Τουρνουά Οχυρών- Κόσμος Buffalo-«Αστέρες Vs. Εκλεκτοί»

  • Δημιουργός θέματος joahna
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το πρώτο τουρνουά οχυρών στο κόσμο Buffalo, θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες. Οι διοργανωτές του τουρνουά είναι παίχτες του Buffalo οι οποίοι ανέλαβαν αυτή τη πρωτοβουλία και έθεσαν τους κανόνες του διαγωνισμού, τη διάρκεια του τουρνουά, τη μέρα και ώρα διεξαγωγής του.

Η ομάδα διαχείρισης είναι υπεύθυνη μόνο για εύρυθμη διεξαγωγή του τουρνουά όσον αυτό αφορά τον έλεγχο για τυχόν παράβαση κανονισμών από τους συμμετέχοντες και για τα δώρα που θα δοθούν ως έπαθλα. Οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τη διεξαγωγή του τουρνουά και τους κανόνες αυτού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται στους Nagual και Varveris από τη παράταξη των TWS και αντίστοιχα στους fterotos11 και gnkgr από τη παράταξη των Chosen.

Στο τουρνουά μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε παίχτης του Buffalo, ανεξάρτητα αν ανήκει σε κάποια από τις προαναφερθείσες συμμαχίες. Ο κάθε παίχτης έχει την ελευθερία να επιλέξει τη παράταξη με την οποία επιθυμεί να συμμετέχει στο τουρνουά.

Νικήτρια συμμαχία του τουρνουά θα αναδειχθεί εκείνη που θα φτάσει πρώτη τις 6 νίκες. Αν υπάρξει ισοπαλία (5-5), το οποίο είναι αρκετά πιθανό, τότε άμυνα θα βγάλει η ομάδα που είχε τις περισσότερες ζημιές (damage inflicted), στο σύνολο των 10 μαχών. Σε αυτή τη περίπτωση, η 11η μάχη θα αναδείξει το νικητή. Το σκεπτικό είναι να αποφύγουμε να αναδειχτεί ο νικητής από τη στατιστική του φύλλου αγώνα. Επιθυμούμε μια πολύ δυνατή τελική αναμέτρηση, όπου θα επικρατήσει ο καλύτερος.

Το τουρνουά θα διεξάγεται μια μέρα την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή στις 10μμ και τη συγκεκριμένη μέρα δεν θα πραγματοποιούνται άλλες μάχες οχυρού μεταξύ αυτών των 2 συμμαχιών. Η ομάδα διαχείρισης, διευκολύνοντας τη άρτια διεξαγωγή του τουρνουά, κλήρωσε τη συμμαχία που πρώτη θα έχει να οργανώσει άμυνα και είναι η συμμαχία TWS

Οι μάχες θα ξεκινήσουν σε μεγάλα κτισμένα οχυρά (120 αμυνόμενοι – 140 επιτιθέμενοι), με σκοπό να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίχτες, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα. Αναλόγως της ανταπόκρισης των παιχτών, οι διοργανωτές θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν τις μάχες σε μεγάλα οχυρά ή να τις προσαρμόσουν σε μεσαία οχυρά, αν και εφόσον το πλήθος των συμμετεχόντων αρμόζει περισσότερο σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση, η διεξαγωγή του τουρνουά θα λαμβάνει χώρα σε κτισμένα μεσαία ή μεγάλα οχυρά και όχι σε μικρά.

Τα οχυρά που διεξάγονται οι μάχες, αν κατακτηθούν θα επιστρέφονται στον κάτοχο τους άμεσα δίχως να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους (υλικά σε αποθήκη πόρων, προφίλ οχυρού, όνομα, κτλ). Για τη διευκόλυνση επίτευξης αυτής της συνθήκης, επίθεση θα δηλώνουν μόνο οι πόλεις που ανήκουν οι διοργανωτές του τουρνουά, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κατάχρησης της φιλοξενίας σε αυτά.


