Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Ονομα Παιχτη:ScYtHe

Κοσμος:Κ6 Arizona

Avatar:
330z6oo.png



Γιος ενος κυνηγου κεφαλων και μιας νοσοκομας,ηταν το δευτερο παιδι απο τα τρια της οικογενειας,μεγαλωσε στην πολη ωσπου ο πατερας του αποσυρθηκε και αρχησε την δουλεια του αγροτη.Ετσι μετακομισε στην υπαιθρο και αρχισε μαζι με τον πατερα του και τον μεγαλο αδερφο του να οργωνουν τα χωραφια ενω η μητερα και η μικρη του αδερφη εμεναν στο σπιτι,ωσπου μια νυχτα,οι εγκληματιες που ειχε συλλαβει ο πατερας του εισεβαλαν στο χωραφι,σκωτωσαν τους γονεις του και την αδερφη του ενω ο αδερφος του εκεινη την στιγμη ελειπε επειδη ειχε παει στο saloon του Herny.Ετσι ενω οι εγκληματιες γροθοκοπησαν βιαια τον μικρο,ηταν ετοιμοι να τον παρατησουν για να υποκυψει στα τραυματα του αλλα αυτος με οτι δυναμη του ειχε μεινει αραπαξε το δρεπανι και τραβηξε μια μεγαλη ουλη στο προσωπου σε εναν απο τους εγκληματιες οι οποιοι ειδαν τον μεγαλο αδερφο να ερχεται και τραπηκαν σε φυγη.Ο μεγαλος σοκαρισμενος πηρε τον αδερφο και πηγαν στην πολη οπου εκει ο μικρος εμεινε σε ιδρυμα ενω ο μεγαλος νιωθοντας ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ αυτοεξωριστηκε στα βαθη της δυσης.Ο μικρος μεγαλωσε,καταταχθηκε στο στρατο οπου γνωρισε τρεις τυπους(ο ενας ειχε ονομα που θυμιζε φαγητο,ο δευτερος ονομα που θυμιζε Ελληνα και ο τριτος ενα ονομα με πολλα συμφωνα)οπου και εγιναν κεφαλοι κυνηγων.Ομως καθε βραδυ με πανσεληνο θυμοταν εκεινη τν βραδια της σφαγης της οικογενειας του,ετσι αρχισε να ψαχνει για αυτους ωσπου ανακαλυψε οτι ολοι τους ειχαν πια υψηλη θεση την κοινωνια(απο συμβουλος εως και δημαρχο).Σκωτωνε εναν-εναν ωσπου εφτασε τον δημαρχο ο οποιος ηταν αυτος που ειχε σημαδεψει.Ομως πιαστηκε και τον εβαλαν στο εκτελεστηκο αποσπασμα τελευταια στιγμη ομως τον εσωσαν οι τρεις φιλοι του.Ετσι στο τελος ο δημαρχος κατεληξε με μια σφαιρα colt στο κεφαλι του και οι φιλοι εξαφανισθηκαν στον οριζοντα.Λεγετε οτι ο ενας απο αυτος κατασταλξε σε μια πολη και εγινε σεριφης της,ο αλλος ασχοληθηκε με το εμποριο και ο τριτος πουλησε ενα σπανιο κομματι οπου του εκανε την ζωη πιο ευκολη.Ο μικρος αδερφος συνεχισε το κυνηφι κεφ αλων μακι σε μια μονομαχια αναμετριθηκε με τον αδερφο που λιγο ελειψε να χαθει η ζωη του μεγαλου ομως στο τελος συμφιλιωθηκαν και συνεχισαν μαζι το ταξιδι.Τα χρονια περασαν και ολοι οι φιλοι κατεληξαν στην ιδια πολη και κατασταλαξαν μια για παντα.
 

