον γίνονται με ζωή και μόνο με ζωή. Εκτός από τπυς ελληνικούς κόσμους. Αν δεν είσαι μονομάχος με 9Κ ζωή είσαι απλώς ένας οχυρομάχος που παίζει για την πάρτη του, κι όχι για την ομάδα :lf:lf
Μάλλον εσύ είσαι πολλούς μήνες πίσω :D

edit: Α, και οι μάχες γίνονται με το να τραβάνε βολές οι παίκτες κι όχι να κόβουν βολές. Τα υπόλοιπα είναι απλώς διαχείριση ζωής από τους συντονιστές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6275

Guest
Ενα σχολιο μονο για τα σετ εργασιας. Οντως το χειμωνιατικο με τα οπλα ειναι το καλυτερο γιατι δινει +30% εμπειρια. Αν δε το εχεις, ολα τα υπολοιπα που εχουν βγει (Πατρικιου, Πασχαλινο, Ανεξαρτησιας) δινουν +20% εμπειρια αλλά μονο το "πρασινακι" του Πατρικιου δινει +20% σε Εμπειρια, Χρηματα & Τυχη αρα αυτο ειναι το καλυτερο μετα το χειμωνιατικο. :w

Για τις μονομαχιες υπαρχει μονο το Μπεϊκερ και κανενα αλλο. Τα μπονους στα υψηλα επιπεδα (μετα το 130) ειναι τρομακτικα σε σχεση με τα αλλα και μπορεις να το χρησιμοποιησεις ειτε με πιστολι είτε λεπιδα αν φτιαξεις αναλογα τις ικανοτητες σου (αν κι ειναι φτιαγμενο για λεπιδες με ολες αυτες τις αντιστασεις).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5084

Guest
Απόδοση Νεω σετ στο πεδιο μαχης

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με Δημήτρη Τσε, όμως βάσει των ακόλουθων μετρήσεων διαπιστώνουμε ότι η διαφορά ζωής μεταξύ σετ Bass και σετ Bart ή Bob σε παίχτη λεβελ 142, είναι περίπου 1800 π.υ. κάτι το οποίο δε καθιστά απαγορευτική τη χρήση των νέων σετς υπό προυποθέσεις.

Στο ακόλουθο πινακάκι παρατηρούμε πως η απόδοση των μπόνους στο πεδίο της μάχης (χωράφια) καθώς και η αντίσταση ή μπόνους ζημιάς, είναι πολύ αυξημένα σε σύγκριση με το σετ Bass. Για ένα «τανκ» με 9κ ζωής ή πριμ στρατιώτη με 18-19κ ζωής, πιστεύω πως τα νέα σετ είναι καλύτερα, λογω των τουμπανιασμενων μπονους τους (ως πλήρη σετ). Για έναν παίχτη όμως που αποδίδει 5κ με σετ bass και 3200 με τα νεα σετ… η πλάστιγγα γέρνει προς το bass

2a9a7a1.png


Εξάλλου, ετσι παιζεται το παιχνιδι. Τα τουμπανα αγοραζουν τα νεα σετ και πουλανε ή ανταλλασουν τα παλαιοτερα με μικρότερα λεβελς, κ.ο.κ.ε. Δεν εχει λογικη η Ιννο να βγαλει σετ οχυρων το οποιο να ειναι χειροτερο (ή ισο) με το προηγουμενο...

Οι μετρήσεις έχουν γίνει σε «τυχοδιώκτη» στημένο εργάτη. Δλδ. Όλες οι ιδιότητες σε >Δύναμη (κόκκινα) και όλες οι ικανότητες σε κατασκευή. Συνεπώς τα μπόνους ή η υγεία μπορούν να αυξηθούν ανάλογα με το στήσιμο του παίχτη ως οχυρομαχος.