Τα Δώρα του τουρνουά:

Σε κάθε μάχη θα δίνονται 4 κουτιά γλυκά ή ένας πράσινος φάκελος (25 ομόλογα) για τις εξής κατηγορίες:

1. Παίχτης με τις περισσότερες αποφυγές
2. Παίχτης με τις περισσότερες άστοχες
3. Παίχτης με τις περισσότερες εύστοχες (από τους αμυνόμενους)
4. Παίχτης με τις περισσότερες εύστοχες (από τους επιτιθέμενους)


Σε περίπτωση που κάποιος έχει την πρωτιά σε περισσότερες από μια κατηγορίες, το δώρο θα πηγαίνει στον αμέσως επόμενο.

-------------------------------------------------------------------
Τα δώρα της τελευταίας μάχης:
1 κουτί γλυκά σε όλους τους online συμμετέχοντες, με τη μόνη προϋπόθεση να συμμετείχαν σε τουλάχιστον σε ν-2 μάχες (9/11 ή 8/10 ή 7/9). Ο λόγος της προϋπόθεσης συμμετοχής είναι προφανής. Θέλουμε να υπάρχει πραγματική συμμέτοχη και δυνατές μάχες με γεμάτα οχυρά, αποκλείοντας τους «περαστικούς» που θα θελήσουν να έρθουν στη τελευταία μάχη μόνο για τα δώρα!

-----------------------------------------------------------------------
Τα Δώρα της νικήτριας συμμαχίας:

1) Ζώνη Ιννο
2) Χρυσός πέλεκυς
3) Σκάλπ (προϊόν)
4) Πιστόλι Hawdah
5) 3 Rudolph
6) Κίτρινη επιστολή (250 ομόλογα)
7) 2 ατσάλινες θήκες

--------------------------------------------------------------------
Δώρα ηττημένης συμμαχίας:
Θα δοθούν 2 σκάλπ (προϊόν) στους παίχτες της ηττημένης συμμαχίας στις εξής κατηγορίες:
Περισσότερη ζημιά σε σύνολο μαχών
Περισσότερες αποφυγές σε σύνολο μαχών


Τα μεγάλα δώρα του τελικού θα κληρωθούν από την ομάδα διαχείρισης και θα αφορούν μόνο τη νικήτρια παράταξη και φυσικά με τη προϋπόθεση συμμετοχής που προαναφέραμε (ν-2 συμμετοχές, δηλ. 9 στις 11 συμμέτοχες, κοκ.)

Παρακαλώ σημειώστε πως αυτή η διοργάνωση διεξάγεται για πρώτη φορά, οπότε σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που έχουμε παραλείψει, θα γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές.

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!!!!!!!
 

DeletedUser5084

Guest
«Αστέρες Vs. Εκλεκτοί»

Κατ αρχήν ευχαριστούμε την ομάδα διαχείρισης για την άμεση ανταπόκριση της στην πρόταση μας για την υλοποίηση του πρώτου τουρνουά οχυρών του Buffalo. Αξίζει να αναφερθεί πως τα προτεινόμενα μυθικά ή σπάνια δώρα του τελικού, η ομάδα διαχείρισης τα υπερδιπλασίασε σε ποσότητα δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους συμμετέχοντες. Τώρα πλέον είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως μπορούμε να γεμίσουμε τα μεγάλα οχυρά σε άμυνα αλλά και επίθεση ώστε να παιχτούν πολύ δυνατές μάχες.

Σύμμαχοι, «αντίπαλοι» και «ανεξάρτητοι» συμπαίκτες, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο τουρνουά «Αστέρες Vs. Εκλεκτοί». Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα, να συναγωνιστούμε, να αναδείξουμε και να εξελίξουμε τις μάχες στον Buffalo, να κερδίσουμε πλούσια δώρα! και φυσικά να περάσουμε όμορφα.