DeletedUser852

Guest
pepoula.jpg



μια κυρία στην άγρια δύση ( και όχι στα μπουζούκια ) ....πίσω από το μακιγιάζ ( και το λίφτινγκ) κρύβεται μια δολοφονική ύπαρξη...αποτυπόματα και λοιπά στοιχεία ποτέ δεν βρίσκοντε στο τόπο του εγκλήματος ( βλέπω πολύ CSI και ξερω από αυτά ) ....είμαι πρόθυμη να αναλάβω οποιαδίποτε αποστολή θέλετε ( πάρτε στο κινητό ή ένα μήνυμα στο tweeter )
 

DeletedUser4341

Guest
Όνομα : Stalon11
Κόσμος : 1

Avatar
bxxjp.jpg



Περιγραφή
Αν ξέρω για τη μάχη νότια του El Dorado? Θα αστειεύεσε έτσι? Πως νομίζεις ότι κατάντησα έτσι? Πριν την μάχη, ήμουν ένας φιλήσυχος παραγωγός ουισκιού και κοίτα τώρα πως κατάντησα. Ίσα που κατάφερα να γλιτώσω από τα χέρια των ινδιάνων (θα έλεγα ότι οι σφαίρες με "ξύριζαν") και πήρα ότι απεμεινε απο το πολύτιμο μου ουίσκι μαζί μου. Από τότε περιφέρομαι από το ένα μέρος της δύσης στο άλλο, μήπως βρω ένα μέρος που να μου ταιριάζει, ώστε να εγκατασταθώ. Δεν ήμουν πάντα έτσι. Ο ήλιος με έχει κάψει από τις πολλές ώρες που είμαι εκτεθειμένος, το καπέλο μου εχει γεμισει τρύπες μετά την μάχη και με λύπη μου σας ανακοινώνω, ότι αυτό είναι το τελευταίο μου μπουκάλι ουίσκι(και βρίσκεται στο τέλος του). Είμαι πού μεγάλος για αυτά τα πράγματα... Το μόνο που θέλω είναι μια ήσυχη ζωή.
 

DeletedUser6065

Guest
66192621.th.jpg
[/URL]

Όνομα: Thalassinos
Κόσμος: Arizona


Έχεις νιώσει ποτέ τον αέρα της θάλασσας να ταξιδεύει γοργά δίπλα σου καθώς διασχίζεις με καράβι τα αφρισμένα κύματα; Έχεις δει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας να συναντιέται με το γαλάζιο τ'ουρανού; Έχεις νιώσει το μακρινό, αλμυρό αεράκι να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπό σου και τα θαλασσοπούλια από ψηλά να σε συντροφεύουν; Είναι μια μαγική εμπειρία. Ανεπανάληπτη... Και συ, το μόνο που κάνεις αυτή τη μαγική στιγμή είναι να κλείνεις τα μάτια σου, να ρουφάς όσο αέρα χωρούν τα πνευμόνια σου και να χαμογελάς στα κρυφά...
Κάποια μέρα, όμως, καθώς στεκόμουν στην κουπαστή του καραβιού μου, ένιωσα για πρώτη φορά πως είχα κουραστεί. Χαϊδεύοντας τα γκρίζα μου γένια, το βλέμμα μου πλανήθηκε στην άκρη του ορίζοντα. Μετά από αρκετή ώρα ήμουν σε θέση να δω την αλήθεια κατάματα: το καράβι μου, γερασμένο πλέον, είχε έρθει η ώρα ν'αποσυρθεί. Τα όσα έζησα πάνω σ' αυτό το πολύπειρο, περήφανο σκαρί πλέον μοιάζουν μακρινές αναμνήσεις...Τώρα πια, αγκυροβόλησα κι εγώ στην Ιθάκη μου. Οι θαλάσσιες περιπλανήσεις μου, όλες μαζί, σ' ένα κομμάτι ξύλο, κρεμασμένο στο λαιμό μου. Κομμάτι απ' το καράβι μου… Κομμάτι απ’τη ζωή μου…
Από τότε ζω μια αλλόκοτη, ήρεμη ζωή. Μεταφέρω άλογα στις κοιλάδες του Αριζόνα και το βραδάκι βγάζω το ιδρωμένο μου καπέλο και ξεκουράζομαι πλάι στ’αναμμένα κούτσουρα. Απολαμβάνω την νυχτερινή ησυχία της απέραντης κοιλάδας, καπνίζοντας εκλεκτά πούρα - απομεινάρια των θαλασσινών μου περιπλανήσεων - και, μες στη μυσταγωγία της, παρατηρώ τ' αστέρια να πέφτουν ˙κι ο καπνός της φωτιάς να σκαρφαλώνει διακριτικά στο ρυθμό των παλμών μου, στο νυχτερινό πέπλο τ’ ουρανού, θυμίζοντάς μου Σκύλες και Χάρυβδες… Μες στην υπέροχη αυτή νύχτα, ακόμη κι αυτές μοιάζουν υπέροχες…
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη SaberRider:

