Οφθαλμοφανες παρατηρηση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser1748
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser1748

Guest
Κυριοι Διαχειρισταδες , θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση για τις μεταφορες :D Μιλαω αποκλειστικα για τον Colorado (κ8) . Ας αρχισω λοιπον :

Οπως ειδατε και παραειδατε οι αυθαιρετες μεταφορες που ανοιξατε στον κολοραντο κατεστρεψαν τον κοσμο (μπορω να σας το αποδειξω με μαχες κτλπ , σχετικα περυσινα στατιστικα με φετινα , εαν θελετε κυριε Κορντ μπορω να σας τα στειλω και καπου) , δεν βαριεσαι λεμε τον κατεστρεψαν δικος τους ειναι , το να συνεχιζεις ομβως να το κανεις αυτο λεγεται κοροιδια. Για ποιο λογο ειναι ανοιχτες ακομη οι μεταφορες ; Ετσι ωστε να ερχονται χαρακτηρες καλοντυμενοι μετα απο λοτταριες που παιζουν σε εναν νεκρο κοσμο ; Να γεμιζει ο κοσμος με χ5 οπλα λοτταριας και χ5 καθε ειδους αντικειμενο ; Ειμαι τοσο εξυπνος που το εχω καταλαβει η εσεις ειστε αδιαφοροι ; Αμα ειναι να τον ξεφτυλισετε τον κοσμο τελειως πειτε να παρουμε τα μπογαλακια μας και να παμε σε αλλη παραλια :)
 

dimitrisCh

Μέλος
- Καταρχάς, δεν υπάρχουν «αυθαίρετες μεταφορές». Ζητήθηκε να ανοίξουν οι μεταφορές προς Κ8, έγινε δημοσκόπηση και οι παίκτες ψήφισαν να γίνουν μεταφορές, και έγινε αποδεκτό από την Innogames. Γιατί είναι «αυθαίρετες μεταφορές»;
- Πότε και γιατί καταστράφηκε ο Κολοραδος; Θα ήταν καλό να το τεκμηριώσεις, παραθέτοντας μας και κάποια στοιχεία από μάχες. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα δούμε αυτά τα στοιχεία.
- Για ποιον λόγο να μην είναι ακόμη ανοικτές οι μεταφορές και γιατί θα έπρεπε να έχουν κλείσει;
- Γιατί να μην έρχονται καλοντυμένοι ματά από λοτταρίες από άλλους κόσμους, εφόσον αυτό δεν απογορεύται.
- Και γιατί να μην γεμίζει ο Κολοράδος με όπλα λοτταρίας και αντικείμενα; Θα υπάρχει περισσότερη προσφορά στα παζάρια.

Όταν εσείς του Κ8 στο μέλλον μετακινηθείτε προς άλλον κόσμο, θα παραδώσετε τα όπλα και τα αντικείμενα σας πριν μετακινηθείτε;
 

DeletedUser1748

Guest
Θα απαντησω διπλωματικα αλλιως θα φαω μπαν , δυσκολευομαι να συνομιλησω με παικτη ο οποιος δεν εχει σκοπο στο παιχνιδι απλα χαροπαλευει δεξια αριστερα φιλοσοφωντας αλλα θα το προσπαθησω. Αυθαιρετες ειναι Δημητρη μου οι μεταφορες καθως ο καθε γερμανος διαχειριστης δεν γνωριζει τι επικρατει στους Ελληνικους σερβερ. Οταν ο κ.Κορντ ανεφερε λεω εγω τωρα " Ειναι αναγκαιες οι μεταφορες για την βιωσιμοτητα του κοσμου , προφανως και δεν θα ψαξει ο γερμανος αλλους λογους για να το εγκρινει."

Συνεχιζω ... Οντας ανικανος να αναζητησεις μαχες την ιδια περιοδο περυσι με φετος θα σου παραθεσω οπως μου ζητησες τα στοιχεια (κοιταξε τα ατομα , θεωρητικα με μεταφορες αντι για μεσσαια θα επρεπε να παιζουμε σε μεγαλα , αντιθετως ομως πηγαμε σε μικρα )

Περυσι : http://prntscr.com/dh82nc
Φετος : http://prntscr.com/dh834b

Και θα παρακαλουσα τους αδαης ανθρωπους να κανουν μια ερευνα αγορας πριν μιλησουν για κατι στο οποιο δεν εχουν την παραμικρη ιδεα :)

Παμε στα αντικειμενα , σκοπος της λοτταριας ειναι να εχει 1 ζευγος οπλων ο κοσμος μετα το περας της...Ειναι μη-ανταγωνιστικο για την υπολοιπη κοινοτητα να υπαρχουν χ 5 ! Τα παζαρια που λες δεν υπαρχουν πλεον καθως τα μεταφερομενα αντικειμενα καταληγουν σε αναβαθμισεις . Τωρα στο επιτρεπεται , εαν η εταιρια επιτρεπει να εχω 5 λογαριασμους να παιζω στις λοτταριες και να τους φερνω καθε φορα στον κολοραντο , ας μας ενημερωσει οτι το παιχνιδι ειναι για τους αργοσχολους που δεν εχουν να κανουν κατι αλλο , παιζουν σε 15 κοσμους χωρις σκοπο και ουσια :) Εμεις παιζουμε σε εναν και δυστυχως η ΟΔ τον κατεστρεψε :)

Ελπιζω να σου απαντησα ολα τα ερωτηματα Δημητρη !
 

dimitrisCh

Μέλος
Φυσικά δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου απαντήσω, αλλά αφού άνοιξες συζήτηση στο φόρουμ, ο καθένας έχει δικαίωμα να γράψει την προσωπική του άποψη επί του θέματος.

