Μπόνους χαρακτήρας και ινδιάνικα χωρια

  • Δημιουργός θέματος Shatterhand
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Όταν επιλέγουμε τον χαρακτήρα μας διαλέγουμε και μια φωτογραφία από 4 αντρικές και 4 γυναικείες φωτογραφίες που έχουν εντελώς διακοσμητικό ρολο . Δεν τα ήτανε ωραίο να δίνανε και ένα ελάχιστο μπόνους για να μη είναι ίδιοι όλη τυχοδιώκτες , μονομάχοι , εργάτες η στρατιώτες .
Ας πούμε χαρακτήρα στρατιώτης έχει ως επιλογή καβαλάρης , μεξικανός , μισθοφόρος και iroquois . Τα μπορούσε να έχει μια διαφορα μεταξύ τους .

Στρατιώτης :
kαβαλάρης + 5% Ηγεσία
mεξικανός + 5% Αντοχή
mισθοφόρος + 5% Αποφυγή
iroquois + 5% Κρύψιμο

Εργάτης :
κάουμποϊ + 5% Ζωώδες Ένστικτο
κουακέρος + 5% Εξαιρετικές Κινητικές Ικανοτητες
τεχνίτης + 5% Επιδιόρθωση
νεκροθάφτης + 5% Κατασκευή

Μονομάχος :
κυνηγός κεφαλών + 5% Στόχευση
πιστολέρο + 5% Αντανακλαστικά
ληστής + 5% Σημάδι
τολμηρός + 5% Τακτικές

Τυχοδιώκτης :
παγιδευτής + 5% Στήσιμο Παγίδων
οδοιπόρος + 5% Ιππασία
ινδιάνος + 5% Κολύμπι
κυνηγός χρυσού + 5% Ανθεκτικότητα

Έτσι αντί για 4 τα έχουμε 16 διαφορετικούς χαρακτήρες σε 4 ομάδες , και καθε ενασ με τα δικά του διαφορετικά χαρακτηριστικά .

=====================================================================================================

Μια άλλη ιδέα που έχω είναι να υπάρχουν ινδιάνικα χωρια . Σ αυτά να μπορούμε να κάνουμε διαφορες ανταλλαγές . Να προτείνουμε 1 η περισσότερα αντικείμενα , ρούχα , άλογα , όπλα , προϊόν από εργασί , ακόμα και τα άχρηστα προς στιγμή φυλαχτό και πέτρινη αλυσίδα , και να παίρνουμε προσφορα τι μπορούμε να πάρουμε για ανταλλαγή . Έτσι τα μπορούμε να ανταλλάξουμε 2-3 αντικείμενα για 1 καλύτερο . Και φυσικά ποσο καλή η κακή τα είναι προσφορα τα εξαρτάται και από κάποια από τις ικανότητες μας , εμπόριο , εμφάνιση και ίσος και κάποια αλλα .
 

DeletedUser4456

Guest
+1 Καλή ιδεα, αν και κατι θα αλλαξει εχω ακουσει στην νεα εκδοση...
Οσο για το ινδιανικο χωριο, οκ, αν και τωρα με την αγορα ειναι λιγακι περιττο πιστευω αυτο εδω που τα λεμε.
 

DeletedUser5052

Guest
Οκ με τα μπονους αλλα να υπαρχουν και τα μπονους που ειναι ετσι και αλλιως στους χαρακτηρες (στο κινητρο μονομαχιας κτλ)
 

DeletedUser

Guest
Η διάφορa μεταξύ το ινδιανικο χωριο και την αγορα ειναι ότι στο ινδιανικο χωριο δεν τα χρησιμοποιούμε λεφτά . Απλά τα ανταλλάσσουμε αντικείμενα με τους ινδιάνους . Και όχι μονο αυτά που μπορούμε να πουλήσουμε στην αγορά αλλα και όλατα υπόλοιπα . Έτσι όπως ηπα και πάνω τα μπούνε σε χρήση όχι μονο τα άχρηστα προς στιγμή αντικείμενα , αλλα και όλατα προϊόντα από τις εργασίες . Γιατί κακά τα ψεύματα , μερικές εργασίες δεν τα δουλεύουμε κάτουλου γιατί δεν δίνουν λεφτά , ΧΡ και δεν χρησιμεύουν πουθένα τα προϊόντα τους .
 