:: Kοσμος 3:

:: Αvatar
13zdd9t.jpg


:: Περιγραφη

"Ποτέ μην υποτιμάς τον εχθρό"
Αυτή τη συμβουλή την άκουγα μια ζωή από τον πατέρα μου, το μεγάλο στρατηγό SaberRider Sinior, αλλά θα έμελε να γίνει και δικό μου μότο στη ζωή με το δύσκολο τρόπο.
Ήμουν διοικητής σε ένα μικρο οχυρό αποτελούμενο όμως από σκληροτράχηλους μαχητές.Η εμπειρία που είχα αποκτήσει όλα τα χρόνια δίπλα στον πατέρα μου ήταν αρκετή για να μου προσφέρει απλόχερα πολλές νίκες εναντίον των ερυθρόδερμων.Ήρθε όμως μια μέρα που άλλαξε εντελως τη ζωή μου και εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά.
Στη μάχη πάντα με οδηγουσε το ενστικτο αλλά και ο ενθουσιασμός του νεαρου της ηλικίας.Ένα μεσημέρι λοιπόν και ενώ ήμασταν στο οχυρό και παίρναμε το μεσημεριανό μας ύπνο έρχεται τηλεγράφημα οτι έχουν παρατηρηθει ύποπτες κινησεις ερυθρόδερμων στην περιοχη.Άμεσα ειδοποιω των πατέρα μου μήπως χρειαστεί να επέμβει.Εν το μεταξύ ολο το οχυρό σε επιφυλακή.Και πραγματικά προς το σούρουπο αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι καβαλαρηδες.Ήταν Σιού,μια άγρια φυλή που δημιουργούσε πάντα προβλήματα στην περιοχή
Η μάχη καλά κρατουσε μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες όταν ξαφνικά και ενώ φαινομενικά δεν υπήρχε κάποιος λόγος αρχιζουν να οπισθοχωρούν.Η λογική έλεγε οτι ήταν παγίδα αλλά εκείνη την ώρα ο ενθουσιασμός μου ήταν τέτοιος που δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρα.Διατάσω τη φρουρά μου να τους κυνηγήσουμε και κάπου εκεί συνειδητοποίησα οτι κατι δεν πήγαινε καλά.Ήταν όμως αρκετά αργα όταν καταλαβα τι ειχε μόλις συμβεί.Είχαμε παρασυρθεί σε ένα φαράγγι 500 μετρα από το οχυρό οταν ξαφνικά ακούστηκε μια πολύ δυνατη έκρηξη.
Τι είχε συμβεί;Οι άτιμοι είχαν παγιδέψει με δυναμίτες το φαράγγι και μόλις μπήκαμε μεσα φρόντισαν να τους αναψουν.Οι βράχοι που αποκολήθηκαν απο την έκρηξη καταπλάκωσαν το μισό και παραπάνω λόχο μου.Και σαν να μην έφτανε αυτό είχαν καταλάβει και τα υψώματα στο φαράγγι και μας χτυπούσαν αλύπητα με βέλη.Η κατάσταση ήταν πραγματικά πολύ ασχημη αν δεν εμφανιζόταν την τελευταια στιγμη ένας λόχος του πατέρα μου που ειχε στείλει για βοήθεια.
Απο τότε το πρόσωπο μου έχει αυτά τα σημαδια που θα μου θυμίζουν πάντα πόσο κοντά στο θάνατο έφτασα εκέινη την ημέρα
 