Εάν εννοείς τα όπλα που δίνονται ως βραβείο στον εκάστοτε νικητή της λοταρίας, αυτά είναι μοναδικά και δεν μπορούν πωληθούν και φυσικά ούτε να αναβαθμιστούν.
Εάν εννοείς τα όπλα Hombre και τα συναφή από τις λοταρίες, αυτά δεν είναι μοναδικά για κάθε κόσμο και φυσικά μπορούν να αναβαθμιστούν.
Και φυσικά δεν μπορεί ο καθένας, να φτιάξει για την λοταρία 5-6 νέους λογαριασμούς στους κόσμους, εκ των οποίων επιτρέπονται οι μεταφορές προς τον Κ8, για τον απλούστατο λόγο, ότι είναι κλειστές οι νέες εγγραφές σ' αυτούς τους κόσμους.
Μπορεί όμως να φτιάξει για την λοταρία 5-6 νέους λογαριασμούς στον Κολοραδο, στον οποίο επιτρέπονται οι νέες εγγραφές.
Επομένως το επιχείρημα ότι φταίνε οι μεταφορές για τα ^5 αντικείμενα, μάλλον είναι αβάσιμο.

Ας αναλύσουμε λιγάκι μερικές από τις μάχες που αναφέρεις:

11/27/2015 DReaM TeaM 50 vs 42
H.p. 385.509 : 305.574
ΜΟΖ 7710 : 7275

12/17/2015 THE ALAMO 68 vs 67
H.p. 472.240 : 487.085
MOZ 6944 : 7269

12/13/2015 Olympus las Montañas 71 vs 54
H.p. 550.312 : 384.926
MOZ 7750 : 7128

11/30/2016 Noble Transfer 86 vs 45
H.p. 855.720 : 370.067
MOZ 9950 : 8223

12/04/2016 ΒΥΖΑΝΤΙΟ 50 vs 42
H.p. 538.429 : 395.230
MOZ 11668 : 9410

12/07/2016 Party With A Noble 50 vs 42
H.p. 524.570 : 360.280
MOZ 10491 : 8578

Και ο πιο «αδαής» άνθρωπος καταλαβαίνει ότι, το επίπεδο των μαχών οχυρού του 2016, είναι κατά πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτό των μαχών οχυρού του 2015 (ενδεχομένως και υψηλότερο από αυτών των μαχών του Κ1), για τον απλούστατο λόγο, ότι στις μάχες του 2016 παίζουν περισσότεροι οχυρομάχοι.

Για το ότι πλέον οι μάχες οχυρών γίνονται σε μικρά οχυρά: Είναι λογικό, αφού ο πληθυσμός του Κ8 μειώθηκε και είναι μικρότερος από τον πληθυσμό του Κ8 προ των μεταφορών.

Και σίγουρα οι Γερμανοί γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον Cord, το γίγνεσθαι στους ελληνικούς κόσμους. Έχουν όλα τα στοιχεία στην διάθεσή τους.


Επί προσωπικού:
Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα κατεβάζουμε το επίπεδο της συζήτησης σε προσωπικό επίπεδο, και πετάμε και μερικούς χαρακτηρισμούς, έτσι για να δημιουργήσουμε εντύπωση.

Για το εάν «έχω σκοπό στο παιχνίδι ή απλώς χαροπαλεύω δεξιά αριστερά φιλοσοφώντας»:
Παίζω αυτό το παιχνίδι από τον Αύγουστο του 2008. Τότε δεν υπήρχαν καν ελληνικοί κόσμοι, εάν δεν απατώμαι.
Έχω παίξει σε περίπου 6500 μάχες οχυρών.
Έχω συντονίσει την πρώτη μάχη που έγινε σε ανοικτό κόσμο, 21 Ιουλίου 2009 μ.Χ., (ακόμη δεν υπήρχαν καν οι μάχες ούτε στον net) και πιο πριν είχα παίξει σε μάχες στον beta, τότε που ακόμη ο beta ήταν κλειστός κόσμος 300 παικτών.
Έχω κατακτήσει όλα τα οχυρά του χάρτη σε 7 κόσμους, σε 3 εκ των οποίων 2χ.
Είχα την τιμή να παίξω σε μάχες δίπλα σε μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες και κορυφαίους οχυρομάχους του TW, και διδάχθηκα πολλά απ' αυτούς.
Έχω ξοδέψει +500 ώρες δοκιμών σε διάφορους κόσμους, για να βρω πως παίρνουμε το χρυσό Colt, άλλες τόσες για το χρυσό σπαθί, περισσότερες από 300 ώρες δοκιμών για την αποστολή «Ο Μύθος», και ατελείωτες ώρες δοκιμών για την αποστολή «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ξέρεις, τότε δεν υπήρχαν οι σύνδεσμοι για να πατάς και να βλέπεις, τι ζητάει κάθε αποστολή, και έπρεπε να μελετάς τα κείμενα, να σκέφτεσαι και να δοκιμάζεις.

Και τώρα πιστεύεις, ότι ο σκοπός μου στο παιχνίδι, θα έπρεπε να είναι, να έρθω στις μάχες του Κ8, και να βλέπω τα «γετια« του Κ8 να πηδάνε πίσω από τον πύργο, για ζήσουν 1-2 γύρους περισσότερο και να ρίξουν 1-2 βολές ακόμη, αφού έχουν στείλει τα «κρέατα« μπροστά να σώσουν την σημαία; Οι πραγματικοί ηγέτες είναι αυτοί, που πηγαίνουν πρώτοι στην σημαία.

Συμφωνώ απόλυτα: Ο αδαείς άνθρωποι, πρέπει να κάνουν μια έρευνα αγοράς, πριν γράψουν οτιδήποτε.

Και φυσικά δεν μου απάντησες, γιατί θα έπρεπε να έχουν κλείσει οι μεταφορές, και εάν εσύ όταν θα πας στον άλλο κόσμο, θα παραδώσεις τα όπλα και τα αντικείμενα σου πριν μετακινηθείς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser1748

Guest
Καλησπέρα κ Δημήτρη , βετεράνε του Γουέστ.