Από αυτό το τουρνουά κερδισμένο θα βγει το παιχνίδι μας και χαμένος αυτός που δεν θα δηλώσει συμμέτοχη, εφόσον τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διάφορα μικρά, μεγάλα ή και μυθικά αντικείμενα (μέσω κλήρωσης)

Τη Παρασκευή λοιπόν, 1 Φεβρουαρίου 2013 ξεκινά η πρώτη μάχη σε μεγάλο κτισμένο οχυρό. Θα ακολουθήσει μήνυμα εδώ αλλά και στο εσωτερικό φόρουμ του Buffalo με τις σχετικές λεπτομέρειες της ώρας και του οχυρού. Ως τότε, προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γεγονός. Γυρίζουμε skills με προσανατολισμό οχυρομάχου, ανεβάζουμε ζωές, κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου και καταστρώνουμε στρατηγικές.

Θερμή παράκληση προς όλους, να αντιμετωπίσουμε αυτή τη προσπάθεια με κατανόηση (πρώτη μας διοργάνωση είναι εξάλλου…), με φιλική διάθεση και με θετική ενέργεια. Ας αποφύγουμε τα παράπονα, τις γκρίνιες και τις υπέρμετρες κόντρες και ας επικεντρωθούμε στο σκοπό του παιχνιδιού, που είναι να περάσουμε καλά!

…Τελικά δεν μας είπες.... νιώθεις Αστέρας ή Εκλεκτός? :gl
 

DeletedUser6472

Guest
τα δώρα της Νικήτριας Συμμαχίας Ποίοι θα τα πάρουν;;
 

DeletedUser5084

Guest
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου (Καλό μήνα!) και η εναρκτήρια μάχη του τουρνουά είναι πλέον γεγονός.

Μάχη στο Grand Immortal Fort (120 Vs. 140) στις 10μμ. Άμυνα βγάζουν οι «Αστέρες» και στην επίθεση θα βρίσκονται οι «Εκλεκτοί».

Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες από τις δυο παρατάξεις παρακαλούνται να προσέλθουν στο οχυρό έγκαιρα, να δηλώσουν τη παρουσία τους και να αναμένουν τη στρατολόγηση. Βοηθήστε ο καθένας με το τρόπο του τη άρτια διεξαγωγή της μάχης (και κάθε μάχης στη συνεχεία).

Να θυμίσουμε πως οποιοσδήποτε παίχτης από άλλη συμμαχία ή ανεξάρτητος από συμμαχίες, μπορεί να επιλέξει τη παράταξη που επιθυμεί να σταθεί στο πλευρό της στις μάχες του τουρνουά. Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο τουρνουά, παρακαλείται θερμά να μη χαλάσει με κανένα τρόπο το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Οι πύλες του οχυρού ανοίγουν για το κοινό στις 9μμ. Να είσαι εκεί! :wk



Υ.Γ: Στην απογευματινή μάχη στο «Τρινιτυ και φίλοι» στις 6:32μμ οι 2 παρατάξεις του τουρνουά συμφώνησαν να μη συμμετάσχουν. Έχουμε τουρνουά το βραδύ στις 10μμ και πάμε να γεμίσουμε το μεγάλο ώστε να γίνει μια πολύ δυνατή μάχη!
 

DeletedUser3328

Guest
Καλησπερα οι 10 μαχες του τουρνουα θα γινονται καθε μερα?Δηλαδη απο της 1 φλεβαρη εως τις 10?
 

DeletedUser

Guest
Το τουρνουά θα διεξάγεται μια μέρα την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή στις 10μμ και τη συγκεκριμένη μέρα δεν θα πραγματοποιούνται άλλες μάχες οχυρού μεταξύ αυτών των 2 συμμαχιών. Η ομάδα διαχείρισης, διευκολύνοντας τη άρτια διεξαγωγή του τουρνουά, κλήρωσε τη συμμαχία που πρώτη θα έχει να οργανώσει άμυνα και είναι η συμμαχία

:) ...
 

DeletedUser5555

Guest
μεχρι το πασχα εσεις θα πεζετε για το τουρνουα...χαχαχα
αν και δεν παιζω πολυ τον μπουφαλο λεω οτι το τουρνουα ειναι λιγο αδικο για τους πιο μικρους γιατι αυτοι που θα κανουν πολλες αποφυγες και ζημιες θα ειναι οι μεγαλοι με πρεμιουμ χαρακτηρες...καλη τυχη και στις 2 πλευρες αυτα.
 