Σημειωτέων πως τα μπόνους σε κτισμένο πύργο τυχοδιωκτών εκτοξεύονται επικίνδυνα! Θυμίζουν μπόνους πριμιουμ εργάτη με σε 5άρι πύργο


Τα σετ εξοπλισμού με τα οποία έγιναν οι μετρήσεις και print screens των μπόνους από το πεδίο μάχης

http://prntscr.com/464tht bass 5110
http://prntscr.com/464u6m στη μαχη

http://prntscr.com/464uqr Bart 3340 (μοιραζει +85 ζημια στο τομεα)
http://prntscr.com/464vh0 στη μαχη

http://prntscr.com/464voe Bob 3320
http://prntscr.com/464w9i στη μαχη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
@Nagual

Περί μπόνους και πιθανότητες ευστοχίας & πιθανότητες αποφυγής:

Λόγω του πολλαπλασιαστή τύχης όλα αυτά αχρηστεύονται. Είτε έχεις πιθανότητα αποφυγής 54,36, είτε έχεις 68,29 δεν έχει μεγάλη σημασία (κατά την δική μου γνώμη δεν έχει καθόλου σημασία), γιατί το αν θα δεχτείς εύστοχη βολή ή όχι, καθορίζεται από την τύχη, και από την τύχη του παίκτη που σε πυροβόλησε. Το αντίστοιχο ισχύει και για την πιθανότητα ευστοχίας. Γιατί η τύχη παίζει από 10%-90%. :wk
Αν σου κάτσει ένα 0.1-0.3 ακόμη και με 0.4, σίγουρα θα δεχτείς αρκετές βολές βολές, ανεξάρτητα από το αν έχεις μικρή ή μεγάλη αποφυγή.

Επειδή λοιπόν σε κάθε γύρο, οι εύστοχες και άστοχες βολές καθορίζονται κυρίως από την τύχη και όχι από τις πιθανότητες ευστοχίας & αποφυγής, το μόνο σίγουρο που μπορεί να επενδύσει ένας σωστός οχυρομάχος είναι το «λιφε». Τα μπόνους και οι μετρήσεις ήταν κάποτε. Πλέον η υγεία μετράει.

Τα μπόνους τομέων επίσης απλώς αυξάνουν κάπως τις πιθανότητες αποφυγής & ευστοχίας, αλλά τελικώς δεν καθορίζουν τις βολές (εύστοχες ή άστοχες).

Περί αντίστασης:
Καλές οι αντιστάσεις, αλλά όταν δεχτείς ένα κρίτικαλ, ελάχιστα βοηθάει. Στο 1300 κρίτικαλ (ένα μέσο κρίτικαλ) θα μειώσει κατά 100 άντε 150 την ζημιά. :lf

Στην περίπτωση δε που είσαι αμυνόμενος και δεν είσαι σε πύργο, αλλά στο τείχος, καλύτερα να ξεχάσεις αυτές τις τιμές και να ανεβάσεις ζωή. :D
 

DeletedUser5084

Guest
Τύχη - Αξία drop

* Όταν κάνεις εργασίες τύχης, πέραν του ποσοστού τύχης, μας ενδιαφέρει να έχουμε και όσο το δυνατόν υψηλότερο εύρος αξίας στα drops. Οι συνδυασμοί εξοπλισμού είναι αρκετοί, ξεκινώντας από το 110% τύχη όπως πολύ σωστά επισήμανε ο takanola, όμως με αρκετά μικρό εύρος στην αξία του drop. Φορώντας σετ Pat με αλογόσελο Cart. Μειώνεις το ποσοστό τύχης στα 70% αλλά αυξάνεις σημαντικά την αξία του drop. Τέλος, τη μέγιστη αξία drop θα στη προσφέρουν τα προτεινόμενα από το script ρούχα, ελαχιστοποιώντας όμως τον παράγοντα τύχης. Κάτι το οποίο εφαρμόζω συχνά είναι το εξής: Σε 3 συνεχείς εργασίες τύχης, να σεταρω τη καθεμια από αυτές με διαφορετικό σετ. Π.χ φουλ σετ Allan, έπειτα Pat με σέλλα Allan και τελος τα προτεινόμενα από το σύστημα.