Κομμάτι 1ο (Μεταφερομενοι χαρακτηρες): Σαφως και δεν υπαρχει δυνατοτητα εγγραφης , υπαρχει ομως δυνατοτητα πωλησης ηδη υπαρχόντων χαρακτήρων. Καλήμερα , επειδή απέχεις από την κοινότητα και δεν εχεις την παραμικρη ιδεα περι τι και πως , ασε με να ξερω οτι θα ερθουν πολλα ξεχασμενα φαντασματα του παρελθοντος με οπλα λοταρίας. Οσον αφορα τα κανονικα αντικειμενα , και εκει αγαπητε μου , συσσωρευεται η πραματια σε εναν μεταφορομενο και μοιραζεται στον εκαστοτε κοσμο. ΚΑΛΗΜΕΡΑ , επειδη μερικοι πετατε χαρταετο με το φαρμβιλλ που παιζετε , δεν δικαιουστε καν να εχετε αποψη περι τι και πως . (Χουντικος στους αδαΕΙς )

Κομματι 2ο (μαχες οχυρων) : Πρωτον εδειξες μονο μαχες σε μικρο , ( που ενημερωτικα γιατι για ακομη μια φορα δεν καταλαβαινω γιατι παιζεις ; δεν υπαρχει λογος ουσια , τιποτα απ ολα αυτα ) γινοταν μια φορα την εβδομαδα φιλικη εξτρα απο τις κανονικες. Παρέλειψες ολως τυχαια να δειξεις τις 100 vs 84 μαχες οπου υπαρχει αδιαμφισβητητα μεγαλύτερο ενδιαφερον. Συνεχιζω με την αποψη ηρθαν μεταφερομενοι και μικρινε ο κοσμος , το διαβασα το ξαναδιαβασα προσπαθησα να το κατανοησω ... η εγω ειμαι τρελος η εσυ δεν εχεις σημειο επαφης με την λογικη. Ας τελειωσω με το μεγαλυτερο επιπεδο , το οτι παιζουν περισσοτεροι οχυρομαχοι πως το συμπαιρανες απο την ζωη ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , το γουεστ αλλαζει βγαινουν νεα αντικειμενα οι ζωες ανεβαινουν , με το γουιλ μαννυ εβγαζα 500 ηγεσια , τωρα βγαζω 1100 , τι σημαινει οτι παλιαοτερα ηταν χαμηλοτερο το επιπεδο. Αλλα δεχομαι οτι εγω ειμαι ο αδαης :)

Κομματι 3ο ( Οι γερμανοι ξερουν ) : Οχι κ Δημητρη δεν ξερουν , ο κορντ ενημερωνει , ο κορντ παρουσιαζει , ο κορντ ειναι αυτος που μεταφερει την γενικη εικονα. Οι γερμανοι βλεπουν λιστες με νουμερα , λεφτα και σβολια .

Επι προσωπικού , δεν εχω τίποτα μαζι σου . Διαφωνώ καθετα με τα λεγομενα σου , σε θεωρω περιθωριακο στο κομματι του παιχνιδιου και χωρις σκοπο και ουσια ενασχολησης με αυτο. Το οτι εισαι ενας δεινοσαυρος που συντονισε πρωτη φορα , θα επρεπε να με κανει να δακρυσω ; Εχω δει πολλους παλιους που δεν εχουν επαφη με μαχες οχυρων και προφανως επειδη δεν σε εχω δει ποτε να παιζεις δεν μπορω να πω το ιδιο και για σενα , απλα οπως λεει και ο λαος εξω απο τον χορο ολοι πιρουέτες κανουν.

PS : Χρησιμοποιωντας την λεξη γετι , καταλαβαινω γιατι ανθρωπο μιλαμε , χοανιστικο δηλαδη , και οτι εχεις αξια και ιδανικα για τις μαχες με εντυπωσιαζει.

Στο τελευταιο που δεν σου απαντησα ποτε δεν ειπα να παραδωσει κανεις και τπτ , αλλα σε ρωταω κ Δημητρη καποιος που θα ερθει με τα καινουργια οπλα λοταρίας μετα το περας της επομενης τι περιμενε τοσο καιρο ; Τον Αι Βασιλη ; Γιατι δεν ηρθε οταν ηρθε ολος ο κοσμος ; Ασε τα γετια και δες περα απο τον χοανιστικο τροπο σκεψης σας που κατεστρεψε παραπανω απο εναν κοσμους .

Και για το φινάλε ,
Χαιρετε !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
1) Δεν θα σχολιάσω αυτό για πωλήσεις χαρακτήρων, γιατί δεν μου επιτρέπεται.

Όλα αυτά, τα οποία εσύ μόλις τώρα ανακάλυψες ότι συμβαίνουν, τα είχα γράψει προ 3 και πλέον ετών εδώ, εδώ και εδώ.

Γιατί εγώ μπορεί μεν να πετάω χαρταετούς, αλλά, είχα πάντα άποψη και την εξέφραζα πάντα δημόσια. Και ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να σου ζητήσω, να μου παραχωρήσεις το δικαίωμα ώστε να εκφραστώ δημόσια.
(Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι ατελείωτες λίστες με αντικείμενα μου ζητούσαν να μεταφέρω σε κάποιον ξένο κόσμο, όταν έκανα την πρώτη μου μεταφορά, πολλούς μήνες πριν γράψω αυτά που τότε έγραψα. Και παρεμπιπτόντως, σε ορισμένους ξένους κόσμους επιτρέπονται μάλιστα αυτού του είδους οι μεταφορές αντικειμένων και η μεταφορά χρημάτων)

2) Οι μάχες σε THE ALAMO 68 vs 67 και Olympus las Montañas 71 vs 54 του 2015 είναι μάχες σε μικρά οχυρά; Η μάχη σε Noble Transfer 86 vs 45 είναι μάχη σε μικρό οχυρό; Υποθέτω ότι «την γλώσσα σου έδωσαν ελληνικήν», την χρησιμοποιείς σωστά, και κατανοείς αυτά που διαβάζεις.
Στο μεσαίο οχυρό, στο οποίο παίζουν 184 παίκτες ή στο μικρό οχυρό, στο οποίο παίζουν 92 παίκτες λαμβάνουν μέρος περισσότεροι οχυρομάχοι; Εάν πιστεύεις ότι στους 184, υπάρχουν περισσότεροι οχυρομάχοι απ' ότι στους 92, τότε δυστυχώς δεν είμαι εγώ αυτός, που πετάει χαρταετό.

