The-West Οχυρό στο Minecraft

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3876
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3876

Guest
Καλησπέρα, μερικοί ίσως το γνωρίζετε αλλά μερικοί ίσως όχι, είναι ένα παιχνίδι που λέγεται Minecraft και στο οποίο βασικά χτίζεις πράγματα με χρήση κάποιων blocks.
Μου ήρθε η ιδέα να χτίσω ένα οχυρό, βασισμένο στου The-West οπότε σας στέλνω φωτογραφίες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3876

Guest
http://i1211.photobucket.com/albums/cc421/firstroad/Fort-Overview.png
http://i1211.photobucket.com/albums/cc421/firstroad/Fort-Overview2.png
http://i1211.photobucket.com/albums/cc421/firstroad/Fort-Entrance.png
http://i1211.photobucket.com/albums/cc421/firstroad/Fort-Tower.png

Edit by El Telehi -> Διόρθωση links εικόνων. Παρακαλούμε μην αναρτάτε τόσο μεγάλες εικόνες. Διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ για το θέμα αυτό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Καλη δουλεια! Δοκιμασες να παιξεις την beta εκδοση στα τελευταια update (την οποια μπορεις να κατεβασεις υπερβολικα ευκολα σπασμενη :w )
Σε εκεινη εφτιαξα ενα σαλουνκαι εναν νεκροθαφτη...ο νεκροθαφτης ηταν λιγο
πολυ fail, αλλα το σαλουν βγηκε πολυ καλο.


Για την αποθηκη πορων, μπορουσες να την κτην κανεις λιγο πολυ οπως το παιχνιδι, 4 ψηλα ποδια και στην κορυφη μια μικρη κυλινδρικη (οσο γινεται στο minecraft) αποθηκη.

Επισης θα μπορουσες την σημαια να την χτισεις σε 2 πλατφορμες, την μια 2Χ2 και την αλλη 4Χ4 στυλ πυραμιδας (γιατι ετσι ειναι, ασχετα αν δεν φαινεται στην φωτογραφια του οχυρου)
 

DeletedUser3876

Guest
Καλησπέρα
Δεν θέλω να παίζω single player έχω ασχοληθεί γιατί ήθελε ένας φίλος αλλά εμένα δεν μου αρέσει οπότε δεν κάνω τον κόπο να το κατεβάσω και να τα βλέπω μόνος μου αυτά που χτίζω. Πάντως όσο για την σημαία δεν το σκέφτηκα.
Την αποθήκη επειδή και καλά χωράει κι άλλα πράγματα εκτός από νερό το σκέφτηκα έτσι...μου φαίνεται και πιο σωστό να σου πω την αλήθεια από το the-west.
 

DeletedUser482

Guest
Το θέμα μεταφέρθηκε στο Off Topic μιας και δεν αφορά το παιχνίδι.
 

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα
Δεν θέλω να παίζω single player έχω ασχοληθεί γιατί ήθελε ένας φίλος αλλά εμένα δεν μου αρέσει οπότε δεν κάνω τον κόπο να το κατεβάσω και να τα βλέπω μόνος μου αυτά που χτίζω.

Μπορεις πολυ ευκολα να "μοιραστεις" οτι φτιαχνεις στο single player (δινοντας το αρχειο του χαρτη) ή και να το μεταφερεις σε εναν multiplayer server (βασικα το διαχειριστης το μεταφερει) μεσω του mcedit.
Το καλο με το single player ειναι οτι δεν αντιμετωπιζεις ποτε lag και μπορεις ευκολα καποια κομματια να τα επεξεργαστεις με το mcedit ή με παρομοια προγραμματα.
 

DeletedUser

Guest
γιατι πραγμα μιλατε...???

Minecraft (http://en.wikipedia.org/wiki/Minecraft), σχετικα νεο παιχνιδι που εχει κανει τρελες πωλησεις. Δημιουργος του ειναι ο Notch και μεσα σε λιγους μηνες εχει βγαλει αρκετα λεφτα (εκατομμυρια) μονο απο αυτο το παιχνιδι. Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακομα στην beta μορφη, (οι εικονες ειναι απο την alpha, ακομα πιο παλιο δηλαδη) και η τιμη αρκετα χαμηλη.
Ειναι ενα παιχνιδι-sandbox. Ολος ο κοσμος ειναι φτιαγμενος απο κυβους (στο μεγαλο μερος του).
Ειναι ο ορισμος της απλοτητας.
Οσοι βεβαια δεν το ξερουν δεν μπορουν να εκτιμησουν μια δημιουργια σε αυτο.



[spoil]Sales
In September 2010, after an impromptu "free to play" weekend, the game had a spike in sales of over 25,000 purchases in 24 hours.[53][54] On January 12, 2011, Minecraft passed 1,000,000 purchases,[9][10] less than a month after reaching Beta. At the same time, the game had no publisher backing and has never been commercially advertised except through word of mouth.[55] By April 2011, Persson estimated that Minecraft had made €23 million (US$33 million) in revenue, with 800,000 sales of the alpha version of the game at €9.95, and over 1 million sales of the beta version at €14.95.[56] On July 1, 2011 Minecraft passed the 10 million registered users mark.[57] As of August 5, 2011, Minecraft had over 11 million registered users, and over 3 million purchases.[11][/spoil]
 

DeletedUser3157

Guest
Καλυτερα να δουλεψεις σε αρχιτεκτονικο γραφειο να παιρνεις και λεφτα!
 
Κορυφή