* Ένα σημαντικό αλογόσελο το οποίο δεν συμπεριλήφθητε στο αρχικό ποστ του Takanola, είναι αυτό του Jesse, το οποίο σε παίχτη λεβελ 140 προσφέρει +6 σε όλες τις ιδιότητες, 14 σθένος, 40 κρύψιμο, 30 κολύμπι, 28 σημάδι, 20 ηγεσία και +100 π.ε προς όλες τις εργασίες. Εν ολίγοις… τουμπανο! Το σύστημα το προτείνει για σχεδόν όλες τις εργασίες...

* Προσωπική μου άποψη είναι πως τα σετ τα οποία δίνουν εξτρά χρήματα από τις εργασίες, δεν είναι λειτουργικά, διότι μειώνουν δραστικά τη αξία του ενδεχόμενου drop και την τύχη. Είναι ελάχιστα τα χρήματα που κερδίζεις από μια εργασία συγκρινόμενα με την αξία ενός αντικείμενου των 5 ή 6κ ή ακόμα περισσότερων $$$ που μπορείς να αποκομίσεις φορώντας τα καταλληλότερα ρούχα για τη κάθε εργασία.
 

DeletedUser6275

Guest
* Προσωπική μου άποψη είναι πως τα σετ τα οποία δίνουν εξτρά χρήματα από τις εργασίες, δεν είναι λειτουργικά, διότι μειώνουν δραστικά τη αξία του ενδεχόμενου drop και την τύχη. Είναι ελάχιστα τα χρήματα που κερδίζεις από μια εργασία συγκρινόμενα με την αξία ενός αντικείμενου των 5 ή 6κ ή ακόμα περισσότερων $$$ που μπορείς να αποκομίσεις φορώντας τα καταλληλότερα ρούχα για τη κάθε εργασία.

Πολυ ενδιαφερον το σχολιο σου και μου δινει την ευκαιρια (εστω κι αν αποκαλυπτω τα μυστικα μου :wk) να επεξηγησω την χρησιμοτητα του "τελειου" σετ Πατρικιου. Προφανως χρησιμοποιεις τα καταλληλα ρουχα που σου λεει το συστημα για να ορίσεις τη δουλεια και μετα (μπορεις και λεπτα πριν τελειωσει) να αλλαξεις στο πρασινο θαυματουργο σετακι. Αυτο σου δινει +20 μπονους σε εμπειρια, χρηματα και τυχη πρόσθετα στα καταλληλα ρουχα που χρησιμοποιησες οταν ορισες τη δουλεια! Απλα μαγικο!!!

:D
 

DeletedUser3541

Guest
Πολύ ωραίο θέμα! Καιρό είχα να δω κάτι καλό στο φόρουμ.

Καλό θα ήταν να προσθέσεις και τα Σετ Στρατιώτη, Μονομάχου, Τυχοδιώκτη, Εργάτη και γενικά τα σετ που είναι διαθέσιμα στο UP Shop.
Πρόκειται για set που μπορούν να αποκτηθούν με ομόλογα, τα οποία είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού και των παικτών χωρίς premium.
 

DeletedUser

Guest
Πολύ ωραίο θέμα! Καιρό είχα να δω κάτι καλό στο φόρουμ.

Καλό θα ήταν να προσθέσεις και τα Σετ Στρατιώτη, Μονομάχου, Τυχοδιώκτη, Εργάτη και γενικά τα σετ που είναι διαθέσιμα στο UP Shop.
Πρόκειται για set που μπορούν να αποκτηθούν με ομόλογα, τα οποία είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού και των παικτών χωρίς premium.

Κατα την γνωμη τα 4 σετ που ανεφερες σαν σετ ειναι τελειως αχρηστα. Απλα εχουν καποια αντικειμενα τα οποια αξιζουν να τα αγορασεις. π.χ. Απο το σετ μονομαχου --> το παντελονι
 

DeletedUser3157

Guest
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, ειδικά του Δημήτρη, του Nagual και του Αντρέα. Έχω κάνει τις διορθώσει στο αρχικό ποστ σύμφωνα με τις εισηγήσεις σας.
Τα σετ από το κατάστημα δεν τα υπολόγισα γιατί μου φαίνονται πως δεν δίνουν κάτι ιδιαίτερο.