Ας δούμε και λίγο τι λένε τα νούμερα, μήπως και βρεις κάποιο σημείο επαφής με την λογική:
Κ8 πριν ανοίξουν οι μεταφορές, Σύνολο παικτών: 653
Κ8 σήμερα, Σύνολο παικτών: 663 (από αυτούς αφαίρεσε και όσες δεκάδες θέλεις, από αυτούς που εγγράφονται για τις εκάστοτε λοταρίες)

Και κλείνοντας, όποτε θέλει κάποιος κάνει μεταφορά, εφόσον αυτό επιτρέπεται. Εγώ ας πούμε, δεν ξέρω αν θα μεταφερθώ στον Κ8 Πρωτοχρονιά, Πάσχα, ίσως και κάποια κοινή εργάσιμη. Πουθενά δεν πάγωσαν οι μεταφορές, ακόμη και στους ξένους κόσμους και το ίδιο γίνεται παντού. Μήπως και στους εκεί κόσμους οι διαχειριστές, δεν ενημερώνουν σωστά την Innogames;
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser1748

Guest
Αγαπητε κυριε Βοναπάρτη , δεν εχω διαβασει τι εχετε γραψει σε προηγουμενα thread και ουτε εχω τον χρονο να ξεψαχνισω , σχωρατε με !

Στο κοτοπουλο φιλετο τωρα , συμφωνω οτι υπηρχαν μαχες που δεν συμπληρωναν ατομα το 15 σε μεσσαια οχυρα , αλλα μπορω να σου εγγυηθω οτι σε ενα 80% η συμμετοχη ηταν υπερπληρες. Όντας αδαης σχετικα με τις μαχες του κ8 , δεν γνωριζεις οτι ναι και οι 184 ηταν οχυρομαχοι καθως το επιπεδο ηταν ανεβασμενο και καθε συμμαχια προσπαθουσε να βγαλει το καλυτερο. Μπορω να στο επιβεβαιωσω αυτο καθως αποτελουσα μερος της προσπαθειας απο την μια συμμαχια ( εχοντας δωσει πολλα αντικειμενα , εχοντας στησει πολλους παικτες ) , αρα καταληγουμε οτι δεν τον πετας απλως τον χαρταετο αλλα εισαι πρωταθλητης.

Αριθμος παικτων προ και μετα μεταφορων. Δεν μπορω παρα να γελασω κυριε Βοναπαρτη , καθως εαν στα τοσα χρονια υπαρξης σας στην αγρια δυση εχετε δει και τους 663 παικτες σε ενεργο δραση , θα αναλαβω εγω τον αετο με μεγαλο ζηλο. Αρα καταληγουμε οτι ο ενεργος πληθυσμος του κοσμου δεν ειναι 663 ατομα αλλα 163. Αρα ατοπο.

Τελος χαροποιουμαι ιδιαιτερα που αναγνωριζω επιτελους τα τραγελαφικα χαρακτηριστικα του νεοελλην , και της λογικης : Αφου ο αλλος ετσι το κανει , εγω γιατι να μην το κανω ; Δεν μπορει να δει στην πραγματικοτητα τι ειναι το σωστο , τι ειναι το ηθικο , τι προαγει τον υγιη ανταγωνισμο αλλα τι μας βολευει :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε τα γετι και την αξιέπαινη προσπάθεια των γετι του Κ8 να ανεβάσουν τόσο το επίπεδο των μαχών, σε έναν τότε σχεδόν νεκρό κόσμο, στήνοντας 184 οχυρομάχους, όταν σε κόσμους του net για παράδειγμα, με υπερπολλαπλάσιο πληθυσμό, τα εκεί ανίκανα γετι δεν κατάφερναν ποτέ να στήσουν τόσους πολλούς οχυρομάχους.

Kαι μετά που άνοιξαν οι μεταφορές προς τον Κολοραδο, χάθηκαν ξαφνικά αυτοί οι 184 σούπερ-οχυρομάχοι του 2015. Μήπως το γύρισαν στο φαρμβιλε;

Και σε παρακαλώ μην διαστρεβλώνεις σκοπίμως αυτά που γράφω.
Ποτέ δεν έγραψα ότι ο τρέχον πληθυσμός και μετά τις μεταφορές(663) του Κ8 είναι όλοι ενεργοί.
Συνεχιζω με την αποψη ηρθαν μεταφερομενοι και μικρινε ο κοσμος , το διαβασα το ξαναδιαβασα προσπαθησα να το κατανοησω ... η εγω ειμαι τρελος η εσυ δεν εχεις σημειο επαφης με την λογικη.
Ξαναδιάβασε καλά τι έγραψα:
Ας δούμε και λίγο τι λένε τα νούμερα, μήπως και βρεις κάποιο σημείο επαφής με την λογική:
Κ8 πριν ανοίξουν οι μεταφορές, Σύνολο παικτών: 653
Κ8 σήμερα, Σύνολο παικτών: 663 (από αυτούς αφαίρεσε και όσες δεκάδες θέλεις, από αυτούς που εγγράφονται για τις εκάστοτε λοταρίες)
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser1748

Guest
Ο μονος που απαξιωνει την προσπαθεια εισαι εσυ . Χωρις να γνωριζεις εισαι τοσο ισχυρογνώμων που δεν καταλαβαίνεις ... Ναι υπηρχαν 184 οχυρομαχοι ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι και ναι πλεον δεν υπαρχουν γτ για να συγκεντρωθει αυτος ο αριθμος θελει προσπαθεια , οταν ομως γινονται μεταφορες και χαλαει η ισορροπια του κοσμου χανετε η θεληση , η ορεξη η ανταγωνιστικοτητα , αλλα που να ξερεις απο αυτα εσυ κερδισες ολα τα οχυρα στον εφτα και συντονισες την πρωτη μαχη. Και γω ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων , αλλα να σου πω δεν εχω καμια σχεση μαζι τους :) Σταματα να ζεις στις ενδοξες μερες του παρελθοντος και να νμζεις οτι δεν αξιζουμε να παιξεις μαζι μας , γελανε και οι πετρες , δεινοσαυροι. Αρε μεστραλης που σας χρειαζεται !


Και φαινεται ποιος ειναι ο νεκρος κοσμος , και ποιοι ευθυνονται για αυτο. Ατομα που εχουν χαρακτηρες σε 10 διαφορετικους κοσμους και σε αλλους 15 ξενους. Ρε μερκελ οχι 1 οχι 10 , 100 μνημονια στο κεφαλι ρε
 

DeletedUser4356

Guest
Ας πω την άποψη μου κι αν θέλεις τη λαμβάνεις υπ'όψιν (μπουφιάρης)... αν όχι, καλή καρδιά.
Δεν θα σταθώ στα "γιατί' και τα "πως" κ.ο.κ.
Όσο και να γκρινιάζουμε για τις μεταφορές, είναι κάτι που ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει. Άνοιξαν, ήρθαν αρκετοί, διαγράφτηκαν άλλοι για να φέρουν τον μονομάχο τους από κάποιο νεκρό κόσμο, ή και ακόμα κάποιον χαρακτήρα με όπλα λοταρίας με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο ανακάτεμα στον Κ8.

