![]() |
|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
|
Μια σημαντικη πληροφορια ειναι οτι ολοι οι npc εχουνε σθενος.Αρα εχε μπολικη ανθεκτικοτητα και εμφανιση
|
||||
|
||||
|
KOITA ankai ayto einai adiko με το σθενος....
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
...παραπλανηση -.-
|
||||
|
||||
|
εισαι σιγουρος;;
διοτι νομιζω καπου στο νετ το διαβασα
|
||||
|
||||
|
κατα 90% ναι
( χεχε , μιλαμε με ποσοστα εδω...οχι παιζουμε )
|
||||
|
||||
|
αυτο που εχω παρατηρησει μεχρι τωρα, ανεξαρτητωσ ρουχισμου και ικανοτητων ειναι οτι τον πετυχαινω μονο σε αριστερο ή δεξι χερι και ποτε στο κεφαλι ή ωμο.......βεβαια μεχρι τωρα με στελνει μετα απο 4-5 μονομαχιεσ για τσαι..............
|
|
|
||||
|
||||
|
απο τις 8 βολες που ριχνεις οι 4 πρωτες με τις 4 επομενες ειναι ιδιες
καρμπον! δες στις 4 πρωτες σε ποιες δεν τον πετυχαινεις και αλλαξε στοχο! το ιδιο και σ αυτες που σε πετυχαινει αυτος παιξε λιγο με στοχευση και αποφυγη στην μονομαχια και καποια στιγμη θα τον σκιιιιισεις! εγω που ως γνωστον ειμαι μεγαλος νουμπ ετσι εκανα με καποιον πουμε δυσκολευε....γεια χαρρααααα ![]() ![]()
spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art spam is art |
|
|
||||
|
||||
|
επιτελους κερδισα τον Pursuer, με ρουχα τσαρλατανου, σημαδευοντας μονο αριστερο ή δεξι χερι (δεν τον πετυχαινα με τιποτα σε ωμο ή κεφαλι) και με εμφανιση 48, τακτικες 110, σημαδι 66, ανθεκτικοτητα 38, αντανακλαστικα 57.
παντως στις πολλες μονομαχιες που εκανα αλλαζοντας διαφορα ρουχα ή ικανοτητες μου εκανε εντυπωση οτι τον κερδισα με λιγοτερους ποντους σε αποφυγη και στοχευση!!!!!!!!! ελπιζω να φαινεται η φωτο (κλικ για μεγενθυση) pursuer.jpg |
![]() |
| Tags |
| foto=noob |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|