DeletedUser5052

Guest
Ναι αλλα οι ινδιανοι δεν ειναι χαζοι να τους δωσεις Γκρι κουρελια να σου δωσουν Ινδιανικο ρουχισμο !
 

DeletedUser2289

Guest
+1
αναλογα με την τιμη αγορας θα ειναι πχ +1000 -1000$
δν θα τα ανταλαζουμε ετς
 

DeletedUser

Guest
-1 για τα μπόνους.....Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά μπόνους στο παιχνίδι... Δεν πειράζει και να έχει κάτι μόνο διακοσμητικό θέμα...
 

DeletedUser

Guest
Ναι αλλα οι ινδιανοι δεν ειναι χαζοι να τους δωσεις Γκρι κουρελια να σου δωσουν Ινδιανικο ρουχισμο !

Φυσικά και δεν τα παίρνεις Ινδιανικο ρουχισμο για Γκρι κουρελι . Αν προςθeθις όμως και πολλά αλλα φτηνά αντικείμενα για να πλησιάσεις τι τιμή του Ινδιανικο ρουχισμο , ίσος να το εχεής στην προσφορα . Για αυτό ηπα " ...προτείνουμε 1 η περισσότερα αντικείμενα... " .
Και επίσης δεν τα σου βγάζει ακριβώς αυτό που ζητάς . Απλά τα σου βγάζει 5-6 πράγματα για να διαλέξεις και να παΐρης αν σε βολεύει . Η επιλογή τους τα είναι τυχαία , σύμφωνα με τι τιμή τους +/- κάποιο ποσοστό .
Με απλά λόγια λες στους ινδιάνους " Έχω αυτά εδώ , τι μπορώ να πάρο για αντάλλαγμα ? " Αν σε συμφέρει ανταλλάζεις , αν όχι πας ξανά την άλλη μέρα η σε άλλο ινδιάνικο χωργιό .
 

DeletedUser5052

Guest
Δηλαδη ας πουμε θελω ενα παλτο 9000$ και δωσω 2 ρουχα των 4500$ εχω την ευκαιρια να μου τυχει ;;;
 

DeletedUser5080

Guest
και τα 2 πολυ καλα ελπιζω να μπει

10/10

+1!!!!:))
 

DeletedUser

Guest
για τα ινδιανικα χωρια φιλε συμφωνω απολυτα...οσο για τα μπονους σε καθε κατηγορια:

-Για τους στρατιωτες νομιζω οτι ειναι αδικο να περνει μονο ο μισθοφορος μπονους για τις μονομαχιες ισως αν επερνε ενα μπονους στο εμποριο μιας και πολεμαει για τα χρηματα.

-Για τους χτιστες νομιζω οτι θα ειναι αδικο να παρουν οι 2 μπονους που θα βοηθησει στην κατασκευη κτηριων και οι αλλοι οχι!

-Για τους μονομαχους νομιζω οτι ο τολμηρος θα επρεπε να παρει μπονους στην εμφανιση μιας και λεγεται τολμηρος...

-Για τους τυχοδιωκτες νομιζω οτι τα μπονους του παγιδευτη και του οδοιπορου ειναι πολυ καλα αλλα νομιζω οτι ο ινδιανος θα επρεπε να παιρνει μπονους η στο κρυψιμο η στο ζωωδες ενστικτο και ο κυνηγος χρυσου θα επρεπε να παρει μπονους στο εμποριο!

Παντως κατι τετοιο σιγουρα θα φερει αλλαγες στο παιχνιδι(δεν μπορω ακομα να προσδιορισω αν θα ειναι προς την καλυτερη η προς τη χειροτερη εξεληξη)
 

DeletedUser

Guest
Τα μπόνους τα έβαλα στο περίπου . Η βασική ιδέα ήτανε να έχουμε ποικιλία χαρακτήρων .
 
Κορυφή