Ανακάτεμα όμως που θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις τα γέτια (όπως τα λέμε :p ) για το πως θα κινηθούν από κει κι έπειτα.
Άρα κάποιοι δούλεψαν ώστε να φέρουν κόσμο στη Συμμαχία τους, πράγμα απόλυτα θεμιτό. Το είχα βιώσει και στον Κ1 οπότε περίμενα και τα ανάλογα "μαχαιρώματα"....αυτό είναι απόλυτα λογικό!
Ίσως αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι στο παιχνίδι όλα είναι ρόδα. Γυρνάει ο τροχός...και σε κάποια ανύποπτη στιγμή που η συμμαχία σου θα έχει το πάνω χέρι και η δικιά μας θα καταποντίζεται, θα θυμάσαι αυτά τα ποστ και θα γελάς.

Προσωπικά παρ'όλη την ηλικία μου πιστεύω ότι το "γηράσκω αεί διδασκόμενος" είναι αυτό που μας βοηθάει να ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας και να δούμε πέρα από τον εγωισμό μας (δεν αναφέρομαι προσωπικά, βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Στην τελική για να μη σε κουράζω άλλο, πίστεψέ με σε κάτι:
Όσες φόρμουλες και να αλλάξουν στα οχυρά, ότι στήσιμο παγίδας και κρύψιμο να βάλουμε, αυτό που μετράει είναι το λίφε. Φίλε μπουφιάρη. δυστυχώς, με 15 μονομάχους των 1500 λίφε με όπλο μονής από ^4 και κάτω είναι φύρα στα μικρά οχυρά. Δεν μπορεί να κρατηθεί οχυρό, Είμαι σίγουρος ότι το έχεις διαπιστώσει κι εσύ ο ίδιος οπότε σίγουρα κάνεις και τις κινήσεις σου για να διορθώσεις το πρόβλημα...

Το να προσπαθούμε να φέρουμε τον κ8 στη προ-μεταφοράς εποχή είναι άσκοπο και ανούσιο, το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις από δω και πέρα.Εύχομαι να βρεις τη λύση γιατί τα γεμάτα οχυρά τα θέλουμε ΟΛΟΙ μας.
 

dimitrisCh

Μέλος
Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί μετά τις μεταφορές χάλασε η ισσοροπία. Αυτοί που μετακόμισαν από τους άλλους κόσμους δεν ήταν οχυρόμαχοι και δύσκολα μπορούσες να πετύχεις παίκτες οχυρομάχους εφάμιλλους των τόσο καλοστημένων οχυράδων του Κ8. Δεν υπήρχαν τα τόσο ικανά γέτι, σε αυτούς τους νεκρούς κόσμους για να στήσουν παίκτες οχυράδες.
Και εάν δεν υπήρχαν αυτοί, οι όσοι ελάχιστοι μετακινήθηκαν προς Κ8, το πιο πιθανόν είναι, εσύ σήμερα να φώναζες, για να ανοίξουν οι μεταφορές από Κ8 προς κάποιον άλλον κόσμο, για να σώσεις τον καλοστημένο χαρακτήρα σου.

Κι αυτό το «μεστραλης» τις ακριβώς είναι; Δεν το βρίσκω στο λεξικό του Μπαμπινιώτη.
 

DeletedUser1748

Guest
Θα απαντησω στο γηραιο φιλο ρεβολβερ , ακρως φιλοσοφημενο και αξιοζηλευτο θα ελεγα και διδακτορα των οχυρων να συμπληρωσω. Δεν εχω τπτ προσωπικο ουτε εγω μαζι σου και ας με λες μπουφιαρη :)

1ον : Για το PRλικι των γετιων. Εαν εχεις εσυ τον χρονο ρε φιλε μου να κανεις κους κους και κοινωνικες δικτυωσεις σε κοσμους που δεν παιζεις για να φερεις κοσμο στην αγρια δυση , η του μπιλζεριαν το χαμενο παιδι εισαι ή εχεις απλετο χρονο στην καθημερινοτητα σου χωρις υποχρεωσεις δουλεια η κατι αλλο. Εγω αν και 23 δεν προλαβαινω εσυ και σαν γηραιοτερος μπραβο !

2ον : Σας σεβομαι εσας τους δεινοσαυρους των οχυρων , φανταζομαι εσυ πηρες ολα τα οχυρα στον 6 και συντονισες την 2η μαχη ; Πιστεψε με που στο λεω οσα ξερεις εσυ στα οχυρα χ 10 να τα βαλεις δεν φτανεις τις δικες μου γνωσεις και ας εχω παιξει το 1/3 των μαχων σου ( ειναι καθαρα λογω ηλικιας και το λεω χωρις να με παρεξηγησεις αλλα καταλαβαινω εγω αλλα εσυ :) ). Οποτε περι λαιφ και τετοια οχι σε μενα :) Η διαφορα στα ατομα φαινεται πολυ ξεκαθαρα και θα σου θεσω ενα παραδειγμα. Οταν εχεις να βγαλεις ενα συνολο 50 ατομων απο 200 , και οταν εχεις να την βγαλεις απο ενα συνολο 70 ειναι λιγο διαφορετικο , εχεις περισσοτερες επιλογες αποψη μου παντα .

Τελος , για μενα δεν υπαρχει εγωισμος , δυστυχως ανηκω στην νεα γεννια και το γουεστ ειναι αρκετα οπισθοδρομικο για μενα , ο μονος λογος που καθομαι ειναι για την παρεα αλλα παραλληλα προσπαθω να βοηθησω με τις γνωσεις μου για ενα καλυτερο αποτελεσμα.