DeletedUser3920

Guest
Vaggos17

Kόσμος 1



Uploaded with ImageShack.us


Φτάνεις στα 50 σου χρόνια ,όντας ενας μοναχικός τυχοδιώκτης και σκέφτεσαι ποιό ήταν το νόημα όσων έκανες ή όσων δεν έκανες στην διάρκεια του βίου σου..Κανείς δεν σε είχε προειδοποιήσει για το τι δυσκολίες θα συναντούσες και όμως εσυ είχες το θάρρος και την δύναμη για να τις ξεπεράσεις...Και ρωτάς τον εαυτό σου τί είναι τελικά αυτό που σου έμεινε...Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν ήξερες τι σου ξημερώνει και αν θα έχεις αρκετή τροφη για να επιβιώσεις στον άγριο χειμώνα, ή ειναι εκείνα τα αυγουστιάτικα απογεύματα στο χωριό των ινδιάνων οπου καθόσουν ξένοιαστος με την εκλεκτή πίπα σου και συζητούσες ανέμελα κοιτώντας αυτην την τόσο όμορφη και συνεχή ροή του καταρράκτη...; Mετά απο τόσα χρόνια, και ακόμα και αν έχασα μεγάλο μέρος των μαλλιών μου, που το άγχος της ζωής τα έκανε να ασπρίσουν, ακόμα και τώρα απαντώ με σιγουριά πως αυτό που μετράει ειναι μικρές - μικρές στιγμές ξενοιασιάς και απόλαυσης... Και μια συμβουλή απο ενα μοναχικο ατομο που οντως κυνηγησε την τυχη και σε πολλες περιπτωσεις την έπιασε και την αδραξε στα δυο του χερια, ''Ζήσε την κάθε μέρα σου σαν να ειναι η τελευταια..'' Μονο ετσι ζεις σωστα σε αυτον τον μικρο κυκλο που λέγεται ζωη... Και η κάθε στιγμη σου αποκταει ζωοφόρο νόήμα που σου δίνει την φλόγα να συνεχισεις!


Live long and prosper...
 

DeletedUser

Guest
Disaros

Όνομα: Disaros
Κόσμος : κ3
Avatar:
2l24pt.jpg


Περιγραφή

Είναι ένας νεαρός άντρας γύρω στα 30... Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει μονομαχήσει πολλές φορές. Ένα σημάδι από κάθε μάχη που μένει ανεξίτηλο πάνω του τον κάνει να θυμάται πολλές καλές και δύσκολες στιγμές... Έχασε πολλούς φίλους σε διάφορες μάχες... Αλλά ακόμα πιστεύει πως κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.. Ποτέ δεν πτοήθηκε.. Τώρα ζει σε μια μικρή πόλη μαζεύοντας άτομα για την επόμενη μάχη του... Η οποία θα είναι στο πλάι του σερίφη πολεμώντας για την ελευθερία κάθε πολίτη...
 

cord

Ex-The West Team
Το θεμα κλειδωνει.
Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη.
Πρωτα θα γινει επιλογη ολων των εγκυρων συμμετοχων
Κατοπιν θα υπαρξει αξιολογηση τους
Τελος, θα ανακοινωθουν οι 2 νικητηριες επιλογες και η 1 που θα τεθει προς δημοσια ψηφοφορια προκειμενου να ολοκληρωθει η διαδικασια.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή