Κοσμος Fargo

-Holanter-

Νέο Μέλος
Καλησπερα εχω παρατηρησει οπως και ολοι οι παικτες του Fargo βεβαια οτι τν κοσμο τον εχετε παρατησει ...αυτο με εκνευρησε ιδιαιτερα ηταν οτι σημερα μπηκαν παντου μαχες απο τν gm που δινουν 75 coins ενω στο φαργκο δεν μπηκε καν ...εχει ξαναγινει πολλες φορες και αμα παραπονεθει κανεις τν βαζετε λιγες ωρες πριν σαν να μην συνεβει τπτ.Επισης βλεπετε οτι ο κοσμος εχει πεθανει κοσμο δεν εχει δεν καταλαβαινω γτ δεν ανοιγουν οι μεταφορες να παμε σε κανα κ8 ή αλλο κοσμο τουλαχιστον να μν παει χαμμενος ο κοπος και τα λεφτα που δωσαμε.
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Ούτε Arizona έχουμε μάχη από τον GM, και μάλλον φταίμε εμείς που παίξαμε χτες μάχη στο Awesomia, το έχουν πει πολλές φορές ότι αν έχουμε μάχη εκεί δεν μπορούν να βάλουν οι GM, αλλά δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι θέλει να βάλει ο GM εκεί :)
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Γενικα εγω λυπαμαι τα παιδια που τους αρεσει το γκαμε ...ειδικα το ελληνικο west ειναι τελειως παρατημενο 0 οργανωση και 0 καινοτομια
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Πως θα μπουν μάχες εφόσον είχατε ήδη μάχη ; Προφανώς και θα μπουν και στους υπόλοιπους κόσμους ( δεν είναι μόνο ο Fargo ) τις επόμενες ημέρες.
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Αν και θα επρεπε να υπαρχει σχετικη δημοσίευση γιατι αλλιως θα εβαζα και σημερα μαχη εφοσον υπαρχει αποστολη που πρεπει να παιζουμε καθε μερα μαχη.Ας το αφησουμε αυτο το θεμα θεωρειτε σοβαρο το γεγονος ΑΥΤΟ οτι σε κεντρικη μαχη για αποστολη μαζευονται μονο τοσα ατομα σε ολοκληρο σερβερ? Γιατι να μν ανοιξουν μεταφορες απο φαργκο εφοσον δεν υπαρχει κοσμο οπως και σε πολλους αλλους κοσμους που συμβεαινει αυτο?
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Συμφωνω με τον Holanter στο θεμα με τις μεταφορες....Αριζονα(αν και δεν εχω λογαριασμο εκει,παρολα αυτα μιλαω με κοσμο),Φαργκο κ Georgia οι καταστασες ειναι τουλαχιστον τραγικες....σ εμας στον Georgia οπως κ Fargo ερχονται ατομα σε μαχες μονο οταν τις βαζει ο GM για δωρα ή αναγκαστικα οπως αυτο το εβεντ που απαιτει καθε μερα μαχη,μολις τελειωσει το εβεντ παλι νεκροταφειο ο κοσμος

Δεν γινεται να ανοιξουν τιποτα μεταφορες σε αλλους κοσμους π.χ Colorado,Houston ?? ... ή εστω να γινουν συγχωνευσεις μεταξυ μας μπας κ βελτιωθει λιγο η κατασταση ??
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Σε ότι αφορά την ανακοίνωση έχεις δίκιο,

Σε ότι αφορά τον κόσμο του Fargo , να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν θεωρώ ότι φταίει καμμία διαχείριση και αν φταίει αυτό θα είναι σε πολύ μικρό ποσοστό για την μικρή προσέλευση παικτών στα οχυρά. Και το λέω εντελώς αντικειμενικά. Παίζω 10 χρόνια το παιχνίδι σε ελληνικούς και μη κόσμους και έχω δει όλους τους κόσμους. Οι παίκτες συνήθως καταστρέφουν τους κόσμους με τους εγωισμούς τους. Δεν σας κατηγορώ , αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Από εκει και πέρα, την τελική απόφαση όπως γνωρίζεται. για να κλείσει ένας κόσμος την πέρνει η εταιρεία.
Μπορεί να γίνει κάποια πρόταση για τον Fargo αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι. Ακόμα και να ανοίξουν μεταφορές από Fargo προς κάπου αλλού να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι μια τέτοια ενέργεια.. Ήδη άνοιξαν από EL Paso, οπότε σύντομα δεν θα ξαναγίνει.
(εκτώς και αν η εταιρεία έχει άλλα πλάνα :oops: )
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Εγω διαφωνω γιατι βαζετε καθε χρονο νεο κοσμο γιατι θελετε λεφτα επειδη ξερετε οτι παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα χωνουν παντουυ λεφτα για πληρωμενα σετ-οπλα λοταριας ετσι καθε φορα καταστρεφετε τους παλιους γιατι καθε φορα ενας νεος παικτης ξεκινα στον νεο κοσμο και οχι στν παλιο και επειδη οπως γνωριζεις οτι το ελληνικο west ΔΕΝ εχει κοσμο παρα τα γνωστα ατομα που παιζουν παντου θεωρω πολυ κακη ιδεα αυτο με τους νεους κοσμους.Τωρα αμα μου πεις αυτοι ειναι οι κανονισμοι της εταιριας οπως και οτι οι μεταφορες ανοιγουν καθε χρονο τοτε θεωρω οτι η διαχειρηση δεν ξερει τι της γινεται που δεν το εχει αναφερει αυτο..Επομενο θεμα μεταφορες κοσμων το οτι δεν εχει προταθει να υπαξουν μεταφορες απο καποιους πεθαμενους κοσμους σε αλλους ειναι επισης κακη δουλεια της διαχειρησης και δεν καταλαβα οταν λες δεν υυυποσχεσε κατι,,,,υποχρεωση σου ειναι να το προτεινεις εφοσον το ζητανε παικτες και ξξξερω οτι δεν ειμαι μονο εγω.Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω την δουλεια της διαχειρησης οταν 1....Δεν ειδοποιει για μαχες 2...Δεν προτεινει αυτα πουυ λεμε για μεταφορες 3....Οταν ΠΟΤΕ δεν βαζει τα εβεντ οταν λεει παντα αργει 1-2 εως και 1 βδομαδα.Πρεπει να τα πει καποιος αυτα γιατι για πολυ καιρο δεν μιλαει κανεις.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
@MeliodaS Οι μεταφορές στον κόσμο Arizona είναι ανοικτές προς Dallas κ' Colorado. Οπότε αν γνωρίζεται άτομα που θέλουν να κάνουν φύγουν από εκει μπορείτε κάλλιστα να τους ενημερώσετε ο ίδιος.