PS:Ρεβολβερ φιλικα , αντι να κανεις τον PR στο γουεστ και να δουλευεις να φερεις κοσμο στην συμμαχια σου , βρες καμια δουλιτσα παραπανω ερχονται δυσκολες εποχες :) Κανε περικοπες λιγο στον καουμποι σου :p
 

dimitrisCh

Μέλος
Πιστεψε με που στο λεω οσα ξερεις εσυ στα οχυρα χ 10 να τα βαλεις δεν φτανεις τις δικες μου γνωσεις και ας εχω παιξει το 1/3 των μαχων σου ( ειναι καθαρα λογω ηλικιας και το λεω χωρις να με παρεξηγησεις αλλα καταλαβαινω εγω αλλα εσυ :) ).
Δώσε και σε μας τα φώτα σου μάστορα!
 

DeletedUser4356

Guest
Προσπάθησα να γίνω όσο πιο κατανοητός μπορούσα χωρίς να σε ειρωνευτώ και δίχως να σε προσβάλλω. Το αντιπαρέχομαι και προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι πρέπει να ΑΚΟΥΣ και να ρωτάς. Ούτε στον κ6 έχω παίξει ούτε και κοκορεύτηκα εδώ μέσα σε πόσες μάχες έχω παίξει και που.Αλλά είναι αυτό που είπε πιο πάνω ο Μήτσος. Υποβαθμίζεις την όποια συζήτηση χαρακτηρίζοντας τους άλλους. Σαφώς δεν έχεις τα κουράγια να παραδεχτείς τα λάθη σου.

Δεν είπα ποτέ ότι εγώ έφερα κόσμο σε Συμμαχία.
Δεν είπα ποτέ ότι έπαιζα στο Κ6
Και ποιός σου είπε ότι εγώ δεν παίζω για την παρέα;
Δουλειά εύχομαι να βρεις εσύ μία που να σε κρατάει απασχολημένο από το παιχνίδι γιατί οι υποτιθέμενες γνώσεις σου πρέπει να είναι τραγικές, έως και επικίνδυνες μπορώ να πω.

Μάζεψε άλλους 15 μπαρτομονομάχους να παίξουμε, γιατί με αυτούς που έχεις ούτε στάβλο δεν θα μπορέσεις να πάρεις...όχι οχυρό.
Ξύπνα..
 

dimitrisCh

Μέλος
Θα είμαι λίγο σκληρός μαζί σου, γιατί τελικά μόνο σκληρός μαζί σου, μπορεί να είναι κάποιος.

Το μόνον οφθαλμοφανές είναι, ότι η πρώτη ανάρτηση, έχει άλλους αποδέκτες και αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό των συμπαικτών της συμμαχίας σου, στους οποίους αδυνατώντας να απολογηθείς και να εξηγήσεις, για το αποτέλεσμα των λανθασμένων επιλογών σας, και αρνούμενος να αποδεχθείς, ότι πρώτα απ΄όλα -κι εδώ θα χρησιμοποιήσω τους στίχους του ποιητή- «φταίει το κεφάλι το ξερό μας», προσπαθείς να δικαιολογηθείς, εφευρίσκοντας δήθεν, επειδή χάνει η συμμαχία σου, ότι φταίνε οι μεταφορές, φταίνε τα ^5 αντικείμενα, φταίει η ισορροπία που διαταράχθηκε, φταίει η «κακή διαχείριση», φταίει ο ανάδρομος Ερμής, «φταίει ο Θεός που μας μισεί». Πάντα φταίει κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν φταίμε εμείς.

Αν και όταν καταφέρετε να κάνετε την αυτοκριτική σας, ίσως κατανοήσετε σε τι οφείλεται η παρακμή της συμμαχίας σας. Δυστυχώς τώρα θα πρέπει να γευθείς το πικρό πιοτό της ήττας, ως αποτέλεσμα των λανθασμένων επιλογών.

Δεν είμαι εγώ, αυτός που απαξιώνω την προ μεταφορών προσπάθεια σας, να στήσετε οχυρομάχους στον Κ8. Την απαξίωσε ο χρόνος και οι εξελίξεις σας διέψευσαν. Και η προσπάθεια να στήσετε μονομάχους-οχυρομάχους απέβη άκαρπη, τουλάχιστον άκαρπη προς όφελος της συμμαχίας. (Παρεμπιπτόντως: Κι εμείς στον Αριζόνα δώσαμε όλα τα μπαρτ σε έναν παίκτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εν λόγω παίκτης έγινε οχυρομάχος.)
Φυσικά δεν ισχύει και το αυτό προς ίδιον όφελος. Κι εδώ θα αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη σε μια μάχη του Κ8, σε μια από αυτές που είχα έρθει. Κι ερχόμουν τότε και με σας και με τους άλλους, για να μην διαταραχθεί η ισορροπία:
Παίκτης λίγο πριν αρχίσει η μάχη, γράφει στο τσατ: «Ωραία, γεμίσαμε κι απόψε! Θα παραγγείλω τις πίτσες και μπύρες και θα κάθομαι να κοιτάω. Οι άλλοι θα τρέχουν!»
Μπαρτομονομάχος, καβαντζωμένος σε πύργο το παιδί, άμυνα έπαιζε. Φυσικά στο τέλος έτρεχε πρώτος, να κρυφτεί πίσω από τις εναπομείναντες ζωές, για να ζήσει μερικούς γύρους ακόμη. Για να καταλάβεις το κλίμα που επικρατεί στις μάχες σας. Κι αυτός ο παίκτης, εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη στην ίδια συμμαχία και να παίζει ακόμη στις μάχες.
Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποίησα, πολλάκις την λέξη γετι στις προηγούμενες αναρτήσεις μου, γιατί περί αυτού πρόκειται. Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες συμμαχίες, το σωστό γετι θα φρόντιζε να απομονώσει αυτούς τους παίκτες, θέτοντας υπεράνω το συμφέρον της συμμαχίας και να διατηρήσει το καλό κλίμα στην συμμαχία. Αλλά εδώ πρόκειται για ιμιτασιόν γετια, των οποίων η λογική και η συμπεριφορά, δεν διαφέρει κατά πολύ από αυτήν του εν λόγω παίκτη: «Ζημιές να κάνουμε εμείς καλυπτόμενοι πίσω από τα κρέατα, και δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της μάχης.»