DeletedUser

Guest
μεχρι το πασχα εσεις θα πεζετε για το τουρνουα...χαχαχα
αν και δεν παιζω πολυ τον μπουφαλο λεω οτι το τουρνουα ειναι λιγο αδικο για τους πιο μικρους γιατι αυτοι που θα κανουν πολλες αποφυγες και ζημιες θα ειναι οι μεγαλοι με πρεμιουμ χαρακτηρες...καλη τυχη και στις 2 πλευρες αυτα.


Η ζωή είναι άδικη... :lf:lf:lf:lf:
 

DeletedUser

Guest
Η πρώτη μάχη του τουρνουά έγινε εχθές και νικητής είναι η συμμαχία TWS που κράτησε το οχυρό της!

maxi1_zps36afd1d2.jpg


Οι παίχτες που θα βραβευτούν σε αυτή την πρώτη μάχη είναι

nikites_zpse85dc454.jpg


Συγχαρητήρια σε όλους και περιμένουμε την επόμενη μάχη την άλλη Παρασκευή!
 

DeletedUser3328

Guest
η αποψινη μαχη ειναι η συνεχεια του τουρνουα?
 

DeletedUser5084

Guest
«Αστέρες Vs. Εκλεκτοί»

Όπως ήδη θα γνωρίζετε το επιμέρους σκορ του τουρνουά «Αστέρες Vs. Εκλεκτοί» είναι 1-1. Οδεύουμε προς τη τρίτη μάχη (Παρασκευή 15/2) και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο αρκετά δυνατές μάχες. Ελπίζουμε η προσέλευση να είναι ακόμα μεγαλύτερη στη συνέχεια και να πετυχουμε το απόλυτο 120 Vs. 140.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να κάνουμε δύο επισημάνσεις / διευκρινήσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του τουρνουά.

1. Το τουρνουά διεξάγεται μόνο σε 2 προεπιλεγμένα οχυρά ( Ένα για τη κάθε παράταξη). Το Grand Immortal Fort # TWS και το Sioyx Fort # Chosen. Οι δυο πόλεις που διέθεσαν τα οχυρά τους για τη διεξαγωγή του τουρνουά, τα ανέπτυξαν στο ίδιο ακριβώς επίπεδο ώστε οι μάχες να γίνονται επί ίσοις όροις.

Πρόκειται λοιπόν για δυο οχυρά ισοδύναμα κτισμένα, με πύργους level 4, πύλες level 2 και προστατευτικό φράγμα level 2, τα οποία στη περίπτωση που πέσουν σε χέρια αντιπάλου κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά (ημέρα Παρασκευή), θα επιστρέφονται στο πρωταρχικό κάτοχο τους. Για όσο διαρκέσει το τουρνουά, αυτά τα δυο οχυρά δεν επιτρέπεται να κτιστούν περεταίρω ώστε να μην ανατραπεί η ισορροπία δυναμικής μεταξύ τους.

Θερμή παράκληση προς όλους, αυτά τα 2 οχυρά να εξαιρούνται ως επιλογές από τις καθημερινές εκδηλώσεις επίθεσης, διότι σε περίπτωση νίκης των επιτιθέμενων και κατάκτησης του οχυρού, θα πρέπει να επιλεχτούν 2 νέα ισοδύναμα οχυρά, το οποίο πολύ πιθανών να επιφέρει σύγχυση.

Ειδικότερα, μια ενδεχόμενη εκδήλωση επίθεσης την αμέσως προηγούμενη ημέρα (Πέμπτη) από την προκαθορισμένη ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά, δυσχεραίνει σημαντικά την ομαλή διεξαγωγή του, διότι το σύστημα δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή μάχης στο ίδιο οχυρό 2 συνεχείς ημέρες. Σε αυτή τη περίπτωση, θα πρέπει να επιλεχθεί κάποιο άλλο οχυρό, ανατρέποντας επίσης την ισορροπία δυναμικής.