Σίγουρα συμφωνώ πως κάθε καινούργιο σετ θα είναι καλύτερο από το παλιό. Επίσης συμφωνώ πως η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στις μάχες και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει η εταιρία.
 

DeletedUser6958

Guest
Να σας πω και εγώ τα σετακια που χρησιμοποιώ για τις εργασίες .

Όπως είπανε και οι υπόλοιποι για εργασίες βάζω πάντα το προτεινόμενα ρούχα που λέει το παιχνίδι ( στα οποία πάντα μέσα είναι το σετακι άλογο-σελα Jesse που δίνει +100 Π.Ε.) .

Μέτα τα αλλάζω και βάζω , ρούχα Jesse ( +25% χρήματα) , τo σετακι όπλα του Pat ( +10% χρήματα και τύχη ) καθώς και την Πρώτη δεκάρα , ( +13% χρήματα και τύχη , στο επίπεδο που είμαι ) . Άρα συνολικά έχω +48% χρήματα και +23% τύχη , επιπλέον στα ρούχα που σου έχει προτείνει το παιχνίδι .

Το μόνο αν θέλετε κακό που έχουν αυτά τα σετ είναι ότι δεν δίνουν εμπειρία .
 

DeletedUser6531

Guest
Κατι μου λέει οτι αυτο το θεμα χρειάζεται ανανέωση ολο και πιο συχνά! :dr
 

DeletedUser5084

Guest
τρία σετάκια κάθονταν σε ξένο οχυρώνα

Κατι μου λέει οτι αυτο το θεμα χρειάζεται ανανέωση ολο και πιο συχνά! :dr

Πες το ψέματα...

Μεχρι να συλλέξει κανεις τις πληροφορίες, να κανει τα απαραίτητα τεστ και διωρθωσεις και να συνταξει μια αξιόπιστη μελέτη, εχουν βγει οι φημες για τα επερχομενα σετακια!

Τα Χριστούγεννα δεν ειναι μακρυά... ασε που μεχρι τότε μπορει να βγει σετάκι για τη 17Ν :p
 

DeletedUser4459

Guest
Τα Χριστούγεννα δεν ειναι μακρυά... ασε που μεχρι τότε μπορει να βγει σετάκι για τη 17Ν :p

Ακουσα για σετ Πυρηνες της φωτιας, Ανταρτικο πολεως και σετ Επαναστατικος αγωνας. Το 1ο για μονομαχιες, τα αλλα δυο για οχυρα. Ο πρωτος σε γυρες θα παρει τη Γραφομηχανη της 17Ν και το Κολτ του Κουφοντινα.
 

DeletedUser5715

Guest
το ελικοπτερο του Παλικωστα θελω, κανει τα παντα
 

DeletedUser3157

Guest
Λεγατε για αστειο για τις 17Ν και μπηκανε 2 σετ..

Εβαλα τα 5 καινουργια σετ πριν μπει ο Δεκεμβρης και μπουν αλλα.

Το σετ Deadwood Dick ειναι παρα πολυ δυνατο για τα οχυρα, οπως και το σετ Bill Doolin για μονομαχιες.

Τα σετ Ευγενη και Αζτεκων δεν μου κανουν και πολυ εντυπωση.

Επισης γινεται ερευνα για τα καλυτερα ρουχα για τις περιπετειες.
 

DeletedUser

Guest
2 ερωτήσεις θέλω να κάνω

Αμα βάλεις σετ με πόντους εργασίας πχ αλογόσελα Τζέσσε, σαπουνόπερα και όπλα Αλλεν 300 πόντους όλα μαζί, βάλεις της εργασίες και μετά αλλάξεις τους χάνεις τους πόντους?

Αμα κάνεις το ίδιο και βάλεις όπλα ρούχα και πρώτη δεκάρα που δίνουν χρήμα
η αξία είναι αυτή που βλέπεις ή είναι αυτή που υπήρχε πριν;
 

DeletedUser6275

Guest
οι ποντοι εργασιας ισχυουν οταν βαζεις τη δουλεια. Αντιθετα τα λεφτα κι η τυχη αποδιδουν οταν τελειωνει η δουλεια.
 
Κορυφή