Τελος , για μενα δεν υπαρχει εγωισμος , δυστυχως ανηκω στην νεα γεννια και το γουεστ ειναι αρκετα οπισθοδρομικο για μενα , ο μονος λογος που καθομαι ειναι για την παρεα αλλα παραλληλα προσπαθω να βοηθησω με τις γνωσεις μου για ενα καλυτερο αποτελεσμα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσεις, αυτές τις γνώσεις και στους υπόλοιπους κόσμους και μάλιστα και στους ξένους κόσμους. Είναι κρίμα, τόσοι παίκτες να στερούνται αυτήν την πληθώρα των ανεκτίμητων γνώσεων!
 

DeletedUser1748

Guest
Εισαι τοσο τραγελαφικος σε σημειο που σταματησα να αναρωτιεμαι γιατι αυτος ο πενηνταρης απεναντι μου συνεχιζει να ασχολειται με κατι που δεν εχει την παραμικρη ιδεα. Να σου εξηγησω λοιπον ανηξερε οτι δεν υπαρχει συμμαχια , υπαρχουν 2 παρεες , 2 πολεις εναντιον 5 κοσμων. Εμεις παιζουμε μονο στον κ8 , 1αν σερβερ . Εσεις οι δεινοσαυροι που εχετε περασει απο ολους και τους εχετε καταστρεψει ολους , ειχατε τα υπολειματα αυτων των κοσμων και τα φερατε σε μια συμμαχια . Κλαπ/κλαπ/κλαπ συγχαρητηρια ειστε οι καλυτεροι :) Καμια επιλογη μου δεν με εφερε εδω που ειμαι , ασχοληθηκαμε με την πολη μας και ειμαστε οι καλυτεροι , σε ολα τα θεματα. Δεν ειχαμε τον χρονο να κανουμε κοινωνικες σχεσεις σε νεκρους κοσμους για να φερουμε κοσμο , παιχνιδι παιζω δεν ειναι η πραγματικη μου ζωη , συγγνωμη αμα τα μπερδεψες :) Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι νμζεις πως ξεκινησα αυτο το θεμα γιατι χανω :D Για μενα μετραει το να ειναι δικαια τα πραγματα και ας χανω καθε μερα , αλλα οπως εχω πει πολλες φορες το γουεστ ειναι μικροκοσμος της κοινωνιας και φαινεται η λογικη σου . Δεν εχεις εμπειρια δυστυχως , δεν εχεις υπαρξει σε συνολο , δεν εχεις συμμετεχει σε ομαδα , πιθανον να μην εχεις παιξει και κανενα αθλημα , αλλα ασε με να σου πω που ξερω κατι παραπανω. Σε μια συλλογικη προσπαθεια ο καθενας εχει τον ρολο του , και οσο κομπλεξισμο και αν βγαζεις καποιοι χαρακτηρες ειναι για συγκεκριμενο σκοπο. Λυπαμαι που δινω αξια σε ατομα του λογου σας πραγματικα που καθομαι και συνδιαλεγομαι μαζι σας οταν αποτελειτε το περιτρανο παραδειγμα του αηδιαστικου νεοελληνα και των αξιων του. Απο αυτα που ειπα κρατα το οτι "κλαιω" επειδη χανω :D Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που καταστρεψατε εναν κοσμο , εχετε προιστορια εσεις :)

PS: Για να γινεις σκληρος μαζι μου , θελεις αρκετη προπονηση . Ευχομαι πραγματικα το βραδυ οταν κοιμασαι να μη μαλωνεις με τους φανταστικους μονομαχους και γτ δεν βαζουν λαιφ :)
 

dimitrisCh

Μέλος
Δεν εχεις εμπειρια δυστυχως , δεν εχεις υπαρξει σε συνολο , δεν εχεις συμμετεχει σε ομαδα , πιθανον να μην εχεις παιξει και κανενα αθλημα , αλλα ασε με να σου πω που ξερω κατι παραπανω.

«δυσκολευομαι να συνομιλησω με παικτη ο οποιος δεν εχει σκοπο στο παιχνιδι απλα χαροπαλευει δεξια αριστερα φιλοσοφωντας»
«σε θεωρω περιθωριακο στο κομματι του παιχνιδιου και χωρις σκοπο και ουσια ενασχολησης με αυτο»
«επειδη μερικοι πετατε χαρταετο με το φαρμβιλλ που παιζετε , δεν δικαιουστε καν να εχετε αποψη περι τι και πως»
«δεν τον πετας απλως τον χαρταετο αλλα εισαι πρωταθλητης»
«Αρε μεστραλης που σας χρειαζεται !» ( Τελικά τι είναι αυτό το μεστράλης; )
«Εισαι τοσο τραγελαφικος σε σημειο που...»
«Λυπαμαι που δινω αξια σε ατομα του λογου σας πραγματικα που καθομαι και συνδιαλεγομαι μαζι σας οταν αποτελειτε το περιτρανο παραδειγμα του αηδιαστικου νεοελληνα και των αξιων του.»

Πολλά εστι του θυμού φοβερά, πολλά δε και γελοία. (Πλούταρχος)

Σε μια συλλογικη προσπαθεια ο καθενας εχει τον ρολο του , και οσο κομπλεξισμο και αν βγαζεις καποιοι χαρακτηρες ειναι για συγκεκριμενο σκοπο.
Αρκεί να μπορείς να αξιοποιήσεις τον μονομάχο στο έπακρο των πλεονεκτημάτων του, διαφορετικά γίνεται ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα.

Ξαναδιάβασε όλες τις αναρτήσεις μου στο τρέχον θέμα. Πουθενά δεν έχω χρησιμοποιήσει την «απαγορευμένη λέξη» για τους μονομάχους. Αντιθέτως εσύ την χρησιμοποίησες τουλάχιστον 3 φορές. Ίσως τότε καταφέρεις να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί κομπλεξισμού!

Υ.Γ. Δεν θα το πιστέψεις: Εχθές το βράδυ στον ύπνο μου μάλωνα με τους τυχάδες που βάζουν κρύψιμο!
 

DeletedUser735

Guest
Γινεται τζερτζελο στο φορουμ...δεν το πιστευω!

Ας εκφρασω και εγω την νουμπιστικη αποψη μου...