2. Είναι αυτονόητο πως όταν ένας παίχτης που συμμετέχει στο τουρνουά, έχοντας κάνει την επιλογή του σχετικά με τη παράταξη που θα σταθεί στο πλευρό της, δεν μπορεί στη συνέχεια να αλλάξει παράταξη. Δεν είναι ηθικό, τίμιο και αποδεκτό ο οποιοσδήποτε παίχτης, να αλλάζει στρατόπεδο ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αμυνόμενων. Προς γνώση και συμμόρφωση, όποιος/α υπέκυψε ή υποκύψει στη συνέχεια σε αυτό το παράπτωμα, αποκλείεται από τη κλήρωση του μεγάλου τελικού, καθώς και από τα δώρα της κάθε μάχης.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους! :wk
 

DeletedUser3920

Guest
Δεν ημουν ενεργος στον buffalo, μεχρι πολυ προσφατα. Ωστοσο, πλεον ειμαι. Θα ηθελα λοιπον να ζητησω να συμμετασχω στην διαδικασια για τα τελικα δωρα, εφοσον δεν ειμαι εδω με τον αυτοσκοπο να τα εκμαιευσω αλλα θα ηταν δικαιο να συμμετειχα και εγω σε αυτο, οντας ενεργος παιχτης του μπαφαλο και μελος μιας απο των δυο πλευρων που συμμετεχουν στο τουρνουα. Οι οροι του διαγωνισμου ειναι σαφης, ωστοσο αυτη η περιπτωση ισως αποτελει εξαιρεση. Δεν απαιτω τιποτα, απλως ζητω να ληφθει υποψιν η προταση μου..
Φιλικα,
Vaggos17
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Τι εννοεις να συμμετάσχεις στη διαδικασια για τα τελικα δώρα?
 

DeletedUser3328

Guest
παιδια εχω ενα θεματακι προλαβαινω αλλη μια μαχη αμυνα με western stars .Αλλα επειδη μπαινω φανταρος στις 20 μαρτιου θα χασω λογικα τις 2-3 τελευταιες μαχες του τουρνουα.Σε ολες μεχρι στιγμης ημουν στο πλευρο μιας συμμαχιας και σε ολους του κυκλους Online..Δε ξερω κατα ποσο θα μπορω να ειμαι στις τελευταιες μαχες..θα εξαιρεθω επο τη τελικη κληρωση απο τα δωρα?Το λεω γιατι δε το κανω επιτηδες..
 

DeletedUser

Guest
Καλημερα,

Καταρχην nikosaen με το καλο να πας και με το καλο να γυρίσεις. Συμφωνώ πως ο τρόπος που το θέτεις έχει λογική όμως, με την ίδια λογική θα πει και κάποιος άλλος και εγώ ήμουν online στις περισσότερες μάχες και χάλασε ο υπολογιστής, με έστειλαν επαγγελματικό ταξίδι, αρρώστησε κάποιος, κλπ κλπ.

Οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους.
 

DeletedUser3920

Guest
Στους ορους λεει αν δεν συμμετασχεις σε δυο μαχες του τουρνουα δεν συμμετεχεις στα τελικα δωρα.. αυτο εννοω.. εχω χασει ηδη μαχες, αρα δεν συμμετεχω στα τελικα δωρα, ομως μεχρι πρωτινως ημουν διακοπες..
 

DeletedUser3328

Guest
Καλημερα,

Καταρχην nikosaen με το καλο να πας και με το καλο να γυρίσεις. Συμφωνώ πως ο τρόπος που το θέτεις έχει λογική όμως, με την ίδια λογική θα πει και κάποιος άλλος και εγώ ήμουν online στις περισσότερες μάχες και χάλασε ο υπολογιστής, με έστειλαν επαγγελματικό ταξίδι, αρρώστησε κάποιος, κλπ κλπ.

Οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους.

μπορω να πω σε καποιον φιλο που παιζει το παιχνιδι κι αυτος να με ντυνει και να με στελνει στις 2-3 τελευταιες μαχες σαν offline?
 
Κορυφή