Θα μπορούσε να γίνει για τον οποιοδήποτε κόσμο μεταφορά αλλά δεν γίνεται να ανοίξουν μεταφορές για όλους τους κόσμους.

Μπορούμε να ενημερώσουμε την κατάσταση των κόσμων Georgia,Fargo και να δούμε αν γίνεται κάτι σε αυτή την περίπτωση.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
@-Holanter- Αυτά που λες έχουν προταθεί στην εταιρεία πολλάκις και όχι από το δικό μας market μόνο. Οπότε αν έχουμε μιλήσει για αυτό η όχι είναι κάτι που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Το αν εν τέλη η εταιρεία θα υλοποιήσει τις προτάσεις που λαμβάνει δεν είναι στο δικό μας χέρι.

Ας τα πάρουμε ένα ένα.
α) Σου είπα ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι έχει να κάνει με την ενημερώση για τις τωρινές μάχες με τα νομίσματα. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο (με την αλλαγή του CoMa) και δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα σαν διαχειριστές.
β) Εγώ ο ίδιος ζήτησα να ανοίξουν μεταφορές και από καινούργιους κόσμους για τον Colorado , αλλά δυστηχώς η εταιρεία απέρριψε το αίτημα μας.
Οπότε πίστεψε με από πίσω ζήτάμε και κάνουμε πράγματα που παίχτες θέλουν.

Ποιο event άργησε 1 βδόμαδα να γίνει ?
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Οκ αμα ειναι ετσι το προβλημα το εχει η εταιρια και οχι εσεις.Επισης δεν ηξερα οτι αλλαζει ο κομα μακαρι οποιος θα γινει να μν ειναι να ειναι υπευθυνος και οργανωμενος....Δεν θα κατσω να ψαξω ποιο εβεντ αργησε τοσο αμα ψαξεις θα το βρεις
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Αλλα δεν μπορω να κταλαβω πως γινεται να κραταει η μια εταιρια το ιδιο της το γκαμε πισω πρωτη φορα το βλεπω αυτο
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Δυστυχώς αυτά γίνονται στα περισσότερα παιχνίδια σήμερα. Το αντίθετο είναι το σπάνιο. Όταν η εταιρία νοιάζεται για το community της και συζητάει πράγματα και αλλαγές μαζί :D
 

-Holanter-

Νέο Μέλος
Διαφωνω δεν εχω δει τοσο παρατημενο και με 0 καινοτομιες εδω και ποσα χρονια παιχνιδι και παιζω πολλα
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Το θεμα ειναι αλλο για μενα, οκ καταλαβαινω απολυτα αυτο για την απορριψη του αιτηματος και σε τιμαει που το προτεινες(κατα τη γνωμη μου)....εμεις σαν παιχτες τι μπορουμε να κανουμε για να ασκησουμε καποια περισσοτερη πιεση για τις μεταφορες για να μας λαβουν υποψην τους πιο σοβαρα ?
 

dimitrisCh

Μέλος
Δεν θεωρώ ότι φταίει καμμία διαχείριση και αν φταίει αυτό θα είναι σε πολύ μικρό ποσοστό για την μικρή προσέλευση παικτών στα οχυρά. Και το λέω εντελώς αντικειμενικά. Παίζω 10 χρόνια το παιχνίδι σε ελληνικούς και μη κόσμους και έχω δει όλους τους κόσμους. Οι παίκτες συνήθως καταστρέφουν τους κόσμους με τους εγωισμούς τους. Δεν σας κατηγορώ , αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Το ότι μπορεί να φταίει η Innogames για την κατάντια των μαχών στα οχυρά, ούτε που θα μπορούσες να το σκεφτείς και να το πεις με τ' όνομα του.
 
Κορυφή