@bufiarhs μια συμβουλη διχως ιχνος κακεντρεχειας απο εμενα...Πριν μιλησεις επι προσωπικου για ενα ατομο θα πρεπει να γνωριζεις ποιος ειναι και τι εχει κανει. Το να κατηγορεις τον dimitrisCh οτι εχει καταστρεψει καποιον κοσμο και οτι δεν γνωριζει τι συμβαινει στα οχυρα ειναι ανυποστατο. Ειναι αδικο για αυτον που δεχεται τα πυρα σου και για σενα διοτι εκτιθεσαι.

Να αναφερω εδω οτι δεν θυμαμαι αν εχω μιλησει προσωπικα με τον dimitrisCh και αν ποτε εγινε αυτο περασαν πολλα χρονια. Σεβομαι ομως την αποψη του, ακομη και αν δεν συμφωνω παντα, καθως παντοτε χρησιμοποιει επιχειρηματα.

Οσον αφορα τις μεταφορες...

Απο οσα πραγματα εχουν γινει στο παιχνιδι εν γενει τα τελευταια 4 χρονια πιστευετε οτι ευθυνονται οι μεταφορες για το χαλι των servers? Εγω παντως οχι...

Ο καθε ενας απο εμας παιζει το παιχνιδι οπως θεωρει καλυτερα. Αλλος θελει και μπορει να ασχοληθει 24/7 και αλλος οχι.
Λογικο και επομενο ειναι ο παιχτης που θα αφιερωσει περισσοτερο χρονο να βρισκεται σε πλεονεκτικοτερη θεση απο αυτον που θα αφιερωσει λιγοτερο χρονο.
Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα πλαισια της συμμαχιας.

Απο τα πρωτα χρονια του παιχνιδιου ηταν συνηθης τακτικη, νεοι παιχτες που παιζανε σε διαφορους κοσμους να δεχονται "πεσιμο" ωστε να ερθουν στον κ1. Τοτε ο κ1 ηταν πολος ελξης παιχτων λογω των τρομερων μαχων που γινοντουσαν. Και απο αυτο το παραδειγμα θα πρεπει να συμπαιρανεις οτι δεν γνωριζεις τα παντα (οπως κανενας φυσικα) και μερικες φορες ειναι καλο να ακους και τους "παλιους".

Οσον αφορα την "αδικια" της μεταφορας των οπλων λοτταριας απο τον εναν κοσμο στον αλλον τεινω να συμφωνησω μαζι σου.
Δεν ειναι το πρωτο πραγμα ομως στο οποιο θεωρω οτι αδικουμαι απο τις επιλογες της εταιριας και αποφασισα να ζησω και με αυτο :p

Επισης θεωρω οτι ακομα και μετα τις μεταφορες θα μπορουσε να υπαρξει ισορροπια στον κ8 αλλα για λογους που δεν μπορω να κατανοησω πληρως καπου χαθηκε η μπαλα και εκει...
 

dimitrisCh

Μέλος
Για ποιο λογο ειναι ανοιχτες ακομη οι μεταφορες ; Ετσι ωστε να ερχονται χαρακτηρες καλοντυμενοι μετα απο λοτταριες που παιζουν σε εναν νεκρο κοσμο ; Να γεμιζει ο κοσμος με χ5 οπλα λοτταριας και χ5 καθε ειδους αντικειμενο ;

Ο ισχυρισμός αυτός είναι τελείως μα τελείως ανυπόστατος.
Στους κόσμους εκ των οποίων γίνονται οι μεταφορές, είναι αδύνατον να συγκεντρώσει κάποιος παίκτης 243 αντικείμενα, ώστε να δημιουργήσει ένα αντικείμενο ^5. Ούτε και 81 αντικείμενα για να δημιουργήσει ένα όπλο ^4. Σε πολλούς από αυτούς του κόσμους δεν παίζουν ούτε 80 παίκτες.
Έχω δει όμως, σε κάποιους από αυτούς τους κόσμους στις προηγούμενες λοταρίες, τον πρώτο να έχει το ρεκόρ 3χ αυτό του πρώτου από πολύ πιο ενεργούς κόσμους. Σε μια περίπτωση (Κ2 ή Κ3 δεν θυμάμαι συγκεκριμένα) μάλιστα το ρεκόρ ήταν 3x ή 4x του αντίστοιχου του Κ1 και του Κ8. Ξοδεύουν τα παιδιά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμφωνώ ότι θα μπορούσε να μαζέψει αρκετά αντικείμενα. Αλλά τα έχει πληρώσει, το ίδιο όσο θα τα πλήρωνε και στον Κ8.
Όπως επίσης έχω δει και στον Κ8 ήδη στις πρώτες ημέρες της τελευταίας λοταρίας, παίκτες με πλήρη αναβαθμισμένα Hombre. Αφού μπορούν και ξοδεύουν τα παιδιά, τι πρέπει να γίνει; Να απαγορευθεί να ξοδεύουν;
Ένα κάποιο θέμα υπάρχει με τα όπλα που δίνονται ως δώρο στον νικητή της εκάστοτε λοταρίας, αφού στους εκεί κόσμους το κόστος απόκτησης είναι διαφορετικό, λόγω μικρότερου ανταγωνισμού. Αλλά αυτά δεν μεταβιβάζονται, και δεν είναι είναι και κάτι το τραγικό, αφού στις μάχες τα μπόνους που μοιράζουν αυτά τα όπλα, δεν αθροίζονται.

@psamdio
Αυτό το ότι «καταστρέψαμε κόσμους», είναι δικό μας. Εμείς το επινοήσαμε και το λέγαμε μεταξύ μας στα τσατ, τρολλάροντας. Το άκουσε κάπου το παιδί και το υιοθέτησε. :p
Δεν νομίζω, ότι, όταν κατακτούσαμε όλα τα οχυρά του χάρτη σε κάποιους κόσμους, καταστρέψαμε ταυτόχρονα και τον κόσμο. Οι τότε συμμαχίες έβαζαν στόχους. Άλλωστε στους περισσότερους κόσμους που ήμουν «συνένοχος», κάναμε πάλι εκ νέου αναδιανομή των οχυρών.
 

DeletedUser1748

Guest
Δεν εβαζες εσυ πολλαπλες στον κ1 , αλλος ηταν :D
 
Κορυφή